Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Μας την πέσανε...

Κάθε φορά που γίνεται κάτι και με ξαφνιάζει το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι η φράση του Σπύρου στους "Απαράδεκτους"...."τι έγινε ρε παιδιά, μας την πέσανε;"


Μας την πέσανε λοιπόν!!
Ομως αυτό τώρα πρέπει να τελειώσει και επειδή είναι το δικό μας μπλογκ θα το τελειώσουμε εμείς.
Ευχαριστούμε όλους εσάς με τα υποστηρικτικά  και τα λιγότερο υποστηρικτικά, με τα σαρκαστικά καυστικά ή επικριτικά σας σχόλια!! όλους πραγματικά...
Η δημιουργία αυτού του μπλογκ δεν είχε ως στόχο το διάλογο αλλά τον προκάλεσε... Ίσως γιατί ήταν από μόνο του προκλητικό λόγω των εικόνων.

Η εικόνα προκαλεί, θορυβεί η αναστατώνει...αλλά θα θέλαμε να σας θυμήσουμε οτι εμείς δεν πήγαμε στο σπίτι κανενός να κάνουμε φασαρία ή να γίνουμε προκλητικοί...Αντίθετα εσείς ήρθατε σε εμάς για να θορυβηθείτε και να θυμώσετε ξανά και ξανά και ξανά διαβάζοντας τις αναρτήσεις μας για να αισθανθείτε προσβεβλημένοι ξανά και ξανά και ξανά...
Αυτός ο χώρος είναι πελώριος  κι αυτός ο κόσμος μας χωρά όλους...
Αν κάποιος επιθυμεί κάτι άλλο από εμάς μπορεί με σοβαρότητα, να μας το επισημάνει στο mail μας , όπως πολλά άτομα κάνουν κατά καιρούς και τους ευγνωμονούμε για το ενδιαφέρον τους.

Όποιοι αντίθετα βρήκαν μια ευκαιρία να ακουστούν ή θέλουν να δημιουργήσουν κατάσταση και να κάνουν "φάση", όσοι βρήκαν βάθρο για να βγάλουν πύρινους λόγους, παρακαλούμε όχι εδώ!
Εδώ είναι ο χώρος μας και στο χώρο μας επιτρέπουμε να μιλούν όπως εμείς ορίζουμε.
Έτσι όπως συμβαίνει στα σπίτια μας!! Στο σπίτι του ο καθένας βάζει τους κανόνες και δεν ανέχεται βρισιές.
Έτσι  και στο δικό μας μπλογκό σπιτο τους κανόνες τους βάζουμε εμείς και παρακαλούμε να τους σεβαστείτε!

Κανένας, δεν καλέστηκε με το ζόρι, δεν χρηματιστήκαμε από κανέναν και μετά τον εξαπατήσαμε, δεν μειώσαμε, δεν καταχρασθήκαμε, δεν κοροϊδέψαμε κανέναν...

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους πιστούς μας αναγνώστες για την προσπάθεια τους να μας υποστηρίξουν.Δεν θα ξαναχρειαστεί σας το υποσχόμαστε!!Δεν θα σας ξαναφέρουμε σε αυτή τη θέση.
Λυπόμαστε πολύ που δεν αντιδράσαμε άμεσα έτσι ώστε να σταματήσει η αλληλο προσβολή  μεταξύ των αναγνωστών μας και να προστατεύσουμε την ιστοσελίδα μας από αυτή την αρνητική εξέλιξη...

Θα μπορούσαμε να αισθανθούμε βαθιά προσβολή για όλα αυτά, αλλά πως να αισθανθείς έτσι για κάτι που δεν είσαι από κάποιον που δεν σε ξέρει...από κάποιον που δεν υπάρχει καν στ 'αλήθεια γιατί αν υπήρχε θα είχε όνομα και υπόσταση όπως έχουμε εμείς...η οικογένεια ΚάΠα!

Πρόκειται απλά για τη ζωή μας κι αυτές είναι οι εικόνες της...
Οπότε μιας κι η εικόνες μας είναι μάλλον αυτές που προκαλούν μια τελευταία εικόνα από εμάς για να διασκεδάσουμε λίγο την κατάσταση!

Δεν είσαστε εδώ με το ζόρι, "οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα", όπως βλέπετε.


Παρακαλούμε να πάτε στο καλό, σας ευχαριστούμε για την  υπομονή και την κατανόηση. Σας προσκαλούμε "να φύγετε...να πάτε αλλού!!" (όπως λέει κι ο γνωστός παππούς).
Και τέλος ενημερώνουμε ότι σχόλια ανώνυμα, προσβλητικά που έχουν στόχο να μας μειώσουν και όχι να μας δώσουν μαθήματα, ή να μας εξελίξουν, θα σβήνονται από δω και πέρα....όπως θα σβηστούν και όλα τα προηγούμενα.
Η ελευθερία σας, σταματά εκεί που αρχίζει η  κατάχρηση της φιλοξενίας μας!!

Φίλοι αγαπημένοι να είσαστε καλά!!

Καλό κουράγιο σε όλους εκεί έξω...το καλοκαίρι είναι καυτό, οι δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε ως οικογένεια, μας βασανίζουν κάθε στιγμή και οι νέες μειώσεις μισθών είναι  γεγονός, όπως είναι γεγονός  και η εφορία που ήρθε σε όλους μας και μας διέλυσε...αλλά αυτά δεν έχουν σημασία...ξέρετε τι έχει σημασία...ότι είμαστε εδώ, γεροί κι υγιείς και  όλοι μαζί αυτό το καλοκαίρι...κι όταν καταλαγιάσει όλος αυτός ο κουρνιαχτός  και νιώσουμε πάλι εμπιστοσύνη, ίσως και να μοιραστούμε κι αυτή την  ιστορία μας....
Ως τότε...αντίο αγαπημένοι...

