Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Χαράξου...

Όμορφη που είναι η ζωή!!  Σαν κορίτσι με στενό τζιν  και μακριά μαύρα μαλλιά...έτσι τη φαντάζομαι εγώ!!
Πόσες φορές το ανέλυσα αυτό στις ομάδες μου...Πως μπορεί κάποιος να απαρνηθεί ένα τέτοιο κορίτσι! Λαμπερό και λυγερό γεμάτο ζωντάνια...

Τη Ζωή!!


Ναι, ναι, αυτή που τα'χει με άλλον! 
Γιατί να τα'χει μαζί σου αφού είσαι τόσο βαρετός άνθρωπος, θλιμμένος, μόνος, ανθρωπάκι...Η Ζωή γουστάρει να  τα'χει με έναν τύπο που γελάει πολύ, που ρισκάρει πολύ, που αγαπάει πολύ!! Να τα κάνει όλα σε μεγάλες δόσεις...
Τι νόημα έχει να 'ρθεις  εδώ για να ζήσεις μια ζωή σαν  δούλος, με το κεφάλι χαμηλωμένο, μα τα μάτια στη γή!!

Με τη δικαιολογία λοιπόν οτι η Ζωή είναι "προδότρα"...και τα 'χει με άλλον, κάποιοι την απαρνιούνται."Θα σου δείξω εγώ" λένε, "δεν σ'έχω ανάγκη" λένε, "μπορώ και μόνος μου", λένε... Έτσι λένε...

Εγώ να πω οτι και γω τα'χω πάρει μαζί της κατά καιρούς...Είναι κούκλα και γεμάτη προκλήσεις, μπορεί να ναι φίλη καταπληκτική και σύντροφος και να στα δώσει όλα κι απ'την άλλη!! μπορεί να είναι τόσο απροκάλυπτα ισοπεδωτική, τόσο αγενής και υπερφίαλη και αλαζονική!!
Μα τότε στα δύσκολα σκέφτομαι: "Η Ζωή δεν είναι εδώ μόνο για εσένα...Δεν είναι μόνο δική σου. 
Η Ζωή δεν σου χρωστάει, ούτε σου έχει κρατημένα...Στο κάτω κάτω κι εσύ την προδίδεις όταν τη ζεις μίζερα. Την προσβάλλεις...Σήμερα είναι δική σου κι αύριο...θα δοθεί σε κάποιον άλλο και εσύ θα'χεις τελειώσει..."

Φοβάμαι μην η Ζωή μου, μ'απαρνηθεί μα δεν μπορώ να κάνω τίποτε για αυτό. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περνάω καλά μαζί της....να γουστάρω!! Και γουστάρω πολύ... 
Όσο δύσκολες κι αν είναι οι στιγμές που ζω, ή οι σκέψεις που κάνω...τη χαίρομαι.Τη χαίρομαι γιατί μπορώ. 
Δυο χέρια, δυο πόδια, ένα σώμα δυνατό κι ένα μυαλό καθαρό. Δυο γερά της αγόρια για γιούς


κι ένα σύντροφο για τη βόλτα στα σοκάκια της, μια οικογένεια για λιμάνι, φίλους για τα ταξίδια και μια πατρίδα ηλιοφώτιστη για τα όνειρα...τα καλοκαιρινά.


Το ζεστό μου κρεββάτι, ένα φλιτζάνι καφέ, 


κι ένα ήλιο να παίζει στα σύννεφα!!  


Πολλά γέλια, άλλα τόσα δάκρυα και αναμνήσεις ένα σωρό...

Όλα μου τα' δωσε η Ζωή!! 
Κι επειδή φοβάμαι πολύ το φευγιό της τα ζώ όλα έντονα.
Γεμίζω τη ζωή μου με σημειώματα, μυρωδιές, μνήμες και τους τα χαρίζω. Κάθε λεπτό...Ποτέ δεν χωρίζουμε έστω και για λίγο χωρίς μια αγκαλιά κι ένα ρουφηχτό φιλί γιατί η Ζωή μου έμαθε ότι δεν ξέρεις πότε θα είναι το τελευταίο...
Σκέφτομαι: "ποια θέλεις να είναι η τελευταία ανάμνηση;"...όχι ένας καυγάς, όχι ένα μουτρωμένο θλιμμένο κι άσχημο πρόσωπο! 
Η αγάπη! μόνο η αγάπη μου, θα είναι η τελευταία ανάμνηση...

