Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Πάγος, ξύλο και χαρτί !!

Οι ημέρες περνούν δύσκολα για όλους.Πολλοί φόβοι, πολλά ερωτηματικά, πολλή αγωνία και θυμός. Ωστόσο η επιλογή είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ένα όμορφο ασφαλές περιβάλλον για την οικογένεια μας, πέρα από την προσπάθεια μας να είμαστε κοινωνικά και πολιτικά ενεργοί πολίτες αυτής της χώρας!!

Προχθές λοιπόν στα ψώνια που κάναμε από το super market αγοράσαμε κι ένα ματσάκι τουλίπες. Είναι πανέμορφες και στόλισαν το χώρο μας και τον γέμισαν με χρώμα κι ελπίδα..



...όλη αυτή η ομορφιά,  ενεργοποίησε την ανάγκη για ακόμη περισσότερη δημιουργικότητα.

Τα Χριστούγεννα η μικρή Fraulitsa μου χάρισε αυτό το καταπληκτικό βιβλίο της Imke Johannson  "Spaziergang durchs jahr". Στα Ελληνικά μεταφράζεται περίπου ως "βόλτα μέσα από το χρόνο" ή κάτι τέτοιο.. 


Είναι υπεροχο με καταπληκτικές ιδέες και τέλειες κατασκευές μόνο με φυσικά υλικά. Ξεπατίκωσα λοιπόν την ιδέα για κάτι πανεύκολο, αλλά πολύ πολύ ωραίο.Την υλοιποίηση ανέλαβε βέβαια ο Πα.

Η κατασκευή απλή. Παίρνουμε δυο κορνίζες διαφορετικού μεγέθους, σε ότι χρώμα μας αρέσει.Εμείς επιλέξαμε λευκό.

Βγάζουμε το γυαλί από τις κορνίζες και τοποθετούμε ένα ξύλο κόντρα πλακέ στη θέση των γυαλιών.









































Το κολάμε για πιο σταθερό αποτέλεσμα.Επειτα παίρνουμε ένα σκουπόξυλο. Το κόβουμε στη ύψος που θέλουμε και το κολλάμε.Εμείς το στερεώσαμε και με βίδες για μεγαλύτερη σταθερότητα κι έπειτα το βάψαμε στο χρώμα που έχουν οι κορνίζες...


Να το αποτέλεσμα, ένας πανέμορφος δίπατος δίσκος για να χωρέσει τα μικρά διακοσμητικά με τα οποια θα το στολίσουμε. Μπορεί να "κουβαλήσει" κεριά, να σερβίρει γλυκάκια ή ότι άλλο φανταστεί κανείς...



Εμείς αυτή την φορά, τον στολίσαμε με θησαυρούς της φύσης, κεράκια, κλαδιά και βρύα.






Η φύση μας δίνει πάντα τα πιο όμορφα στολίδια...Από τη συλλογή τους, μέχρι την κατασκευή μια πραγματικά δημιουργική διαδικασία, για το μυαλό και τα μάτια...Δεν χορταίνουμε να τον κοιτάμε!!





















Είναι πανέμορφος...









































Μαζί με αυτό, αποφάσισα να φτιάξω κηροπήγια πάγου. Υπέροχο και πανεύκολο.
Γεμίζουμε ένα βαθύ τάπερ ή ποτήρι με νερό. Βυθίζουμε στο κέντρο ένα άλλο μικρότερο ποτήρι, για να μείνει ένα μεγάλο κενό στη μέση που θα μπει αργότερα το ρεσώ. Μέσα στο νερό βάζουμε αν θέλουμε, κλαδάκια φύλλα, ανθάκια, καρπούς.


Μπορείτε βέβαια να μην βάλετε και τίποτε το αποτέλεσμα είναι εξίσου όμορφο.


