Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

New kid on the block!! και η Super Κατερίνα

Είμαι τυχερός άνθρωπος για πολλούς λόγους...Ένας από αυτούς είναι το ότι  έχω μια αδερφή και δυο αδερφούς!! Σας ξάφνιασα το ξέρω!! Η αλήθεια είναι ότι  τα πρώτα χρόνια της ζωής μας, τα ζήσαμε μαζί  και η σχέση μας, είναι αδερφική.'Eτσι τα νιώθω τα αγόρια αυτά!
Είναι ο Νικολής κι ο Πέτρος...
Ο Πέτρος είναι ο μεγαλύτερος και μένει κοντά. Μαζί με την Αγγέλα, ( γυμνάστρια zoumba yeeeeeeeeeeeh), έχουν δυο κόρες που  είναι οι τρυφερές μου ανιψιές, τα μοναδικά μας κορίτσια και οι λατρεμένες  ξαδέρφες των αγοριών.

Κατερίνα και  Ανδρομάχη

Ο Νικολής μας, είναι μακριά, ζει στο Λονδίνο με την αγαπημένη του Linda που είναι μια εξωτική Μεξικάνα....

Νίκος, Αντώνης Linda
και έχουν για γιο τον Αντωνάκο, που είναι και Αντώνης και Antonio και είναι και Έλληνας και εξωτικός Μεξικανός...

Αντωνάκος 3 μηνών
 κι όχι μόνο αυτό αλλά είναι μόλις τριών χρονών και λίγες ημέρες πριν έγινε ο μεγάαααλος αδερφός!!!

Antonio and Ollie
Με χαρά σας παρουσιάζω το νεότερο μέλος της οικογένειας μας τον Miguel ή Μιχάλη. Για εμένα, που λατρεύω τα Ισπανικά ονόματα και τη Μαφάλντα,  είναι ο  Miguelito!!

26 Σεπτέμβρη 2012. Η πρώτη ανάσα...
Είναι πάντα συγκινητικό το να έρχεται ένα παιδί στον κόσμο μας, αλλά ακόμη πιο συγκινητικό είναι ότι κάποιο άλλο παιδί ταυτόχρονα παίρνει το σκήπτρο του μεγάλου αδερφού...κι αναλαμβάνει ένα ρόλο που θα' ναι αυτός για όλη του τη ζωή!
Υπέροχο...

Ο κύριος Φατσόνης
Ευχόμαστε να είστε καλά αγαπημένη μας οικογενειούλα και να ειδωθούμε σύντομα!!! Τι όμορφος μικρός νάνος...σαν ξωτικό!! Είμαι και πάλι μια περήφανη θεία...και μεγαλώνουμε!
Να μας ζήσει λοιπόν και κουράγιο Αντώνη "it's just a little brother!"

Οι μέρες είναι φωτεινές και ζεστές κι είπαμε να τα παρατήσουμε όλα και να πάμε για μπάνιο.Και τα παρατήσαμε.Τα αφήσαμε απλά όλα στη μέση και εξαφανιστήκαμε, να δούμε γαλάζιο ορίζοντα...για όσο ακόμη είναι γαλάζιος...


