Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η Υπομονή άνθισε!!!

Οι ημέρες το πρωί είναι όμορφες, φωτεινές και ηλιόλουστες και το απόγευμα ο ουρανός παίρνει ένα έντονο μολυβένιο χρώμα και γεμίζει σύννεφα.Συνήθως βρέχει τα  μολυβένια απογεύματα, αλλά δεν μας πειράζει όταν οι μέρες είναι τόσο χαρούμενες έστω και μέχρι το μεσημέρι... Άλλωστε αυτές οι Ανοιξιάτικες ψιχάλες φέρνουν μαζί τους χρώματα υπέροχα και κάνουν το πράσινο της γης πιο βαθύ και έντονο!



Φτιάχνουμε μικρές πασχαλινές κατασκευές με τα παιδιά και ακόμη στολίζουμε και  ετοιμάζουμε τα δωράκια των νονών...όπως αυτό το καλαθάκι...


Ένα μικρό στεφανάκι από κισσό 


και δυο χαρούμενα πουλάκια, μέσα στη δαντελένια φωλίτσα που φτιάξαμε με κομμάτια δαντέλας που τα κοκαλώσαμε με ατλακόλ, πάνω σε ένα φουσκωμένο μπαλόνι.



Είναι ωραία που έχουμε όλο αυτό το χρόνο για εμάς και μιας και την Κυριακή  είχαμε διάθεση, είπαμε να απολαύσουμε τον πρωινό ήλιο τρώγοντας πρωινό στο μπαλκόνι. Βέβαια αυτό ήταν ένα Βασιλικό πρωινό αφού από Μεγάλη Δευτέρα αρχίζουμε νηστεία.

Τα καλοκαίρια ουσιαστικά είναι σαν να ζούμε στο μπαλκόνι ή στην αυλή. Εκεί περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας.Οπότε η απόφαση για το πρώτο γεύμα της χρονιάς στο μπαλκόνι ήταν πανηγυρική και ενθουσιώδης...
Τα αυγουλάκια φόρεσαν τα σκουφιά τους και πριν στρωθούμε στο τραπέζι ζήτησα από τα παιδιά να κόψουν λουλουδάκια από την αυλή για να στολίσουμε το πρώτο Ανοιξιάτικο πρωινό μας. Μου έφεραν πικραλίδες...


Εγκαινιάσαμε και τα ξύλινα δισκάκια πρωινού που μας έστειλε η γιαγιά Μαρία από τη Γερμανία...Τα θέματα δεν είναι τυχαία, αλλά τα διάλεξε ειδικά για τον καθένα μας...Αχ αυτή η θαυματουργή γιαγιά!!Αυτό είναι του Άγγελου!


Του Πα.


 Του Γιώργου.


Το δικό μου....


Το πρωινό ήταν απολαυστικό!!





Μα  ακόμη πιο απολαυστικός ήταν ο υπέροχος μυρωδάτος, πρωινός καφές μου, παρέα με τους αγαπημένους μου...Η καλύτερη στιγμή της ημέρας!




Ένα υπέροχο πρωινό...ηλιοφώτιστο και λαχταριστό, με μυρωδιές φρεσκοψημένου καφέ και βανίλιας από τις ζεστές κρέπες...και  τη δροσιά του πρωινού να θυμίζει καλοκαίρι!


Το μεσημέρι τα παιδιά πήγαν βόλτα στην έκθεση εικαστικών ΣΚΕΤΒΕ , για τους Γιατρούς του κόσμου, στο Γαλλικό Ινστιτούτο με τον παππού Άγγελο και τη γιαγιά Ζέτα. Ο Άγγελος ως παιδί μου, τράβηξε δεκάδες  φωτογραφίες με τους πίνακες.Τους ζήτησα να διαλέξουν από μια για να βάλουμε στο Blog.Ο Άγγελος διάλεξε αυτή τη δημιουργία, γιατί του θυμίζει τη Λευκάδα...

Χ.Αλευράς, Χωρίς τίτλο

Ο Γιώργος διάλεξε αυτό τον πίνακα, γιατί έχει πάνω αληθινά τηλέφωνα και μια Παναγίτσα που μας ακούει όταν της τηλεφωνούμε για να ζητήσουμε βοήθεια....

