Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Σκέψεις σε καλοκαιρινό φόντο....και στολίδια της αυλής!!

Πρωινό ξύπνημα με απόλυτη ηρεμία...ξυπνάω κάθε μέρα στις 6.30 γιατί είναι η μόνη ήρεμη ώρα μέσα στη μέρα που μπορώ να δουλέψω λίγο στον υπολογιστή σε ένα σπίτι βομβαρδισμένο, με αμαξάκια και Lego!!



Συνήθως όταν ξυπνάω είναι δίπλα μου αυτός ο τύπος που φαίνεται σαν να μην κοιμάται ποτέ...


Παίζει ήσυχα δίπλα μου ή δίπλα στον μπαμπά του και είναι το πρωινό μας ξυπνητήρι....

Ησυχία παντού κι επιτέλους και στην αυλή μας τον τελευταίο καιρό κυριαρχεί η αρμονία.Το σκυλιά τα βρήκαν μεταξύ τους κι ο Κάρλο με τον Λου έχουν γίνει φίλοι...



Μικροκαυγαδάκια πάντα υπάρχουν αλλά το ότι συνυπάρχουν χωρίς ο Κάρλο να θέλει να τον φάει ζωντανό, είναι παραγματικό επίτευγμα!!! Δικό μου και του Πα βέβαια αλλά προπάντων του Cesar Milan που οι συμβουλές του  μας έχουν γίνει δεύτερη φύση.... χεχε!!


Το βιβλίο του είναι μόνιμα πάνω στο κομοδίνο μου και  κάθε φορά ανατρέχω για να βρω απαντήσεις....Ζώντας στην αυλή με τρία μεγαλόσωμα σκυλιά και ιδίως με έναν Κάρλο, με τάσεις έντονης επιθετικότητας  παρόλο που έχει κάνει εκπαίδευση βασικής υπακοής έχει μεγάλη σημασία το να μπορούμε να τους χειριζόμαστε και ο Cesar μας άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε και σκεφτόμαστε για τα σκυλιά μας....

Επίσης στο σπιτάκι  της Φλαμουριάς.


 Αν χτυπήσεις απαλά, το ξύλο ακους φωνούλες και μετά από λίγο φαίνονται τα μικρά ορθάνοιχτα στοματάκια!!! Νομίζουν πως ήρθε η μαμά τους...Τι τέλεια εικόνα!!!


Σε λίγο θα αρχίσουν οι πρώτες πτήσεις...

Όλα ολοκληρώθηκαν πια. Οι σχολικές γιορτές,  οι εκδηλώσεις των παιδιών, οι παραστάσεις, οι ομάδες μου!Τα πάντα.Οπότε και επίσημα αρχίζει το καλοκαίρι....
Την τελευταία εβδομάδα δεν μαζευτήκαμε καθόλου. Γέμισε η ζωή μας φίλους και παρέες...Το Χειμώνα όλοι κλεινόμαστε και τώρα είναι η εποχή της επαφής. Ξαναβρισκόμαστε, βγαίνουμε περνάμε καλά...

Πήγαμε λοιπόν,  στα βαφτίσια της μικρής μας Αλίκης...Δεν θα σας δείξω  εικόνες από τη βάφτιση θα σας τις δείξει η ίδια η τρελομαμά της αλλά θα σας δείξω δυο φιλαράκια Super ήρωες!!  Τον Batman  και τον  Spiderman....


Οπότε το Σαββατόβραδο έκλεισαν επίσημα όλες οι εκδηλώσεις με ένα Beach Party, που άρχισε το απόγευμα και τέλειωσε το ξημέρωμα...



Τα παιδιά έπαιζαν με φίλους και εμείς με τους δικούς μας φίλους το γλεντήσαμε λίγο παραδίπλα χοροπηδώντας...μέχρι τα ξημερώματα.



Το  party έκλεισε με βραδινή βουτιά και έναν Πα σε πλήρη ενθουσιασμό!!! Καιρό είχαμε να το γλεντήσουμε έτσι....

Καλοκαίρι λοιπόν!

Που ανάμεσα σε όλα  σημαίνει βραδυές στην αυλή και στο μπαλκόνι! Στολίζουμε και έξω όπως και μέσα στο σπίτι. Άλλωστε το καλοκαίρι μένουμε περισσότερο έξω παρά μέσα.... Παρακολουθούμε ταινίες ή μαγειρεύουμε, ανάβουμε κεριά.




Δεν χρειάζονται πολλά.Μια παλιά λεκάνη, πέτρες νερό και βέβαια κεριά.


