Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Τα γενέθλια του Γιώργου...7 χρονών ανθρωπάκος!

Τα γενέθλια του Γιώργου τα είχαν όλα...Πριν όμως σας εξιστορήσω τι εννοώ θα ήθελα να πω ένα μεγάλο, μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ για τα υπέροχα και πολύ προσωπικά σχόλια που έλαβα μέσω mail, fcb και αυτού το blog βέβαια για την προηγούμενη μου ανάρτηση για το "κυνήγι ενός ονείρου"...Το όνειρο της απόκτησης αυτού του παιδιού που στις 20 του μήνα γιορτάσαμε τα γενέθλια του.
Οι ιστορίες σας με συγκίνησαν και με έκαναν να νιώσω πως με τιμάτε...Γυναίκες κυνηγοί...είστε υπέροχες και σας ευχαριστώ!
Κάποιοι αναγνώστες ένιωσαν άσχημα για κάποιες ευχές που παλιότερα μας έστειλαν, μα να ξέρετε πως όσες ζεστές ευχές έχω δεχθεί στο παρελθόν από εσάς αναγνώστες και φίλοι μας, για την απόκτηση ενός ακόμη παιδιού, δεν μου έφεραν πόνο παρά μόνο χαρά κι ελπίδα γιατί, όπως έχετε καταλάβει...πιστεύω στα θαύματα. Οπότε...ευχαριστώ!
Σας ευχαριστώ και για όλες τις απίθανες ευχές για αυτόν τον τύπο λοιπόν και βέβαια αρχίζω να σας εξιστορώ τι είχαν τα γενέθλια του αφού τα είχαν όλα....Χαρά και πολύ πόνο, μα σήμερα...θα μείνουμε στη χαρά!
Η ημέρα ξεκίνησε με τη ζωγραφιά που έκανε ο Γιώργος στην αυλή με κιμωλίες...Έπρεπε να καθαρίσουν την αυλή οι δυο τους...ο μεγάλος αδερφός καθάριζε κι ο μικρός έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οτιδήποτε...μας το έδειξε με αυτή τη ζωγραφιά!
Ο μικρό μας ήλιος λοιπόν, ζωγράφισε ένα ήλιο που μας βγάζει τη γλώσσα...κι είναι αυτή η ακριβής εικόνα που έχουμε για τον ανθρωπάκο που έγινε 7!


Συνεχίζουμε με μπόλικη κούραση!

Βλέπετε εδώ τον πατέρα να φτιάχνει λεπτομέρειες της τούρτας που ζήτησε ο κυριούλης.


Angry birds λοιπόν και μας ζήτησε μια τούρτα υπερπαραγωγή. Μου φαίνετε πως έχουμε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στα παιδιά μας...
Αφού προσπάθησα του δήλωσα πως αδυνατούσα να κάνω αυτή την τούρτα που ζήτησε. Αρκέστηκε στο στρόγγυλο σχήμα λοιπόν και ζήτησε το κόκκινο πουλί....Μετά από προσπάθειες να βάψω τη ζαχαρόπαστα κόκκινη και θαυμάζοντας ασταμάτητα όλες εκείνες τις φίλες bloger που δουλεύουν τη ζαχαρόπαστα σαν παιχνίδι και κάνουν θαύματα...ενώ εγώ παιδευόμουν για ώρες...του ανακοίνωσα πως δεν μου βγαίνει το κόκκινο πουλί και του ζήτησα να διαλέξει άλλο.


Για καλή μου τύχη διάλεξε το γαλάζιο...και να εδώ ο πατέρας κόβει το σχήμα κοιτάζοντας ταυτόχρονα την εικόνα στον υπολογιστή....Πίσω το ρολόι δείχνει την ώρα...00.15 το ξημέρωμα...και η νύχτα ήταν μεγάλη...Οπότε μεγάλη κι η κούραση!!!

Είχε μεγάλη έκπληξη γιατί ο Άγγελος με δικά του χρήματα αγόρασε στον αδερφό ένα πελώριο νεροπίστολο...και η έκπληξη του μικρού ήταν πελώρια πραγματικά!