Σ.Γιακαμόζη "Βοήθεια"

Βόλτα στην Άνω πόλη με τη Θεσσαλονίκη  στα πόδια μας και τον χιονισμένο Όλυμπο εκεί μακριά.


Τον απογευματινό μας καφέ τον ήπιαμε στο σπίτι μιας φίλης με την οποία αγαπηθήκαμε τόσο που τα παιδιά μας έγιναν συγγενείς...Ο Μάρκος της λοιπόν βάφτισε τον Γιώργο μου. 
Στα μάτια του Γιώργου ο Μάρκος είναι  κάτι πολύ ξεχωριστό! Δεν έχει καταλάβει ακριβώς τη σχέση τους, τι είναι αυτό που τους ενώνει... Μα στα χρόνια που θα έρθουν θα το νιώσει!  Κι είμαι χαρούμενη που το αγοράκι μου έχει έναν Νονό πολύ κοντά του...

Στο Νονό Μάρκο, δεν αρέσουν οι φωτογραφίες...Αλλά του τη σκάσαμε...


Οι  μέρες που περνούν μας σημαδεύουν. 
Χαράζονται άλλοτε απαλά κι άλλοτε αχνά στα κύτταρα του σώματος μας και υπάρχουν μέσα μας.Σαν μυρωδιές, σαν εικόνες, σαν αισθήσεις...Καμιά φορά γίνεται κάτι ανεπαίσθητο για να ξεχειλίσει μια εικόνα, ή να ανασκαλευτεί μια ξεχασμένη ανάμνηση και να φουντώσει, όπως όταν σκαλίζουμε τα σχεδόν σβησμένα κάρβουνα και μετά από λίγο ξεπηδούν φλόγες.
Ετσι συνέβη όταν σήμερα το πρωί αντίκρισα τέσσερα μικρά ανθάκια που με ξάφνιασαν απίστευτα.
Το πρώτο ήταν αυτό...


Δεν φυτεύτηκε από εμένα, δεν ήξερα καν οτι υπήρχε.Το συγκεκρημένο γλαστράκι  έχει μέσα μωβ muscari και το έχω τρία χρόνια.Κάθε χρόνο ανθίζουν.Φέτος άνθισε μαζί τους και αυτό.... και το λένε snowflake στα Ελληνικά, Γάλανθο...Εφαγα όλη την αγορά για να βρω τέτοιο βολβό, καθώς με ξετρελαίνει αυτή η λευκή καμπανούλα....και να τώρα που ήρθε μόνη της, μια μικρή ανθισμένη χιονονιφάδα! Σημαίνει το λιώσιμο του χιονιού...και τον ερχομό της Άνοιξης, εξωτερικής κι εσωτερικής, λέω εγώ...

Το δεύτερο είναι αυτό! 


Φύτρωσε επίσης μόνο το, δίπλα στην επί επτά χρόνια ξερή Σινδόνια...Κάθε χρόνο ζητάω από τον Πα να ξεριζώσει αυτό το ξερό κλαδί και κάθε χρόνο το ξεχνάει. Φέτος έγινε θαύμα και η Σιδόνια, μετά από επτά χρόνια άνθισε, κι όχι μόνο αυτό αλλά δίπλα της βγήκε αυτό το μικρό λουλουδάκι....
Αγάπανθος!!Τι όνομα...Πριν  καιρό είχα αγοράσει ένα βολβό αλλά δεν πρόλαβα να τον  φυτέψω γιατί τον έφαγε ο Κάρλο...Τελικά φαίνεται πως κάτι έγινε, κάπως επιβίωσε αυτός ο βολβός και βρήκε τον τόπο του...και άνθισε, δίπλα στην μικρή  ξερή Σινδόνια που ήθελε τόσο να ζήσει και πάλεψε και πρασίνισε κι άνθισε!!


Και τέλος...το 2005 η μαμά μου μου έδωσε την ολάνθιστη υπομονή της... Την μετέφερα στην Ελλάδα και τα άνθη της έπεσαν...Για χρόνια απλά υπήρχε. Χωρίς ίχνος ζωής. Έγινε ένα γκρι άσχημο φυτό.
Μετά από 7 ολόκληρα χρόνια για πρώτη φορά...η Υπομονή άνθισε!!


