Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Πάσχα φωτεινό και μοσχοβολιστό!!

Μεγάλη Εβδομάδα και είμαι σπίτι με τα πιτσιρίκια και παρέα με τα ξαδερφάκια μας, περνάμε στιγμές ξεχωριστές....
Τα παιδιά είναι ξετρελαμένα με όλο αυτό. Σπίτι, φίλοι, ξαδέρφια, παρέες, γλυκά, τηλεόραση, βόλτες και πολύ παιχνίδι! Μου αρέσει τις γιορτές να είναι το σπίτι γεμάτο. Οι γιορτές είναι ευκαιρία για να σμίγουμε φίλοι και οικογένεια.
Οπότε κόσμος μπαινοβγαίνει....Το σπίτι "Ανάστα ο Κύριος" και οι φωνές και τα ουρλιαχτά δεν σταματούν...Παρόλο που είναι απολαυστικό δεν παύει να είναι και πολύ πολύ κουραστικό ώρες ώρες, οπότε για να πάψουν τα ουρλιαχτά και τα κυνηγητά μέσα στο σπίτι, φροντίζω να τους κρατώ απασχολημένους, με βόλτες και κατασκευές.
Τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη δημιουργικότητα και μεγάλο κέφι ...και με παρασύρουν.



Το να έχω τις ανιψιές μου στο σπίτι είναι μεγάλη χαρά, γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω λίγο κοριτσίστικα...Αυτές είναι οι μικρές ανιψιές γιατί οι μεγάλες είναι ήδη φοιτήτριες. Περήφανη θεία  γιατί οι τέσσερις μεγάλες ανιψιές είναι κούκλες...και βέβαια δεν μπαίνουν καν στον κόπο να με φωνάξουν θεία.
Θεία με φώναξε για πρώτη φορά αυτή η μικρή πριν 9 χρόνια και δεν το πίστευα!!


Οι μικρές μας, είναι και τα μοναδικά κορίτσια που έχουμε και είναι κοντά στην ηλικία των αγοριών!! 


Είναι τόσο γλυκές και τρυφερές...όλο μέλια, ιδίως αυτή η μικρή που έχει το όνομα μου ...είναι μέσα στη γλύκα!! 


Βέβαια από ησυχία ούτε λόγος...μάλλον αυτό που λένε οτι τα κορίτσια είναι πιο ήσυχα από τα αγόρια είναι απάτη...πλάνη! Οι ανιψιές μου είναι οι άσπροι σίφουνες....και οι μικρές και οι μεγάλες....

Πήγαμε λοιπόν τις βόλτες μας και μαζέψαμε λουλούδια και κάναμε μια μικρή ανθοδέσμη με αγριολούλουδα για τη μαμά τους και μια για το σπίτι μας.Βάψαμε και τα χρωματιστά αυγά και στολίσαμε το σπίτι!!



Το να βάφεις τα αυγά με τα πιτσιρίκια έχει πολύ πλάκα...και πρέπει να πάρεις μια απόφαση....τα αυγά δεν θα είναι τέλεια βαμμένα, αλλά τα παιδιά θα είναι πολύ ευτυχισμένα...

Σοβαροί όλοι, περιμένουν οδηγίες...


το πουά δεν μας βγήκε και πολύ πετυχημένο αλλά δεν χολοσκάμε...
Αφού τελειώσαμε με το βάψιμο των χρωματιστών αυγών τους έδωσα από ένα αυγό δικό τους να το βάψουν όπως θέλουν... Σαράντα λεπτά απόλυτης σιγής...και εγώ στο ρόλο του φωτορεπόρτερ!!!






















Μικροί Πικάσσο

Έτοιμα λοιπόν τα χρωματιστά αυγά μας!! Στολίζουν το γιορτινό μας τραπέζι, μαζί με τα λουλούδια που μαζέψαμε από τη βόλτα στους αγρούς... 





