Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

...η σειρά σου, baby!!

Είδαμε τον Ήλιο κι είπαμε..."Στολίζουμε!"
Βγάλαμε από τα κουτιά όλα τα στολίδια και γέμισε το σπίτι μας λαγούς...ευτυχώς χωρίς πετραχήλια!!
Το πρώτο μας Παχαλινό στολίδι είναι κάθε χρόνο το ίδιο. 


Η φίλη μου η Μαγκνταλένα, ένα πλάσμα υπέροχο με τα πιο απίθανα μάτια στον κόσμο!! (πρέπει να τα δει κάποιος για να καταλάβει τι εννοώ)...είναι από την Πολωνία...ή μάλλον ήταν γιατί, μετά από είκοσι χρόνια στην Ελλάδα έγινε πόντια χε χε... 
Η "Μάγκντα" λοιπόν μου  είπε ότι στην Πολωνία γιορτάζουν τον ερχομό της Άνοιξης φυτεύοντας όσπρια σε κεσεδάκια και γεμίζουν  με αυτά, τα μπαλκόνια τους.


Οπότε έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στο σπίτι μας και βάζουμε φακές μέσα στα αυγουλάκια... και πρασινίζουν πάντα μέσα στο Πάσχα! Μεγάλη χαρά το πρώτο κλωναράκι, όπως όταν είμασταν παιδιά....Περιμένουμε λοιπόν!!

Φτιάξαμε  πασχαλινές φωλίτσες με τα χόρτα που μαζέψαμε, πανεύκολη κατασκευή.
Βάλαμε μεμβράνη σε ένα βαθύ μπολ και τοποθετήσαμε εκεί χόρτα φτιάχνοντας ένα βαθούλωμα στο κέντρο. Ψεκάσαμε  με αραιωμένη ατλακόλ αφήσαμε να στεγνώσει....


κι έτοιμες οι φωλίτσες... 





Κάθε εποχή είναι ευκαιρία για νέες διακοσμητικές ιδέες...









































Η αγαπημένη μου εποχή είναι αυτή που είναι μπροστά μου κι η Άνοιξη είναι ευκαιρία για ρομάντζο και χρώμα...Λαγοί, αυγά, λουλούδια, κότες...πρωταγωνιστές της Πασχαλινής διακόσμησης!!




Τα παιδιά είναι ξετρελαμένα, περιμένουν με αγωνία το λαγό!! Ναι στο σπίτι μας έρχεται ο λαγός κι αφήνει μικροπράγματα κάτω από τα δέντρα...από τρέλα άλλο τίποτα οι γονείς  ΚαΠα...Τον περιμένουμε λοιπόν κι έχουμε και δυο λαγούδια να τριγυρνούν στο σπίτι με ηλεκτρισμένα μπαλόνια για αυτιά!!


Η διάθεση ανεβαίνει με τέτοια μικροπράγματα...
Φτιάχνουμε ένα σωρό πραγματάκια με τα κλαδιά που έχουμε μαζέψει και θα σας τα δείξουμε σύντομα γιατί στολίζουμε την αυλή...όμως όσο κι αν στολίσουμε δεν μπορούμε να φτάσουμε την ίδια τη φύση με τη μαγεία της....






















Οι ημέρες είναι γεμάτες.
Χιλιάδες πράγματα που πρέπει να γίνουν.Όλοι έχουν ανάγκες, που πρέπει να καλυφθούν.Καμιά φορά σκέφτομαι πως πριν 3 μήνες τα προλάβαινα όλα...τι ρυθμούς είχα;
Καμιά φορά ακόμη χάνομαι στο παρελθόν...και  χθες  βοήθησε,  το ότι έζησα μια βραδιά όνειρο!
Αποφασίσαμε με τον Πα, να κάνουμε δώρο στον Άγγελο μια βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής μιας κι ήταν σολίστ ο δάσκαλος του... Ένας από τους δύο  έπρεπε να μείνει σπίτι με το Γιώργο και ρίξαμε κλήρο μιας κι οι δυο θέλαμε να πάμε σαν τρελοί! Κέρδισαααα.