Το τοποθετούμε στην κατάψυξη και όταν παγώσουν  βάζουμε σε ζεστό νερό το ποτήρι για να ξεκολλήσει ο πάγος και ορίστε, υπέροχα γυάλινα βαζάκι για ρεσώ.
Εδώ είναι ένα παγωμένο κηροπήγιο μόνο με νερό...οι ιριδισμοί της φλόγας είναι υπέροχοι...


Τα υπόλοιπα έγιναν έτσι...λίγο πιο παιχνιδιάρικα και χρωματιστά...Τα λατρεύω!!




Μια απίστευτα ρομαντική εικόνα....


Αυτές τις τόσο κρύες ημέρες ο πάγος θα αργήσει να λιώσει και θα έχουμε όμορφα κεράκια για μια ρομαντική βραδυά στην παγωμένη αυλή,  παρέα με το μαγκάλι και ζεστές κουβέρτες.
Ενα βραδάκι αφιερωμένο σε εμάς μιας και έρχετε και η μέρα του γνωστού Αγίου....που δεν γιορτάζουμε ποτέ αλλά μας παρασύρει κάθε χρόνο....

Στολίσαμε και το σπίτι με αυτές τις χάρτινες καρδούλες, που κρέμονται γεμάτες καραμελάκια...





Μια επίσης εύκολη και πολύ όμορφη κατασκευή που βρήκα  εδώ  στην σελίδα της Martha Stewart πριν ένα χρόνο. Όταν πέρασε ο καιρός λυπήθηκα να τα πετάξω, τα αποθήκευσα και φέτος ξαναστολίσαμε τις γλυκές καρδούλες κι όποιος περνάει από εκεί...τσιμπάει κι ένα καραμελάκι!!


Ομορφα πραγματάκια, φθηνές  γρήγορες μα πανέμορφες κατασκευές. Κατι απλό για να ομορφύνει την καθημερινότητα που τον τελευταίο καιρό είναι πιο γκρίζα από ποτέ...

Τα χέρια  ζεσταίνονται στο ποτήρι με το καυτό τσάι. Ζεστή κουβέρτα στα πόδια. Κεράκια κι  ένας χιονιάς να φυσάει πάνω από τα κεφάλια μας. 



Μια γλυκιά βραδιά δική μας...Εκεί πέρα μακριά η κρίση κι όλα όσα μας περιμένουν...Κάνουμε ένα διάλειμμα στο τώρα κι αύριο συνεχίζουμε την προσπάθεια, γιατί η συνεχής προσπάθεια είναι το χρέος μας στους μικρούς ανθρώπους που κοιμούνται αμέριμνοι στα ζεστά τους κρεβάτια...Μέχρι τότε λοιπόν,  ακουμπάμε μόνο όπου χωράνε τα όνειρα...

                                                                                                                               KaPa

47 σχόλια:

Νίκη είπε...

Καλημέρα παιδια,
έχω μείνει με το στόμα ανοιχτο να θαυμάζω όσα φτιάξατε!! Τι καταπληκτικές ιδέες, το τραπεζάκι από τις κορνίζες πανέμορφο και πραγματικά με χίλιες χρήσεις!
Τα κηροπήγια από πάγο είναι απλά μαγικά, αλήθεια κρατάνε για πάνω από μια βραδιά; Κι αν δεν κρατανε δεν πειράζει,είναι μοναδικα!
Καλή εβδομάδα να έχετε!

art nouveau είπε...

Eξαιρετικα ολα!!Μπραβο σας..Εχω μεινει αναυδη!!

EvaG είπε...

Μπράβο σας παιδιά,να συνεχίσετε να φτιάχνετε τόσο όμορφα πράγματα,για να τα βλέπουμε και εμείς και μέσα στην μαυρίλα να αλλάζει λίγο η διάθεση μας.!!!

Litsa είπε...