Τα κόκκινα  θα βαφτούν σύμφωνα με την παράδοση,  την Κόκκινη Πέμπτη.
Τώρα έχουμε το Χάρη κοντά μας. Μεγάλος ενθουσιασμός.Ο Χάρης κι ο Άγγελος είναι αυτοκόλλητοι. Ξημερώνουν μιλώντας και μετά ξυπνάνε από το μαύρο ξημέρωμα για να μην χάσουν τη μέρα.
Ο Γιώργος είναι η ουρά τους... Προσπαθεί ο καημένος να ακολουθήσει τους ρυθμούς τους και να συμμετέχει αλλά στο τέλος καταλήγει μισολιπόθυμος στον καναπέ. 
Σήμερα παίζοντας κι οι τρεις ξιφομαχία...(ιππότες) ακούω τον Άγγελο να φωνάζει στο Γιώργο "Ει Ρε!!Δεν μπορείς να παίξεις άλλο, σε σκότωσα....και βαράς και δυνατά. Αφού είσαι πεθαμένος ρε!!! 
Γιώργος με φωνή καμπάνα."Δεν μ' άρέσει να είμαι πεθαμένος. Αναστήθηκα!!"
Άγγελος "Τι λες...δεν μπορείς να αναστηθείς!"
Χάρης "Μπορεί, είναι Πάσχα"....
Κόντεψε να μου πέσει η κατσαρόλα με τη φασολάδα απ'τα γέλια....

Το απόγευμα ο  Άγγελος είχε αγώνα ποδοσφαίρου και γύρισαν όλοι σπίτι με κατεβασμένες μαύρες, πλερέζες..."Χάσαμε 4-1, μας κλάδεψαν" μου είπε ο Άγγελος. Ο Χάρης φώναζε για αντικανονικό παιχνίδι και για κακή διαιτησία....(από μικροί τα ίδια λένε).
Η στεναχώρια ήταν μεγάλη και οι φάτσες απαρηγόρητες...τι αστείοι τύποι!!Αργότερα λοιπόν,  παίζοντας στην αυλή με τη μπάλα μου διέλυσαν  τις γλάστρες.Πάει η  γυάλινη διακοσμητική λάμπα στο παρτέρι, πάει κι ένα κεραμικό αυγό!!

Με ενημέρωσαν οτι ο αέρας έκανε μια ζημιά(!!) και μετά από το επίμονο βλέμμα μου ο Άγγελος "έσπασε".
Τους άφησα λίγο να τσουρουφλιστούν...
Για να πούμε την αλήθεια θύμωσα και ήθελα κι εγώ το χρόνο μου...όχι μόνο έκαναν τη ζημιά αλλά έκαναν και συνωμοσία για να μην αναλάβουν ευθύνη!!

Το σπίτι απόλυτα σιωπηλό και διαπίστωσα οτι κατέστρωναν σχέδιο, τι να κάνουν για να τους συγχωρήσω...χε χε...
Μετά από λίγο, ήρθε γράμμα μεταμέλειας και συγνώμης!
Τι συγκινητικό....σκατόπαιδα!


Για να ανέβει  λοιπόν η ομάδα μετά τη χασούρα και τα σπασμένα,  τους έβαλα στην κουζίνα  να πλάσουν κουλουράκια!!
Ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να θυμάται κανείς είναι οτι θα πέσει η τσαπατσουλιά της αρκούδας, τα κουλουράκια θα φαίνονται ταλαιπωρημένα και μπορεί να μην τρώγονται, αλλά τα παιδιά θα περάσουν τέλεια!!

Αποφασίσαμε να κάνουμε  τα κουλουράκια με ταχίνι της  Ερμιόνης


Εγιναν τέλεια..τα πρώτα έξι  εξαφανίστηκαν όντας ακόμη καυτά...

και τα Πασχαλινά νηστίσιμα σουσαμένια κουλουράκια της Τante Kiki...

Μοσχομύρισε το σπίτι...

Έτσι  λοιπόν  ψήσαμε, τα κουλουράκια μας για να απασχοληθούν τα παιδιά και να μυρίσει Πάσχα το σπίτι....Να μυρίσω λίγο από τη μυρωδιά της μανούλας μου που αυτή είναι η εποχή της....και  κάνει τα πιο συγκλονιστικά τσουρέκια...Μου έχει δείξει άπειρες φορές πως να τα κάνω, μα εγώ απλά την κοιτάζω χωρίς να μαθαίνω. Μιλάμε, γελάμε, παρακολουθώ τα χέρια της, τη χαζεύω να κινείται και να δίνει οδηγίες..."Ακούς ή χαζεύεις;"  "Ακούω, ακούω!" αλλά ακόμη δεν ξέρω να φτιάχνω τσουρέκια.... 