"Χαράξου κάπου με οποιονδήποτε τρόπο  και μετά πάλι σβήσου με γενναιοδωρία..".
                                                         Ελύτης

Αυτό είναι το σύνθημα μου στη Ζωή. Κι όσοι έχουν δουλέψει μαζί μου το ξέρουν καλά.
Όλη μου η Ζωή είναι η προσπάθεια μου να χαραχτώ, όσο μπορώ, όσο προλαβαίνω...για να μπορώ όταν έρθει η ώρα να σβηστώ με γενναιοδωρία... 

Έτσι...ζω μαζί τους, μια ωραία Ζωή!! Μια ζωή γεμάτη με τα προνόμια της...δυο χέρια, δυο πόδια....


Σήμερα γιορτάζουν οι Γιωργάδες της Ζωής μου.  Ο μπαμπάς και  ο γιός  μου, κι έχουμε στο σπίτι μας χαρά μεγάλη και γιορτή!!! 


 Δες ένα ήλιο που μας λέει καλημέρα,..." Χαράξου λοιπόν!!! "
                                                                                                                                   Κατερίνα

54 σχόλια:

Stone είπε...

Καλη μου καλημερα!!Να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου!Πρωτη μερα στη δουλεια σημερα μετα απο αδεια που πινω το καφεδακι μου διαβαζοντας σε και ειμαι και πάλι συγκινημένη...Να είσαι καλά που μας "ανοιγεις τα ματια", το έχουμε ενάγκη!Σε φιλώ!

Dizzy button είπε...

Καλημέεεεερα!!!!!!!!!
Μα τι όμορφη ανάρτηση για πρωινό Δευτέρας... έχω ένα μεγάλο, φωτεινό χαμόγελο : )
Να χαίρεσαι τον γιο σου και τον μπαμπά σου!
Συνέχισε να γράφεις και να μας εμπνέεις με τις υπέροχες φωτογραφίες σου!
Καλή εβδομάδα!

alex είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΔΕΣ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ... ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Λαμπρινή είπε...

Καλημέρα Κατερινάκι μου.
Χρόνια πολλά στους Γιώργους της ζωής σου.Γιορτάζουν παιδάκια μας σήμερα!
Να περάσετε όμορφα σήμερα και πάντα.
Συμφωνώ μαζί σου...Ας χαραχτούμε λοιπόν..!
Φιλιά σε όλους.

Sophie είπε...

Kαλημέρα Κατερίνα μου!!!Να χαίρεσαι τους Γιώργηδές σου και να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη!!Φιλάκια!!!

Dee Dee είπε...

Να τους χαιρεσαι!!!!!! Κι εμενα η μαμα μου γιορταζει και σκεφτομαι το βραδακι να τελειωσω νωριτερα να παω απο εκει :):)

Τι ωραιες φωτογραφιες και τι ομορφες σκεψεις. Δικιο εχεις σε ολα και υπεροχο και το αποσπασμα του Ελυτη που θα το κλεψω :):)

Καλη σου μερα Κατερινα μου

Levina είπε...

Χρόνια πολλά στους αγαπημένους σου Κατερινάκι!
Η ΖΩΗ είναι πραγματικά όμορφη και τεμπέλα... δεν κάνει τίποτα μόνη της αν δεν κουνήσουμε εμείς τα χέρια μας και την καρδιά μας ... Όλα είναι μέσα στο μυαλό μας, όπως λέει και μια σοφή μου φίλη, εμείς τα γκρεμίζουμε, εμείς τα χτίζουμε!

Σε φιλώ
Καλημέρα , Καλή Εβδομάδα :))

Mani di fata είπε...