Συχνά κάποιοι από τους αναγνώστες ή φίλους μπλόγκερ με ρωτούν πως τα προλαβαίνω όλα...Η απάντηση είναι μια και είναι ίδια με αυτή που θα έδινε ο καθένας από εμάς. Απλά, δεν τα προλαβαίνω.
Ως εργαζόμενη μητέρα έχω μάθει να λειτουργώ με μεγάλη οργάνωση και μεθοδικότητα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι δεν είμαι μόνη. Σε αυτό το σπίτι ζούμε μαζί με τον Πα και μοιραζόμαστε όλες τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις μας.
Από καθαριότητες, άπλωμα μπουγάδας, πλύσιμο πιάτων, φυτέματα και ξεχορταριάσματα, μέχρι μαγείρεμα, ψώνια και διάβασμα των παιδιών....Η ζωή είναι μοιρασμένη έτσι κι αλλιώς...Τέλος οι προτεραιότητες μας είναι συγκεκριμένες. Πρώτα τα έμψυχα κι ύστερα όλα τα υπόλοιπα.
Τα παιδιά, ο εαυτός μας, ο σύντροφος, τα ζώα,τα φυτά. Αυτή είναι η απόλυτη σειρά η οποία  όμως, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίστασης αλλάζει κι υπάρχουν στιγμές που όσο κι αν ακούγετε τουλάχιστον κουφό ή απαράδεκτο για κάποιους, που τα ζώα ή τα φυτά μπορεί να είναι σε προτεραιότητα έναντι του εαυτού μας ή ακόμη και των παιδιών.Τέλος όλα τα άλλα από μαγείρεμα και καθαριότητες, μέχρι πλυσίματα και τακτοποίηση χώρων, είναι πάντα στο τέλος της λίστας με τις προτεραιότητες.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι έχω σκοτώσει πολλά λουλούδια,( σε βαθμό γενοκτονίας), τα φαγητά μου δεν είναι πάντα το ίδιο νόστιμα (έχω κάψει σούπα...καίγεται η σούπα; Καίγεται!) και τα γλυκά δεν πετυχαίνουν πάντα. Δεν είμαι πάντα το ίδιο υπομονετική και γλυκομίλητη  με τα σκυλιά, τα παιδιά, τον Πα, ή τον εαυτό μου ( με έχω σκυλοβρίσει για ασήμαντους λόγους)  και το σπίτι δεν είναι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο( ω!!! ναι)....
Όμως ότι και να γίνει το ένα και μοναδικό σύνθημα είναι: Πρώτα οι άνθρωποι...ξεκάθαρα πράγματα.

Οπότε χθες Κυριακή, ξυπνήσαμε πολύ νωχελικά  κι αρχίσαμε να κάνουμε δουλειές στην αυλή (ωχ) ενώ τα παιδιά διάβαζαν μαθήματα (οπότε κάναμε, μέσα έξω, τον Τιραμόλα)...Κάποια στιγμή αντιληφθήκαμε πως μεσημέριασε, δεν είχαμε μαγειρέψει και έτσι όπως ήμασταν κουρασμένοι όλοι, άρχισε η ένταση.Ήταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει καυγάς! Κοιταχτήκαμε για μια στιγμή και παρατήσαμε στη μέση ότι κάναμε...Σκούπες, τσάπες, φτυάρια.Στη μέση!!
Φτιάξαμε τρέχοντας σαντουιτσάκια, ετοιμάσαμε τσάντες με μαγιό,  ανεβήκαμε στο αμάξι και με ανοιχτά τα παράθυρα και τους λατρεμένους "Hooters" να τραγουδούν "500 Miles"... (γιατί ακόμη και το τραγούδι έχει σημασία!!), φτάσαμε στη θάλασσα!

Οπότε τα πράγματα είναι νομίζω ξεκάθαρα, δεν κάνουμε, ούτε εγώ ούτε το τρελό αγόρι κάτι περισσότερο από ότι όλοι μας. Τρέχουμε ασταμάτητα...αλλά όταν σταματάμε, παγώνει ο χρόνος!!Διακόπτες κάτω και όλος ο κόσμος εμείς οι τέσσερις...Έτσι απλά.
Λυπάμαι αλλά η Super Κατερίνα, είναι όπως όλοι οι Super ήρωες....Φαντασία!

Αν τύχει και κάποια στιγμή μπερδευτούν οι προτεραιότητες και κοιτάξουμε την καθαριότητα έναντι των αναγκών των παιδιών ή των δικών μας,  κακό του κεφαλιού μας!! Θα το πληρώσουμε διπλά και τριπλά, όχι μόνο με ένταση, με νεύρα και κακοκεφιά αλλά και με ενοχές...Μια ημέρα χαμένη!!

Χθες κερδίσαμε λοιπόν μια ημέρα!


Με τη θάλασσα απαλή σαν χάδι και τον ουρανό τόσο απίστευτα μπλε!