Πάσχα 2011
Φέτος η μαμά είναι μακριά, οπότε θα πρέπει να τα κάνω μόνη μου και το προσπαθήσω αύριο μαζί με τα αγόρια...και βλέπουμε!...Το τσουρέκι θέλει την παρέα του... Αχ βρε μαμά...

Το σπίτι μας είναι όμορφα στολισμένο. Η μαμά μου είναι ο μόνος άνθρωπος  που στόλιζε για Πάσχα το σπίτι μας, σε μια εποχή που κανείς δεν διανοούνταν να κάνει κάτι παρόμοιο. Εκείνη στόλιζε και μας πέρασε, σε εμένα και την αδερφή μου, την αγάπη της για τη δημιουργία.
Κάθε εποχή λοιπόν είναι ευκαιρία για ανανέωση και ομορφιά...
Δεν χρειάζεται να προσπαθήσει κανείς πολύ. Αρκεί να παρακολουθήσει την ίδια τη φύση.



Οι ετοιμασίες λοιπόν κορυφώνονται. Κόκκινη Πέμπτη σήμερα κι όλα πια στη θέση τους...Τα αυγά, τα λαγουδάκια που κάναμε με ξύλο και ντεκουπάζ, τα Πασχαλινά μας κουλουράκια και οι πρώτες ζουμερές κι ανοιξιάτικες φράουλες...





Με αυτή την υπέροχη μοσχοβολιστή πρωινή εικόνα σας αφήνω και σας εύχομαι Καλές γιορτές.


Όπου κι αν είστε μόνοι ή με παρέα,άσχημα ή όμορφα σας χαρίζω αυτή την χαρούμενη φωτεινή εικόνα μαζί με πολλές πολλές και αληθινές ευχές...όλοι αξίζουν να είναι καλά τέτοιες ημέρες οπότε, να είστε όλοι καλά. Κι όταν λέμε όλοι εννοούμε...Όλοι!!
                                                                                                                            Κατερίνα 

47 σχόλια:

Litsa είπε...

Υπέροχαααααα όλα όλα όλα αδερφάκι!
Αχ τα τρελοανίψια, να μεγαλώσει λίγο το Φαιδωνί να μπορεί να είναι μέλος της παρέας, γιατί για τον μικρό είναι δύσκολα τα πράγματα...!!
Καλά για τα ψησίματα, τι να πω! Τα είδα κι από κοντά, τα γεύτηκα κιόλας! Νοστιμότατα!
Οι τελευταίες εικόνες απλά υπέροχες! Που τα είχες κρυμμένα και δεν τα είδα;;
Αυτά τα λαγούδια είναι όνειρο και φραουλίτσες άλλο πράγμα!!
Φιλιά από μια γνήσια Fraulitsa

thomi είπε...

για την γλυκεια μανουλα κλαιω..που ειναι μακρια..
κατερινακι μου αγκαλιτσα γλυκεια σου κανω..
αυτο που ειμαστε στις μανουλες μας και στον πατερουλη μας το χρωσταμε..ευλογημενοι να ειναι!και ωρα τους καλη, τι κι αν σας χωριζουν καποια χιλιομετρα, οι καρδιες σας ειναι ενα!
πολλα φιλια ολοψυχα σε ολη την οικογενεια, καλο πασχα να χετε οπως το επιθυμειτε και η ανασταση του χριστουλη να φερει στις καρδουλες σας την ελπιδα και την αγαπη!
το πρωτο ποτηρακι κρασι το πασχα θα το πιω στην υγεια σας!

Angelique είπε...

Πω πω τι όμορφα αυγά έβαψαν τα πιτσιρίκια!!
Θέλω και εγώ σπίτι με κόσμο και μυρωδιές!! Γι' αυτό θα φύγουμε σήμερα για βόρεια για το πατρικό μας!!
Καλή ανάσταση!!

mammy on line είπε...