Μα τι υπέροχα όλα. Ξετρελάθηκα με τον δίσκο. Είναι πιο όμορφος και από αυτόν του βιβλίου. Θα τον φτιάξω σίγουρα, είναι απερίγραπτα εντυπωσιακός!
Και τα παγωμένα κηροπήγια, τόσο ξεχωριστά!
Τον Άγιο της Τρίτης, ούτε εμείς τον γιορτάζουμε (τουλάχιστον όχι όπως συνηθίζεται), αλλά είναι μεγάλη έμπνευση για υπέροχες κατασκευές! Μπράβο KaPa, για άλλη μια φορά μπράβο!

Ειρήνη είπε...

Καλημέρα σας!!!!Υπέροχες δημιουργίες!!!!Να είστε πάντα καλά και να δημιουργήτε!!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΟΡΕΥΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ , ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΟΛΙΖΕΙΣ!!!!
ΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ!!!!!ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ;
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

princess είπε...

Κατερίνα και Πανταζή είστε απίθανοι εμπνευστές και κατασκευαστές! Χίλια μπράβο αξίζετε!!!
Ό,τι έχετε μαζέψει από τη φύση είναι υπέροχο! Τι όμορφα!

Angelique είπε...

Είστε αχτύπητο δίδυμο!!!
Όλα είναι εξαιρετικά, ο δίσκος απλά θεϊκός!!!!Αλλά και τα κηροπήγια πόσο τέλεια!!
Όντως η φύση μας δίνει τα πιο όμορφα στολίδια!!
Καλή κυριακή παιδιά!!

mammy on line είπε...

Τα παγωμένα κηροπήγια μου έκλεψαν την καρδιά.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δε θέλω καθόλου να νιώθω ενοχές που εξακολουθώ να προσπαθώ με όποιους τρόπους μπορώ να ομορφαίνω τη μέρα μου, τον χώρο μου, τη ζωή μας.Και μου αρέσουν πολύ τα άτομα που είναι της ίδιας λογικής. Όλα αυτά δε σημαίνουν ότι δεν προσπαθοὺμε ο καθένας από το πόστο του να αλλάξει τα αισχρά πράγματα που γίνονται σε αυτή τη χώρα.
Καλή....περίεργη....Κυριακή!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Δηλαδή τα κηροπήγια πόσην ώρα κρατάνε πριν να λιώσουν; Και τα τρία είναι πανέμορφα. Μπράβο και στον αντρούλη σου που εσύ αποφασίζεις κι εκείνος εκτελεί! Μα την καλή την έννοια φυσικά! Κάπως είμαστε κι εμείς με τον Γιώργο. Βρίσκω την ιδέα στο ίντερνετ, του δείχνω την φωτο και αρχίζουμε και βρίσκουμε ιδέες για εφαρμογή στο χώρο μας και στις δικές μας ανάγκες! Με τέτοιο κρύο κάθεστε στην αυλή! Εντυπωσιακό! Αυτή η πατέντα για φωτιά λέει πολλά. Να μας πείτε πως την φτιάξατε! Πολύ το θέλω!

alex είπε...

Δεν ειναι μονο αυτα που φιαχνεις,δεν ειναι μονο αυτα που γραφεις και παρουσιαζεις....αλλα το πως!!Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΟΥ!!!!Το μπλογκ αυτο ειναι ηδη στην καρδια μου!!!
Καλη εβδομαδα...

Callie by Anthomeli είπε...

Τέλεια, τέλει, τέλεια ΟΛΑ! Ο άντρας μου άρεσε πολύ το τραπεζάκι και σκέφτηκε ότι θα ήταν και τέλειο και με φωτογραφίες που θα έχουν γίνει πλαστικοποίηση πάνω στο κόντρα πλακέ για πιο pop διάθεση. Σούπερρρρρ!

Maria Villioti είπε...

Η αισθητική ξεχειλίζει για άλλη μια φορά στις δημιουργίες σας.Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι το πως καταφέρνετε να αλληλοσυμπληρώνεστε...το απόλυτο ζητούμενο σε μια σχέση.Έχετε μια κοινή στάση ζωής που ισορροπεί την καθημερινότητά σας και γεμίζει θησαυρούς τους μικρούς σας ανθρώπους.Εύχομαι να λιώσουν πολλά κηροπήγια στα ζεστά σας χέρια...Καλό απόγευμα...