Είχε καυγάδες και γκρίνια και μίρλα λόγω της κούρασης...Ναι ναι μαλώνουμε και στο δικό μας σπίτι, σε όλους τους συνδυασμούς. Μαμά με μπαμπά, αγόρια μεταξύ τους, μπαμπάς με αγόρια, αγόρια με μαμά, μπαμπάς με τα σκυλιά...μαμά με τον κόσμο όλο και ξανά από την αρχή με νέους συνδυασμούς!

Και ήρθε εκείνο το τέλειο απόγευμα και ντυμένοι πια και ήρεμοι απολαύσαμε επιτέλους...γιατί τελικά τα γενέθλια του Γιώργου τα είχαν...όλα!

Μικρές κατασκευές με σημαιάκια και ανεμοδούρια που φτιάξαμε με κομμένα μπουκάλια νερού και χαρτί γκοφρέ και στεφανάκια με ομπρελίτσες για κοκτέιλ που βάλαμε σε στρογγυλό φελιζόλ, έτσι για μια νότα καλοκαιρινή και λίγο τροπική...


Πολλά βάζα με κοχύλια και κεράκια, για χαρά και για δροσερή εικόνα. Υπήρξε κι ένα από αυτά που αγαπάμε ιδιαίτερα μιας κι ήρθε από μακριά με το ταχυδρομείο, από την αγαπημένη μας Ευαγγελία μια super δημιουργική μαμά bloger που γνωριστήκαμε από κοντά στο Συνέδριο των Ψηφιακών Γειτονιών στην Αθήνα. Η Ευαγγελία έχει λοιπόν τις "Καλλιτεχνικές Δημιουργίες", ένα blog γεμάτο έμπνευση και απίθανη δημιουργικότητα. Το μικρό μας βάζο στόλιζε το κεντρικό τραπέζι, υπέροχο με κοχύλια πολλά, γαλάζιο, δροσερό με έναν αστερία στη μέση.Το ομορφότερο δώρο για το καλοκαιρινό μας πάρτι!(ευχαριστούμε Ευαγγελία)...


μαζί με το καλάθι με τα κακτάκια και τα κοχύλια...δώρο που ήρθε από την λατρεμένη μας Λευκάδα...(ευχαριστούμε Λευκή) κι η αυλή μας έγινε χρωματιστή για το Γιώργο...


 Είχε και ζελεδάκια σαν μικρά κοκτέιλ...Λεμόνι και κεράσι, για καλωσόρισμα...τα παιδιά το τίμησαν ναι...κι οι μεγάλοι επίσης.


Είχε μπόλικα γλυκά κι αρμυρά και μια τέλεια γρανίτα φράουλα...μμμμ


...κι είχε και μια ιδέα που ξετρύπωσα στο ίντερνετ και έγινε πολύ αγαπητή από τα πιτσιρίκια. Κουβαδάκια με διάφορα δημητριακά και θυμήθηκα τα  χωνάκια εφημερίδας για να τα γεμίζουν και να τα τρώνε...όπως τρώγαμε τα σπόρια στα πανηγύρια....Μεγάλο σουξέ!


Επίσης είχε όπως πάντα την αγαπημένη σπιτική λεμονάδα και το κρύο τσάι σε διάφορες γεύσεις και βέβαια ξετρυπώσαμε την μικρή μωρουδίστηκη λεκάνη των παιδιών, που βρήκε ξανά ρόλο μετά από τόσα χρόνια!!! Την γεμίσαμε με πάγο και ορίστε...κράτησε παγωμένα όλα τα ποτά!