Γράφω,γράφεις,γράφει.Εγώ γράφω διηγήματα,εσύ πότε θα γράψεις ένα βιβλίο γιά μάνες που ανατρέφουν παιδιά ,τόσο συνειδητά,που αποφάσισαν πως τίποτε άλλο δεν είναι τόσο διαδραστικό στη ΖΩΗ ,ξέρεις αυτή την κούκλα με το τζήν,την ΒΑΜΒΟLA...Σε μορφή ημερολογίου,θα είμαι η πρώτη ,φανατική αναγνώστρια!ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ!!!Χρόνια πολλά στους ΓΙΩΡΓΟΥΣ σου και σε όσους σ'αγαπουν και δεν το ξέρεις. ΥΓ BAMBOLA τραγούδι ιταλικό,παλιό,της PATTY BRAVO,...

Δώρα είπε...

Κατερίνα μου να χαίρεσαι τον μπαμπάκα σου και τον όμορφο το γιο σου!
Πάντα ευτυχισμένοι να είστε όλοι μαζί!

peny είπε...

Τι όμορφη καλημέρα!Μολις άνοιξα τα μάτια μου και μου εφτιαξες τη μέρα....
Χρόνια Πολλά,όμορφα, δημιουργικά,προνομιούχα,χαμογελαστά!

Maria Villioti είπε...

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΕΡΑ Κατερίνα! Έτσι ακριβώς είναι η ζωή κορίτσι μου...κι αν μπερδευόμαστε καμιά φορά κι αν ζαρώνουμε στη γωνιά μας, έρχονται κάτι τέτοιες αφορμές, όπως τα σημερινά σου λόγια, να μας ξαναπετάξουν στη θάλασσα για να κολυμπήσουμε!Θα συμφωνήσω με το Λεβινάκι και τη φίλη της πως όλα είναι στο μυαλό...εμείς διαλέγουμε πως θα ζήσουμε,ακόμη κι αυτά τα απρόοπτα που έρχονται σαν κεραυνοί εν αιθρία...μετά την πρώτη ''κατραπακιά''...μπορούμε να διαλέξουμε να τα αντιμετωπίσουμε αντί να μας κατασπαράξουν...Να χαίρεσαι τους Γιώργηδες σου κι ελπίζω και σ'ένα καφεδάκι από κοντά για τα υπόλοιπα...φιλιά πολλά!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Με έβαλες σε σκέψεις σήμερα Κατερινάκι! Πόσο σοφά είναι αυτά που λες! Πόσο εύκολα όμως τα ξεχνάμε μέσα στην καθημερινότητα!
Να τους χαίρεσαι λοιπόν! Κι εγωμε την σειρά μου να χαίρομαι τον αντρούλη μου.
kathy by anthomeli

voulaki είπε...

Πανέμορφες οι σκέψεις σου! Μου έφερες πολλά χαμόγελα , καθώς διάβαζα, και τα χαμόγελα αυτά έφεραν με τη σειρά τους όμορφες σκέψεις! Να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου!! :-)

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Κατερίνα μου ρούφηξα τα λόγια σου όπως θα πρέπει να ρουφάμε κάθε μέρα τη ζωή μας. Να μην αφήνουμε ούτε σταγόνα!!! Σε ευχαριστώ για όλα αυτά που μας προσφέρεις. Να είναι πάνω απ' όλα γεροί και οι δύο και να έχετε μια ευτυχισμένη ζωή όλοι σας! Callie by Anthomeli

m .st. είπε...

Αχ βρε κατερινα το πως απολαμβανω τις αναρτησεις σου και τις υπεροχες εικονες που βαζεις καθε τοσο. Να χαιρεσαι τους Γιωργηδες σου.

Eva's blog είπε...

Η ζωή είναι: ομορφιά... θαύμασε την! Ευκαιρία... άρπαξε την! Υπόσχεση... τήρησε την! Πίκρα... ξεπέρασε την! Αγάπη... νιώσε την! Καθήκον... ανέλαβε το! Θησαυρός... κράτησε τον! Παιχνίδι... πάρε μέρος! Περιπέτεια... πάρε ρίσκο! Όνειρο... ζήσ'το! Ευτυχία... την αξίζεις!! Έτσι είναι η ζωή... πάλεψε γι'αυτην!! Πολύχρονοι οι Γιωργηδες σου!Σε φιλώ!!!!