Το να ζεις σε ένα μικρό μέρος έχει και τα τυχερά του  και έτσι,  βρεθήκαμε με παρέα. Ήπια απογευματινό καφεδάκι με τον ήλιο να σβήνει, δίπλα στο κύμα


παρέα με τη μαμά Βίκυ ενώ το Δεσποινάκι έπαιζε με τα αγόρια. Δέστε μια κούκλα....


Περάσαμε τέλεια. Ηρεμήσαμε, παίξαμε, ξεκουραστήκαμε, μαζέψαμε τους τελευταίους μας θαλασσινούς θησαυρούς


κι αποχαιρετήσαμε το Καλοκαίρι του 2012, έτσι όπως του άξιζε!




Έτσι όπως άξιζε και σε εμάς...

Έτσι μπαίνουμε πια, στην πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη! Πολλές ευχές για έναν δημιουργικό και ολοζώντανο μήνα.


Γεμάτοι με νέες αποφάσεις, για αλλαγή προτεραιοτήτων κι αναγκών...Για εμένα, όσο κι αν  υπάρχουν στιγμές που αποσυντονίζομαι,  τα πράγματα είναι απλά. Οι ανάγκες μου δεν είναι επιθυμίες, όμως οι επιθυμίες μου είναι ανάγκες!
Το πότε έχει προτεραιότητα μια από τις δύο...το απαντώ κοιτώντας στα μάτια τους...ή στα δικά μου μάτια στον καθρέφτη.

Καλημέρα αγαπημένοι...

34 σχόλια:

Νίκη είπε...

Κατερινα μου να σας ζήσουν τα κουκλιά σας! Να το χαίρεστε το καινούριο μωράκι, αν και μακριά! Φοβερός συνδυασμός Ελληνας και Μεξικανός!
Κατα τα άλλα καπως έτσι λειτουργούμε όλοι...στο τέλος της μέρας κάτι έχει μεινει πίσω,κάτι δεν προλάβαμε, αλλά κι η δική μας φιλοσοφία είναι ακριβώς αυτή: πρωτα τα έμψυχα!
Ωραίος αποχαιρετισμός για το καλοκαιράκι η βόλτα στη θάλασσα!
Καλό μήνα,φιλιά πολλά!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Κατερινάκι μου καλό μήνα! Ο,τι και να λες για μένα θα είσαι πάντα η Σούπερ Κατερίνα! Καταρχάς να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας. Ωραία να έχεις φίλου-συγγενείς. Γεμίζει η αγκαλιά σου βρε παιδί μου! Οσο για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού... το ίδιο κάναμε κι εμείς χθες. Μετά από ένα γεμάτο Σ/Κ, κλείσαμε με κυριακή απόγευμα στηνπαραλία.... είπα στον άντρα μου ότι δήθεν το κάνω για χατήρι του αλλά τελικά το ήθελα τόσο πολύ. Ηταν υπέροχα!!! Ετσι, λοιπόν, να σου ευχηθώ κι εγώ καλό Οκτώβρη και να έχεις πάντα τη δύναμη να βάζεις τους ανθρώπους πάνω απ' όλα. Πολλοί (και έχω όντως στο μυαλό μου δυο τρεις) ξεχνάνε ότι μπροστά σε αυτή την προτεραιότητα, κάθε συμμάζεμα, μαγείρεμα και λοιπές δουλειές ωχριούν (με μέτρο φυσικά, μην βρωμίσουμε κιόλας,χιχι). Callie by Anthomeli

Litsa είπε...

Να μας ζήσει το νέο νινί! Είναι εξωτικό κι αυτό σαν τον Antonio! Ακόμη ένα μικρό αγοράκι, πόσα είναι αλήθεια; Σταμάτησα να μετράω πια...
Τι όμορφες φωτό! Η θάλασσα απλά υπέροχη έτσι; Όμορφα όλα όπως πάντα.
Τελικά είσαι μια κοινή super Κατερίνα ε; Που όμως έχει τα πάντα όπως τα θέλει, αυτό μετράει τελικά!
Καλό μήνα λοιπόν και καλή εβδομάδα αγαπημένοι!

Magdalene B. είπε...

πρέπει να το κάνω και εγώ αυτό. Αυτή είναι η σωστή σειρά!ναι!δε θέλει άγχος...καλημέρααααααα!

thomi είπε...