Η γλυκιά μου Ανθούλα,  Α κορυφαίο!!! βιολί στην ΚΟΘ, μας προμήθευσε με εισιτήρια και  ζήσαμε μια Ιταλική βραδιά σκέτο όνειρο!
Ο Άγγελος ήταν εκστασιασμένος. Κάθε λίγο άνοιγε διάπλατα τα μάτια και μου ψιθύριζε..."όμποε, φαγκότο, άρπα..."
Στο διάλειμμα στα καμαρίνια συναντήθηκε με τον κύριο Ιgor, το δάσκαλο του, που ήταν σολίστ στο κλαρινέτο. Ήταν ευτυχισμένοι και οι δύο!! Ο μικρός γιατί είδε το δάσκαλο του να σολάρει κι έγινε τεράστιος στα μάτια του κι ο δάσκαλος γιατί είδε ένα μικρό μαθητή του να τον παρακολουθεί με λατρεία...


Από την άλλη εγώ, απόλαυσα ένα όνειρο χρόνων... Καθισμένη εκεί σε έναν υπέροχο χώρο με όλους αυτούς τους ήχους και το Σινεμά ο Παράδεισος να γεμίζει την αίθουσα και να την κάνει καράβι...


Φούσκωσε η καρδιά μου, "το μέσα μου" που έλεγε η γιαγιά μου...φούσκωσαν τα όνειρα μου...
Γυρίσαμε σπίτι εκστασιασμένοι, γεμάτοι ήχους,  οδήγησα σε μια φωτισμένη όμορφη πόλη και στο αμάξι ακούγαμε το "Julia" των Pavlov's dog...


Στο μυαλό μου ήταν όλα. 
Όλα εκείνα που ξυπνούν μέσα μας όταν ανοίγει κλεφτά το καπάκι με τα μαζεμένα όνειρα που κρατάμε ερμητικά κλειστό....κι ύστερα κάτι γίνεται και φουσκώνουν και ξεχειλίζουν  όλα στο μυαλό. Όνειρα, σχέδια και χρόνια που πέρασαν...
Αισθανόμουν σχεδόν υπνωτισμένη. 
Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη  κι ύστερα τον Άγγελο που κοιμόταν αποκαμωμένος στο πίσω κάθισμα και σκέφτηκα με ένα πικρό χαμόγελο  "...η σειρά σου, baby"!!
                                                                                                                                  Κατερίνα

46 σχόλια:

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Τι είναι αυτό με σένα και την αδερφή σου. Δεν ξέρω γιατί ακριβώς! Οι φωτογραφίες σας, το γράψιμό σας, όλα όσα φτιάχνεται, το ότι μου θυμίζετε εμένα και την αδερφή μου....ίσως όλα αυτά και πολλά άλλα μαζί! Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι περιμένω με αγωνία την επόμενη ανάρτησή σας! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαλαρώνω με τις εικόνες που βλέπω πόσο μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις!(άσε τις περισσότερες φορές με κάνεις να κλαίω).
Πολύ νωρίς το φέρατε το Πάσχα! Είναι όμως πολύ όμορφες οι διακοσμητικές σας παρεμβάσεις! Και η συναυλία όμως! Φαντάζομαι μαγευτική! Μου λείπουν τέτοιες βραδιές με συμφωνική ορχήστρα. Θες η έλλειψη χρόνο, τα παιδιά, η έλλειψη κατάλληλης παρέας, το οικονομικό; Όλα μαζί! Φιλιά πολλά!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Και για να μην μπερδευτείς είμαι η Κατερίνα (που γνώρισες)

Rena Christodoulou είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ, ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!!!
ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;
ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ!!!!!!
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ , ΝΑ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ , ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ!!!!!
ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΤΥΧΟΣ Ο ΠΑ!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Τις απολαμβάνω τις αναρτήσεις σας κάθε φορά!!! Χθες άρχισα κι εγώ νέες διακοσμητικές περιπέτειες, θα δοκιμάσω οπωσδήποτε τις ξύλινες φωλίτσες!!

Nasia είπε...

ιταλικη βραδια!!!!!!!!!!!!!!!!ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωω

rotsax είπε...