Μαρία είπε...

να σε καλα κοριτσι..να τους χαιρεσαι..πολυ ομορφη αναρτηση..με πολυ υπεροχα λογια..νασε παντα χαρουμενη..και αν πεφτουμε καμια φορα..ειναι καλο να Του Λεμε να μας βοηθα..ομορφη και γελαστη βδομαδα..σε φιλω

thomi είπε...

θαρρω πως ήταν μια απο τις καλυτερες αναρτησεις σου..
που με αγγιξε, με εκανε να χαμογελασω, να δακρύσω..
να τους χαιρομαστε τους γιωργαδες μας, κι εμενα γιορταζει ο αντρουλης μου που τοσο αγαπαω..σημερα γιορταζει ολη η γη!και ο ηλιος συμμετεχει ενεργα..
σαγαπω πολυ

Owl Mommy Βέρα είπε...

Να τους χαίρεστε! Να περάσετε όμορφα και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα μείνουν! Η Ζωή θα σας βλέπει και θα χαμογελά ;-)

___ είπε...

Kαλημέρα και να τους χαίρεσαι!

Ερμιόνη είπε...

Να τους χαίρεσαι τους Γιώργηδές σου Κατερινάκι μου!
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη σε όσα γράφεις... θέλει σκέψη και προσπάθεια για να αποκτήσεις μια τόσο φιλοσοφημένη νοοτροπία νομίζω! Αλλά αν τα καταφέρεις ζεις πραγματικά!
Φιλιά πολλά και να περάσετε πολύ όμορφα!

Ελένη είπε...

Χρόνια πολλά στους Γιώργους σου! Φοβερή ανάρτηση! Πόσο δίκιο έχεις.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.
Σας διαβάζω καιρό και πάντα με αγγίζουν αυτά που γράφετε. Ειδικά όμως η σημερινή ανάρτηση με συγκίνησε ακόμη περισσότερο. Κάθε βράδυ φιλάω τα δύο μου μικρά αγοράκια και προσπαθώ να πάρω και το άρωμά τους. Το ίδιο και κάθε φορά που αποχωριζόμαστε. Εχθές ο άντρας μου έφυγε ταξίδι και επειδή είχαμε μαλώσει ούτε αγγάλιασε ούτε φίλησε κανέναν από μας. Το πρωί ο γιός μου ο μεγάλος έτρεξε για να προλάβει το σχολικό και ήταν η πρώτη φορά που δεν τον φίλησα......
Το μόνο που σκέφτομαι είναι η στιγμή που θα τον πάρω το μεσημέρι και θα τον φιλήσω.
Να χαίρεσαι και τους αγαπημένους σου Γιώργηδες.
Με ανυπόκριτο θαυμασμό
Σ.......

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, Μ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΖΩΗ!
ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΠΟΙΗΜΑ,απλά.

princess είπε...

Κατερινάκι μου να χαίρεσαι τους Γιώργηδες και να σας έχει ο Θεός όλους καλά!!!!
Πόσο δίκιο έχεις για το πώς πρέπει να μεταχειριζόμαστε τα καλά που μας προσφέρει η ζωή! Πόσο εύκολα ξεχνάμε την σημασία, την ομορφιά των απλών πραγμάτων! Προσπαθώ ... προσπαθώ ... κάποιες φορές θέλει πολύ δύναμη ...
Σε φιλώ Κατερίνα μου και σε ευχαριστώ πολύ!

Ανώνυμος είπε...

χρόνια πολλά ! να τους χαίρεσαι!!! και τι ωραία που τα γράφεις...υπέροχα! μακάρι να ήμασταν κοντά! θα μου'κανε τεράστιο καλό μία κουβέντα μαζί σου γιατί τα τελευταία χρόνια είμαι συνέχεια θλιμμένη,δεν με ευχαριστεί τίποτα,έχω μπλοκάρει και δεν ξέρω τι θέλω...ούτε να αποφασίσω μπορώ ούτε να κάνω κάτι... σορρυ για τη φλυαρία μου να τους χαίρεσαι όλους,είσαι καταπληκτική,όσα γράφεις τα ρουφάω και χαιρετίσματα στον Πανταζή που είναι απ'το νησί που λατρεύω,τη μοναδική Λευκάδα αν δεν κάνω λάθος.να ειστε πάντα καλά,όλγα.