οπως λεω κι εγω παντα, προτιμω ενα οχι τοσο καθαρο σπιτι αλλα καθάρια την καρδια!
για μενα ΠΑΝΤΑ προταιρεοτητα ειναι ειναι οι ανθρωποι και οι στιγμες παρα να ειναι το πουκαμισο του γιωργου σιδερωμενο στην εντελεια..
καλο μηνα να χετε οικογενεια ΚΑΠΑ και να χαιρεστε το ανηψι σας

Ανώνυμος είπε...

Aχ,βρε Κατερίνα,μας ταξίδεψες πάλι σε ομορφες στιγμές!Σε όσα θελουμε να κανουμε αλλα αλλοτε, μας ρουφαει η καθημερινότητα και αλλοτε απλά δεν τα σκεφτόμαστε καν!
Οργάνωση και προτεραιότητες λοιπόν για εναν όμορφο Οκτώβρη!
Να χαίρεσται το νεο μωράκι ,να είναι καλότυχο και ευτυχισμένο!
Χρυσα.

My Lovable Baby (by Daeira mommy) είπε...

Καλημέρα :) Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω σήμερα :)
Καταρχήν να σας ζήσει το νέο ανιψάκι. Είναι σκέτη γλύκα!

Κατά 2ον, είστε τυχεροί που είστε τόσο κοντά στην θάλασσα και μπορείτε να πεταχτείτε όποτε θέλετε στο πιτς φιτίλι. Για εμάς, δυστυχώς, μπανάκια από του χρόνου πάλι :)

Θα σταματήσω εδώ ευχόμενη να έχετε μία υπέροχη μέρα και έναν ακόμη πιο υπέροχο μήνα!

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Τι ωραίο που υπάρχουν τόσες super μαμάδες εκεί έξω..Κι εγώ έτσι νιώθω σα super μαμά (όταν τα προλαβαίνω όλα χεχε !!)Να σας ζήσει ο Miguelito !!

Dee Dee είπε...

Να σας ζησει το νεο σας μπαρμπαδελακι, ο Μιχαλακης-Miguel :)

Μου φαινεται θα πρεπει να βλαω κι εγω στο ψυγειο τις πρωτεραιοτητες μας γιατι ψιοχαθηκα με εμψυχα και αψυχα :):)

Τελευταιο μπανακι ηταν αυτο;;; Να ευχηθω αλλη μια φορα καλο φθινοπωρο σε σας;; :):):)

Καλο μηνα οικογενεια ΚαΠα!!!

lolipopfamily είπε...

Μαζί σου Κατερίνα .Την ίδια στάση ζωής κρατώ και εγώ. Εξάλλου οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν ενώ οι στιγμές χάνονται. Σε κάποιο blog (δυστυχώς δεν το θυμάμαι ) διάβασα πως η μονάδα μέτρησης της ευτυχίας είναι η στιγμή. Ας ζήσουμε τις στιγμές μας λοιπόν και καλό μήνα να έχουμε...

philos είπε...

Ζουπερ ποστ και πάλι σούπερ Κατερίνα! :)
Καλό μήνα!

lpower είπε...

... και τη βλέπουμε αυτή τη ματιά σου Κατερίνα, γεμάτη ειλικρίνεια και ουσία και αποφασιστικότητα! Και πώς να μη βγει αυτός ο δυναμισμός, όταν με τον ερχομό μια νέας ψυχής παίρνει μορφή η ελπίδα! Να σας ζήσει ο μικρός θεός που επέλεξε αυτήν την υπέροχη "πολυεθνική" οικογένεια για να απλώσει τις δικές του ρίζες!!!