Υ. Γ.1 Ευαγγελία δεκτή η συγνώμη.
Υ.Γ. 2 Το μόνο που πραγματικά με λύπησε ήταν ότι χάθηκε μια τέτοια ανάρτηση, που αφορούσε τον αγώνα των παιδιών που εγώ αγάπησα. Δεν άξιζε η σκύλευση της προσπάθειας τους  και τα σχόλια σας , ανώνυμοι,  λυπάμαι μα δείχνουν την άγνοια σας στα θέματα των Εξαρτήσεων. Προσοχή,  η γνώση για όλα  δεν είναι υποχρέωση, η εθελοντική άγνοια όμως, είναι αποτυχία...

Καλή δύναμη
                                                                                                                   ΚάΠα

55 σχόλια:

princess είπε...

Κατερινούλα μου γλυκιά να μην στενοχωριέστε καθόλου!!!!! Εσείς έχετε την πίτα, εσείς και το μαχαίρι! Εμείς είμαστε εδώ για να σας στηρίζουμε και θα το ξανακάνουμε αν χρειαστεί! Νομίζω πως υπάρχουν κρίκοι δυνατοί σε αυτή την αλυσίδα των blogers, και αναφέρομαι σε όλους τους καλοπροαίρετους και σε όσους δημιούργησαν αυτά τα "σπιτάκια" για να δείξουν τα ταλέντα τους, την τέχνη τους, το μεράκι τους, να μοιραστούν τη γνώση τους, για να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.
Σου στέλνω μια αγκαλιά κι ένα φιλί!

mammy on line είπε...

Keep walking KaPa!!!
Keep living!!!
Μας αρέσει πολύ.

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί και μια ευχή να περάσετε ένα υπέροχο και (όσο γίνεται) ξέγνοιαστο καλοκαίρι (πολλές φορές γίνονται και θαύματα!!!). Callie by Anthomeli

Litsa είπε...

χεχεχε και προσοχή: ο μαύρος δαγκώνει άσχημα!!

Despoina είπε...

Δεν πρέπει να έχω αφήσει ξανά σχόλιο στο μπλογκ σας αλλά έχω διαβάσει κάθε ιστορία :) Δεν πήρα χαμπάρι τί έγινε στο προηγούμενο ποστ αλλά κατάλαβα μέσες άκρες!! Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αν κάτι που δεν σ'αρέσει σε ένα προσωπικό μπλογκ (τονίζω το προσωπικο γιατί διαφέρει από τα πολιτικοκοινωνικοαθλητικα μπλογκς) πρέπει να το εκφράσεις και μάλιστα με άσχημο τρόπο!! Βέβαια δεν περιμένω κάποιος με τόσο χαμηλό επίπεδο να έχει κατσει να το σκεφτεί!! Στο θέμα μας όμως... Ζούμε μια εποχή δύσκολη!! Πάντού υπάρχουν προβλήματα!! Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος άνθρωπος ακόμα και οι εφοπλιστές που να μην ζουν μέσα στο άγχος!! Μπορεί να είναι διαφορετικό το άγχος για τον καθένα αλλά δεν παύει να είναι άγχος!! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να ζούμε μέσα στην γκρίνια και την μιζέρια...ούτε να νευριάζουμε με όσους έχουν βρει τον τρόπο να ζουν όμορφα και χαρούμενα!! Δεν σημαίνει πως έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα...απλά βρήκαν τον τρόπο να ζουν ευτυχισμένοι!!! Σε 2 περίπου μήνες περιμένω το πρώτο μου παιδάκι,είμαι με τον άνθρωπο που αγαπάω βαθιά και αληθινά,οι δικοί μου άνθρωποι είναι υγιείς και ΑΡΝΟΥΜΑΙ να μιζεριάσω!!! ΑΡΝΟΥΜΑΙ!!! Και ας μου λένε πολλοί "τί ανάγκη έχεις εσύ;" !!Ναι δεν έχω ανάγκη γιατί δεν θα καθίσω να σου πω πως η εφορία μας ήρθε 2000 άλλα τόσα μας βγήκαν τα έκτακτα μερεμέτια του σπιτιού κι άλλα τόσα θέλει μια γέννα!!ΌΧΙ!! Αυτά είναι θέματα που θα συζητήσω με τον άνθρωπό μου για να δούμε πώς θα τα βγάλουμε πέρα!! Και ναι θα μιζεριάσω κι εγώ μέσα μου...στο σπίτι μου...για όση ώρα θέλω!!! Αλλά όλες τις άλλες μέρες θα είμαι χαρούμενη κι ευτυχισμένη και δεν θα ντρέπομαι γι'αυτό!!! Βρείτε τον τρόπο να είστε καλά και θα διαπιστώσετε πως όντως είστε καλά!!! Κλείνω το σεντόνι λέγοντας πως σας ζηλεύω...!! Μακάρι σε μερικά χρόνια η ζωή μου να μοιάζει με την δικιά σας και να συνεχίσω να είμαι καλά με τους δικούς μου ανθρώπους!! Όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν εσάς...τόσο θα έχω ελπίδες να τα καταφέρω κι εγώ!! :) Υ.Γ. και για να δείτε πόσο σας ζηλεύω ήδη έχω ψάξει για το σχολείο της φύσης κι αν θα με βολεύει να στείλω εκεί την ακόμα αγέννητη κόρη μου χιχιχι!!

marianth είπε...

Επισήμανση!!γουσταρω!!Σαν να ακούω την φωνή σου στην θεραπειών!!!
,!!χα Χα Χα
´τι έγινε ρε παιδιά!!´
Ετσι σε θέλω!!

Φιλία πολλά καλοκαιρινά!!!

philos είπε...

Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν μας καταλαβαίνουν εκεί έξω. Που παρεξηγούν, που μπορεί να φθονούν.
Ε, και;
Θα αλλάξουμε συνήθειες και συμπεριφορές για αυτούς;

Ή με την στάση μας θα αλλάξουμε περισσότερους, θα ανοίξουμε ουσιαστικά μέρος της ελληνικής κοινωνία που επιμένει να συμπεριφέρεται όπως 50 χρόνια πριν στις μικρές κλειστές γειτονιές;

Κατα καιρούς σε όλους μας τους bloggers έχουν περάσει άνθρωποι που τα σχόλια τους μας πειράξανε, μας επηρεάσαν την ψυχολογία.
Αλλά συνεχίζουμε να είμαστε αυθεντικοί και ακολουθούμε την καρδιά μας και το ένστικτο.