Το κλαρινέτο είναι το αγαπημένο μου και ειδικότερα όταν αυτός που παίζει είναι ο Woody Allen!Το λατρεύω!Πάντως είναι σημαντικό που ο γιος σου έρχεται σε επαφή με το συγκεκριμένο είδος μουσικής, πιστεύω πραγματικά ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη μουσική, έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο!Εμένα βέβαια η συγκεκριμένη μορφή τέχνης λίγο με δυσκολεύει...μπορώ να τη συνδέσω μόνο με την εικόνα(κινηματογραφικά)!Μ' άρεσουν πάρα πολύ τα στάχυα που χεις πάνω στον απορροφητήρα!Και ΝΑΙ είναι αλήθεια όταν γίνεις γονιός κάποια στιγμή φθάνει η στιγμή να πεις:.. η σειρά σου, baby!Θέλει βέβαια και μεγαλείο ψυχής, για να δώσεις τη σκυτάλη!!!

tzeni xr. είπε...

κατερινάκι μου υπέροχες φωτογραφίες υπέροχη και η πασχαλινή διακόσμηση σου Μα πιο πολύ απο όλα υπέροχα τα δυο μικρα λαγουδάκια σου!!!!!!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Το χω νοιώσει αυτό το *η σειρά σας babies* και το χω πει και έχω δώσει στα παιδιά μου με χαρά και ωριμότητα την σκυτάλη !!
Εμένα είναι μεγαλύτερα !!
Είναι στη φάση που ανοίγουν τα φτερά τους να πετάξουν μοναχά τους !!

Τα πασχαλινά σας πολύ καλόγουστα , η ιδέα για φωλίτσες μου άρεσε (έχουμε μια αληθινή) και θα την πραγματοποιήσω με ξυλάκια, χορταράκια από την εξοχή και ψεύτικα πολύχρωμα αυγουλάκια που έχω από προηγούμενα πασχαλινά στολίσματα !!

Στολίδια, ιδέες , λόγια, σκέψεις , όλα καλοβαλμένα , να σαι καλά , σαμιώτικους ανοιξιάτικους χαιρετισμούς

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΣΑΤΕ; ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ. ΟΣΟ ΖΩ ΜΑΘΑΙΝΩ. ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΛΕΕΙ Η ΡΕΝΑ ΜΑΓΙΚΗ ΚΟΛΛΑ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!
ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΒΡΑΔΑΚΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!!!!!
ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!

Μαρία είπε...

κοριτσι..πανεμορφη αναρτηση..να σαι καλα..και τα αγγελουδια σου μαζι..δεν υπαρχει ποιο ομορφο πραγμα..οταν κανεις εναν παραδεισο για μια μερα..σε φιλω..καλη συνεχεια..

Dee Dee είπε...

Τι ωραια να εχει τετοια ακουσματα και ενδιαφεροντα ο μικρουλης σου. Τετοιες βραδιες, οταν μοιραζεσαι κατι σπανιο και πολυτιμο με το παιδι σου σε κανουν να φουσκωνεις και να νιωθεις οτι θα σκασεις σαν παραφουσκωμενο μπαλονι :):)Καπως ετσι περασα την Κυριακη με την μικρη και απορουσα αν εκεινη χαιρεται περισσοτερο ή εγω :)

Πολυ γελασα με τα ηλεκτρισμενα μπαλονακια στα αφτια, εμεις το κανουμε στην κοιλιτσα μας :) Και μου αρεσε πολυ η ιδεα του λαγου που ερχεται και αφηνει μικδροδωρακια. Ισως σας κλεψω την ιδεα :)

Ο στολισμος υπεροχος, εχετε παρα πολλα πασχαλινα ντεκορ. Περισσοτερο μου αρεσαν οι κοτουλες στον απορροφητηρα με τα πουα ροζ αυγα :)

Καλη ανοιξη και καλο Πασχα να εχουμε :)

Ειρήνη είπε...

Όταν διαβάζω δική σου ανάρτηση μαγεύομαι και ταξιδεύω με τα λόγια σου και τις εικόνες σου.....Όπως πάντα υπέροχες διακοσμητικές ιδέες και πιο πολύ μου άρεσε αυτή με τα όσπρια και τις θήκες από αυγά!!!Δεν σε πειράζει να φτιάξω κι εγώ με τα δικά μου αντράκια;Πολλά φιλιά!!!