Γιατί τώρα; Επτά χρόνια μετά...Επτά!!
Κάθε επτά χρόνια γίνεται πλήρης ανανέωση των κυττάρων μας. Έτσι λένε... όταν συμβαίνει αυτό...συμβαίνουν θαύματα. Το 2005 ήταν χρονιά ορόσημο για εμένα. Συνδεδεμένη με  μια μεγάλη αλλαγή κι ένα τέλος...Πέρασαν επτά χρόνια τέλους...μα το σώμα μου ακόμη θυμάται. 
Είμαι έτοιμη! Όλα τα σημάδια το δείχνουν...Έτοιμη, γιατί η υπομονή μου άνθισε....Μια νέα επταετία αρχίζει...
Μια μεγάλη ιστορία...κι ίσως κάποτε την μοιραστώ...
Μέχρι τότε...να ξέρετε πως εγώ πιστεύω στα θαύματα!! Καλημέρα...
                                                                                                                           Κατερίνα

45 σχόλια:

myrto είπε...

Καλημέρα Κατερίνα, τι να πρωτοσχολιάσω σε αυτό το post? Κατέβαινα και όλο και κάτι καινούργιο μου τράβαγε το ενδιαφέρον.. Καλά οι φωλίτσες-μπολάκια από δαντελίτσα είναι πολύ έξυπνη ιδέα και πολύ ωραίο το αποτέλεσμα! Το πρωινό λουκούλιο και τα λουλούδια σου υπέροχα. Φαίνεται ότι τα αγαπάς τα λουλούδια και τα φυτά σου, και τους δίνεις την προσοχή σου γι'αυτό και γίνονται τόσο όμορφα. Φιλιά από την Αθήνα!

Nasia είπε...

τα δισκακια τελεια!!!!αυτο ειναι πρωινο ξενοδοχειου 5 αστερων,με γεματο το ξενοδοχειο!!!!!!!καλε τι τρωτε;;;;χαχαχα..ο Γιωργακης σου με συγκινησε....ο νονος ειναι σαν τον μεγαλο γιο μου,απεχθανεται τις φωτο....τελικα τα ονοματα δεν ειναι τυχαια,κατι ηξερε αυτος που ονομασε το φυτο Υπομονη....αν δεν πιστευαμε και στα θαυματα τωρα θα χορευαμε το χορο του Ζαλογγου!!!!!!!!!καλημερα...

Irene είπε...

Πάρα πολύ όμορφα όλα!!! ...

Levina είπε...

Oικογενειακή θαλπωρή και τρυφερότητα, πόσο όμορφα όλα αυτά !

Εύχομαι Καλή Μεγάλη Εβδομάδα :))

Παπίτσα είπε...

Καλημέρα πέεεεεερα για πέεεεεερα!
Τα δισκάκια σούπερ και όντως πολύ ταιριαστά. Η υπομονή ήθελε τελικά πολύ... υπομονή!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Καλημέρα Κατερίνα. Υπέροχα όλα όπως πάντα. Τα δισκάκια; Το πρωινό; Η έκθεση; Τα δαντελένια μπωλάκια; Ο νονός σας με τις ντροπές του; Η τα υπέροχα ανθισμένα λουλουδάκια σου που φέτος μάλλον σου στρώνουν τον δρόμο για μια νέα αρχή! Στην εύχομαι αφού την αποζητάς. Περνάς και για βραβειάκι για καλή εβδομάδα και όλα καλά! Ομορφη οικογένεια, να την χαίρεσαι!Callie by Anthomeli

NANTIA είπε...

Δεν υπήρχε καλύτερο ξεκίνημα για τη μέρα μου, με τις υπέροχες εικόνες σου και τα σα βάλσαμο λόγια σου! Πόσα έχει να μας διδάξει η φύση τελικά! Κι εγώ πιστεύω στα θαύματα και περιμένω ένα να γίνει...Όλα γίνονται με την υπομονή και την πίστη, θα προσθέσω εγώ!
Σ'ευχαριστώ από την καρδιά μου!
Σου στέλνω μια γλυκιά καλημέρα από τον Όλυμπο, από εκεί μακριά όπως τον βλέπεις στο μπαλκόνι σου!!!

