Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Το δωμάτιο του Ήλιου!


Ήταν το καλοκαίρι, όταν ο μικρός μας Ηλιος έγινε 4 χρονών κι άρχισε να ζητάει πράγματα που τον έκαναν να νιώθει πιο μεγάλος. Ηθελε το δωμάτιο του να μην είναι "μωλουδίθτικο" γιατί ένιωθε  κιόλας μεγάλος.


Έτσι άρχισε να ζητάει μεγάλο κρεββάτι σαν του αδερφού του που είχε ένα κλασσικό υπερυψωμένο κρεβάτι με σκάλα του ΙΚΕΑ. Αυτό που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.


Αυτό που άρεσε πάρα πολύ στο Γιώργο ήταν η σκάλα, όπου δεν χόρταινε να ανεβοκατεβαίνει. Επίσης ήθελε το κρεββάτι του να έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα και κάποιου είδους οροφή. 
Εκείνη την εποχή τρελαινόταν για δεινόσαυρους, δράκους και τον Τόμας το τρένο του οποίου τη σειρά παρακολουθούσε φανατικά. Εμείς τον ρωτούσαμε συχνά πυκνά για το τι κρεββάτι θα του άρεσε και η απάντηση του ήταν τον Τόμας το τρένο. Μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσουμε καινούρια έπιπλα,  κάθισα και σκέφτηκα πως θα μπορούσα να φτιάξω ένα τέτοιο κρεββάτι.
Ο Άγγελος είχε επίσης πια μεγαλώσει και ήταν καιρός να περάσει από την περίοδο του νηπιαγωγείου στις ανάγκες ενός δωματίου μικρού μαθητή! Ήθελε βλέπεις γραφείο...και του έφτιαξα το γραφείο φορτηγό.
Οπότε το κρεββάτι του ήταν ότι έπρεπε για το Γιώργο. Όμως ήθελα να μετατραπεί σε κάτι νέο για να μην έχει ο Γιώργος την αίσθηση ότι πήρε ένα παλιό κρεββάτι του αδερφού του ( η κατάρα του μικρότερου).
Τότε σκέφτηκα να το επενδύσω με ξύλινα πλακάζ στα οποία θα ήταν ζωγραφισμένη η μορφή του Τόμας.
Αυτό θα περιελάμβανε και την καμπίνα του μηχανοδηγού η οποία ουσιαστικά θα ήταν μια υπερκατασκευή ακριβώς πάνω από το προσκέφαλο του.


Το σχέδιο το εμπνεύστηκα από μια εικόνα του Τόμας σε ένα από τα βιβλία με τις εικονογραφημένες ιστορίες του.Τις διαστάσεις τις μετέφερα αναλογικά από την εικόνα στα ξύλινα πλακαζ έτσι ώστε να ταιριάζουν και στις διαστάσεις του κρεβατιού. Σημαντική λεπτομέρεια η πόρτα που ανοίγει για να ανέβει ο μικρός στο κρεββάτι.


Ιδού το αποτέλεσμα. Ούτε εγώ ο ίδιος δεν πίστευα για το πόσο πιστό αντίγραφο ήταν.




Ταυτόχρονα μεταμορφώσαμε όλο το δωμάτιο. Βγήκαν όλα τα μπεμπέ στολίδια, το μικρό κρεβατάκι, η αλλαξιέρα...

Το  έβαψα μόνος μου με χρώματα που διαλέξαμε.Γαλάζιος ουρανός, πράσινο γρασίδι. Η Κατερίνα για δύο ημέρες ανεβασμένη σε μια σκάλα με ένα σφουγγάρι έφτιαχνε άσπρα σύννεφα. Να ταιριάζουν και με τις κουρτίνες του που είναι το ίδιο μοτίβο. 



Τα καρεκλάκια ήταν του Άγγελου. Είχαν αγοραστεί από το ΙΚΕΑ πριν 10 χρόνια και τα βάψαμε μόνοι μας.