Ερμιόνη είπε...

Τι ωραία πραγματάκια φτιάξατε πάλι!!!
Αυτά τα 6 αυγουλάκια στην αυγοθήκη-λαγό τα λάτρεψα!
Φιλιά πολλά!

Owl Mommy Βέρα είπε...

Πουλάκια και πολύχρωμα αυγουλάκια! Και 2 λαγούδια με μπαλόνια στ'αυτιά, χαχα!
Είναι πολύ καλό που ο μικρός έχει τέτοιο ενδιαφέρον για τη μουσική! Και τι ωραία βραδιά θα περάσατε..
Σε φιλώ*

Georgina είπε...

Ο στολισμός εντυπωσιακός τα είπαμε να μην τα λέμε συνέχεια! Το feeling ανυπομονώ να το ζήσω με τη σειρά μου. Να είστε πάντα γεροί! Ευχές πολλές!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Εγώ πάλι θέλω απλά να ζήσω μαζί σας για λίγες μέρες. Και να φέρω και τα παιδιά μαζί.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο Κατερινα μου ποσο σε ζηλευω ξερεισ τι σκεφτηκα πρεπει νακανεισ και μια κορη τετοιεσ μανεσ πρεπει να μεγαλωνουν κι αλλεσ αξιεσ γυναικεσ το μονο που δεν συμπορευομαι στα μουσικα γουστα φιλακια νασαι καλα
ΡΙΤΑ

Andria είπε...

Πάντα δίνεις τρόφη για σκέψη και διακόσμηση! Και εγώ αυτές τις μέρες σε αυτό το mood είμαι...όλα με τη σειρά τους....

Andria είπε...

Εντωμεταξύ δεν μου έφταναν τα γυαλόξυλα, κοχύλια, αστερίες, βαζάκια, συρτάρια κρεμάστρες και άλλα πολλά τώρα με βάζεις στην πρίζα να ψάχνω ΚΑΙ χόρτα!!!! Δεν παίζεστε με τίποτα!

Christina V. είπε...

Κατερινάκι πλημμυρίσατε το σπιτάκι σας με πανέμορφα χρώματα και πραγματάκια! Οι φωλιές σας... υπέροχες! Όσο γαι τη βραδιά στο Μέγαρο σε ένιωσα απόλυτα. Έτσι ακριβώς αισθάνομαι κι εγώ κάθε φορά. Αυτές οι στιγμές είναι πραγματική μέθεξη με την Τέχνη. Θα τις κρατήσει μέσα του για πάντα ο Άγγελος... Καληνύχτες και ευχές για πολλή πολλή χαρά!

Ελένη είπε...

Τι πανέμορφες εικόνες μας δείχνεις κάθε φορά! Τι υπέροχος ο τρόπος που γράφεις! Με ταξιδεύεις κάθε φορά!

Eva's blog είπε...

Οι δυο αδελφες μας ξεσηκωσατε για τα καλ!Ομορφες εικονες μυρισε ανοιξη αλλα και Πασχα..Να σται καλα!

vailie είπε...

Ομορφα στολιδακια που εχετε για τον ερχομο της ανοιξης...Γεμισε το σπιτακι σας λαγουδακια! (ειναι το αγαπημενο ζωακι της πιο μικρης μου "ε κούκα"=το κουνελακι)χιχι!!!
Περιμενω ανυπομονα τις καλλιτεχνικες σας ανησυχιες αποτυπωμενες στον κηπο και την αυλη σας...
Το Μεγαρο Μουσικης (στην Αθηνα)...ολα τα λεφτα!!! Η αγωνια που ειχα οταν πρωτοπηγα.....η λαχταρα που εγινε κυμα ορμητικο.Οταν βγηκα ηθελα να πεταξω ,ηθελα να τρεξω,ηθελα ν'αγκαλιασω και να φιλησω οποιον εβρισκα μπροστα μου....εμ, 11 χρονια πιανο ηταν αυτα! Δεν ξεχνιουνται, δεν προσπερνιουνται,δεν πνιγονται....οση κλασσικη μουσικη και να ακουσω,και δη ορχηστρικη,κορεσμος δεν υπαρχει! Παντα θελω κι αλλο!!!
Και οσο για το τελευταιο...εχεις αγορια! Θεωρησε τον εαυτο σου τυχερο και οτι δεν θα χασεις ποτε την θεση σου μεσα στην οικογενεια!
Εγω με τρεις κορες, δεν ξερω καν την δικη μου θεση μερικες φορες!!! :ο/
Φιλια ηλιολουστα και καλη αυριανη!!!