Stone είπε...

Πωπω μπραβο και πάλι μπράβο!!Τελειο το τραπεζακι-δίσκος αλλα τα κερια -που γίνονται και πιο εύκολα χεχε- με συνεπήραν!!!Τα χρώματα δινουν και παίρνου..φανταζομαι την ανοιξη τι θα γινει!!!

STARDUST είπε...

Μπράβο σας παιδιά! Δημιουργηκότητα και μεράκι στο έπακρο! Τέλειες οι δημιουργίες σας! Εχετε ένα όμορφο και ρομαντικό σπιτικό!

Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...

τι να πρωτοθαυμάσω? πραγματικά οι φωτογραφίες σου είναι σα να τις έχεις πάρει από τα πιο όμορφα περιοδικά. είανι υπέροχο το περιβάλλον που έχετε δημιουργήσει. συγχαρητήρια!!!!

Rena είπε...

Πωπώ ομορφιές!!!!!
Αν και δεν μ' αρέσει καθόλου το κρύο,ευχαρίστως θα καθόμουν στη βεράντα σου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Παρακολουθώ" τόσο καιρό το blog σας και βλέπω πως ζείτε τόσο όμορφες στιγμές,τόσο γλυκές.Σας ζηλεύω,ειλικρινά.Λίγα άτομα καταφέρνουν να ζουν σε τόσο ενωμένες οικογένειες,να μπορούν να κάνουν τόσα πράγματα μαζί.Τα παιδιά σας θα έχουν ωραία παιδικά χρόνια να θυμούνται.Λυπάμαι για εμάς που δεν τα είχαμε ποτέ:|
Να είστε πάντα έτσι,πάντα καλά και ευτυχισμένοι(:
καλό σας βράδυ*!

Lyriel Bee είπε...

Πολύ σας χαίρομαι, η κατασκευή αυτή με ενέπνευσε και μένα και νομίζω πως θα προσπαθήσω να την κάνω! Είναι φανταστική και έχω και χώρο ανεκμετάλευτο στο σπίτι, οπότε θα κάτσει μια χαρά :)
και τα παγωμένα θηκάκια για κερί μου άρεσαν πολύ, αλλά επειδή δεν κάθομαι έξω με τέτοιο κρύο, σκέφτομαι πως θα λιώσει το νερό και θα κάνω πλάτσα πλούτσα :( αλλά είναι πανέμορφα ρε γαμώτο, πως να αντισταθώ !!
Φιλάκια σε όλη την οικογένεια **

Βάγια - Δια Χειρός είπε...

Aχ αυτές οι τουλίπες!!!!

Χαίρομαι που σε βρήκα! Μ' αρέσει το μπλογκ σου και η αισθητική σου! Μ' αρέσε πολύ αυτή η φωτογραφία με την πολυθρόνα, τα χρώματα...όλα!

Τα φιλιά μου,
Βάγια

{Marianna} είπε...

Υπέροχες οι κατασκευές σας!... Πολύ ρομαντικές... Η ομορφιά και η οικογενειακή αγάπη είναι βάλσαμο αυτές τις ώρες... Φιλιά!...

"Στον δικό μου υπέροχο κόσμο...." είπε...

Αγαπημένες οι τουλίπες,αγαπημένη και η floral πολυθρόνα...Η κατασκευή με τις κορνίζες είναι όμορφη και τα "παγωμένα" κηροπήγια φανταστικά!Καλή βδομάδα να έχετε!Φιλιά

purpleleath είπε...

Τί απίστευτες μεταμορφώσεις, τί όμορφες δημιουργίες; Είναι όλα υπέροχα, μα πιο υπέροχο απ'όλα είναι το δέσιμο μεταξύ σας... Τις καλύτερες ευχές μου... Φιλιά, Μαρία

Ερμιόνη είπε...