Κρεμάστηκε και η κούνια και επιτέλους θα μπορούσε για πρώτη φορά να έχει και χαλί που ήταν το μεράκι του μιας κι επειδή είχε αλλεργία μέχρι τότε δεν είχε χαλί στο δωμάτιο του.

Κάτω από το κρεββάτι ο χώρος χωράει όλα του τα παιχνίδια κι έτσι έχει περισσότερο χώρο για να μπορεί να στήνει τα παιχνίδια του στο χαλί και να παίζει. 



Αγαπάει πολύ τα ερπετά τους δράκους και τους δεινόσαυρους και είναι σχεδόν μόνιμα στημένα στο κέντρο του δωματίου του.




Όταν του είπα ότι θα δείξουμε το δωμάτιο του στο blog, μου ζήτησε να δείξουμε τα αρκουδάκια του.Τα φιλαράκια του. Από τον Φερδινάντο τον ταύρο που του πήρε η γιαγιά Ζέτα και του  έχει τρέλα, μέχρι τον κροκόδειλο, την μαλακή μπάλα δώρο του νονού του και βέβαια το γαλάζιο πανί με κεφάλι σκύλου δώρο της γιαγιάς Μαρίας όταν γεννήθηκε και το αποχωρίζεται μόνο όταν είναι στο σχολείο...


Επίσης μου ζήτησε να δείξω το ποδοσφαιρικό του ημερολόγιο για το οποίο νιώθει πολύ περήφανος γιατί είναι ο ίδιος πρώτη μούρη,να τρέχει με τη γλώσσα έξω σαν  μεγάλος μπαλαδόρος.


Ο καθρέφτης, η κρεμάστρα και η κορνίζα μικρός πρίγκιπας είναι δώρα μιας καλής παιδικής  φίλης της Κατερίνας, στη γέννηση του.



Το αγαπημένο της όμως είναι αυτός ο πίνακας του Πινόκιο, ζωγραφισμένος από τη θεία της Νίκη, αδερφή της μαμάς της, πριν 10 χρόνια στη γέννηση του Άγγελου.


Του χρόνου ο μικρός μας θα πάει πρώτη Δημοτικού και ήδη παραπονιέται ότι το κρεββάτι είναι "για μπέμπηδες"...πάλι τα ίδια.Το καλοκαίρι με βλέπω να αλλάζω το κρεββάτι από Τόμας,  σε ποιος ξέρει τι...



Ελπίζω τουλάχιστον να είναι κάτι εύκολο και να πρέπει να αλλάξω μόνο το κρεββάτι!!Ας είναι,  θα το ξανακάνω με αντάλλαγμα το χαμόγελο του. Το χαμόγελο του  Ηλίου.
                                                                                                                     Πανταζής

47 σχόλια:

Lila Xagorari είπε...

Yπέροχη ανάρτηση, τόσο για τις κατασκευές, ακόμη περισσότερο όμως για την αφήγηση που κρύβει τόση αγάπη πίσω από τις λέξεις!

mara είπε...

Καλημέρααααααααα Ήλιε θα έλεγα για αυτήν την ανάρτηση.
Τελικά όλα είναι θέμα "μερακίου"
Δεν είναι το πόσο θα παιδευτείς αλλά το αν θέλεις.Κατερίνα μου στην σκάλα διήμερο πρώτη φορά ακούω...χαχαχαχαχαχ
Όσο για σένα Πανταζή...Μπράβο που το βλέπεις τόσο ...πως να το πω;
αααααα ναι "χαμογελαστά "
Εννοώ την γκρίνια του Ηλιου.
Τέλος δύο φωτό με συγκίνησαν πολύ...αυτή που έχει ένα μουτράκι με μια πιπίλα μεγαλύτερη του :-)
και αυτή με το ημερολόγιο.
Πόσο γαληνεύω όταν διαβάζω αυτά που γράφεται....φτάνει αρκετά είπα ...σας φιλώ ασκαρδαμυκτί!!!!!!!!!!!!!!!!

princess είπε...