Ένα κεραμίδι βαμμένο με θαλασσινά χρώματα και στολισμένο με  κοχύλια βότσαλα...κλασσικά πράγματα!!



Ένα στεφανάκι με ξερά καλοκαιρινά λουλούδια....Μουκαμβίλια, Ιβίσκος, Τριαντάφυλλα.



Τελευταία σκέφτηκα τι να κάνω τις δεκάδες λαμπάδες που έχουμε μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια από την κάθε Ανάσταση...Την βάζουμε λοιπόν στις γλάστρες και φτιάχνουν στον κήπο μοναδική ατμόσφαιρα...



Είναι τέλεια αυτή η αίσθηση. Σαν  όλα να είναι πιο ανάλαφρα.Σαν η ζωή να κυλά απλά. Ένα απαλό αεράκι κουνά την κουρτίνα, αργά νωχελικά, σαν τη διάθεση μας... Έτσι θέλω να αποφασίζω αργά και ανάλαφρα σαν κουρτίνα που την σηκώνει απαλά ο αέρας κι από πίσω είναι κρυμμένο ένα υπέροχο φωτεινό μπαλκόνι!!!


Ίσως και να είναι έτσι...Το καλοκαίρι ακόμη και οι σοβαρές αποφάσεις φαντάζουν  σαν  να έχουν μικρότερη βαρύτητα κι αυτό διευκολύνει εμάς που πρέπει να τις πάρουμε!! Για να δούμε λοιπόν...Τα σοβαρά θέματα δεν σταματούν ποτέ να μας προκαλούν!

Ακόμη κι έτσι δεν σταματάμε να απολαμβάνουμε...
Μια θάλασσα κρυστάλλινη, στον Ποταμό Επανωμής 10 λεπτά από το σπίτι μας για όλους εσάς που ρωτάτε ποιο είναι αυτό το μέρος....




Μπήκε ο Ιούλης λοιπόν κι είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού.Ο Ιούλης του μικρού μας γιου!! Ο μήνας του καλοκαιρινού μου αγοριού...ήδη διάλεξε την τούρτα του κι είναι τρισευτυχισμένος....
Δες εδώ που μου κάνει τον άγριο..."Παλεύεις μαμά; Παλεύεις;"


Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί χθες το τρελό αγόρι μου έφερε αυτά....Ναι ναι!!


Θα πάμε στη συναυλία των Duran Duran... Ίσως είναι λίγο χαζό, αλλά είναι η τρέλα της εφηβείας μου. Είχα αφίσες τους παντού, λάτρευα τα μαλλιά τους, τα τραγούδια τους...αχ τι τρέλα είχα!!! Και τώρα ένα εφηβικό όνειρο θα γίνει πραγματικότητα...Νομίζω πως αν το ζούσα αυτό στα 15 μου θα πάθαινα παράκρουση....Για να δούμε. Μεσήλικες πια όλοι κι εκείνοι κι εμείς....πως περνούν τα χρόνια!

Τέλος θα ήθελα να σας ζητήσω όσοι θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι πιο ιδιαίτερο όπως κάποια συνταγή ή πληροφορίες για κάποια κατασκευή ή ακόμη και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να μας στείλετε τα  mail σας στην ηλεκτρονική μας  διεύθυνση (την οποία θα βρείτε στο "Εμείς" ή στο προφίλ μας).
Θα  προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όλα με την πρώτη ευκαιρία. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και ζητάμε την κατανόηση σας, καθώς  είναι εξαιρετικά δύσκολο το να μπορέσουμε να κάνουμε αναρτήσεις με όλες αυτές τις πληροφορίες.

Κλείνοντας, το Spirtokouto μου ζήτησε να δείξω τι βλέπω από το παράθυρο και το πρωινό μου παράθυρο, μου  δείχνει τα χρυσοχώραφα και μακριά τη θάλασσα...


Τα αγόρια μου, χοροπηδούν γύρω μου, περιμένοντας με για να φύγουμε για μπάνιο...
Σας χαιρετώ λοιπόν!! Πολλές ευχές για έναν υπέροχο Ιούλη!!!!
All you need is NOW!!!
                                                                                                                        Κατερίνα

48 σχόλια:

Parents Land Gr είπε...

Ειναι ολα καταπληκτικα!Ζειτε σε ενα πανεμορφο μερος ,ιδανικο για παιδια.Οι προσωπικες πινελιες στο χωρο κανουν το σπιτι σας πολυ οικειο.
φιλια

lolipopfamily είπε...