Πάντα μου μεταφέρεις τόση αγάπη, τόση οικογενειακή ευτυχία και ανεμελιά που μου φτιάχνεις τη μέρα!
Είσαι το κερασάκι στην τούρτα πάνω από κάθε τι άλλο που θεωρώ όμορφο.
Έλα να πάρεις το βραβειάκι που σου αξίζει
http://mammy-on-line.blogspot.com/2012/04/blog-post_12.html
Και του χρόνου Κατερίνα μου να είστε καλά και να περνάτε πάντα τόσο όμορφα.
Καλό Πάσχα!!!

IOANNA KEM είπε...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΟ ΣΠΙΤΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΑΝΤΡΙΚΟΠΑΙΔΙΚΕΣ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΤΣΑ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ...ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ ΑΥΓΩΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ΚΛΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΙΝΙ (ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ,ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ!) ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥΑ ΤΑ ΕΒΑΨΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ FCB ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ...IOANNA KEM....ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ!

Georgina είπε...

Και του χρόνου παιδιά με υγεία πάνω από όλα! Καλή Ανάσταση στο σπιτικό σας!

Elena είπε...

Καλή Ανάσταση Κατερίνα μου με υγεία και αγάπη! Εύχομαι Το Άγιο Φως της Ανάστασης να φέρει στην ζωή σας μόνο ευτυχία!!Πολλά φιλιά!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΒΓΟΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!
ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΗΨΙΕΣ!!!!
Ε ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΒΓΟ ΜΗΝ ΣΚΑΣ....ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!ΑΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΛΩΤΣΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!

mirsini's creations είπε...

Άααχ....κοιτάζω τις φωτογραφίες με τα μικρά σας ξωτικάκια να τρέχουν στα όμορφα λιβάδεια και νιώθω τί θα πεί ελευθερία και ξεγνοιασιά !!!!! Να σε χαίρεται η μανούλα σου...κι ας μήν έμαθες ακόμα το τσουρέκι...ήρθε η ώρα μου φαίνεται να το μάθεις !!!!χάχάχά (εγώ είμαι άσχετη με την ζαχαροπλαστική ) .Είσαι υπέροχη Κατερίνα μου και ασχολείσαι μαζί τους με τον πιό όμορφο τρόπο...την δημιουργία !!!
Είσαι υπέροχη γιατί σκορπάς παντού τριγύρω μυρωδιές, χρώματα και ομορφιές και εκείνα είναι πάντα χαρούμενα και ξένοιαστα !!!!! Τί ωραία να είσαι παιδί !!!! Έχω ξετρελαθεί με τις φωτογραφίες σου..οι μικρές είναι τόσο όμορφες και γλυκές...τα αυγά σας μου αρέσουν όλα πολύ !!!! Τί όμορφα χρώματα !!! Τα κουλουράκια μιά χαρά τα καταφέρατε !!!! Μπράβο σας !! Όλα είναι πανέμορφα και εσείς τι ίδιο !!!! Είσαι και πολυ΄καλή διακοσμήτρια πάντως !!!!
Σας εύχομαι να είσαστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι και να περάσετε τέλεια την Ανάσταση καιιι Καλό Πάσχα !!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά !!! :ο))

maria είπε...

Κατερίνα μου, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, είναι η ωραιότερη ηλικία τους και για σένα την μανούλα αλλά και για τα ίδια.
Καποτε όταν θα μεγαλώσουν και θα φύγουν, θα τα συντροφεύουν οι γλυκιές αναμνήσεις απο το σπιτικό τους και απο την γλυκειά μανούλα τους.
Η αφετηρία όμως στο όμορφο ταξίδι της δημιουργίας μαζί με τα παιδιά σου, είναι η μητέρα σου.

Καλό Πάσχα με την αγάπη μου.

elena είπε...

Καλή ανάσταση γλυκειά μου, εύχομαι τα παιδάκια σου να σε αναζητούν όπως κι εσύ τη μαμά σου! Πάντα να τους χαρίζεις όμορφες αναμνήσεις!

Nasia είπε...

εγω αν βαλω τα δικα μου να βαψουμε αυγα ,μαλλον θα βαψουμε ολο το σπιτι παρα τα αυγα,οποτε περιμενω να μεγαλωσουν λιγο(εως πολυ!χαχα),τα φωναξα ομως να παρουν ιδεες απο τα δικα σου που καθονται ησυχα...τι το'θελα;;;αρχισαν τις φωνες να ζωγραφισουν και αυτα!!!!!τελος το μπλογκ σου γι αυτα χαχαχα....Καλο Πασχα!!!!!!!!!!