Μπράβο Πανταζή! Ο Τόμας είναι τέλειος! Μάζευε δυνάμεις για του χρόνου ...

Stone είπε...

Γεια σου Γιωργο κούκλε με το υπέροχο δωματιο!!Τι ωραια πραγματα σου εφτιαξαν ο μπαμπας και η μαμα!Θα τρελάθει ο Αναστασης μολις του τα δειξω!Εκεινος ζηταει το Woody, τη Jessie και το Buzz!Και με τους δεινοσαυρους θα ξετρελαθεί, ειναι πιο μικρουλης και δεν τα ξερει αυτα ακομη!
Ka.Pa ειστε πολυτάλαντο διδυμο!Σας χαίρομαι απίστευτα!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ είπε...

Καλημέρα, ώρα να παίξουμε tag tag και να γνωριστούμε καλύτερα. Έλα στο σπιτάκι μου για τις οδηγίες του παιχνιδιού.

tzeni xr. είπε...

Μπραβο σας παιδια για το μεράκι σας και την εκπληκτική δουλεια σας

Το κρεββάτι άπαιχτο!!!!

Το δωμάτιο είναι πραγματικά ο παράδεισος ενός αγοριού!!!

Καλό σας σαββατοκύριακο!

purpleleath είπε...

Καλημέρα Πανταζή! Απίστευτο το δωμάτιο!!! Λέω στον άντρα μου για τα πράγματα που φτιάχνετε μαζί με την Κατερίνα και σας θαυμάζουμε μαζί! Να είστε πάντα καλά!

Georgina είπε...

Καλημέρα Πανταζή χρυσοχέρη! Μάστορας πρωτης μπράβο! επίσης θεωρώ εξιρετικό το γεγονός οτι είσαι μπαμπάς μπλογκερ! Ευχές πολλές! Ο Γιώργος τελευταία αισθάνεται θύμα ρατσισμού γιατι λεει οι μπαμπαδες σαμποτάρονται παντού! Στο Toy story δε που τόσο ξεχωρίζει το παιδί μας, δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά σε μπαμπα και στις 3 ταινίες και κάθεται διπλα στο νινι και του λέει την ιστορία όπως τη βλέπει αυτός...ο μπαμπάς τώρα είναι τουαλέτα, πήγε για εφημερίδα, παίζει ο Παοκ και πηγε στο γήπεδο, μαγειρεύει στην κουζίνα και τέτοια...
Να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου και τον άγγελό σου!

Litsa είπε...

Τέλειοοο αυτός ο Thomas έχει κάψει καρδιές και πιο συγκεκριμένα του Φαίδωνα! Κάθε μέρα τον πείθω ότι το δικό του κρεβάτι είναι ωραιότερο χεχε.
Ωχ έχω να κάνω κι εγώ ένα σωρό αλλαγές και τώρα τις θυμήθηκα και βογγάω...
Να σου πω την αλήθεια, είμαι περίεργη να δω πως θα το μεταμορφώσεις και πάλι (αν χρειαστεί).

Sofia είπε...

Καλά, αν δει ο γιος μου το κρεβάτι πάνε τα σχέδιά μου η ανανέωση του δωματίου του να έχει θέμα το λούνα παρκ!!! Έχει μεγάλη αδυναμία στον Τόμας, το Πολικό Εξπρές κ γενικά στα τρένα! Υπέροχη δουλειά, μπράβο σου Πανταζή! :)

myStickland είπε...

Υπέροχο το κρεββάτι του μικρού..πράγματι είναι πιστό αντίγραφο του Τόμας..
Καλά μαστορέματα!!

Dee Dee είπε...

Μπραβο Πανταζη!!! Μπραβο που δεν αφηνεις την κουραση και την βαρεμαρα να σε τραβηξουν κατω κι ασχολεισαι!! Χαριζεις υπεροχες αναμνησεις στην οικογενεια σου και ειναι εξαιρετικα σπανιο αυτο, οσο κουτο κι αν ακουγεται!