Madlen είπε...

Χρόνια Πολλά Κατερίνα, να χαίρεσαι τον πατέρα σου και τον γιόκα σου!!
Νάστε καλά κι ευτυχισμένοι πάντα όλοι σας!!

Nasia είπε...

χρονια σας πολλα με υγεια και ΖΩΗ!!!χαιρομαι που εμπλουτιζεις την καθημερινη σας ζωη με οσο γινεται περισσοτερη πνευματικη ουσια!!!!νιωθω πως η ψυχη σου ειναι η ''αναπνοη ζωης''για την οικογενεια σου..............

myStickland είπε...

Κατερινάκι μου χρόνια πολλά εύχομαι στα αγόρια της ζωής σου..Να είναι γεροί και δυνατοί και να είστε πάντα πολύ πολύ αγαπημένοι..
Υπέροχη η σημερινή σου ανάρτηση..απλά καταπληκτική και δυνατή..
να γράφεις φιλεναδίτσα μου,σου πάει τόσο πολύ..και εγω δεν θα διαβάζω τα κείμενα σου..θα τα φυλάω στην καρδιά μου..σε αγαπώ πολύ..να το ξέρεις!!

Stone είπε...

Αφησα το πρωί το σχόλιο μου αλλα ο blogger ειχε άλλη άποψη...Έλεγα λοιπόν οτι η εβδομαδα ξεκιναει με μια κούπα ζεστο καφε στο γραφειο, μετα απο 1οημερη αδεια, με απόλυτη ησυχια, και μια τοσο δυνατή και συγκινητική ανάρτηση..Να εισαι καλά που μας "ανοιγεις τα ματια" γιατι το έχουμε ανάγκη..Να χαίρεσαι τους αγαπημενους σου!

Eleni είπε...

Χρόνια πολλά να τους χαίρεσαι!!!Να περάσετε όμορφα σήμερα!!!Μου αρέσουν πολύ οι σκέψεις σου και συμφωνώ απολύτως!!!Υπέροχες φωτογραφίες όπως πάντα!!!
Φιλιά πολλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά!!! Να τους χαίρεσαι να είστε όλοι γεροί δυνατοί και πάντα χαρούμενοι και να απολαμβάνετε την ζωή μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Ανώνυμος είπε...

Κατερινα μου εχεις ανακαλυψει το βαθυτερο νοημα της ζωης.Σου ευχομαι ολοψυχα να χαιρεσαι την οικογενεια σου για πολλαπολλα χρονια .φιλια χριστιανα

Litsa είπε...

Εγώ τι να πω;
Χρόνια πολλά, απλά...

Angelique είπε...

Να τους χαίρεσαι τους Γιώργηδες όπως χαίρεσαι και την ζωή!!
Ας χαραχτούμε λοιπόν όλοι μας για να μην χάσουμε την ουσία μας..

vailie είπε...

Ποσο σκαω που δεν μπορω πια να παιρνω τον πρωϊνο μου καφε μαζι σου...αυτο το παλιογραφειο μου με τις χαζοαναβαθμισεις του....γκρρρρ!!!!

Να χαιρεσαι τα παλικαρια σου ολα! Και τα εορταζοντα και τα μη εορταζοντα!
Να χαιρεσαι τη ζωη μαζι τους!
Ποσο συμφωνω με ολα αυτα που γραφεις!
Και γινονται πανώ οταν ειμαι θυμωμενη! Και δεν μπορω να κρατησω ουτε καν κακια ακομη και οταν ειμαι μανιασμενη!
Γιατι παντα αυτη η σκεψη, οτι μπορει αυτη ναναι η τελευταια μου στιγμη με καποιους αγαπημενους, μπορει το επομενο λεπτο ναναι τοσο αλλιως τα πραγματα....
Αν μπορουσαν, μονο αν μπορουσαν να νιωθουν ολοι ετσι....ποσο αλλιωτικος θα ηταν ο κοσμος μας!
Αν δεν παιρναμε ως δεδομενα ολα τα δωρα που μας χαριστηκαν τοσο απλοχερα.....
Ειμαστε ανθρωποι...τοσο μικροι...τοσο αδυναμοι....
Αν μονο σκεφτομασταν και λιγο περα απο το εγω μας......μονο λιγο!

myrto είπε...