EvaG είπε...

Κατερίνα όλα πανέμορφα όπως πάντα.Τα παιδιά σου και οι ανηψιές σου είναι κουκλιά!!! ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ. Καλή Ανάσταση.!!!Φιλιά.!!!

___ είπε...

Tί υπέροχες εικονες! Μας έφτιαξες τη διάθεση, μας έδωσες και ιδέες! Τα αυγουλάκια στα φαναράκια ήταν τέλεια!!!
Καλό Πάσχα!!!!!!!

Kitchen Stories είπε...

Χαίρομαι που ευχαριστιέστε κάθε στιγμή!
Όμορφη, αστεία ή και λίγο θυμωμένη, αλλά πάντα απολαυστική για να τη "ρουφάτε" σαν μια γλυκιά σταγόνα σιροπιού!
Τα της μαμάς δεν τα "πιάνω" γιατί κάνουν τζιιιιζ για μένα.:(

Φιλάκια Πολλά, λέμε, και μιαν Όμορφη Γιορτινή Πασχαλιά για ΟΛΟΥΣ!
Ζ.

Eleni είπε...

Κατερίνα μου υπέροχες φωτογραφίες με αρώματα, χρώματα, ευτυχία, αγάπη, ομορφιές τι να πρωτοπώ!!!Τα παιδάκια σας είναι όλα κουκλάκια!!!Να περνάτε πάντα καλά!!!
Καλό Πάσχα!!!
Φιλάκια πολλά!!!

jenny είπε...

Μπράβο Κατερίνα μου! η αισιοδοξία σου με ανέβασε πολύ! Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τις στιγμές που σου δίνει ο Θεός με τους αγαπημένους σου... Σου εύχομαι καλή Ανάσταση και να είσαι πάντα καλά!

"Στον δικό μου υπέροχο κόσμο...." είπε...

Η χαρά της δημιουργίας το σπιτικό σας!Αλλά βέβαια έχεις και άξιους βοηθούς...Μου αρέσουν τα πουά αυγουλάκια σας όπως επίσης και η τελευταία σου φωτογραφία η οποία είναι γεμάτη χρώμα.Και του χρόνου!Καλό Πάσχα σε σένα και σε όοοολη την οικογένεια!Φιλιά!

princess είπε...

Κατερινάκι μου μέχρι εδώ έφτασαν οι μυρωδιές! Η διακόσμησή σου είναι υπέροχη! Τι να πω; Έχεις το "χάρισμα" για όλα!!!! Να μου φιλήσεις τα παιδιά και να έχετε καλή Ανάσταση!

Eva's blog είπε...

Κατερινα μου και του χρονου με υγεια!Γεια στα χερια σας με τοσα καλουδια που κανατε!ΚαλΗ Ανασταση με υγεια και παντα γεματο το σπιτικο σας με χαρες και γελια!!Φιλακια!!!!

Nena είπε...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ!!!

Teacup-In-The-Garden είπε...

Enjoy these days!
Markus

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ, ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!
ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΑΜΑΣΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ Η ΣΟΥΠΕΡ
ΜΑΜΑ- ΘΕΙΑ!!!!!!!!!
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ!!!!!!!!
ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΕΙΑ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΤΕ!!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!

Levina είπε...

Kατερίνα μου
έχεις και το χάρισμα της περιγραφής εκτός από όλα τα άλλα σου όμορφα και έτσι διαβάζοντας όλο αυτό ακολουθώντας μια μια τις φωτογραφίες , ένοιωσα πως ήμουν σε μια γωνιά αόρατη και σας παρακολουθούσα να κάνετε τις ετοιμασίες!
Να τους χαίρεσαι όλους,
μια αγκαλιά γλυκιά σας στέλνω και ένα φιλί με την ευχή
Καλό Πάσχα να έχετε και Καλή Ανάσταση !

Νίκη είπε...