Αν αυτά τα δύο σου λένε να σταματήσεις ή να κάνεις ένα διάλειμμα ακολουθησέ τα. Αν θες να συνεχίσεις μην μασάς!
Αυτοι που νοιάζονται για σένα είναι εδώ... και είναι πολλοί περισσότεροι από όσοι νομίζεις! ;)

Τα φιλιά μου και την ειλικρινή φιλία μου! Χρήστος!

Nasia είπε...

καλό καλοκαίρι Κατερινάκι!!

Madlen είπε...

Κατερίνα μου σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, με υγεία και πολλά πολλά χαμόγελα καθημερινά από τα παιδάκια σας!!
Να περάσετε όμορφα και καλή σας ξεκούραση!!

Βενετία είπε...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ... ΧΑΡΕΙΤΕ ! ΓΕΛΑΣΤΕ ! ΖΗΣΕΤΕ! ΔΡΑΣΤΕ! ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ... ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΠΑ.

Αγγελικη Ν είπε...

Πολλά φιλάκια σας στέλνω! Να περάσετε καλά! Και μη μασάτε...

ShareYourLikes είπε...

Τώρα στενοχωρήθηκα πολύ. Θα πάρετε εσείς αποστάσεις, εσείς που μοιράζετε αισδιοδοξία και την ουσία της ζωής, για λίγα κακεντρεχή σχόλια; Είναι άδικο. Σας διαβάζουμε σε κάθε ανάρτηση τόσοι πολλοί και σας χαιρόμαστε...ξανασκεφτείτε το βρε παιδιά. Ο philos τα λέει απόλυτα σωστά βέβαια και όμορφα. Αν έτσι πρέπει να γίνει, γιατί αυτό νιώθετε καλύτερο να το κάνετε. Αλλά θα μας λείψετε πολύ περισσότερο απ' όσο νομίζετε. Πολλά φιλιά από μένα, την αγάπη μου κ την ευχή μου σε 2-3 μέρες να ξαναδιαβάζω ανάρτησή σας!

Georgina είπε...

Τα μπέρδεψα πήγα πίσω μπροστά και σχολίασα άλλα αντί άλλων! Τι να γράψω τώρα να ταιριάζει κι εδώ? Τι έγινε ρε παιδιά? Σας την πέσανε?
Καλές διακοπές!

Dee Dee είπε...

Εδω θα ειμαστε και περιμενουμε την επομενη αναρτηση σας. Ενα κακο συννεφακι ηταν, φυσηξε κι εφυγε :):) Ολα μες στην ζωη ειναι ;)

Θα σας δω αυριο στις φωτιες;; :)

xxx

ΡΟΥΛΑ είπε...

Καλησπέρα KaPa
Διάβασα την ανάρτησή σας προχθές αλλά δεν διάβασα τα σχόλια και τώρα διαβάζω την σημερινή και μένω κόκκαλο. Δεν ξέρω τι σας έγραψε ο ανώνυμος, μέσες άκρες κάτι κατάλαβα απο τα σχόλια.Ένα μόνο σας λεω , οτι ειναι άδικο για εμάς να σας στερηθούμε. Πιστεύω οι περισσότεροι εδω μέσα χαιρόμαστε με τις χαρές σας, προβληματιζόμαστε με τις ανησυχίες σας-μας, μαθαίνουμε τα παιδιά μας και τους εαυτούς μας και δεν "γλύφουμε" κανέναν (γιατί άλλωστε)με τα σχόλιά μας. Και πάνω απο ολα πέρνουμε μήνυμα ΕΛΠΙΔΑΣ οτι υπάρχουν ακόμη ΑΝΘΡΩΠΟΙ που θέλουν να ΖΗΣΟΥΝ και να ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.
Νομίζω οτι μια μόνο φορά εχω σχολιάσει ανάρτησή σας όλους αυτούς τους μήνες που σας διαβάζω, όμως σας διαβάζω συνέχεια και εχω κλάψει πολλές φορές ασταμάτητα ( οχι γιατί ζήλεψα κάτι που έχετε και δεν εχω), όπως στο κείμενο για τον Νάντο. Αυτό δείχνει οτι δεν μπαίνουμε εδω μέσα μόνο για να δούμε και να διαβάσουμε όμορφες εικόνες και λόγια. Το μπλογκόσπιτό σας εχει ψυχή που "ανοίγει" και τη δική μας και γι'αυτό σας επισκεπτόμαστε.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

maria είπε...

Κατερίνα μου, λυπάμαι πάρα πολύ για όσα διάβασα τις τελευταίες ημέρες στα σχόλια που είχατε.
Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τους κακόβουλους. Παρακολουθώ εσας και σας χαίρομαι γιατί υπάρχει ελπίδα με οικογένειες σαν τη δικιά σας για καλύτερες μέρες στην πατρίδα μας.
Μην δίνετε σημασία κοπέλα μου. καλό βράδυ και σου στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές για καλό καλοκαίρι.

Ειρήνη είπε...

Γλυκιά μου Κατερίνα ιδίως εσύ θα έπρεπε να γνωρίζεις πως σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν " Άνθρωποι " και ¨ανθρωπάκια " που δεν μπορούν να αντέξουν την ευτυχία του δίπλα.Μην δίνεις σημασία σε τέτοιου είδους μικρότητες......Περιμένω με αγωνία όπως πάντα καινούργια ανάρτηση για να ταξιδέψω νοερά μαζί σας.....Είσαι μια υπέροχη μαμά και δεν είναι κακό που το δείχνεις σε μας......Σε φιλώ γλυκά....

thomi είπε...