... Και το υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας που ενώνεται "κρυφά" με την απεραντοσύνη του ουρανού ... η μέγιστη θεραπεία της ψυχής μας, εκεί που βρίσκουμε όλοι τον εαυτό μας! Καταλαβαίνω απόλυτα τα λόγια σου και τα συναισθήματά σας! Οι εικόνες μου είναι γνώριμες και με κάνουν να χαμογελώ! Για εμάς μετά από ένα ... έντονο αλλά απελευθερωτικό και τελικά δημιουργικό καυγά το Σάββατο το βράδυ (ήταν και η χθεσινή πανσέληνος στον Κριο!!) ήρθε η ηλιόλουστη ηρεμία της Κυριακής! Κι εμείς καταλήξαμε στη "δική μας παραλία" εχθές! Ελάχιστοι ήταν οι τολμηροί που μας ακολούθησαν στις βουτιές μέσα στα κύμματα (δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε γιατί...) Και η θάλλασα ήταν με ένα περίεργο τρόπο ήρεμη, ανάμεσα σε άσπρα κυμματάκια που την έκαναν πιο ... ενδιαφέρουσα! Αυτή ήταν η δική μας άποψη φυσικά ... Τα ίδια κύμματα στα μάτια κάποιων φάνταζαν εχθές τρομακτικά, στα μάτια άλλων έσκαγαν πάνω στην άμμο γεμάτα πρόκληση!!
Είναι τα μάτια που ανέφερες Κατερίνα μου!

Υπέροχη, δυναμική, ενθουσιώδης η πρωτομηνιάτικη καλημέρα σου!!
Ανταποδίδουμε κι εμείς με τις δικές μας δράσεις...

Καλημέρα δική μας Super Κατερίνα!!! (μη μας το χαλάς.....)

*Ο ζεφύρανθος μας χαμογελά γεμάτος υποσχέσεις!!!!

Owl Mommy Βέρα είπε...

Σιγά που δεν είσαι super Κατερίνα! Κι εσύ κι εμείς! Καλά κάνατε και ξεφύγατε από τη μουρμούρα..και οι δουλειές θα γίνουν, σιγά μη σκάσουμε κιόλας!
Να σας ζήσει και το μπεμπάκι!
Καλό δημιουργικό μήνα!
Οκτωβριανά φιλιά* (επαναστατικά..χεχε)

marronblogger είπε...

Καλημέρα Κατερινάκι, καλό σας μήνα! Σε ευχαριστούμε που έχεις αυτό το θεϊκό χάρισμα. ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ. Μοιράζεσαι τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις, τις δυσκολίες και τα μυστικά σου, με τον Πα, και για καλή μας τύχη και μαζί μας! Πάλι εμπνεύστηκα... Πάω να μοιραστώ! Ν' ασχοληθώ λιγάκι με τα τέκνα και το σύντροφο, να μοιραστώ σε κομμάτια, να μοιραστώ με τη γραφή... Φιλιά πολλά για να τα μοιραστείτε... φιλιά ιλιά λιά ιά ά ΄...

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Δεν πάμε ποτέ για μπάνιο μετά το τέλος Αυγούστου! Λίγο η δουλειά του Γιώργου που γίνεται με φούντες λίγο η ιδέα πως το καλοκαίρι τελείωσε!
Εύχομαι καλό μήνα σε όλη την οικογένεια Κάπα και να σας ζήσει το νέο ανιψάκι!
όσο για τις προτεραιότητες και για τις δουλειές...επιτέλους μου έλυσες την απορία!
Κάπως έτσι βέβαια γίνεται και για μένα! Γιατί για παράδειγμα κάθε πρωί σιδερώνω ένα πουκάμισο για τον άντρα μου γιατί ποτέ δεν βρίσκω ή δεν θέλω να βρω χρόνο για να τελειώσω το σίδερο! Που θα πάει , Θα γίνει κι αυτό! ΧΑχα
Kathy by anthomeli

Ερμιόνη είπε...

Τι τέλεια!
Ακόμα ένα μωράκι στην οικογένεια! Να τον χαίρεστε τον καινούριο ανιψούλη!
Κατερίνα μου έχεις απόλυτο δίκιο σε σχέση με τις προτεραιότητές μας! Πάνω απ' όλα είναι τα έμψυχα! Ο χρόνος μάς είναι περιορισμένος και πολύτιμος και είναι πολύ πιο σημαντικό να τον αφιερώνουμε πρωτίστως στους αγαπημένους μας ή στον εαυτό μας, παρά να έχουμε ένα πεντακάθαρο σπίτι! Άργησα, αλλά το κατάλαβα κι εγώ, που μια φορά κι έναν καιρό ήμουν παρανοϊκή με την καθαριότητα! Ευτυχώς με το Φιφίνι όλα άλλαξαν και τώρα που έρχεται και η δεύτερη τσούπρα ετοιμαζόμαστε για νέες αλλαγές!
Φιλιά!