Οι αλλαγες που εκανες ειναι μαγικες στα δικα μας ματια, φαντασου στα ματια του Γιωργου και του Αγγελου πως θα φανταζουν :):)

Μπραβο σας παιδια!!! Παντα δημιουργικα να ζειτε!!

φιλια σε ολους σας!

SPYRIDOULA είπε...

Μπράβο κάνατε καταπληκτική δουλειά με το δωμάτιο!Ειδικά το κρεβάτι είναι φοβερό!!!Να είστε πάντα καλά!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Ξέρει το παιδί που απευθύνεται και τι ζητάει...ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΑΖΗ,γειά στα χέρια σου!!!ΥΠΕΡΟΧΟ,ΜΟΝΑΔΙΚΟ,ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ!
Να χαίρεστε την οικογένειά σας και να καμαρώνετε για τον μικρό μπαλαδορο (πού ξέρεις...)και για τον μεγάλο σας φυσικά,αλλά αυτός σήμερα παίζει στην ανάρτηση.

Admin είπε...

Υπέροχο το δωμάτιο του Ήλιου, μπράβο σας, με τέτοιους χρυσοχέρηδες γονείς και εγώ θα ζητούσα να μου αλλάζουν το δωμάτιο κάθε χρόνο! χεχε!

Να είστε γεροί και ευτυχισμένοι και να χαίρεστε τους μικρούς σας αγγέλους!

Βικτώρια

Χρυσαυγή είπε...

Μπράβο σας και μπράβο που ασχολείστε τόσο με τα παιδιά!
Όλα τα κάνατε υπέροχα με αγάπη και μεράκι!
Και τα παιδιά αυτό θα το αναγνωρίσουν !
Και τι δεν θα έδινα να ήμουν μια εβδομάδα παιδί και να μου φτιάχνατε το δωμάτιο απ΄ την αρχή!!!

Να είστε καλά και να χαίρεστε!

peny είπε...

Καλημέρα!
Αν έχεις όρεξη για κατασκευές τότε οι καλύτεροι σύντροφοι είναι αυτοί που έχουν αστείρευτη φαντασία.Τα παιδιά βέβαια!Ο Τόμας υπέροχος,η κούνια λατρεμένη!
Και όπως κάθε γυναίκα διαλέγει το ύφασμα για τα καθίσματα του καινούριου αυτοκινήτου,έτσι και η Κα ταίριαξε τον τοίχο με τις κουρτίνες!

Chryssa είπε...

Να ήταν όλοι οι μπαμπάδες σαν και έσενα!
Μπράβο!!
Μέχρι και εγώ ζήλεψα το κρεβάτι!

Να τα χαίρεστε τα αγοράκια σας και να είστε πάντα τόσο δημιουργικοί και οι δυο!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Μα πόσα μπράβο να πούμε για τις ιδέες, τις κατασκευές και την έμπνευση που μας χαρίζετε!!!

Andria είπε...

Αχ, για αυτά τα χαμόγελα τι μπορούμε να κάνουμε...μακάρι όλα τα παιδάκια να μεγαλώνουν σε τόσο όμορφα δωμάτια...που αποπνέουν αγάπη και αρμονία και όπου όλες τους οι αισθήσεις οξύνονται!!! Καλό Σαββατοκύριακο Πανταζή και Κατερίνα!!!

Ερμιόνη είπε...

Τι υπέροχο δωμάτιο!! Αυτό το κρεβάτι είναι απίθανο!! Μα τι μεράκι έχετε οικογενειακώς βρε παιδί μου;;;
Η φωτογραφία του μικρούλη με τη γλωσσίτσα έξω είναι τέλεια! Και λάτρεψα τον λούτρινο καρχαριάκο!!
Καλό ΣΚ εύχομαι παιδιά! Να περάσετε υπέροχα -που είμαι βέβαιη πως θα το κάνετε!!