Litsa είπε...

Μετά από αυτό θα έπρεπε να πιστεύεις!
Δεν με ξάφνιασε τίποτα τόσο, όσο ο Γάλανθος. Χρόνια τώρα το ψάχνεις κι εγώ μαζί σου, αλλά τελικά σε βρήκε αυτό! Απίστευτο; Πανέμορφο!
Το πρωινό σας ζηλευτό και το κρύο σήμερα απίστευτο...
7 χρόνια αλλαγών, αναζητήσεων, ακόμα και φαγούρας! Πάμε για τα επόμενα!
Καλή Μ. Εβδομάδα!!

foufoula89 είπε...

ΑΧ!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΚΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝ.ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΦΙΛΙΑ ΒΑΣΩ

Stone είπε...

Καλημερα Κατερίνα!Αχ να'μουν κιεγω σε εκεινο το όμορφο πρωινό τραπέζι να τσιμπήσω από τις λιχουδιες σας!
Καλή Μ. Εβδομάδα και σκόρδα στα λουλουδάκια σου τα ανθισμένα!

Ελένη Φλογερά είπε...

Υπέροχα όλα! Τόσο τα δαντελένια μπολάκια σου, τα λουλούδια σου, ο κήπος σου, όσο και η οικογενειακή θαλπωρή και τα λόγια αγάπης για όλα!
Εύχομαι Καλό Πάσχα!

Eva's blog είπε...

Ομορφρες κατασκευες,χαρουμενες εικονες ,ανοιξιατικο σερβιτσιο μα τις εντυπωσεις κλεβουν τα λουλουδια σου!Κι εγω πιστευα στα θαυματα αλλα εχω αρχισει να αμφιβαλω.Φιλακια καλημερα!!!!!

Ερμιόνη είπε...

Καλημέρα Κατερινάκι και καλή μεγάλη εβδομάδα εύχομαι! Τι όμορφη ανάρτηση!!
Εννοείται ότι ζήλεψα τρελά το πρωινό σας! Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται άλλωστε!
Και συγκινήθηκα πολύ με όσα έγραψες για τα λουλουδάκια σου! Μάλλον όσο έχουμε αγάπη, ελπίδα, υπομονή και πίστη θα εξακολουθούν να συμβαίνουν θαύματα!
Φιλάκια πολλά κοριτσάκι μου!

maria είπε...

Δεν θα σχολιάσω όσα διάβασα στην ανάρτηση σου, τα έχουν πεί όλα οι υπόλοιπες φίλες.
Διαπίστωσα όμως ότι έχετε κληρονομήσει εσύ και η αδελφή σου απο την μητέρα σας την ευαισθησία και την υψιλή αισθητική.
πολλές ευχες για χαρούμενο Πάσχα

Sofia είπε...

Κατερίνα μου καλή Μεγάλη Βδομάδα! Λοιπόν, μου τράβηξαν τόσα πολλά πράγματα την προσοχή σε αυτή την άνρτηση και μόλις διάβασα τις τελευταίες προτάσεις σου, ξέχασα όλα τα προηγούμενα. Πιστεύω κ εγώ στα θαύματα, όπως κι εσύ.
Σου στέλνω πολλά φιλιά και αγκαλιές :)

Penelope είπε...

Υπομονή!!!
Ήξερα ότι υπάρχει ένα φυτό, που λέγεται Υπομονή, αλλά οπτικά δεν το είχα κατά νου. Τώρα που το είδα το αναγνώρισα Κατερίνα μου και είναι πραγματικά πανέμορφο όταν ανθίζει.

Υπομονή!!
Όλα θέλουν την υπομονή τους (αλλά και την επιμονή τους) για να γίνουν.
Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ανθρώπους και ανάγκες.

Υπομομή!! Λοιπόν και όλα θα γίνουν και θα πάρουν τον δρόμο που τους πρέπει...έστω κι' αν μερικές φορές (εγώ αρκετά συχνά δε) δεν το βλέπουμε πως έτσι πρέπει να είναι.

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς! είπε...

Ωραίες κατασκεύες και πολύ όμορφες εικόνες!

Litsa είπε...