Marie είπε...

Να σας ζήσει το ανηψάκι, τι κουκλάκι που είναι!!!!!! Έχεις απόλυτο δίκιο Κατερίνα! Πολλά φιλάκια! Καλό μήνα!

mirsini's creations είπε...

Καλό μήνα Κατερίνα μου !!!
Να τον χαίρεσται τον ανιψιό σας τον Μiquelito...καλώς τον δεχτήκατε και καλώς σας βρήκε..όντως...σάν ξωτικάκι είναι..!!!... και ο Αntonio είναι πανίγλυκος...μα τί φατσούλα είναι αυτή..καλά η ασπρόμαυρη φώτο είναι υπέροχη !!! Να είναι γερά και ευτυχισμένα !!! Καλά κάνατε και τα παρατήσατε όλα και τρέξατε στην αγκαλιά της φύσης.....μπράβο σας....αυτό είναι το νόημα και σας ευχαριστούμε που μας το υπενθυμίζετε !!! Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου...όπως πάντα !!!!
Να είσαστε και να περνάτε πολύ πολύ καλά !!! Καλό φθινόπωρο και πάλι !!!! Φιλάκια πολλά !!

Memaria είπε...

Σούπερ Κατερίνα διάβασα και νόμισα πως θα έγραφες για το περιοδικό,εκείνο το παλιό..χαχα..
Έγραψες όμως σοφότερα πράγματα...έτσι είναι..όλα δεν τα προλαβαίνει κανείς..απλά πρέπει να ξέρει ποια είναι τα σημαντικά που πρέπει να προλάβει...και να σταματάει πότε πότε για να ζει!!
Να σας ζήσει το μωράκι!!
Καλό μήνα!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Να σας ζήσουν όλα τα παιδάκια!
Το μωρουλίνι είναι γλύκα!!
Καλό μήνα, καλή βδομάδα!
Φιλιά!

Angelique είπε...

Να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας!! Πόσο μ 'αρέσουν οι μεγάλες οικογένειες!!Να χαίρεται ο ένας τους άλλους!!
Καλό μήνα.

Λαμπρινή είπε...

Κατερίνα μου...από που ν'αρχίσω...!
Να σας ζήσει το νέο μέλος και πάντα χαρές να έχετε στην οικογένειά σας!Φέτος είχατε απ'όλα!Γάμους ,βαφτίσια,γεννητούρια!!!
Τι όμορφη φωτογραφία με το μωρό πάνω στα βιβλία!Είσαστε ομορφόσογο τελικά!!!χαχαχα
Κάνατε και το τελευταίο σας μπανάκι στην θάλασσα.Κι εμείς την έχουμε κοντά την θάλασσα αλλά φέτος δεν την ευχαριστήθηκα,δεν ξέρω πως έγινε αυτό.Τον Αύγουστο ειδικά τρέχουμε και δεν φτάνουμε και τα μπάνια ήταν λιγοστά.Και έτσι έρχομαι στο θέμα "προτεραιότητες" που θίγεις...Κάνουμε πολλά λάθη,καθημερινά,γιατί σαν υπνωτισμένοι μπήκαμε σε μια καθημερινότητα με τρέξιμο,άγχος να τα προλάβουμε όλα,χωρίς χαμόγελο καμιά φορά..Έτσι ήρθαν τα πράγματα από μόνα τους ή τελικά δεν ξέρω πως μπήκαμε σ'αυτό το "λούκι"..Μου το έλεγαν ότι όταν παντρεύεσαι μπαίνεις στο λούκι και τους κορόιδευα. Πάτε καλά τους έλεγα?Στο χέρι σας είναι,από εσάς εξαρτάται.
Έλα όμως που αυτό συμβαίνει θες δεν θες...!Και ναι,είμαστε σούπερ μαμάδες και μην λες το αντίθετο.Όσο και να βοηθάνε όλοι στο σπίτι,τα πάντα περνάνε από τα χέρια μας αλλά και για ακόμα έναν λόγο.Γιατί κυρίως εμείς,οι μαμάδες, είμαστε αυτές που ψάχνουμε διεξόδους από αυτό το λούκι,έχουμε κι αυτόν τον ρόλο συν όλους τους άλλους!!!
Έχουν μεγάλη σημασία τα λόγια σου,συμφωνώ και επαυξάνω!Πρώτα τα έμψυχα και μετά τα άψυχα.
Καλή συνέχεια αγαπημένη μου και καλό μήνα σε όλη την οικογένεια!
Φιλιά!