Καλημέρα Κατερίνα μου και καλή εβδομάδα! Πραγματικά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό και απλά θαυμάζω τα υπέροχα πράγματα που φτιάξατε! Να είστε καλά βρε παιδιά, πάντα έτσι δημιουργικοί! Πολλά φιλάκια!

foufoula89 είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΙΔΕΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

fotolabida maria είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ!!!!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΔΙΣΚΟΣ??ΓΙΑ ΤΑ ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ???
ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!ΦΙΛΙΑ!!

Dee Dee είπε...

Μπραβο στο μερακι σου για δημιουργια! Ο δικσος με τις κορνιζες εγινε υπεροχος και τον διακοσμησες καταλληλα :):)

Εγω ειμαι απο αυτους που καθε χρονο γιορταζα του Αγιου Βαλεντινου. Μου αρεσουν οι γιορτες. Φετος τα ζω ολα πολυ μουδιασμενα.

καλη εβδομαδα!!!!

Maria.. είπε...

έπαθα ΠΛΑΚΑ με τον δίσκο!!!!!! καταπληκτική ιδέα!! θα το προσπαθήσω σίγουρα.. να φτιάξεις τα πάντα απ'αυτό το βιβλίο και να μας τα δείχνεις!! κυκλοφορεί στα ελληνικά άραγε;;
Καλημέρα!! και καλή εβδομάδα!!

myrto είπε...

Πολύ ωραία ιδέα και ο δίσκος και τα κηροπήγια από πάγο!!!wow!

Marie είπε...

Ωωωωωωω!!!! Τι όμορφα!!!!! Ειδικά το "stand" όπως το διακοσμήσατε κιόλας... ΟΝΕΙΡΟ!!! Αυτό είναι ότι πρέπει για να φιλοξενεί δικές σου εποχιακές συνθέσεις και να μεταμορφώνει την ατμόσφαιρα όλου του σπιτιού (ακόμα κι αν δε στολίσεις τίποτα άλλο)! Και μπορείς να το μεταφέρεις και στη βεράντα το Καλοκαίρι με κεριά κλπ.. Τέλεια ιδέα!!! Φιλάκια & καλή εβδομάδα!

tzeni xr. είπε...

Ax βρε Κατερινάκι μου τι καλα που μας ανεβάζεις την διάθεση με τις ομόρφες στιγμές σας!!

Τελίκα ειναι τοσο απλα όμορφα τα πραγματα γύρω μας!!!!!!

Καλή σου βδομάδα!!!!!

giasmin είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό! Έμπνευση, έμπνευση, έμπνευση! Τι υπέροχες και καταπληκτικές ιδέες είναι αυτές! Δεν είχα σκεφτεί την ιδέα με τις κορνίζες, δεν είχα ιδέα για το κηροπήγιο πάγου!!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ , ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!
ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ!!!
ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ;
ΟΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!
ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!
ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΓΕΙΑ ΕΣΑΣ!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!

Agathi είπε...

Γεια σας Κατερίνα και Πανταζή!!! Πολύ όμορφο το τραπεζάκι!! Απίθανο!
Οι τουλίπες σου φανταστικές όπως επίσης και όλα τα πράγματα της φύσης!!
Τα κηροπήγια τα λάτρεψα!!! Μπράβο μπράβο!!!! Φιλιά!

Magda είπε...

Τί ωραίες δημιουργίες!! Εγώ δυστυχώς σ' αυτά δεν είμαι καθόλου καλή.

Οι τουλίπες έχουν τέλειο χρώμα!

Owl Mommy Βέρα είπε...

Μα πόσα φτιάξατε? Τι δημιουργικός οίστρος, ε! Μπράβο σας! Όπως τα λες στο τέλος είναι, θα κάνουμε ότι μπορούμε για τα παιδάκια μας..
Φιλιά*

vailie είπε...