Οικογενεια καπα, με αυτο μου το μνμ θελω να σας στειλω την αγαπη μου και τη συμπαρασταση μου..βρε τι κανατε στα σκυλοφατσακια αρε λου που να ξερες...?χαχαχα πολυ γελασα..κατερινιω εσυ το σκεφτηκες?
χαιρομαι που δεν θα σταματησετε το blog σας και θα συνεχισετε..σε οποιους δεν αρεσει ξυδι, και εξω απο τη πορτα:)
καλο σκ να εχετε πολλα φιλακια

Demi είπε...

Κατερίνα καλά τα έγραψες ''να φυγετε να πάτε αλλου''και πολυ καλά τα έδειξαν οι φωτό με τα σκυλάκια σας..αντε γιατί η κατασταση με τους κακόβουλους που δεν ξέρουν με τι να ασχοληθούν και βάζουν ζιζάνια σε οτι όμορφο θαυμάζει και αγαπάει ο κόσμος ....πολύ με νευριάζει..
μην πτοείσαι Κατερίνα η οικογενεια σου και οσα ζείτε ειναι πρότυπο!!!μερικούς τους τρομάζει να βλέπουν τόση χαρά .. ..
αν δεν αντέχουν να κλείσουν τα μάτια!!!
Εγω τα θέλω ανοιχτά!!!:Ο)) καλά και όμορφα να περάσετε!!φιλιά!!!

Levina είπε...

Kαλή ξεκούραση οικογένεια KaPa,
να πάρετε τον χρόνο σας, να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται και να συνεχίσετε να μας δίνετε ιδέες από τα τόσο όμορφα που κάνετε στην ζωή σας και χαμόγελα !!!
Σας στέλνω δροσερά φιλιά από το βουνό και την ευχή για ότι καλύτερο!!!

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Λοιπόν..θα δανειστώ κι εγώ τη γνωστή φράση της Άσπας "η ζωή είναι πιο διασκεδαστική όταν τη μοιράζεσαι"..Ευχαριστούμε που τη μοιράζεστε μαζί μας παιδιά...Πολλά φιλιά..

Maria Villioti είπε...

Τα πράγματα όταν απομακρυνόμαστε από το πρόβλημα,δείχνουν πιο ξεκάθαρα...Θα καταλάβετε πότε και πως θα συνεχίσετε. Η προσωπική σας ευτυχία και ηρεμία προέχει.Εμείς θα περιμένουμε να ξανακούσουμε τα νέα σας γιατί μας αρέσει η παρέα σας και σας αγαπάμε...Καλό καλοκαίρι να 'χετε!

Memaria είπε...

Τα σκυλάκια υπέροχα και φαντάζομαι ότι θα το πιάσουν όλοι το νόημα.
Καλή συνέχεια χωρίς σύννεφα και καλές διακοπές!!

myStickland είπε...

Kατερινάκι μου,πολύ στεναχωρήθηκα με όλα αυτά που έγιναν..Καταλαβαίνω απόλυτα τη στάση σας να απέχετε,αλλά σκεφτείτε και εμας που πάντα σας νοιαζόμαστε..Πάντα περιμένουμε να μάθουμε νέα σας,να μας δώσετε έμπνευση,να μας κάνετε χαρούμενους..Ελπίζω να επιστρέψετε γρήγορα στη παρέα μας..
Σας στέλνω μια ζεστή αγκαλιά..
mystickland<3

mirsini's creations είπε...

Καλές διακοπές οικογένεια Κάπααα..φιλάκια πολλά Κατερίνα μου και μιά ζεστή αγκαλιά κι απο'μένα !! :ο))

pisces είπε...

Το μπλοκ σας ηταν παντα ακριβως οπως το λες ...το σπιτι σας, που ολοι ημασταν καλοδεχουμενοι.Καθε αναρτηση σας την εχω δει και παντα ηταν αξιοπρεπη.Η αληθεια του καθενος ειναι προσωπικη και σας ευχαριστω απο καρδιας που την μοιραστηκατε μαζι μας.Καλο καλοκαιρι Κατερινα Πανταζη και να χαιρεστε την ομορφη οικογενεια.

vailie είπε...

ΚΑΛΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?!!! :Ο)
Δεν μπηκα στο σπιτακι σας εδω και λιγες μερες και ηρθα να βρω ενα μπαχαλο και κατεβασμενα τα ρολα? :ο((((((
Χρειαστηκε να διαβαζω επι 1 ωρα με το ρολοϊ οσες αναρτησεις εχασα και τα σχολια τους προσπαθωντας να κατανοησω τι συνεβει!!!
Μενω αφωνη... Δεν θελω να σας χασω! Δεν θα ξαναλειψω τοσο πολυ απτο σπιτακι σας...:ο/
Το υποσχομαι!!!
Να σας κανω ολους μια τρυφερη αγκαλιτσα να μην ποναει κανεις και να σκουπισω και τα δακρυα της εντασης που τρεχουν ασυγκρατητα? Να πω σιγανα κι ενα τραγουδακι να σταξει βαλσαμο στις καρδουλες που πληγωθηκαν απο ατσαλα ριγμενα καρφια?
Εγω...εγω... σας αγαπω τοοοσο πολυ!!! και παιρνω τοοοση δυναμη και χαρα απο τις αναρτησεις σας!
Να, πεφτει ενα αστερι! Θα κανω μια ευχη...(δεν θα την μαρτυρησω γιατι δεν θα βγει αληθινη) Ομως θα καταλαβετε την ευχη μου με την καρδια σας! Οταν σταματησει να πονα.... Και θα'μαι πλαϊ σας αορατος φυλακας αγγελος να σας χαϊδευω απαλα και να σας παιρνω τις ασχημες στιγμες μακρια!
Καληνυχτα οικογενεια ΚαΠα!
Αυριο νεα μερα ξεκινα!!!
Και ας την ζησουμε ετσι οπως της αξιζει! ;ο)

Απο καρδιας.... μικρο Βαϊλί που σας αγαπα πολυ! ;ο)

Fran είπε...