Α! Τα δισκάκια είναι τέλεια!! Το δικό σου βέβαια το καλύτερο χεχε. Είμαι περίεργη να δω τι θα διάλεγε για μένα... χαχα. Α και του Γιώργου βέβαια είναι τέλειο

peny είπε...

Το μεγαλύτερο θαύμα απ'όλα είναι αυτή η μαμά στην Γερμανία.Καλή εβδομάδα να έχετε!
Νηστεία ε?Είμαι σίγουρη οτι οι νηστήσιμες λιχουδιές θα διαδέχονται η μια την άλλη...
Αυτός ο Μάρκος την μαμά του έμοιασε με τις φωτογραφίες μάλλον...

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Υπέροχη ανάρτηση! Γεμάτη! Ας αρχίσω από το πρωινό. Αυτό που μου κάνει περισσότερη εντύπωση είναι που οι γιοί σου κάνουν πράγματα μαζί σας! Ίσως άλλα αγόρια να έλεγαν σιγά μην πάμε να μαζέψουμε λουλούδια. Κι όμως...Μπράβο τους και μπράβο σας. Τα δισκάκια της μαμάς στου τέλεια και ξεχωριστά! Όσο για τα λουλούδια..τι να πω! Εντυπωσιακό! Μοιάζει με μικρό θαύμα. Κι όλα όσα πέρασες αν και δεν θα σβηστούν ποτέ εύχομαι να τα ξεπεράσεις. Η οικογένειά σου σε στηρίζει και θα τα καταφέρεις. Kathy by anthomeli

Owl Mommy Βέρα είπε...

Αφού βάζουν τ'αγόρια τα χεράκια τους και στις κατασκευές εννοείται θα γινόντουσαν τέλειες! Τα δισκάκια πανέξυπνα..το πρωινό..πωπώ..λουκούλιο!
Είδες που σου χαμογέλασαν και τα λουλουδάκια για την καινούρια αρχή που ήθελες..?

vailie είπε...

Απο που να αρχισω με την ομορφη αναρτηση σου...?
Βουρκωσα στο αντικρυσμα της τσιντονιας! Τελικα αυτο το φυτο επελεξε να αγαπησει εσας και να ανθισει για εσας!!!!
Ολα πολυ ομορφα στην οικια-μπαλκονι των ΚαΠα! Το χιονολουλουδο σας(snowdrop-γαλανθος) ανθισε και σε σας...μονο ενα,οπως και σε εμας! Μονακριβο και πολυτιμο!
Να ειναι καλα η γιαγια σας απο την Γερμανια (και ο παππους σας φυσικα!)
Και οι πασχαλιατικες συνθεσεις σας ειναι υπεροχες! Πολυ μου αρεσε το καλαθακι και οι δαντελενιες φωλιτσες και η κισσο-καρδια!!!
Το νιωθεις κι εσυ,ε? Οτι ο νονος-νονα με το βαφτιστηρι του εχει μια ιδιαιτερη μοναδικη και "δετη" σχεση! Μια περιεργη χημεια!
Φιλακια σε ολους και καλη μεγαλη εβδομαδα... ;ο)

vailie είπε...

Α, και να προσθεσω οτι ειμαι μια πιστη ακολουθος των...θαυματων!!!
Γινονται θαυματα καθε μερα! Και ουτε που τα παιρνουμε μυρωδια!
Και αν ζητησεις κατι, θα δεις πως θα Στο δωσει! Αληθεια! Καθε μερα εχω θαυματακια στη ζωη μου! Χρειαζεται μονο να πιστευεις....
;ο)

Georgina είπε...

Χθες τυχαία στο σπίτι που μας φιλοξενούσαν έπεσα πάνω σε ατάκα της Μέρυλ Στριπ σε ταινία στην τηλεόραση: Τα φυτά προσαρμόζονται γιατί δεν έχουν μνήμη και πηγαίνουν πάντα μπροστά. Με προβλημάτισε πολύ στη μεταφορά του...αναρωτήθηκα για λίγο γιατί τα θαυμάζω κι εγώ τόσο...
Σε άλλο κλίμα φιλενάδα αυτό το σουπλά που σε φέρανε πολύ με άρεσε! Κι εγ'ω τέτοια αρκούδα βουτηγμένη στη σοκολάτα είμαι!
Σε φιλώ!