Κατερίνα μου να τους χαίρεσαι όόόόλους!!!
Τι όμορφη, τι ζωντανή, τι χαρούμενη παρεα! Καταλαβαίνω την κούρασή σου αλλά νιωθω και τη χαρά της μεγαλης οικογένειας που ξανασμίγει στις γιορτες! ΄Ετσι μεγαλώσαμε...
Δεν πειραζει που κανουν και καμια μικρη ζημιά, αφου επανορθώνουν!
Φιλιά σε όλους σας, καλή Ανάσταση!

love2love είπε...

ευχαριστω που με εκανες μελος της οικογενειας σου πια με τοσα που διαβασα τα εζησα και εγω α και εμεις καναμε τσουρεκια βεβαια λιγο χμ ε χμ καπως αλλα δεν βαριεσαι καλα ηταν και αυτα. να σου πω οτι αυτος ο κουνελος ο πολυχρωμος και οι φραουλες πλεον ειναι δικες μου και ευχαριστω πολυ φιλουρες

Tante Kiki είπε...

Υπέροχα όλα Κατερίνα μου...τα μικρά σας μια ...ευτυχία!!! Τα στολίδια στο παγκάκι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!! Πάντα μου φτιάχνεις τη διάθεση με τις αναρτήσεις σου!!! Καλή Ανάσταση, να περάσετε υπέροχα!!!! Καλημέρα και πολλά φιλάκια!

Γιώτα είπε...

Να ΄μαι κι εγώ! Μπαίνω συχνά κι αναπνέω φρέσκο αέρα και χρώμα στη σελιδούλα σου! Αυτή είναι πραγματική Πασχαλιά με ανθισμένα πρόσωπα και δέντρα! Να τους χαίρεσαι και πάντα χαρούμενες γιορτές να έχετε!
Τα λουλούδια της κυδωνιάς μου θύμισαν το πατρικό μου, εκεί ψηλά στ΄Άγραφα. Καλή Ανάσταση κι ένα όμορφο φωτεινό Πάσχα εύχομαι!
Γιώτα

Stone είπε...

Κρατάω την τελευταία όμορφη εικόνα κι εύχομαι όλες αυτές τις στιγμές και τις εικόνες να τις φυλάξουν τα μικρά σου σαν ένα πολύτιμο θησαυρό που "αύριο" θα είναι έτοιμοι να τον προσφέρουν και στις δικές τους οικογένειες!Καλή Ανάσταση στην οικογένεια σας!!

Ανεράιδα είπε...

Τι απολαυστικές που είναι πάντα οι αναρτήσεις σου!!! Υπέροχα τα αυγουλάκια σας!
Καλό Πάσχα, με υγεία και όμορφη διάθεση πάνω από όλα!!

Ανώνυμος είπε...

Ωωω τι καλή που είστε!
Σας εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου ολόψυχα να περνάτε όμορφα και καλη Ανάσταση(:

Mani di fata είπε...

ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ ΤΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΦΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

Owl Mommy Βέρα είπε...

Όλα πανέμορφα! Και τα ανιψούδια, και τα αυγουλάκια, οι στολισμοί! Και το γράμμα..τι γλυκά που είναι τα παιδάκια αν θέλουν..χεχε.
Να περάσετε όμορφα!
Φιλιά*

Lyriel Bee είπε...

Τι όμορφη τρελοπαρέα τα ξαδερφάκια! Τυχερά, ανέμελα και χαμογελαστά! Έτσι πάντα! Αλλά και δημιουργοί και ζαχαροπλάστες και απ' όλα ;) Σας χαίρομαι αγάπη μου. Τσιμπάω κι ένα κουλουράκι απ' αυτά με το σουσάμι και στέλνω πολλές πολλές ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα! Είμαι σίγουρη θα κάνετε το ωραιότερο γεύμα!
Φιλιά πολλά Κατερινάκι **

Maria Tsil είπε...

Υπέροχες εικόνες!!!!Υπέροχος στολισμός,υπέροχοι και οι βοηθοί σου Κατερίνα!Εύχομαι να είστε γεροί να περνάτε πάντα τόσο όμορφα!Και του χρόνου με την μανούλα σου μαζί!Καλή Ανάσταση!!

giasmin είπε...

ΕΙΘΕ Η ΘΥΣΙΑ, Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους σας!! Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα...