Pelagie deParis είπε...

Καλά, η φωτογραφία με το μωρουλίνο (μεξικάνικα είναι αυτά) πάνω στα βιβλία είναι όλα τα λεφτά!
Κατά τα άλλα, να ζήσει και το νέο μέλος της μεγάλης σας οικογένειας, να είστε όλοι γεροί και τυχεροί!
Το σεπτεμβριανό μπάνιο είναι το καλύτερο μακράν, κάνατε πάρα πολύ καλά και το χαρήκατε! Και του χρόνου, με υγεία, και τις ίδιες προτεραιότητες, εννοείται!
Φιλιά!

Άννα είπε...

Να σας ζήσει το μικρούλι!
Και συμφωνώ απόλυτα: πρώτα τα έμψυχα και μετά όοοοοοολα τα άλλα! Χιλιες φορές να είμαστε όλοι ηρεμοι στο σπίτι - και γω ως σουπερ μαμά- παρά να είναι ξεσκονισμένη η βιβλιοθηκη!

foufoula89 είπε...

kalo mina!!!!!!!!!!!!!kai kalo glyko xeimona.panta h anarthseis sou einai mia apolausi cuxis na eisai kala

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Καλό μήνα παιδιά!!!!!!
Καλότυχο το μωρουλάκι σας!!!!!!
Ομορφη κοπέλα που είναι κι η μανούλα του!!!!!!
Απίθανες φωτο!!!!!!!
Καλά κι εγώ σήμερα πήγα για μπανάκι, ήταν όνειρο!!!!!
Από αύριο λένε θα δροσίσει...κλαψ, κλαψ.........
Πολλά φιλιά και δεν πειράζει αν κάψουμε και μια σούπα...χα χα χα!!!!!!!!Εγώ δεν τόχω με τα γλυκά........

Μarion, είπε...

Να σας ζήσει ο μπέμπης - Μιχάλης.
Να είναι γερός και πάντα χαρές να έχετε.

Συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα λες:προτεραιότητα στις ψυχές μας και μετά όλα τα υπόλοιπα.
Νομίζω όσο μεγαλώνουμε καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Και αναθεωρούμε.

Η θάλασσα τέλεια. Τα καλύτερα μπάνια είναι τώρα.

Καλό μήνα σε όλους σας, σουπερ-ήρωες και μη :)

Φιλιά

Maria Villioti είπε...

Μια φίλη μου έλεγε πως κάθε μέρα πρέπει να κάνουμε πέντε πρέπει και πέντε θέλω...όταν υπερισχύουν τα μεν ή τα δε...κάτι δεν θα γίνει καλά και θα το πληρώσουμε...Και δεν μιλάμε βέβαια για απόλυτους αριθμούς αλλά γι'αυτή την ισορροπία που πρέπει να έχουμε στην καθημερινότητά μας για να πορευόμαστε όσο γίνεται πιο ήρεμα και δημιουργικά.Τα πρέπει λίγο πολύ τα γνωρίζουμε, αρκεί να αναζητήσουμε και τα θέλω μας και τότε όλα θα είναι πιο εύκολα. Δεν θα χαθεί ο κόσμος με λίγη σκόνη στα έπιπλα...ή με ένα ασιδέρωτο σεντόνι.Αντίθετα μια βόλτα στη θάλασσα...μια όμορφη κουβεντούλα με τους αγαπημένους μας είναι πολύτιμα! Θα ταυτιστούμε στις απόψεις λοιπόν!!! Φιλιά πολλά και καλορίζικος ο μπέμπης!!!

myStickland είπε...