Μα τι ανάρτηση είναι αυτή!! Διάβαζα και ανατρίχιαζα και βιαζόμουν να διαβάσω παρακάτω και ανατρίχιαζα πιο πολύ! Αχ, αυτή η Ζωή, σαν ήρωας εφηβικού λογοτεχνικού! Και πόσο μ'αρέσει αυτό που λες για τα σβουριχτά φιλιά και την αγάπη! ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στην στροφή και δεν θέλω να πέφτω στο κρεββάτι ή να αποχωρίζομαι με τους ανθρώπους που αγαπώ με γκρίνια ή μούτρα..Μόνο με ένα σ'αγαπώ και ένα φιλί! Να χαίρεσαι τους Γιώργους σου! Για εμένα αυτή η γιορτή είναι πολύ σημαντική γιατί κανονικά θα γιόρταζε ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο! Φιλιά πολλά!

Kitchen Stories είπε...

Λάτρης όλων των κειμένων σου, όπως πολλοί άλλωστε, μα τούτο ΄δω, Κατερίνα, αγγίζει...

Χρόνια πολλά στους Γιώργηδες του σπιτιού σας!
Ζ.

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ! ΤΗΝ ΖΕΤΑ,ZETAS MAGICWORLD.
ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΧΑΡΑΧΤΟΥΜΕ!!!!!!ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΘΑ ΧΑΡΑΧΤΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ....
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!

Χρυσαυγή είπε...

Τα γραπτά σου είναι μια όαση στον κυβερνοχώρο!
Πραγματικά υπέροχο και το σημερινό!
Το ρούφιξα!

Χρόνια πολλά εύχομαι! Να τους χαίρεσαι τους Γιώργους σου!

Φιλιά πολλά!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Ωραία κι ελπιδοφόρα ανάρτηση !!
Να τους χαίρεσαι τους Γιώργηδες της ζωής σου , να΄ναι πολύχρονοι , υγιείς, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι!!
Ας χαράσουμε όλοι όμορφα μηνύματα όπως εσύ , είναι τόσο γλυκό κι αισιόδοξο !!
Να σαι καλά
Αιγαιοπελαγίτικες ευχές και χαιρετίσματα

Tante Kiki είπε...

Χρόνια Πολλά Κατερίνα μου, να τους χαίρεσαι τους Γιωργάδες σου, να είναι γεροί, δυνατοί, τυχεροί κι ευτυχισμένοι!!! Και του χρόνου ό,τι επιθυμείς!!!! Φιλάκια

Βενετία είπε...

Κατερίνα διαβάζοντας άλλη μια ανάρτησή σου νιώθω σαν να ΄μαι μέλος μιας ομάδας.. Σαν να περνάω ένα βιωματικό σεμινάριο, και να γίνομαι αποδέκτης συγκινητικών, ανθρώπινων, πολυσήμαντων μηνυμάτων που περιέχουν όλη την αλήθεια και το νόημα της πορείας αυτού του κοριτσιού με το όνομα ΖΩΗ! Μακάρι να έχεις το προνόμιο να συνεχίσεις να ζεις με ένταση όλες τις στιγμές σου και να τροφοδοτείς όποιον έχει την τύχη να σε γνωρίζει (όπως κι εμένα, έστω κι έτσι) με αυτή την απαράμιλλη ενέργεια σου... να ζείτε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να αδράττετε την κάθε ημέρα! πολλά φιλιά.. Βεν

Elena είπε...

Τι υπέροχη ανάρτηση Κατερίνα μου....πάντα με κάνεις να χαμογελώ και να ονειρεύομαι!! Να τους χαίρεσαι και σας εύχομαι να'χετε υγεία και ότι καλύτερο στην ζωή σας! Πολλά φιλάκια!

marianth είπε...