Eva's blog είπε...

Τελικα ειναι να εχεις μερακι...Κι εσεις εχετε και οι δυο!!!Μπραβο σας....Απιθανο δωματιο..Η χαρα του παιδιου σε ολο της το μεγαλειο.Γεια στα χερια σου Πανταζη!!!Θα ηθελα να ημουν κρυμμενη σε μια γωνια να δω την αντιδραση του μικρου οταν το ειδε τελειωμενο....Να ειστε καλα παιδια και να δημιουργειται ομορφα πραγματα για τα ζουζουνια σας!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ!!!!!!!!
ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ!!!!!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟΝ , ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!
ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΗΜΟ , ΠΑΝΤΑΖΗ, ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ;
ΧΑΧΧΑΧΧΑΑΑΧΑ!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Lyriel Bee είπε...

Έχω μείνει άφωνη με το κρεβάτι, δεν το είχα ξαναδεί και εντυπωσιάστηκα!!
Είσαι πολυμάστορας με καλλιτεχνική φλέβα Πανταζή :)) Άντε να δούμε τι θα ζητήσει αυτή τη φορά ο μικρός.
Πάντως ότι και να ναι, είμαι σίγουρη πως θα ανταποκριθείς με παρόμοια επιτυχία! Τα φιλιά μου **

maya =^o^= είπε...

τι απίθανο δωμάτιο είναι αυτό!!την κούνια την θυμάμαι και απο παλαιότερη ανάρτηση είναι φανταστική!!το τρενάκι κρεββατάκι τέλειο!!οι καθρέφτες με τον μικρό πρίγκηπα ονειρεμένοι!!!!!happy weekend!!!

Tante Kiki είπε...

Καλημέρα!! Πολύ ωραία η ανάρτηση, το δωμάτιο κι όσο για το κρεβάτι...δεν έχω λόγια...καταπληκτικό!!! Μπράβο!!! Εξ άλλου γι αυτές τις γλυκές ψυχούλες και τα υπέροχα μάτια και χαμόγελα αξίζουν να κάνουμε τα πάντα!!!!! Καλό Σ/Κ!

Owl Mommy Βέρα είπε...

Καλά το κρεβάτι είναι φοβερό, πιο ωραίο από έτοιμο αγοραστό! Σίγουρα τρελάθηκε όταν το είδε! Να δούμε τι θα ζητήσει τώρα..καινούριο project!
Καλό Σαββατοκύριακο!

Magia da Inês είπε...

Que decoração super linda!!!
Sempre lindas suas fotos.
Bom fim de semana!
Beijinhos.
Brasil
¸.•°`♥✿⊱╮
°`♥✿

Vivika είπε...

Πωπω απίθανα! Τυχερά τα παιδάκια σας με τέτοιους μερακλήδες γονείς!

Evita Rentzi είπε...

Υπέροχο το δωμάτιο των παιδιών! Ζεστό και γεμάτο αγάπη! Όσο για την αιώρα έχω ξετρελαθεί...
Είσαι πολύ δημιουργική! Μπράβο σου, γλυκιά μου! Να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΙΔΙΚΟ!!!!!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!

NANTIA είπε...

Έχω θαμπωθεί από τον...Ήλιο, την ομορφιά και την αγάπη που υπάρχει σε αυτό το δωμάτιο! Και ζήλεψα λίγο αυτή την κρεμαστή κούνια!
Χίλια μπράβο και το μεράκι και τη δημιουργικότητά σου!
Χαρούμενο Σαββατοκύριακο!

Eva's blog είπε...

Τag-tag!!!Παιχνιδακι τυπου συνενετυξης σας περιμενει!!!

Kiki Aposeki είπε...