Δεν καταλαβα τι εγινε αλλα διαβασα την αναρτηση και ειδα πως στεναχωρηθηκες...δεν αξιζει, ειλικρινα..Ο καθενας εχει αποψη σημερα, αστους να λενε..Και κανε comment moderation ωστε να μην βλεπεις τη βλακεια του καθενος..Δεν υπαρχει λογος να εξηγησεις τιποτα, και ειλικρινα δεν καταλαβαινω , αν σε καποιον δεν αρεσει μια αναρτηση ας μην την διαβασει!
Πολλα φιλια απο την μακρινη Ταιλανδη!

ΥΓ εγω μαλλον ειμαι απο τις "χαϊδεμενες" bloggers, στο μπλογκ μεχρι τωρα δεν με εβρισε η προσβαλλε κανεις..Τα εχω ακουσει βεβαια μαζεμενα στην αρθρογραφια μου, αλλα κ τι εγινε?? εμεις συνεχιζουμε!

ikaxela είπε...

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!! Εγώ αγαπητή Κατερίνα πιστεύω ότι η παρατεταμένη στεναχώρια όπως και η "κατάθλιψη" είναι για τους προνομιούχους. Εμείς αγάπη μου, δεν έχουμε πολύ χρόνο, ούτε χρήμα για να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο εκτός από την υγεία και την ευτυχία της οικογένειάς μας. Φιλιά και Don't worry... be happy!!!!!! να νανα να να, νανα να νανα, να να νανα!!!!!!!!!!!

Tante Kiki είπε...

Κατερινούλα μου γλυκιά καλημέρα!!! Εχθές αργά τη νύχτα σε επισκέφθηκα γιατί είχαμε τρεχάματα με τα γενέθλια της μικρής μας κι έβλεπα τον υπολογιστή από ...απόσταση! Διάβασα κάποια σχόλια κι έτρεξα πίσω στις άλλες αναρτήσεις για να καταλάβω τί έγινε... Εγώ ένα σου λέω ότι αυτό που κάνετε ως οικογένεια αλλά και σαν μπλογκοσπιτάκι... προσφέρει χαλάρωση, αισιοδοξία αλλά έμμεσα και προτάσεις που βοηθούν την οικογένεια και τις σχέσεις γονιών-παιδιών (αλλά και ανιψιών-θείων...χαχαχα). Μη μου στενοχωριέσαι ...εδώ σε μένα κάποιος "έξυπνος"(!!!) την προηγούμενη εβδομάδα αφού έγραψε ότι γαλοτύρι ξέρει να κάνει μόνον η μαμά του να προσέχω πώς χρησιμοποιώ τον όρο "φέτα" γιατί θα γίνει λέει θέμα (επειδή έγραφα και είχα φωτό τη φέτα Μεβγάλ)!!!!!! Δεν πειράζει η ...ζέστη φταίει. Εσύ μην πτοείσαι... το ξέρεις καλύτερα από μένα ότι όταν τα προβλήματα στην κοινωνία αυξάνουν ...αυξάνονται και οι προβληματικοί άνθρωποι...που προτιμούν περιφέρουν την αρνητική τους στάση και τη μιζέρια τους, που όμως δεν καταλήγει πουθενά και δεν βοηθάει, αντί να προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο που μπορούν υπό τις παρούσες συνθήκες από τις οποίες άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο όλοι έχουμε μπει σε δοκιμασία.
Προσωπικά,προτιμώ να κρατάω τη μιζέρια για κάποιες πολύ προσωπικές μου στιγμές άντε με τους γονείς μου ή τον σύντροφό μου (κι εκείνες περιορισμένες για να μην με πάρει από κάτω, ούτε καν με τις ανιψιές μου... και δεν εννοώ να στρουθοκαμηλίζουμε αλλά να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν σε όλους τους τομείς γιατί ...πρόκειται για τη ΖΩΗ μας που σίγουρα δεν είναι απεριόριστη και δεδομένη!
Μην τους ακούς λοιπόν κι εσείς συνεχίστε να μας κάνετε να αισιοδοξούμε...
Έγραψα ολόκληρο λογίδριο γιατί σε γνωρίζω από κοντά και ξέρω την ποιότητά σου σαν άτομο αλλά και σαν επαγγελματία.
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και περιμένουμε νέα σας!!!!
Πολλά φιλιά

Anthoula είπε...

"Τι έγινε ρε παιδιά";;;;
Λίγες μέρες έλειψα μόνο και φαίνεται ότι έχει γίνει χαλασμός... Αγαπητοί ΚαΠα μην πτοείστε γιατί δεν αξίζει να ασχολείστε με ανθρώπους που προσπαθούν να επιβεβαιωθούν μειώνοντας τους γύρω τους, τις ιδέες τους και τα πιστεύω τους! Το έχουμε ζήσει όλοι!!! Μας πληγώνει αλλά βγαίνουμε πιο δυνατοί!
Να περάσετε καλά το υπόλοιπο του καλοκαιριού και θα σας περιμένουμε με πολλές ακόμη εμπνευσμένες αναρτήσεις και γλυκές στιγμές από την υπέροχη οικογένειά σας!
Φιλάκια πολλά
Ανθούλς

starhomecraft είπε...

Καλως σας βρηκα!θα ηθελα να σας εκφρασω την αμεριστη συμπαρασταση μου.Συγχαρητηρια για το μπλογκ σας.Ειναι μια οαση ξεγνοιασιας μεσα στην μαυριλα που ζουμε.Καθε μπλογκερ δημοσιευει αυτα που θελει να μοιραστει με αλλους ειτε απο χαρα ειτε για να μεταδωσει ιδεες.Αυτες τις δυσκολες ωρες αυτο που χρειαζομαστε δεν ειναι περισσοτερη κλαψα και μιζερια αλλα τροποι για να ανταπεξελθουμε στις καθημερινες δυσκολιες.Ο καθενας μας κανει τις επιλογες του.Οποιος διαφωνει μπορει να παρακολουθει και να σχολιαζει σε πολιτικα μπλογκς.Συνεχιστε ακαθεκτοι!Φιλιά Αναστασια.

Momma's daily life είπε...