Χρόνια καλά στο αγοράκι σου το Μικρο και στον πατέρα σου!
Η ζωή είναι ωραία αλλά τάζει με αλλον¨
ΔΙκαιολογιες για να παραιτείται κάποιος απου τον αγώνα να την κερδίζει ξανά και ξανά κάθε φορά που χρειάζεται...
Κ αι το ξέρω Κατερινουλα πως είσαι αγωνιστικά!
Φιλία
(έχει πολυ πλάκα που χρησιμοποιείς τη ¨γλωσσα¨ του Προγράμματος).Την αγαπώ αυτή την γλώσσα

ShareYourLikes είπε...

Nα τους χαίρεσαι τους εορτάζοντες και όλη την οικογένεια.
Κατερινάκι μου, τα έγραψες τόσο υπέροχα, με δύναμη και "σπρώξιμο" να ρουφάμε κάθε στιγμή της ζωής. Με αισιοδοξία στην ουσία της και σοφία που μάλλον έχει προκύψει από εμπειρίες δυνατές. Τα έγραψες τόσο όμορφα και εύστοχα...να μας την υπενθυμίζεις αυτή την ανάρτηση! Πολλά πολλά φιλιά!

jenny είπε...

Συμφωνώ έτσι είναι η ζωή...χρόνια πολλά στους Γιώργηδες που πάνε να ξεπεράσουνε τους Γιάννηδες και ...πέρνα για ένα βραβείο....από το σπιτάκι μου ...έεεε! με τέτοια ανάρτηση....!!!!

Demi είπε...

Χρόνια πολλά Κατερίνα να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου!!!πολύχρονοι να είναι!!!!Και μενα ο μπαμπας μου και ο αντρας μου γιορταζαν!
Τι όμορφα όσα γράφεις για την ζωή, συμφωνώ μαζί σου και εχω τους ίδιους φόβους ..προσπαθώ να ζω εντονα κυριως με τους αγαπημενους μου και ''ρουφω''όλα τα δυνατα συναισθήματα που μου δίνει η οικογένεια και κυρίως η κόρη μου!

"Στον δικό μου υπέροχο κόσμο...." είπε...

Σ'ευχαριστώ προσωπικά γι'αυτήν την ανάρτηση,τα παραδείγματα,τις συμβουλές...Πήρα μια δόση θετικής ενέργειας και ξαφνικά νιώθω έτοιμη να "φάω" το τόπο!Να χαίρεσαι το πατέρα και το γιο σου!Φιλιά πολλά!

SPYRIDOULA είπε...

Αν και καθυστερημένα θα ήθελα να σου πω χρόνια πολλά για τους Γιώργους σου να τους χαίρεσαι!!!Τα λόγια σου με άγγιξαν πολύ τόσο γεμάτα ομορφιά και αισιοδοξία με κάνουν να είμαι χαρούμενη και μόνο που μπορώ αυτή τη στιγμή να διαβάζω αυτή σου την ανάρτηση!Να είστε όλοι καλά!!!

~ Fotini Theoharidi ~ είπε...

Χριστός Ανέστη!
Χρόνια Πολλά , με υγεία και χαρά!

Τι υπέροχο κείμενο!
Ανθρώπινο, αισιόδοξο!

Γράφεις πολύ ωραία Κατερίνα!
Είναι ένα από τα πολλά τάλαντα που σου έδωσε ο Θεός, για να ανεβάζεις τις ψυχές στα ουράνια!

Να είσαι καλά!!

art nouveau είπε...

Ομολογω πως τις περισσοτερες φορες δεν νιωθω ετσι...Παρολα αυτα υπαρχουν και τετοιες στιγμες και πραγματικα αισθανεσαι that you can rule the world!!!Εξαιρετικο το βρηκα και πολυ inspirational!!!!

giasmin είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΣΟΥ.Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.ΓΡΑΦΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΟΥΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΣΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Lyriel Bee είπε...

Κατερίνα μου, πόσο δυνατό το κείμενο σου.. Έστω και καθηστερημένα εύχομαι να χαίρεσαι τους λατρεμένους σου Γιώργηδες, να είναι καλά, γεροί και να ζήσετε πολλά ακόμα μαζί !!