Άμα πιάνει το χέρι σου και έχεις και μεράκι δεν χαλάς κανένα χατιράκι!!! Έτσι δεν είναι μπαμπά- μάστορα; Μπράβο σου Πανταζή!!! Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Δεν έχω λόγια . Το κρεβάτι είναι τέλειο.Μιλάμε για ολική μεταμόρφωση. Φαντάζομαι χαρά ο μικρός.

Onirokosmos είπε...

Γλυκειά, τρυφερή κι αγαπησιάρικη ανάρτηση, όπως και κάθετί φτιαγμένο από ΄σας για τους μικρούς σας αγγελους! Ώρα, όμως, για παιχνίδι..πέρνα μια βόλτα...φιλάκια!

Maria Villioti είπε...

Λοιπόν αν δεν το θέλει ο μικρός σας το κρεβατοτρενάκι μη στενοχωριέστε...τυλίξτε το και στείλτε το στον δικό μου που έχει αποτρελαθεί με τα τρένα και τον Τόμας!Είναι υπέροχο και αυτό που έφτιαξες Πανταζή και πως το έφτιαξες μόνος σου.Δεν σας φοβάμαι στις αλλαγές,θα βρείτε τρόπο να κάνετε τον μικρό σας ευτυχισμένο.Να τα χαίρεστε τα κουκλάκια σας!

love2love είπε...

βρε τον γιωργο ολα αυτα ε; χμ δυσκολη υποθεση το παιδι. να τον χαιρεσαι

{Marianna} είπε...

Καλά... Δεν παίζεστε, οικογενειακώς... :D
Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!!! :)

Μαριάννα είπε...

Υπεροχο το δωμάτιο του μικρού!!!
Μπράβο στους γονείς!!!!
Μου αρεσει τοσο πολυ καθε φορα που σας διαβαζω!!
Νομιζω οτι ειστε η μαγικη οικογενεια!!!
φιλια!!

Penelope είπε...

Πω-πω χρώματα και πράγματα...
Σαν το δικό μας παιδικό, που δεν ξέρω πια που να πατήσω!

Μια πρόσκληση για παιχνίδι σε περιμένει στο blog μου καλή μου, αν έχεις διάθεση και χρόνο φυσικά.

Christina V. είπε...

Παιδιά είναι υπέροχο το δωμάτιο και η κατασκευή του κρεββατιού ονειρεμένη!!! Τη ζήλεψα (με την καλή έννοια) την επιδεξιότητά σας! Και χαρά στα παιδάκια σας που έχουν γονείς με τέτοιο μεράκι!
Κατερινάκι τα συννεφάκια σου είναι παραμυθένια! Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καρδιακά λογάκια σου...
Πανταζή θέλουμε οδηγίες για την κατασκευή για να τις προσαρμόσουμε και να φτιάξουμε ένα πριγκηπικό παλάτι!
Καλή βδομάδα και καλή δύναμη σε όλα!

marileni είπε...

Τυχερός ο μικρούλης σας!!!!!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Κάθε φορά που σας διαβάζω μαγεύομαι... Ξέρω πως στη ζωή τίποτα δεν είναι τέλειο, αλλά αυτά τα μικρά και καθημερινά πράγματα που ομορφαίνουν τη ζωή μας είναι που κάνουν τη διαφορά!! Σας εύχομαι να είστε πάντα χαμογελαστοί :)

Angelique είπε...

Τέλειο το τρενάκι!!!
Μα πόσο χρυσοχέρηδες γονείς είστε!!!
Εύγεεε..

Demi είπε...

Καταπληκτικό το δωμάτιο του ήλιου και τι όμορφο το κρεβάτι!!!μπράβο για την υπέροχη κατασκευή!!!!Φαίνεται πολυ δύσκολο το σχεδιο του!!!Καλη συνέχεια στις δημιουργιες!!!

voula&efsta είπε...

Ποσο υπεροχη ιδεα!!!!Σε λιγο καρο θα πρεπει να αλλαξω και εγω κρεβατι στον μικρο μου...δεν σε πειραζει να σου κλεψω την ιδεα,ε?