ΟΧΙ!!
δεν θελω να παρετε αποστασεις! το θεωρω πολύ άδικο!!
άδικο για εσάς αλλά άδικο και για εμάς που σας παρακολουθούμε!
Θεωρώ ότι καλό είναι όταν κάποιος είναι να κάνει ένα σχόλιο να έχει την ευαισθησία να εξετάσει που το κάνει.
Αν γνώριζε εκ των προτέρων ότι βάλλεται κατά μιας γυναίκας που: 1) είναι παιδί μεταναστών, άρα έχει ζήσει την ξενιτιά και τις δυσκολίες στο πετσί της, 2) η δουλειά της την έφερε αντιμέτωπη με όλα αυτά που οι περισσότεροι προσπερνάμε και αρνούμαστε να δούμε και όμως αυτή τα αγκάλιασε και άπλωσε χέρι στην άβυσσο και τράβηξε κόσμο από εκεί μέσα, ΑΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, αν έκανε τον κόπο να διαβάσει λίγο πριν στηλιτεύσει... τότε είμαι σίγουρη ότι τα σχόλια της θα ταν διαφορετικά!!
Επειδή όμως μια μονάδα δεν έπραξε έτσι, δεν φταίει σε τίποτα να την πληρώσει το σύνολο. Το σύνολο των αναγνωστών που ξέρει ότι όλοι μας περνάμε δυσκολίες, και οι ΚαΠα μαζί, αλλά προσπαθούμε να μην τις αποτυπώνουμε στα blog μας όχι απο αφέλεια ή επειδή είμαστε αλλού για αλλού, αλλά από επιλογή γιατι προσπαθούμε να κρατήσουμε ο ένας τον άλλον. Ναι υπάρχει μιζέρια, ναι βαλλόμαστε από παντού, αλλά έχουμε ο ένας τον άλλο και μόνο αυτό μας έμεινε.
Η απόσταση που λες ότι θα κρατήσεις το μόνο που θα κάνει είναι να στερήσει από τους αναγνώστες σου αυτές τις λίγες σταγόνες δροσιάς και ελπίδας.
Η Ελλάδα είναι μια μάνα που αιμορραγεί αλλά εγκαταλείπεις μια άρρωστη μάνα;; της θυμίζεις συνέχεια την αρρώστια της;; ή ζωγραφίζεις το μαύρο ροζ για να περάσει όσο καλύτερα γίνεται μέσα στον πόνο της;;; και εμείς που είμαστε παιδιά της θέλουμε το ροζ και το γαλαζιο και το κίτρινο για να ελπίζουμε!

Owl Mommy Βέρα είπε...

Ε..μα! Τέλος με το θέμα. Τα σκυλούμπια το είπανε μασκαρεμένα τα καημένα..χεχε!
Πολλά φιλιά, να περνάτε καλά και σας περιμένουμε πάλι εδώ!

evitas kleine Träume είπε...

Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι έχει γίνει ακριβώς,αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με αυτά που διαβάζω... :( Να ξέρετε ότι όσο περνάει από το χέρι μας κι εγώ και όλοι οι "επώνυμοι" υποστηρικτές του μπλογκο-σπιτιού σας, θα είμαστε πάντα δίπλα σας να σας αγκαλιάσουμε, να χαρούμε με τις χαρές σας,να λυπηθούμε με τις λύπες σας και να σας υποστηρίζουμε σε κάθε σας βήμα.
Εύχομαι να μην κλείσει ποτέ αυτό το "σπιτάκι" και να μας κρατάτε για πολλά χρόνια ακόμα συντροφιά έτσι μοναδικά, γλυκά και αισιόδοξα όπως μόνο εσείς ξέρετε....και τον Σεπτέμβρη με το καλό περιμένω/ουμε, να μοιραστείτε μαζί μας τις καλοκαιρινές σας διακοπές, τις βόλτες σας και τις κατασκευές σας!
Viele Grusse...
Evita

Ανώνυμος είπε...

Κατερινάκι, δεν πρόλαβα να δω την ανάρτηση και τα σχόλια. Πιστεύω ότι πρέπει να περνάς τα σχόλια από έγκριση πλέον, εάν αυτό βοηθήσει για να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα.

Το κυριότερο είναι να βγεις αλώβητος από όλους αυτούς που είναι πικρόχολοι και μίζεροι άνθρωποι, που σε στοχοποιούν χωρίς λόγο.

Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε δυναμικά.. μας περιμένουν Ειρηνικές Επαναστάσεις.

Κι επειδή το προηγούμενο θέμα σου το οποίο ήταν σχετικό με την Εξάρτηση είναι πολύ σημαντικό για πολλούς άλλους από εμάς, προτείνω να το επαναφέρεις, γιατί τέτοιες δημοσιεύσεις είναι άξιες επαίνου κι όχι διαγραφής..

Σε όποιον αρέσουμε αλλιώς δεν θα μπορέσουμε.

Και συνεχίστε να βάζετε φωτογραφίες από το πολύχρωμο καλοκαίρι σας, να βλέπουμε κι εμείς εδώ στην
ξενιθιά..

Σας φιλώ, αγριμάκια μου

purpleleath είπε...

Το έχασα αυτό το επεισόδιο, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι σημασία έχει να είστε εσείς καλά και η πανέμορφη οικογένειά σας... Να περνάτε όμορφα μαζί... κι εμείς θα είμαστε εδώ στην επιστροφή!!! Πολλά πολλά φιλιά

Vivi είπε...

Σας εύχομαι να περάσετε όμορφα στις διακοπές σας, να έχετε μπόλικο χρόνο για παιχνίδια, βόλτες, αγκαλιές, σκέψεις, συζητήσεις και να επιστρέψετε ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια και σχέδια για το φθινόπωρο. Αυτό που συνέβη και σε στεναχώρησε, μετά από μερικές μέρες θα το "βλέπεις με άλλο μάτι". Καλές διακοπές!

Mania είπε...