Είχαμε στο ψυγείο έτοιμη την τούρτα που μας έβγαλε την ψυχή για να την τελειώσουμε...μην γελάτε φαίνεται απλή αλλά η άγνοια μου την έκανε εξαιρετικά δύσκολη και όχι! αυτά τα δύο εκεί πάνω δεν είναι αυτιά...είναι φτεράκια!!!!
Τέλος είχαμε βέβαια και μια piniatta που έγινε σε χρόνο μηδέν αφού η πρώτη καταστράφηκε και πάνω στον πανικό, μας ήρθε η ιδέα να χρησιμοποιήσουμε το κουτάκι μέσα στο οποίο η Ευαγγελία τοποθέτησε το βάζο που μας το έστειλε από την Αθήνα...ξανά ευχαριστούμε Ευαγγελία!!!Και να τη λοιπόν μια τετράγωνη μικρή piniatta με χρωματιστές κορδέλες και σχέδιο angry bird, βαμένο από τον καλιτέχνη πατέρα!


Έτοιμο το σκηνικό λοιπόν...όλα στη θέση τους!


Κι ύστερα ήρθαν οι φίλοι μας, με τα παιδιά...Κι η αυλή έγινε ακόμη πιο χρωματιστή και χαρούμενη.


Είχαμε πολλά γέλια γιατί η piniatta αρνούνταν να σπάσει και τελικά τα παιδιά της έδωσαν και κατάλαβε, κοπανώντας την όλα μαζί...


 κι όταν έπεσε η νύχτα άναψαν όλα τα κεριά κι η ατμόσφαιρα έγινε μαγική...


 και μαζί  τους άναψε κι ένα μικρό κεράκι.Το πιο σημαντικό, το κεράκι με το νούμερο 7...


Παρατάχθηκαν όλοι για τη μεγάλη στιγμή λοιπόν...


κι ο ανθρωπάκος ήταν χαρούμενος πολύ κι ευτυχισμένος ανάμεσα σε αυτούς που αγαπά και τον αγαπούν, όπως πρέπει να είναι κάθε παιδί μια τέτοια ημέρα.Την πιο σημαντική της ζωής του...


Ήταν μια όμορφη νύχτα. Γεμάτη με όλα όσα χρειάζεται κανείς για να νιώσει γεμάτος. Ανθρώπους, γεύσεις, ήχους κι ένα δροσερό καλοκαιρινό αεράκι...που έκανε στους κέδρους να χορεύουν απαλά.

Όταν η ημέρα αυτή η πάντα μαγική πέρασε, άρχισαν τα τρελά, αφού ο μπαμπάς μας έπεσε στο κρεβάτι με 39 πυρετό και οξεία βρογχίτιδα και ακολούθησε κάτι που μας πόνεσε και τα μάτια των παιδιών, γέμισαν δάκρυα...μα δεν είναι η ώρα!
Για την ώρα, κρατάμε τα καλά.Το πέρασμα του μικρού μας στον έβδομο χρόνο της ζωής του. Κρατάμε την ουσία και τα όμορφα, τα ξεχωριστά.Τα χαμόγελα, τα χέρια, τις αγκαλιές κι εκείνο το παιδικό χαμόγελο. Αυτό που ότι και να γίνει στον κόσμο...θα σε συμπαρασύρει κι αργά ή γρήγορα, θα χαμογελάσεις κι εσύ!


Χρόνια πολλά ανθρωπάκο!

Καλημέρα αγαπημένοι...και πολλές ευχές για μια υπέροχη εβδομάδα!
                                                                                                 Κατερίνα
 

33 σχόλια:

kyria kapou είπε...

αυτό εκεί στο καλαμπόκι είναι μύγα.....???

Unknown είπε...

Χαίρομαι που περάσατε όμορφα... δεν είχα καμία αμφιβολία ότι έτσι θα συνέβαινε άλλωστε! Χαίρομαι επίσης που μας λες ότι και σε αυτό το ονειρεμένο σπίτι (που είστε αλήθεια, όχι στην Αθήνα να υποθέσω), σε αυτή την υπέροχη οικογένεια που έχετε, τσακώνεστε. Έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε μόνο κείμενα μαμάδων που δεν ξέρουν καν τι σημαίνει έχω νεύρα, ή τουλάχιστον αυτό βγάζουν προς τα έξω. Να τον χαίρεστε τον όμορφό σας!

Unknown είπε...