Καλημέρα Kapa family ... Σας παρακολουθώ καιρό τώρα . Συγχαρητήρια για το όμορφο blog σας.Άλλη μια φορά μου φτιάξατε τη μέρα !!!!

ShareYourLikes είπε...

Κατερινααααααα, με ταξιδευειες βρε κουκλα! Τι τελεια ολα, τι ομορφα που θα πας στη συναυλια! Χοροπήδα λίγο κ για μένα ;)

Βενετία είπε...

Καλημέέέέέραααα...! Να περάσετε όμορφα... ! Φιλιά πολλά!

Dee Dee είπε...

Σουπερ ολα!!!! Περισσοτερο απο ολα ζηλεψα το beach party!!! :):)

Καλες βουτιες!!!

Ερμιόνη είπε...

Τι όμορφες καλοκαιρινές εικόνες Κατερίνα μου!
Άντε να ταξιδέψουμε κι εμείς από το γραφείο, έστω και νοερά!!
Θέλω κι εγώ διακοπές!!
Φιλιά!

anna είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ..
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..

ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ " Θ Ε Ο " JOHN ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ..

ΑΧ! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΜΟΝΗ..

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ - ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ-!! ΦΙΛΙΑ..

Nasia είπε...

καλημέρα!πολύ όμορφη η παραλία σας!
και εγώ ήμουν ξετρελαμένη με τους Ντουράν ,είχα τόμους απο αφίσες τους!
αν έχετε γενέθλια πριν τις 15 ,που έχουμε εμείς ,θα περιμένω ανάρτηση να κλέψω ιδέες!!!!!!!!

Tante Kiki είπε...

Καλημέρα Κατερίνα μου... όλα είναι τόσο όμορφα και προσωπικά, δεν ήξερα ότι στον ποταμό η θάλασσα είναι τόσο ωραία!! Τί να πω για το μπαλκόνι σου,για την ιδέα με τις λαμπάδες που θα την εφαρμόσω αλλά και τα καλοκαιρινά διακοσμητικά!! Σε περιμένω για παιχνίδι αν και είδα ότι το έπαιξες ήδη! Την καλημέρα μου, καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Να περνάτε καλά!

Rena Christodoulou είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ!!!!
Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ
ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ!
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓ ΡΕΤΖΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ!!!
ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ!!
ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΑΣ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΟΥ!!!!

Lila Xagorari είπε...

Έτσι σκέφτομαι και νιώθω κι εγώ, λίγο αγνάντεμα της θάλασσας, μια βόλτα με το ποδήλατο, λίγα κεριά στο μπαλκόνι και όλα μοιάζουν εύκολα!!!Κι εγώ είμαι παιδί του Ιούλη!!!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Με ξεκούρασε η ανάρτηση σου!!

Aspa είπε...

Άλλη μια πανέμορφη ανάρτηση..με μαγευτικές φωτογραφίες...όμορφη διακόσμηση...αλλά θα σταθώ στα εισιτήρια... Duran Duran...πόσα χρόνια με πήγες πίσω...κόντεψα να πάθω την παράκρουση...της εφηβείας...Τολμώ να πω ότι σε ζηλεύω για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου εφηβικού ονείρου...Περιμένω ανυπόμονα την ανάρτηση της συναυλίας...να ξαναγίνω έφηβη...και να σε ζηλέψω περισσότερο!!! Φιλιά!!!

Fashion Reactor είπε...

Παρακολουθώ το blog σας εδώ και αρκετό καιρό και πραγματικά κάθε φορά μαγεύομαι από την υπέροχη οικογένεια, από το καταπληκτικό (θέλω και εγώ ένα τέτοιο) σπίτι, τις γεμάτες έμπνευση δραστηριότητες και κατασκευές!!!!
Μοιράζετε απλόχερα έμπνευση και σας ευχαριστούμε :)))))

Ειρήνη

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Μια μαγική ανάρτηση όπως πάντα... Κάνε μια βουτιά και για μας και ισως αν θυμηθηείς χοροπήδα λίγο περισσότερο και για μας στη συναυλία. χεχε...φιλια

dimitra είπε...

Καλώς σε βρήκα!Να περνάτε πάντα όμορφα!

Momma's daily life είπε...

ok σημερα ζηλεψα παρα πολυ! σνιφ!!!
εδω στο κεντρο της αθηνας ολα αυτα μοιαζουν εξωπραγματικα!!

να στε παντα καλα και να τα απολαμβανεται ολα σε τεραστιες δοσεις!!