Παιδιά μάλλον εχω χάσει επεισόδια!! Το μόνο που θέλω να σας πω είναι ότι εγώ μπαινω στο μπλογκ σας και ανοίγει η ψυχή μου. Κάθε ενας από εμάς εφτιαξε το μπλογκ του για κάποιο λόγο αλλά νομίζω ότι το να δίνεις θετική νότα σε αυτήν την αχαρη ζωή μας θέλει κουράγιο και δύναμη. Σας φιλώ και σας στέλνω την αγάπη μου!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Κατερίνα μου,
να περάσετε όμορφα στις διακοπές σας!!!!
Ελπίζω να μας φέρετε αυτές τις απίθανες φωτο που μόνο εσείς ξέρετε να βγάζετε!!!!!!!!
Πολλά φιλιά σε όλη την οικογένεια!!!!!!!!!!!!!

alex είπε...

Ευχομαι απο την καρδια μου να εισαστε καλα και να περασετε ενα ομορφο ..κι αν γινετε,ξεγνοιαστο καλοκαιρι.
Οσο για ολα τ αλλα....ο χρονος και η "αποσταση" θα σας βοηθησει να παρετε τις αποφασεις σας.Σημασια εχει να εισαστε μαζι....πολλα φιλια

{Marianna} είπε...

Εγώ που χάθηκα τόσο καιρό και έχω χάσει και τα ίχνη σας, πράγματι αναρωτιέμαι... Τι έγινε ρε παιδιά;;; Ο.ο

kwnnie είπε...

Σας διάβαζα εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν είχα blog και δεν άφηνα ανώνυμο σχόλιο.Έλειψα όμως μερες-λόγω διακοπών κι έπεσα απ' τα σύννεφα με τα σχόλια που αντίκρισα.
Απλά ο όποιος κακόβουλος ζηλεύει τη χαρά σας.Μην πτοείστε,keep going :)
Ελπίζω τώρα που έκανα κι εγώ blog να τα λέμε!

Unknown είπε...

γλυκια Κατερινουλα..δε σε ξερω, αλλα σε εχω μαθει μεσα απο τις αναρτησεις σου, τα γραπτα σου,τις φωτογραφιες σου...θα ηθελαν πολλοι να ειναι σαν και σενα..το ιδιο ισχυει και για την αδερφη σου...ειστε πολυ γλυκες και οι δυο..συνεχισε ετσι..οπως μονο εσυ ξερεις..
μια φιλη...

marronblogger είπε...

Για δες καιρό που διάλεξα κι εγώ να γίνω μέλος! Τι να γίνει θα περιμένω για την επόμενη ανάρτηση... Το θέσατε ολόσωστα. Αυτή είναι η ζωή και το σπίτι σας. Πρέπει να εγκρίνετε εσείς ποιους θα βάλετε μέσα. Προτείνω σοβαρά να εγκρίνετε τα σχόλια πριν τα δημοσιεύσετε. Καλό μας καλοκαίρι!

Stone είπε...

Κατερινάκι να εχετε ενα όμορφο και ξεγνοιαστο καλοκαίρι!Σας περιμενουμε φρεσκους κι ανανεωμένους, έχουμε μπροστα μας άλλον ενα δυσκολο χειμωνα και ειμαστε εδω για να ξεπερναμε όσο μπορούμε τη θλίψη και τη στενοχωρια!!Φιλια πολλά!!

Christina V. είπε...

Συγγνώμη αλλά μου 'ρχεται να κλάψω σαν να τραυμάτισαν εμένα. Δεν μπόρεσα να σας γράψω λογάκια στις πρηγούμενες αναρτήσεις σας γιατί ταράχτηκα απ' αυτά που διάβασα στα σχόλια.
Νομίζω πάντως πως σ' αυτή τη ζωή μας έστειλε ο καλός Θεούλης για να ζήσουμε όμορφα και με χαρά τα χρόνια που μας αναλογούν. Κι αν μπορέσουμε τη χαρά να τη μεταδώσουμε και στους γύρω μας τότε κάτι έχουμε δημιουργήσει κι εμείς. Κι εγώ όπως και πολλοί ακόμα παλεύουμε για την καθημερινή χαρά μας. Δεν έχουμε Happy week στη δική μας οικογένεια αλλά είναι στόχος να αποκτήσουμε.
Δε μπορώ να σταματήσω να δημιουργώ όμορφα πράγματα επειδή η Ελλάδα γκρεμίζεται... Τουλάχιστον ας μείνουμε όρθιοι οι Έλληνες! Σας φιλώ και σας στέλνω την αγάπη μου. Εύχομαι να περάσατε μια υπέροχη happy week και πολύ θα ήθελα να δω φωτογραφίες... ;-)

Λαμπρινή είπε...

Αααααααα Κατερινάκι μου,δεν ξέρω τι λες αλλά εγώ αύριο(σήμερα δηλαδή που είναι Δευτέρα)περιμένω ανάρτηση!!!Τις Δευτέρες συνήθως μας κάνετε παρεούλα ,έτσι μας μάθατε και έτσι σας θέλουμε!!Δυναμικά μπροστά!!!Σας φιλώ και περιμένω!!

Rena Christodoulou είπε...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!
ΕΛΕΙΨΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ , ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΝΟΙΞΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!!!
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΑΣ;
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΣΑΣ!!!
ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ, ΜΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΛΟΙΠΟΝ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΟΝΕΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ!!!!
ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΑΛΛΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Σας ανακάλυψα εδώ και δυο εβδομάδες και έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις αναρτήσεις.
Κάθε φορά κλείνω το pc με άλλη διάθεση...να δημιουργήσω,να χαρώ τη φύση ,να εμπνευστώ απο την καθημερινότητα,να πάρω ώθηση ,να ονειρευτώ,να ευχαριστήσω το Θεό για όσα μου έχει δώσει... Τελικά,σηκώνομαι από την καρέκλα μου με περισσότερη όρεξη για ΖΩΗ!
Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα...το τραγούδι λέει " σ' όποιον αρέσουμε,για το άλλους δεν θα μπορέσουμε.."δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους στον τρόπο σκέψης,στις αρχές,στις απόψεις,στη θεώρηση της ζωής και της καθημερινότητας!!
Στο σπίτι σου νοικοκύρης είσαι εσύ κι όποιον θέλεις βάζεις μέσα..κι αν σε κάποιον δεν αρέσει ό,τι διαβάζει ,ας γυρίσει τη σελίδα!
Προσωπικά,ευχαριστώ που με δέχεστε στο σπίτι σας!περιμένω με ανυπομονησία νέα σας.
Με αγάπη ,Κέλυ

Unknown είπε...