υ-πέ-ρο-χα όλα!
Να τον χαίρεστε τον γλυκό ανθρωπάκο σας!!

Maria Villioti είπε...

Καλημέρα Κατερίνα!Να τον χαίρεστε τον μικρό σας άνθρωπο,το μεγάλο σας θαύμα!Γερός κι ευτυχισμένος στη ζωή του. Η τελειότητα δεν είναι πάντα γοητευτική, άρα και οι μικροαναποδιές καλοδεχούμενες. Περαστικά στον Πανταζή! Φιλιά σε όλους σας!

Βενετία είπε...

΄Χρόνια πολλά λοιπόν σε αυτόν τον μικρό - ΜΕΓΑΛΟ - ανθρωπάκο! Να γίνει μεγάλος πολύ, να κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρα και να τα βλέπει να παίρνουν μορφή....!
Περαστικά στον μπαμπά! Ευχές για ξεκούραση σε όλους!

Litsa είπε...

Χρόνια πολλά στο μικρό αγόρι, που δεν είχαμε ακόμα την ευκαιρία να του ευχηθούμε από κοντά. Να είναι γερός κι ευτυχισμένος και τρελιάρης σαν τον ήλιο του.
Το αποτέλεσμα της τούρτας είναι πολύ καλό, άσχετα βέβαια αν ξεπατωθήκατε...
Καλά ο στολισμός υπέροχος και άκρως καλοκαιρινός, τόσο χρωματιστός που ταιριάζει απόλυτα με τα γούστα μου!
Ευχές ευχές ευχές και φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι το θαυματακι σας να εχει παντα υγεια , τυχη ,ευλογια και να σας χαριζει μονο χαμογελα και ετσι θα ξεπερνατε τις δυσκολιες τις ζωης !!! Μαρια Μ

Olga by Vanilla for Bliss είπε...

Ξέρετε να ζείτε τις στιγμές βρε παιδιά, μπράβο! Χρόνια πολλά στο αγοράκι σας, να είστε όλοι και πάντα καλά!
Όλγα

Λαμπρινή είπε...

Χρόνια πολλά στο μικρό αγοράκι σας Κατερινάκι μου,να σας ζήσουν και τα δύο παιδάκια σας!
Τι να πω για το πάρτι και την διακόσμηση...Είναι τόσο όμορφα όλα και μέσα στην φύση!!Είστε τυχεροί που έχετε μεγάλο κήπο και είναι το ιδανικότερο μέρος για γενέθλια!
Τούρτα angry bird ε?Του αρέσει και το παιχνίδι???Τον παίζω μια κόντρα...είμαι πολύ καλή!!!χαχαχαχα

Περαστικά στο Πανταζή και εύχομαι να είναι όλα καλά και τίποτα σοβαρότερο.
Πολλά φιλιά!

lolipopfamily είπε...

Πόσο όμορφη γιορτή ΞΑΝΑκάνατε στο ήλιο σας!!!!! Με ξετρέλαναν οι ιδέες σας και ειδικά τα κοκτέιλ σας φαίνονται super!!!! Και τα καλαμποκάκια δεν τα είχα σκεφτεί Μόνο που στεναχωρήθηκα για αυτά που γράφεις στο τέλος !Ότι και αν ήταν, εύχομαι να πέρασε και να μην ήταν κάτι σοβαρό. Φιλάκια λατρεμένοι μου ΚαΠα !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά ,να είναι πάντα γερός και να φροντίσετε και πάντα ευτυχισμένος!!!
Ήθελα να σχολιάσω την προηγούμενη ανάρτηση αλλά δεν πρόλαβα....
θαύμασα και ζήλεψα πολύ τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκες και κατάφερες να τιθασέψεις το σώμα σου!
Πάντα το ζηλεύω αυτό στους ανθρώπους που έχουν αυτή τη δύναμη!
Ήθελα να σου ευχηθώ να μπορούσες να κάνεις και μια κόρη για να τη κάνεις έτσι δυνατή και μαχήτρια όπως εσύ....
Αλλά και αυτό να μην γίνει είναι βέβαιο ότι μεγαλώνεις 2 υπέροχους άντρες οι οποίοι θα γίνουν σίγουρα υπέροχοι σύντροφοι σε 2 τέτοιες γυναίκες όταν έρθει η στιγμή!
Σε φιλώ πολύ,να είστε πάντα καλά και να έχετε πολύ πολύ όμορφες διακοπές!
Αγγελική

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΥΛΙΔΟΥ είπε...

ΜΙΚΡΕ ΗΛΙΕ..ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ...ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ..!!!ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΤΗ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ..ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ...ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ...ΦΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΟΥ...ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ

ΥΓ..ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Nα χαίρεσαι το αγγελούδι σου!
Να είναι πάντα υγιείς και ευτυχισμένος!!!
Μ αρέσουν όλα αυτά που μοιράζεσαι μαζί μας χωρίς να παρουσιάζεις το τέλεια αλλά τη πραγματικότητα!

TzinaVarotsi είπε...

Να γιορτάσετε πολλές πολλές σημαντικές μέρες σαν κι αυτή στην ζωή σας και νά' στε πάντα γεροί κι ενωμένοι σαν μια γροθιά.
Μια τεράστια αγκαλιά από μένα σε όλους σας :-))

Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...

Αγαπημένοι μου καπνά, να χαίρεστε το γιο σας. Να ειναι πάντα υγιής κ ευτυχισμένος. Φαίνεται οτι περάσετε φανταστικά. Οπως πάντα, τα έχετε επιμεληθεί με τον καλύτερο τροπο. Χάρηκα πυ το δώρο μου σας άρεσε κ κατα κάποιο τροπο συνεισέφερα κ εγω στη μαγεία της βραδιάς. Σας φιλώ...

Roula Tofea είπε...

Να το χαίρεστε, εύχομαι να είναι γερός και ευτυχισμένος!!!!
Υπέροχο το party σας.
Φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ''''''' ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ'''''
ΜΙΝΑ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ

Nasia είπε...

να τα εκατοστήσει ,να τον χαίρεστε!
τέλειο το πάρτι του! δέχεστε παραγγελίες και για δικά μας;χαχαχα
περαστικά και σιδερένιος να είναι ο μπαμπάς!

Momma's daily life είπε...

χρονια πολλα και καλα και απο εδω στο ομορφο αγόρι σας! στο θαυματάκι σας! να ναι γερος και καλοτυχος και να ζήσει την ζωή του στο επακρο!

manousina είπε...

Να τον χαίρεστε, πάντα ευτυχισμένος!!!

Memaria είπε...

Χρόνια του πολλά κι ευτυχισμένα!!
Όλα ήταν υπέροχα!!
Περαστικά στον μπαμπά σας!
Και του χρόνου με υγεία!!

www.myangeland.blogspot.gr είπε...

χρονιά πολλά !
μα τι υπέροχα που τα κάνατε όλα ??
μπράβο σας υπέροχα γενέθλια!
και περαστικά στον μπαμπα

Mania είπε...

Χρόνια Πολλά στον πρίγκηπά σας !!Να είναι γερός και δυνατός σε όλη του την ζωή. Και εσείς να είστε καλά και να τον καμαρώνετε!! Καλό καλοκαίρι!! Φιλιά!!

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα στο αγορακι σου!!!!Υπεροχα ολα οπως παντα περαστικα στον Πανταζη,να ειστε παντα καλα και να γιορταζετε ολοι μαζι!!Φιλια πολλααααααααααα Ελενη.

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Χρόνια πολλά και καλά γεμάτα ζωντανια για το μικρό αντράκι σας!
Τι πάρτυ ήταν αυτό! Οι φώτο λες και βγήκαν από περιοδικό ή ξενο site! Ναι ναι ειδικά εκείνες με το δέντρο! Τι χρώματα! Μου άρεσαν πολύ οι ιδέες! Άσε που ανέβασες τον πήχη πολύ ψηλά και θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι από τώρα το πάρτυ του Θ. τον Σεπτέμβρη! Φανταστική η ιδέα με την μπανιέρα, και με τα χωνάκια και την σέσουλα! Το παγωτό πως το συντήρησες αλήθεια; Τέλειο και το καλωσόρισμα όμως! Και του χρόνου με υγεία αγαπημένοι!
Kathy by anthomeli

Φλώρα είπε...