(συγχαρητηρια για το νεο ξεκινημα... μακαρι να ημουν πιο κοντα για να σας απολαυσω! Εγραψα στης Ρενας πως ενιωσα οταν διαβασα τα σχετικα...)
;ο)

vailie είπε...

Για τις ονειρεμενες φωλιτσες σου ειπα?δεν σου ειπα! Τις λατρεψααααααα!!!!!! Καταπληκτικες! Και με ατλακολ,ε? σε ψεκαστηρι? Δεν τοχα φανταστει.... Ευχαριστω για την ιδεα!!!
Φιλια και παλι!ματς!!!

υ.γ.: καλα, τα μπαλονο-αυτια...χαχαχαχα!!!Γελαγα μιση ωρα! Θαμαι πολυ χαρουμενη αυριο στο γραφειο! και η αιτια θα ειστε εσεις! ;ο) χαχαχα!!!

Tante Kiki είπε...

Αααχχχ Κατερίνα μου! Όταν σε διαβάζω ...μαγεύομαι, ταξιδεύω, ξεκουράζομαι!! Και του χρόνου!! Υπέροχα στολίσατε... Πολλά φιλάκια!

Lyriel Bee είπε...

Η σειρά του...

Τα κουνελάκια και τα αυγάκια είναι όλα τέλεια, ειδικά αυτά μεσα στη γυάλα τα κυλιδωτά.Οι φωλίτσες σας καφέ με τα κίτρινα αυγουλάκια φανταστικές έγιναν!
Θα αρχίσουν και τα έξω τώρα που άνοιξε ο καιρός, ποιός σας πιάνει:)
Φιλάκια κοριτσάρα !

Stone είπε...

Όμορφο decor!Η Άνοιξη σε παρασερνει να την ακολουθήσεις..Και η μουσικη βραδια βέβαια με τον γιόκα δεν παει παραπίσω!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Εγώ γέλασα πολύ με τα αυτιά-μπαλόνια. Φοβερό!!! Να περνάτε πάντα τόσο όμορφα εύχομαι! Τελικά... πώς τα καταφέρνουν οι μαμάδες και κερδίζουν πάντα τον μπαμπά στις κληρώσεις δεν το καταλαβαίνω,χιχι!!!Callie b Antohmeli

Evita είπε...

Γίνεται να είστε τόσο super? Να σαι καλά με ξεσήκωσες για πασχαλιάτικα.

princess είπε...

Κατερινάκι μου πρέπει να ομολογήσω πως όλη η οικογένεια έχετε ταλέντο στις κατασκευές και στη διακόσμηση και αξίζετε πολλά μπράβο!!! Οι φωλίτσες είναι τέλειες! Τις λάτρεψα από την πρώτη στιγμή!
Πρέπει να περάσατε τέλεια στη συναυλία! Φιλιά πολλά!

Litsa είπε...

Αχ αυτό το τελευταίο... μαχαίρι και πόνεσε...

maria είπε...

χαίρομαι πολύ που βρήκα το blog σου,υπέροχες εικόνες, ανοιξιάτικες.Οι αναρτήσεις σου μου μου θυμίζουν τα χρόνια που είχα εγώ τον γυιο μου μικρούλη και κάναμε σχεδόν τα ίδια. Τώρα ελπίζω ότι θα ζήσω παρόμοιες στιγμές με τα εγγόνια μου,( οταν αποκτήσω)

Angelique είπε...

Υπέρλαμπρος ο στολισμός όπως αρμόζει σε κάθε γιορτή!!!
Τελικά σου' φερε τύχη το δαχτυλίδι;;
Φιλιά Κατερινάκι και καλή αρχή για αύριο!!!

thomi είπε...