Kατερινάκι..για εμένα,θα είσαι πάντα η σούπερ Κατερίνα..Η φίλη μου-πρότυπο,που τα προλαβαίνει όλα,που δεν φωνάζει-γκρινιάζει-παραπονιέται..Που είναι η τέλεια μαγείρισσα,νοικοκυρά,φίλη σύντροφος,μα πάνω απ''ολα μια μαμά,που όλα τα παιδιά εύχονται να έχουν..
όσο και αν θέλεις να απομυθοποιηθείς στα μάτια μας,τόσο εμείς δεν πιστεύουμε λέξη απο όσα λες,,χεχε..
Γιατί οι ήρωες,δεν απομυθοποιούνται φίλη μου!!Είναι πάντα εκεί για όλους.Για να κάνουν τα αδύνατα δυνατά!!
φιλιάααα<3
(να σας ζήσει το μικρό μωράκι..είναι πολύ γλύκας!)

Demi είπε...

Κατερινούλα να χαίρεστε το νεο μέλος της οικογένειας!!!Να σας ζήσει!!!!!!
αχ τι κουκλάκιπου είναι :Ο))!!!!!!
Τι όμορφη η θαλασσα και τα παιδάκια σου τι τέλεια περνάνε !!!!!
Καλό Οκτώβρη με υγεια σε όλους σας!!!
(Εμεις περναμε μια γερη ιωση που μας ταλαιπωρει δεκα μερες....πανε για αργότερα τα σχέδια για αλλάγες και δουλειες ...προεχει η αναρρωση...)

Ευγένιος είπε...

Αγαπητή Κατερίνα, ήθελα απλά να σου πω πως ενώ τις πρώτες φορές μπήκα σχεδόν αδιάφορα στο ιστολόγιό σας, σιγά-σιγά ανακαλύπτω την ομορφιά της οικογένειάς σας. Κι αντί να προλάβω να ζηλέψω, προτίμησα να ευχηθώ να είναι ακόμη ομορφότερη απ' όση με απλοχεριά μοιράζεσαι μαζί μας κι ακόμη πιο αγαπημένη από την αγάπη που διακρίνουμε στα μάτια και τα παιχνιδίσματα του φωτός.

Υ/γ. Η αλήθεια σήμερα γέλασα αρκετά με το «Απλά, δεν τα προλαβαίνω.»!!! Κι όμως έχετε προλάβει να φτειάξετε ό,τι πιο ευλογημένο. Με τη δύναμη του Θεού να το έχετε πάντοτε!!! ;)

princess είπε...

Κατερινούλα μου, με εξέπληξες ευχάριστα με την αποκάλυψη των αδερφών σου! Άρα παιδί πολύτεκνης οικογένειας κι εσύ!

Θέλω επίσης να ευχηθώ καλορίζικο το νέο σας ανιψάκι!!!!

Όταν διάβασα στο ποστ πως κάποιες φορές το φαγητό ή το γλυκό δεν έχει πετύχει, το σπίτι δεν είναι πάντα τακτοποιημένο σκέφτηκα "ευτυχώς δεν είμαι μόνη μου, να που υπάρχουν κι άλλα σπίτια σαν το δικό μου" γιατί απλά δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες! Κατερινάκι μου εσύ, να ξέρεις, είσαι power έτσι κι αλλιώς γι' αυτό λατρεύω να σε διαβάσω! Μου μεταδίδεις θετική ενέργεια, μου δίνεις χαρά και ελπίδα! Σε φιλώ γλυκά!

ChristinaD είπε...

Καλό μήνα!! Να χαίρεστε το νέο μωρό, κουκλί!! Καλό Φθινόπωρο να έχουμε! Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τα προλαβαίνει όλα...χαλαράααα όπως λέτε εκεί στα βόρεια!

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Να σας ζήσει το νέο μέλος της υπέροχης υπερ-ατλαντικής οικογένειας.