αχ παιδιά,και εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε!!!Χμ....μην κάνετε αυτό που θέλουν!!Και δε θυμάμαι καμμία ανάρτηση προσβλητική η αρνητική.
Σας αγαπω,και θα χαρώ να μην τα ''παρατήσετε''
φιλούρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
στο κάτω κάτω,τα ανώνυμα δεν δημοσιεύονται!!!

χρυση είπε...

τι εγινε ρε παιδια? μας πιασανε! εχω χασει επεισοδια αλλα ειλικρινα δε με νοιαζει να διαβασω για να καταλαβω τι εγινε... ειμαι ηδη σιγουρη για το ποιος εχει δικιο. σας διαβαζω εδω και εξι μηνες... εχετε αυτα που ονειρευομαστε κι εμεις ως ζευγαρι! αγαπη υγεια γλυκα παιδια δημιουργικοτητα ορεξη για τη ζωη και ερωτα με τη φυση κι ενα γλυκο σπιτι που βλεπει στη θαλασσα κι οταν βρεχει μοσχοβολαει χωμα...
κατερινα ειναι η πρωτη φορα που αφηνω σχολιο. ομως θελω να σε ευχαριστησω για τη δυναμη που μου δινουν τα ποστ σου για να αντιμετωπισω τη δυσκολη καθημερινοτητα μου με τα παιδια και κυριως με τη μικρη μου που εχει προβληματα υγειας... εισαι η ψυχοθεραπεια μου! ειναι παρατηρημενο πως οταν σε διαβαζω εχω την επομενη μερα πολυ καλυτερη διαθεση κεφι για ζωη ορεξη για βολτες και παιχνιδια... τα παιδια μου σε ευγνωμονουν!
μη λειψετε για πολυ γιατι θα μας λειψετε πολυ...
να εχετε ενα γλυκο καλοκαιρι γεματο ομορφες μυρωδιες και εικονες,δυνατα γελια, αναμμενα κερακια πολλη υγεια και πολλη αγαπη.....
τι παραξενο... νιωθω πως σε ξερω και καταλαβαινω γιατι πληγωθηκες... ειμαι υποχρεωμενη να σεβαστω την αποφαση σας αλλα με λυπει πολυ!
φιλια πολλα...γαλαζια καλοκαιρινα!

Lyriel Bee είπε...

Κατερινάκι μου και οικογένεια, να μου είστε καλά, αγαπημένοι και ενωμένοι, να ξεζουμίσετε κάθε στιγμή του καλοκαιριού και δε θέλω να μου στεναχωριέστε για τέτοια πράγματα. Την αγάπη μας την εισπράττετε. Έχω περάσει ώρες σ' αυτό το χώρο, άλλοτε σιωπηλά και άλλοτε όχι, έχω συγκινηθεί από τις προσωπικότητές σας, με τον τρόπο που κοιτάζετε τη ζωή και ειλικρινά στο λέω, αισθάνομαι "μέρος". Ας είναι αυτή η παύση, ένα μικρό διαλειματάκι και πάλι εδώ με πολλές εικόνες και αισθήσεις!!
Σ' αγαπώ πολύ, να περνάτε όμορφα και φιλιά δώσε και στις φάτσες της φωτογραφίας !! {Αχ λιώνω με τον Λου, τον έχω έρωτα}

Χρυσαυγή είπε...

Σας την πέσανε παιδιά..
Είναι κι αυτό μες το πρόγραμμα.
Διάβασα τις προηγούμενες μέρες το τι έγινε στο μπλόγκ σας. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά.

Όμως το κουτάκι της "διαγραφής" είναι και αυτό ένα γεγονός. Φτιάχτηκε για να χρησιμοποιήται και καλώς κάνετε και το βάζετε και αυτό στο παιχνίδι.

Κατα τ΄ άλλα. Μην πτοείστε.
Συνεχίστε το καλό σας γράψιμο και απευθυνθείτε στο 99% των αναγνωστών που χαίρεται να σας διαβάζει. Το 1% καλώς υπάρχει για να κάνει την διαφορά!

Την εκτίμησή μου σας στέλνω!
Χρυσαυγή

Evita Rentzi είπε...

Κατερινάκι μου, δεν πρόλαβα να δω αυτά που περιγράφεις. Μη μου στεναχωριέσαι, σε παρακαλώ! Έχεις ένα blog γεμάτο ζωή και χρώματα! Νομίζω ότι οι περισσότεροι που έχουν μία μέση ευφυία έχουν αντιληφθεί ότι η γνησιότητα στα blog και ειδικά στα μαμαδο-blog εκλείπει, οι κοινωνικές ευαισθησίες εκλείπουν. Μόνο εφέ και δηθενιά και καλαμπούρι! Εσύ ξεχωρίζεις πραγματικά... Κι επειδή ξεχωρίζεις κακώς έδωσες τέτοια έκταση και τους έδωσες αξία! Είσαι αυτή που είσαι και τους αναγνώστες σου θα τους έχεις ούτως ή άλλως, γιατί κάνεις εξαιρετική δουλειά! Προσωπικά ήδη από την αρχή που ξεκίνησα το greekmoms έβαλα έλεγχο των σχολίων, για να αποφύγω ακριβώς αυτό που σου συνέβη. Το να μπαίνει ο καθένας και να σου προσβάλει το χώρο σου! Κι αυτό σε συμβουλεύω να κάνεις! Καλές διακοπούλες και μη μας ξεχάσεις ε;
Σε φιλώ!