Να τον χαίρεστε τον ανθρωπάκο σας! Να τον καμαρώσετε όπως επιθυμεί!

Owl Mommy Βέρα είπε...

Να είναι γερός, δυνατός, δημιουργικός και να έχει αγάπη στη ζωή του! Τι όμορφα που τα φτιάξατε όλα, σούπερ! ΚΑΙ η τούρτα! Να είστε καλά να ξανακάνετε γιορτές και να περνάτε καλά! (Και ότι έγινε, εύχομαι να μην ήταν σοβαρό..)

Αφροδίτη είπε...

Έναν ήλιο λαμπερό που βγάζει τη γλώσσα και κλείνει το μάτι πονηρά στο δικό του παιχνιδιάρικο καταγάλανο ουρανό, έτσι φαντάζομαι το Γιώργο, έτσι πρέπει να 'ναι. Μαγική η βραδιά των γενεθλίων του. Όλα ήταν υπέροχα. Ευχές, ευχές πολλές. Περαστικά στον Πανταζή. Περαστικά όλα, Κατερίνα μου.

Dee Dee είπε...

Χρονια πολλα στον μικρο σας ανθρωπακο!!! Ολα ειναι υπεροχα!!!! Η ιδεα για τα ζελεδακια, για τα κουβαδακια με τα δημητριακα και ολα τα ομορφα που φτιαξατε!!! Μπραβο μπραβο μπραβο!!!

Περαστικα στον Πανταζη, ευχομαι να ειναι περδικι τωρα. Να ειστε ολοι καλα Κατερινα μου και παντα να οργανωνεται τοσο ομορφες γιορτες!!

KidsCloud.gr είπε...

Να τον χαίρεστε!
Να τον καμαρώνετε γερό και ευτυχισμένο να ζει τα όνειρά του!

Τυχερό παιδί που μεγαλώνει σε μία όμορφη και αγαπημένη οικογένεια!
Η αγάπη ξεχειλίζει στις ετοιμασίες σας!

Να είστε καλά!

:)

Unknown είπε...

Καλά αυτό δεν ήταν πάρτυ αλλά υπερπαραγωγή!! Πόσο τυχερή είσαι που ο μικρός σου έχει γενέθλια το καλοκαίρι και που έχεις και αυλή! Εμένα τα έχει Νοέμβριο και δεν βρίσκω άλλη λύση από τον παιδότοπο γιατί το σπίτι μου είναι μικρό! Μπράβο πάντως γεια στα χέρια σας!

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Χρόνια πολλά στο τρελό αυτό και πονηρό αγόρι, με το βλέμμα το τσαχπινικο και πανέξυπνο! Καθε χρονος της ζωης του να ειναι τοσο φωτεινός!!!!
Το πάρτι σας, οι λεπτομέρειες, τς κοκτέιλς, τα χωνάκια με δημητριακα, τα ζελεδακια, η πινιατα, η τουρτα!!! Μα ειναι ολα τέλεια!!!! Καθε πάρτι σας ειναι μια μικρη υπερπαραγωγή:)
Το τελευταιο γεγονος το διάβασα στην επομενη ανάρτηση......

My Lovable Baby (by Daeira mommy) είπε...

Κατερίνα μου, να χαίρεστε το αγοράκι σας! Να τα 100στήσει με υγεία, υγεία, υγεία! Να είναι πάντα χαρούμενο και ευτυχισμένο.

Το χρωματιστό παρτάκι που του ετοίμασες, απλά υπέροχο! Λατρεύω τα υπαίθρια πάρτυ και ειδικά όταν συνοδεύονται από καλό γούστο ;)

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι να έχεις!
Φιλιά