τι γλυκος ανθρωπος να εισαι κατερινακι μου, μολις σε διαβασα μου ηρθε η μυρωδια του ζουμπουλιου στη μυτη μυτη μου..απιστευτο?

Sofia είπε...

Tι τέλεια τα λαγουδάκια σου με μπαλονάκια για αυτάκια!!! :))
Είναι όλα πανέμορφα! Μακάρι να είχα κι εγώ χρόνο να φτιάχνω τόσα πολλά πράγματα.
Η ιδέα για το λαγό που σας επισκέπτεται εξαιρετική και δεν την έχω ξανακούσει...σκέφτομαι να την υιοθετήσω! ;) Φιλιά

Elena είπε...

Υπέροχη ανάρτηση Κατερίνα μου! Οι πασχαλινές διακοσμητικές ιδέες είναι φοβερές!! Πολλά φιλιά!

Δημιουργίες άλλης εποχής.. είπε...

Πανέμορφα πασχαλινά στολίδια!Χαίρομαι που βρήκα το ιστολογιό σου!Φιλιά!

Δέσποινα είπε...

Φαίνεται ότι η άνοιξη δεν ήρθε μόνο στο σπίτι σας αλλά και στην καρδιά σας!Με μάγεψαν για άλλη μια φορά η εικόνες σου!

Λαμπρινή είπε...

Κατερινάκι μου,είδα την συνάντησή σας στης Αχτίδας και πολύ σας χάρηκα!!Μπράβο για όλα,να συνεχίσετε έτσι!!
Για την πασχαλινή σας διακόσμηση τι να πω....Λατρεύω το γούστο σου που μοιάζει πολύ με το δικό μου και όλα μα όλα όσα έχετε δημιουργήσει!Θα δοκιμάσω να κάνω τ'αυγά με τις φακές,πολύ μου άρεσε αυτή η ιδέα!!
Να είσαστε καλά οικογένεια ΚαΠα,πολλά φιλιά!

(περιμένω τα βαζάκια σου!!!!!!!!!)

Robin Beck είπε...

I love all the next and eggs they are beautiful! Hope you are having a great week!

Eleni είπε...

Η διακόσμιση υπέροχη!!!Με βάλατε σε μεράκια βλέποντας τις φωτογραφίες!!!Πολύ ωραίες αναρτήσεις κάνετε μου αρέσουν πολύ!!!
Φιλιά!!!

kittaro είπε...

κάθε μέρα... κάθε εποχή... κάθε αφορμή... αφετηρία, σειράς ενεργειών... εξέλιξης... για μαγική, πρωτότυπη δημιουργία...

κι όσο για τη μουσική, αυτή από μόνη της είναι ένα ξεχωριστό σύμπαν, ένα σύμπαν αισθήσεων... η μουσική είναι αόρατη, αλλά η αύρα της επηρεάζει βαθύτατα τα συναισθήματα και τις πράξεις μας... η μουσική μοιάζει με ζεν… η μουσική είναι ζεν!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Δεν ξέρω από που να πρωταρχίσω γλυκιά μου, από τις φωλίτσες που τις λάτρεψα , από το έθιμο που θα το..ακολουθήσω σου το δηλώνω, ή από το γλυκό αγοράκι..Έχω δίκιο όταν λέω οτι η οικογένεια "φτιάχνει" σωστούς ανθρώπους.

Dizzy button είπε...

Υπέροχη η πασχαλινή σου διακόσμηση, μύρισε άνοιξη!!! Πρωτότυπη ιδέα οι θήκες με τα τσόφλια που φτιάξετε παρέα με τα παιδιά, λέω να το δοκιμάσω κι εγώ!
Φιλιά!

jenny είπε...

Χαίρομαι που σε βρίσκω. Με τρέλανες με τη διακόσμησή σου με τα αυγά . θα τα λέμε σου εύχομαι καλό μήνα.

Ελευθερία είπε...

δεν εχω τι να πω!! η ιδέα σας σουπερ...το αποτελεσμα μαγικό...οι δεν φωτογραφίες...υπεροχες ζωντανές πολύχρωμες και ανοιξιάτικες!!!!!!
να εισαι καλα!!!! καλως σε βρήκα!!!