Μαριάννα είπε...

Υπεροχες εικονες!!!!!
Χαρας το κουράγιο σου με τοσα παιδοβολια να βαψεις και να ψησεις!!!
Να εχετε υγεια και αγαπη για παντα. Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα!!!!!

syros2js είπε...

LIKE!!!!!!!!!!!!
Καλή Ανάσταση!!!
Αμέτρητες ευχές για ένα αξέχαστο Πάσχα!!! (και όσο το δυνατόν, περισσότερο χαμογελαστό!!!)

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο να δω κάποιες αναρτήσεις blogo φίλων μιας και αυτές τις μέρες τα παρατήσαμε και απολαμβάνουμε την οικογένεια 100%. Τα αυγά σας πανέμορφα, όπως και ο στολισμός. Τα κορίτσια μοιάζουν με τους γιούς σου νομίζω (αν και δεν ξέρω την ακριβή συγγένεια). Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.. Επανερχόμαστε δριμύτερες!!
Kathy by anthomeli

mara είπε...

"αληθινές ευχές...όλοι αξίζουν να είναι καλά τέτοιες ημέρες οπότε, να είστε όλοι καλά. Κι όταν λέμε όλοι εννοούμε...Όλοι!!"
Όλοι αξίζουν να ζουν αξιοπρεπώς κάθε μέρα Κατερίνα μου!!!!!!!!!
Αυτό που κατά καιρούς μοιράζεσαι στην blog-σφαίρα είναι πάντα τόσο αληθινό,τρυφερό και γεμάτο συναισθήματα.
Αυτό χαίρομαι που ζείτε τη κάθε στιγμή μέχρι τελευταίας σταγόνας.
Δεν θα συνεχίσω ...γιατί θα πέσουμε σε διαδικασία κλάματος και δεν το θέλω.
Σας εύχομαι "εντοσθίως" να λάμπει πάνω "Άγιο Φως" στις καρδιές σας...Καλό Πάσχα!!!!!!!!!!!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙΙΙΙΙ ΜΟΥυυ εδω μέσα ζω πραγματικά Πάσχα!!!
Εδώ και στο Λιτσάκι τα χρώματα ξεχειλίζουν, η ομορφιά πρωτοστατεί, η ΧΑΡΑ είναι έκδηλη σε ο,τι κάνετε!!!
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!
Ανοιξιάτικα φιλιά για ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Τί όμορφες οικογενειακές στιγμές Κατερίνα μου!! Αυτές είναι που μένουν από τις γιορτές στα παιδιά όταν πια μεγαλώσουν... Κι εγώ δοκίμασα να κάνω πουά αυγά φέτος, αλλά δεν έγιναν όπως τα ήθελα!! Σε κάποια έβαλα αστεράκια, αντί για κύκλους κι έγιναν καλύτερα... Τουλάχιστον μου πέτυχαν τα κουλουράκια μου!! Δεν είχα βέβαια τον μπαμπά δίπλα μου, μιας και πάντα τα κάναμε μαζί όλα αυτά στα Χανιά και γενικότερα την οικογένειά μου, αλλά ας είναι καλά και θα τους δω τον Ιούνιο που θα κατέβω... Να περάσετε πολύ-πολύ όμορφα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους κοντά σας!! Πολλά-πολλά φιλιά :)

hamomilaki Anthemis είπε...

Το Χαμομηλάκι σας εύχεται Καλή Ανάσταση !

STARDUST είπε...

Tα κλουβάκια με τα χρωματιστά αυγά ειναι υπέροχα! Kαλή Ανάσταση κούκλα μου σας εύχομαι, να περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου και καλό ψήσιμο αύριο!

Aspa είπε...

πολλές τέτοιες όμορφες οικογενειακές στιγμές!!!καλή Ανάσταση!!!Καλό Πάσχα!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατερίνα, δε χορταίνω να διαβάζω τις αναρτήσεις σου! Με συγκινείς πολύ, για τη σχέση με τη μανούλα σου, με το αγόρι σου, με τα παιδιά σου, με το σπίτι σου, με τον εαυτό σου. Είσαι πολύ ωραίος άνθρωπος. Είσαι όλα αυτά που θα ήθελα να είμαι εγώ. Φιλιά