Ανώνυμος είπε...

Duran Duran !!!!!!!!!! Μοναδικοί!!!!!!!!Ανεπανάληπτοι!!!!Και ο Simon Le Bon συνεχίζει να είναι κούκλος!!!!!

Litsa είπε...

Τι όμορφα όλα.
Τι γαλήνη, τι ηρεμία. Όμορφα!
Και τι ωραία που θα πάτε στους Duran Duran! Σήμερα το άκουγα πάλι στο ραδιόφωνο και σκεφτόμουν πόσο κοντά θα βρίσκονται... Τέλεια!

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς! είπε...

Τι όμορφες εικόνες! Σου προκαλούν μία ηρεμία και το μυαλό σου θέλει να ταξιδέψει!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Πανέμορφες εικόνες!!!
Να περάσετε ένα αξέχαστο καλοκαίρι εύχομαι!
Φιλιά!

rotsax είπε...

...την Παρασκευή θα χορέψουμε στους ίδιους ρυθμούς!!!Μεγάλο event!!!!!Η φωτογραφία με το γιό σου έτοιμο για πάλη με το ένα μάτι κλειστό, είναι απλά θεϊκή!!!!!!

STARDUST είπε...

Η θέα σου είναι φανταστική! Και στους Duran Duran θα περάσετε υπέροχα! Είχα πάει κι εγώ σε συναυλία τους πριν από κάποια χρόνια κάπου εδώ στην Αθήνα και ήταν καταπληκτικά! Τυχερούλικα!

Memaria είπε...

Το πουλάκι με το ορθάνοιχτο στόμα μου έχει καρφωθεί στο μυαλό....δεν είναι φυσικά μόνο αυτή η φωτογραφία όμορφη..όλες είναι υπέροχες και η θάλασσα!!αυτή η θάλασσα....σου έρχεται να βουτήξεις στον υπολογιστή για να συναντήσεις τη δροσιά της....

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Πάντα να περνάτε έτσι όμορφα!!!!!!!!
Υπέροχες φωτο!!!!!!!!!!
Φιλάκια!!!!!!!!!!!!

princess είπε...

Καλημέρα Κατερινάκι μου! Σήμερα ξύπνησα κι εγώ πολύ νωρίς (από τις 05:30) και δυστυχώς δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ! Τουλάχιστον θα κάνουμε παρεούλα έστω και νοερά! Μ' αρέσει να βλέπω φωτογραφίες σου με τα αναμμένα κεριά! Φιλιά!

lpower είπε...

Καλημέρα κι από εμένα!
Αυτό το post είναι πραγματικά αφιερωμένο στους φανατικούς σας αναγνώστες!!! Ευχαριστούμε!!
Keep posting!

Madlen είπε...

Καλημέρα Κατερίνα μου και καλές βουτιές!!
Να μας πεις πως περάσατε στην συναυλία!!
Αξέχαστο συγκρότημα!!
Οι μέρες σας, τα βράδια σας νάναι έτσι λαμπερά όλο το καλοκαίρι!!
Και ανάλαφρα σαν την κουρτίνα!!

Owl Mommy Βέρα είπε...

Αααα, τους είχα δει στην Αθήνα! Έχει την πλάκα του να τους βλέπεις τώρα..!
Να περνάτε καλά, να τσαλαβουτάτε και να μας δείχνετε όμορφες εικόνες!

giasmin είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ!!ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΚΑΜΙΑ,ΑΠΛΩΣ Ο ΜΠΛΟΚΕΡ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΥΡΑΝ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΑΙΩΝΙΑ.annataka25@yahoo.gr.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελικη Ν είπε...

Καλημέρα Κατερίνα μου! Μου έστειλες νότες καλοκαιριού στο χειμωνιάτικο πρωινό μου! Περιμένω εντυπώσεις από την συναυλία! Και εγώ θα χοροπηδούσα αν είχα τα εισιτήρια στα χέρια μου! Σαν να κρατάς μια μηχανή του χρόνου!
Φιλάκια από Ν Αφρική

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραίο post.... Όλα είναι καταπληκτικά!!! Λάτρεψα τον κήπο σου με τα κεριά!!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Και επίσημα λοιπόν καλό καλοκαίρι! Τα κεριά στις λεκάνες με τις πέτρες απλά υπέροχα! Ποταμό ή Ναυάγιο πάτε; Γιατί εμείς προτιμούμε το δεύτερο!
kathy by anthomeli

Katerina είπε...