ΚΑτερινα μου, γελασα πολυ με τα "φουφουλωτα φορεματα"!!!
Και η ιστορια του Σβεν μου ειναι μια επισης μεγαλη ιστορια (οχι τοσο μεγαλη οσο του Ναντο σου),μα δεν μπορω να την διαχειριστω πολυ καλα ακομη...με πνιγει! Οποτε ας την αφησω για μια αλλη φορα...
Να πω για τις τουλιπες που με μαγεψαν?
Να πω για το σταντακι που με κολλησε?
Να πω για τα παγοκερια σας που μου πηραν τα μυαλα?
Ας το βουλωσω κι ας σας απολαυσω.... Ενιωσα την αχνα απτο τσαγακι σου και τον παγωμενο αερα να παιζει με μια τουφα απτα μαλλια μου και....χαθηκα στην αντανακλαση των κεριων σας! Τι ομορφα που ειναι να χανεσαι στο ονειρο.....
Εχεις δει μια ταινια για "την λιακαδα ενος μυαλου?" δεν θυμαμαι καλα τον τιτλο... Ε, καπου εκει ειμαι κι εγω! Δραπετευω στην δικη μου πραγματικοτητα και ενιοτε, ερχομαι και σε αλλες "πραγματικοτητες" για παρεα!!! χιχιχι! ;ο)

myStickland είπε...

Ωραίες ιδέες (όπως πάντα!)..
Ελπίζω τα μικρά σου να είναι τελείως καλά!!
φιλιά!!
υ.γ.Ευχαριστώ ε;

Μαριάννα είπε...

ποσες υπεροχες και πρωτότυπες ιδεες!!!!
Αυτο με τον παγο super ιδεα!!!
Φιλια!!

Mania είπε...

Ολες οι ιδέες είναι καταπληκτικές!! Ο δίσκος εξαιρετικός, θα δοκιμάσω μήπως τουλάχιστον τον κάνω μονοόροφο. Σημείωσα και το βιβλίο. Αλλά εκείνο που με ξετρελαίνει είναι οι φωτογραφίες σας! Απλά τέλειεςςςςςς!!! Φιλάκια!!

Παπίτσα είπε...

Όλα ωραία, αλλά τα μπούζι - κηποπήγια είναι πανέμορφα! Και οι φωτογραφίες τα αναδεικνύουν ιδιαίτερα.

Φιλιά!

Unknown είπε...

μα τι να πώ εγώ τώρα.....
ΟΚ θα πώ!Τρέλανέ μας!!!!!
Φιλιά!

Christina V. είπε...

Κατερλινα μου ήρθα να "κλέψω" λίγο από το υπέροχο χρώμα που έχουν οι τουλίπες σας! Είναι πανέμορφες! Θαύμασα για μια ακόμη φορά το πόσο εύκολα μας δείχνεις ότι φτιάχνεται κάτι που σ' εμένα φαίνεται βουνό. Ο δίσκος σας είναι τέλειος και τον στολίσατε όσο πιο όμορφα γινόταν. Και τα παγωμένα ποτηράκια σας σκορπάνε μαγευτικά γλυκά φωτάκια στο σούρουπο... Καλές και δημιουργικές μερούλες μήπως και η ομορφιά "κυριεύσει" τον κόσμο μας... Σ' ευχαριστώ πολύ για τα ωραία σου λογάκια. Μ' έκαναν πολύ χαρούμενη!

Υ.Γ. Σήμερα έδειξα το μπλογκοσπιτάκι σας σε τρεις φίλες και ενθουσιάστηκαν!

Penelope είπε...

Κάθε φορά που βλέπω το τι μπορούν να φτιάξουν χέρια σαν και τα δικά σου, μένω πραγματικά έκπληκτη.
Εξαιρετικές συνθέσεις και φαίνεται πως το μεράκι μπορεί να ο καλύτερος οδηγός στην δημιουργία.

Ανώνυμος είπε...

Τι υπέροχες εικόνεεες!!!!

daphnie είπε...

Τα λουλούδια είναι φοβερά!