Betty's Cuisine είπε...

Τι όμορφη ανάρτηση! Από αυτές που σου φτιάχνουν την διάθεση και σε κάνουν να χαμογελάς!
Να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε ο ένας τον άλλο!

Καλή Ανάσταση!

Eleni είπε...

Κατερίνα μου δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!!!!Όλα είναι υπέροχα, μπράβο σας!!!Τα δισκάκια φανταστικά, το πρωινό σας τέλειο!!!
Καλή Ανάσταση!!!
Φιλάκια πολλά!!!

Maria Tsil είπε...

Αυτά τα μπολάκια μου μπήκανε στο μάτι!Φανταστικά!Ζήλεψα την διακόσμηση σας,ζήλεψα και το πρωινό σας!Πολύ όμορφη ανάρτηση!Καλή εβδομάδα να έχετε!

Kitchen Stories είπε...

Μας έκανες συμμέτοχους σε όλα όσα μας έδειξες!
Αγαπήσαμε τις απογευματινές ψιχάλες.
Τις πασχαλιάτικες κατασκευές σας.
Τα σούπερ αγαπησιάρικα, χαλαρά πρωινά.
Τα δώρα της γιαγιάς!
Και τα φυτά σας "με μνήμη και ένστικτο αυτοσυντήρησης"! Σαν εμάς, δηλαδή, κι αυτά...

Σ΄ευχαριστώ.
Ζ.

Teacup-In-The-Garden είπε...

Das ist ein sehr schöner Post und auch wenn mein Übersetzungsprogramm vieles nicht richtig übersetzt hat, verstehe ich doch genug.
Liebe Grüße,
Markus

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΘΙΣΕ , ΕΤΣΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ............ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΛΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΥΤΟ, ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΘΑΜΝΟ , ΠΑΧΥΦΥΤΟ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΚΙ ΑΓΚΑΘΑΚΙΑ. ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΘΙΣΕ ΠΟΤΕ ΚΙ ΑΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΨΙΛΟ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΟΥΡΟΚΑΚΤΟΣ Η ΚΑΒΟΥΡΟΔΑΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ.
ΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Summertime Blues είπε...

χτες χιόνισε και στο Πήλιο.
τί Απρίλης ζαβολιάρης...
καλά περνάτε, καλή μεγαλοβδομάδα, φιλιά.

ChristinaD είπε...

Καλημέρα!! Τι να πρωτοσχολιάσω... με κάλυψαν τα κορίτσια, υπέροχα όλα!! Καλό Πάσχα να έχετε και να περνάτε πάντα τόσο όμορφα!!

Elena είπε...

Δεν έχω λόγια Κατερίνα μου.... η ανάρτηση είναι καταπληκτική!! Καλή Ανάσταση να'χουμε με υγεία, αγάπη, ευτυχία και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Πολλά φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Αα με αφήσατε να ταξιδέψω λίγο στην όμορφη σας οικογένεια,αφου στη δική μου..ξέρετε.
Τα λουλουδάκια υπέροχα,και οι ιδέες σας πρωτότυπες,χαρά στο κουράγιο σας.
Να μας πείτε για την ιστορία σας,μέχρι τότε Καλή Ανάσταση και καλά να περνάτε!(:

animalspress είπε...

Κατερίνα μου

Τί εικόνες ! Τι αισθήσεις ! Τί όμορφες κατασκευές ! Νομίζεις πως σε φθάνουν οι μυρωδιές , οι γεύσεις και τα υπέροχα χρώματα ! Τι ομριφιά είναι αυτή σε τούτες τις δύσκολες μέρες που ζούμε, ειδικά εμείς στις γκρίζες πόλεις. Πραγματικά ανοίγει η καρδιά
μου όταν βρίσκω λίγο χρόνο και βλέπω τις αναρτήσεις σου. Νάσαι καλά! Τις καλύτερες ευχές μου για το Πάσχα και μια ουσιαστικά Καλή Ανάσταση για όλους μας !

Εύη

"Στον δικό μου υπέροχο κόσμο...." είπε...