Η κορούλα μου "κόλλησε" με το πουλάκι στη φωλίτσα του.
Έχουμε κι εμείς φωλίτσα στην ελιά μας και καθόμαστε και τα παρατηρούμε!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Κατερίνα μου καλό καλοκαίρι!!!Ναι, η αλήθεια είναι ότι κι εμάς τώρα αρχίζει το καλοκαίρι μας γιατί με την βάπτιση ο Ιούνιος πέρασε πολύ ζόρικα! Οι εικόνες σου με χαλαρώνουν, με διασκεδάζουν, με ανεβάζουν, με συγκινούν... πως τα καταφέρνεις να μου δημιουργείς τόσα συναισθήματα δεν το καταλαβαίνω. Σας φιλώ γλυκά!!!!Callie by Anthomeli

Ανώνυμος είπε...

Με το σπιτάκι-φωλίτσα για τα πουλάκια μου έδωσες ιδέες για μια ταίστρα πουλιών.. Εδώ στην Μελβούρνη έχουμε ελεύθερα δεκάδες παπαγαλάκια στους κήπους και τα πάρκα, όπως έχουμε στην Ελλάδα τα περιστέρια. Δεν το βλέπω για σπιτάκι-φωλίτσα με δαύτα όμως.. :Ρ

Αχ, υπέροχες οι φωτογραφίες σου, πήρα άλλη μια γεύση από Ελλάδα.. ανυπομονώ να φύγει ο χειμώνας.

Beauty Follower είπε...

Ωραιο στεφάνι!

marianth είπε...

Ντουραν Ντουραν !!!χα! Απίστευτο.ναι είδα και εγώ τις αφίσες!!!!τι καλά που πήγατε...

mel είπε...

Κοπελιά, τι μου έκανες τώρα. Είμαστε παρόμοια περίπτωση. Το 72 εγώ.΅Εχω κάνει σελίδα στο facebook (I love Nick Rhodes in Greek λέγεται) και τώρα έψαχνα στο google φωτογραφίες του Νικολάκη. Μανίνες και Κατερίνες έψαχνα βασικά και βρέθηκα στο μπλογκ σου. Νωρίτερα είχα βρει μια τεράστια του Νικ από Μανίνα και ήμουν ενθουσιασμένη αλλά και άπληστη γιατί ήθελα κι άλλες. Τέλος πάντων έτσι τα είπα. Απλά χάρηκα που είδα αυτή την ανάρτηση έτσι σαν παλιά ντουρανόβια. Χμ ο ποταμός στην Επνωμή καλός; Είναι καθαρά εκεί; Πάω μόνο σε καθαρές θάλασσες (2ο πόδι κι τέρμα κάτω από το 1ο)

Ανώνυμος είπε...

Have you ever thought about creating an e-book or guest authoring on other sites?
I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would
love to have you share some stories/information. I know my viewers
would value your work. If you are even remotely interested, feel free
to shoot me an e-mail.

Here is my web-site :: Recommended Site

Ανώνυμος είπε...

I visit each day some web pages and websites to read posts, except this website presents feature based posts.


Have a look at my blog post ... Useful Content

Ανώνυμος είπε...

Appreciate this post. Let me try it out.

Also visit my webpage; Full Article

Ανώνυμος είπε...

You actually make it appear really easy together with your
presentation but I find this topic to be
really something that I believe I might never understand.
It kind of feels too complicated and extremely extensive for me.
I am taking a look ahead in your next publish, I'll try to get the grasp of it!

Feel free to visit my homepage Fantastic goldendoodle Vs labradoodle Material

Ανώνυμος είπε...

Excellent web site. Lots of useful information here.
I'm sending it to some friends ans additionally sharing in delicious. And obviously, thanks to your sweat!

Visit my blog - visit this link

Ανώνυμος είπε...

I got this site from my buddy who informed me regarding this site and at the moment this time I am visiting this
site and reading very informative articles or reviews at this
place.

Take a look at my site; good golden retriever cross poodle info

Ανώνυμος είπε...

My brother recommended I might like this blog.
He was entirely right. This post truly made my day. You cann't imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

My homepage ... golden retriever black lab mix

Ανώνυμος είπε...

Excellent site you've got here.. It's hard to find quality writing like yours nowadays.
I honestly appreciate people like you! Take
care!!

Take a look at my site Recommended Site

Ανώνυμος είπε...

Thanks for another fantastic article. Where else could anybody get
that type of information in such an ideal means of writing?
I have a presentation subsequent week, and I'm on the search for such information.

Here is my web site :: Additional Info