Καλησπέρα...Τι να πρωτοσχολιάσω,από πού να ξεκινήσω!Τα χειροποίητα δωράκια των νονών είναι πραγματικά υπέροχα!Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει ιερότερο πράγμα από ένα πρωινό με αγαπημένα πρόσωπα!Είναι ωραίο που πιστεύεις σε θαύματα...Καλό Πάσχα σε σένα και την οικογένεια σου!Φιλιά

Royal Coconut είπε...

Γλυκειά μου είδα το τρπεζάκι σας και ζηλεψα. Τις λιχουδιές και τον ήλιο!!! Υπέροχο Ποστ! σε φιλώ πολύ!

Madlen είπε...

Κατερίνα μου σου εύχομαι ολόψυχα η νέα επταετία σου να είναι υπέροχη!!!
Καλό Πάσχα σε σένα και στην οικογένεια σου!!!

Mika είπε...

Τι καταπληκτική ανάρτηση, με παρέσυραν οι εικόνες, τα λόγια, τα συναισθήματα!
Να είσαι καλά και οτι καλύτερο στην νεα επταετία!

Maria Villioti είπε...

Καλημέρα Κατερίνα!!!Δεν θα σου πω πόσο όμορφα είναι όλα όσα έφτιαξες...το έχω κάνει πολλές φορές...ούτε πως ζηλεύω το υπέροχο πρωινό σας στην αυλή...Θα πω μόνο για τα λουλούδια σου...για τα θαύματά σου...Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι το 7 δεν μετρώ,σπάνια κάνω τέτοιους συσχετισμούς, στα θαύματα όμως πιστεύω...όπως πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πως τίποτα δεν γίνεται χωρίς να 'χει και την καλή του πλευρά.Απ'όσα βιώνουμε, απ'όσα μας τσακίζουν και μας ανασυνθέτουν,βγαίνει αυτό που είμαστε τώρα...αυτό που πρέπει να αγαπάμε και να είμαστε ευγνώμονες που το΄χουμε. Μέσα σε τόσες ανακατατάξεις και αναθεωρήσεις που ζούμε όλοι,ας ευχηθούμε να γίνει μια καινούρια αρχή μέσα μας,γιατί αυτό έχει σημασία,αν δεν αλλάξει αυτό, τίποτα δεν γίνεται εκεί έξω...Η υπομονή σου έχει ανθίσει και σε μένα εδώ και καιρό...Φιλιά πολλά κοριτσάκι,να'χεις μια όμορφη μέρα.

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Να περνάτε πάντα τόσο όμορφα. Ο γαλανθος είναι υπέροχος. Είχαν αγοράσει πέρυσι από Ολλανδία. Καλό Πάσχα σας εύχομαι. Φιλία.

SPYRIDOULA είπε...

Tέλεια όλα μπράβο σας!Καλό Πάσχα σας εύχομαι και καλή Ανάσταση!

EvaG είπε...

Αχ αχ.....τι να πω.Δεν μπορώ δυστυχώς να περιγράψω τι αισθάνομαι κάθε φορά που διαβάζω μια ανάρτηση σου.Δυστυχώς δεν είμαι καλή στα λόγια.Είναι όλα παραμυθένια!!!! ΑΛΉΘΕΙΑ σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε πάντα έτσι.!! Η γιαγιά είναι όλα τα λεφτά με τα τέλεια τέλεια δισκάκια.Γέλασα τόσο με το δικό σου!!!Μην σε ζαλίζω άλλο.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!

Angelique είπε...

Έξυπνη ιδέα τα δαντελωτά πιατάκια!!
Το πρωινό σας όπως πάντα ζηλευτό!!Η γιαγιά έχει γούστο..Τέλεια τα ξύλινα δισκάκια!!
Οι καμπανούλες εκπληκτικές!!
Όσο πιστεύουμε στα θαύματα αυτά θα συμβαίνουν!!
Καλό Πάσχα, να περάσετε όμορφα!!

Βενετία είπε...

Οι αναρτήσεις σας είναι εκπληκτικές, ζηλευτές... Η ''ματιά'' του φωτογραφικού φακού προδίδει την πιο αληθινή,και γεμάτη ζωντάνια καθημερινότητα σας... Έυχομαι η Υπομονή που άνθισε να τροφοδοτεί συνεχώς αυτό το πάθος για πραγματική αίσθηση και συναίσθηση των στιγμών που ζείτε...