Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ημέρες. Στιγμές. Εικόνες...

Μέρες παράξενες και γεμάτες, με ανθρώπους,  με μαθήματα και παθήματα, με εικόνες, με στιγμές μαγικές...

Μέσα στις μέρες που πέρασαν έκανα μια  εισήγηση με θέμα τα ναρκωτικά, στο Λάκκωμα και γνώρισα μια παρέα ανθρώπων που με εξέπληξε. Ενωμένοι και ενεργοποιημένοι για την Κοινότητα τους, για το σχολείο τους, για τον τόπο τους...υπέροχοι και τους ευχαριστώ...Κατέληξε σε ένα χαλαρό ζεστό βραδάκι με ωραία συζήτηση...

Το πρωί της Κυριακής ηλιόλουστο με βρήκε να θαυμάζω το φως  στο μπαλκόνι, μαζί με το πρωινό μου καφέ.


Μέρα γεμάτη εκπλήξεις, γιατί είχα την ευτυχία να  δω τον Μανώλη Γλέζο κι όχι μόνο αυτό...είχα μαζί τα δύο μου παλικαράκια οι οποίοι με ενθουσιασμό κρατούσαν τις βιολέτες στα χέρια για να τις χαρίσουν στον ήρωα που κατέβασε τη Σβάστιγκα από την Ακρόπολη.... 


Ήμασταν εκεί για τρεις ώρες.Τον άκουγα με προσήλωση και τα παιδιά έκαναν μεγάλη υπομονή ξαπλωμένοι στο χαλί στα πόδια μου,  





















μέχρι που οι Ελληνες άρχισαν να διαφωνούν εντόνως...Τα παιδιά ταράχτηκαν και άρχισαν να ρωτούν τι συμβαίνει. Η φασαρία δυνάμωνε. Σκέφτηκα πως δεν έχει νόημα και τους σήκωσα να φύγουμε. Στο δρόμο ο Άγγελος άρχισε να κλαίει.Μου είπε.."μαμά θέλω να του σφίξω το χέρι". Σκέφτηκα ότι ίσως τα αγόρια μου να μην έχουν ξανά την ευκαιρία να σφίξουν το χέρι ενός  αληθινού ήρωα.
Γυρίσαμε πίσω και εν μέσω θυέλλης και γενικού χαμού τους έστειλα και ανέβηκαν πάνω στη σκηνή. Του έδωσαν τις βιολέτες και ξαφνικά ο καυγάς κόπασε, η αίθουσα ησύχασε και άρχισε να χειροκροτεί.


Υπέροχη εικόνα, γεμάτη συγκίνηση για εμένα...Ο Μανώλης Γλέζος αγκάλιασε τα παιδιά μου και ήταν στιγμή μαγική... Ήταν σαν να πήραν την εντολή, μιας γενιάς που έκανε κάτι το αδιανόητο, σε μια γενιά που πρέπει να κάνει και πάλι κάτι το αδιανόητο.... Ίσως  η γενιά των παιδιών μου, να χρειαστεί  να παλέψει για να διατηρηθεί η Ελληνική σημαία στην Ακρόπολη!!

Το απόγευμα με τη φραουλένια αδερφή μου πήγαμε στο Art cafe για να συναντήσουμε τις μπλογκοφίλες μας...ή κάποιες από αυτές! Ο ενθουσιασμός τόσος που δεν τράβηξα ούτε μια εικόνα κι όχι μόνο αυτό, έτυχε να μην είμαστε και σε κάποια φωτογραφία από αυτές που τραβήχτηκαν από άλλες bloggers.
Μια τέλεια συνάντηση.Η Μαρία με συγκίνησε με αυτήν την κονκάρδα που είχε φτιάξει για όλες 


και όχι μόνο αυτό αλλά και αυτά τα υπέροχα μικρά δημιουργήματα. Ένα για την καθεμιά μας....για την συνάντηση  με τις "Βασίλισσες του Βορρά" όπως έγραψε... Υπέροχα.


Το δικό μου κομμάτι τέχνης κοσμεί ήδη το γραφείο μου.... Η συγκίνηση μεγάλη γιατί γνώρισα πολλές από τις αγαπημένες μου αλλά θα ξεχωρίσω τρεις...Τις πιο λατρεμένες...Ρενάκιθεία Κική, Αχτίδα....κέρδος η γνωριμία!! Το βράδυ βέβαια είχε και συνέχεια αφού με την αδερφούλα ακολούθησε έξοδος για φαγητό...χε χε

Λάβαμε  και τα τέλεια δωράκια που κερδίσαμε στον διαγωνισμό της Tante Κiki, 


που βέβαια έχουν βρει την θέση τους στην κουζίνα μας...


Ευχαριστούμε γλυκιά θειούλα...

Το απόγευμα της Δευτέρας, έκλεισε με το σεμινάριο στο Ψυχολογικό γραφείο της φίλης μου της Μαρίας που  το φιλοξένησε στον  όμορφο ζεστό χώρο της. Ήταν ένα ωραίο απόγευμα με συγκινήσεις για εμένα, μιας και είδα την γλυκιά μου Κατερινούλα που έκανε τόοοοσο δρόμο για να έρθει να το παρακολουθήσει...ευχαριστώ μικρή, εκεί βέβαια γνώρισα αυτή την διάσημη κυρία....που είναι το κάτι άλλο να την γνωρίζεις από κοντά!! Υπέροχη, πανέμορφη, πληθωρική, η χαρά της ζωής...με μια σπίθα θλίψης πίσω από τα φλογερά μάτια.... Σήμερα μου έπλεξε με τσιγκελάκι το εγκώμιο!!Τζωρτζινάκι μου σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!

Οι μέρες συνεχίζουν.
Τόσα πολλά πράγματα και τόσες εικόνες.... Τα ανθισμένα μου λουλούδια που θέλουν να έρθει η Άνοιξη κι αυτή αρνείται.



















Εμείς επιμένουμε να την καλούμε, με κάθε τρόπο...
Η  σημερινή ημέρα πέρασε διαφορετικά. Αποφάσισα να κάνω έκπληξη στον Αγγελο μιας και οι δάσκαλοι του με κάλεσαν για να με ενημερώσουν για την πρόοδο του και μου είπαν τα καλύτερα για την συμπεριφορά και τη στάση του... Η επιβράβευση λοιπόν ένα διαφορετικό μεσημέρι, χωρίς πρέπει και διάβασμα και δραστηριότητες. Μια πίτσα ζουμερή και μια μπυρίτσα για τη μαμά, σε ένα μουντό τοπίο.
Σκασίλα μας...κάνουμε ωραία παρεούλα οι δυό μας!!



Κι άλλες στιγμές. Το απόγευμα γύρισε ο μικρός από το νηπιαγωγείο και μου έφερε αυτή τη ζωγραφιά.Είμαι εγώ!!


Μια μαμά φουξ, ροζ, με μακρύ κεφάλι, ορθάνοιχτα μακριά χέρια και πόδια πάπιας!! Τι όμορφη που είμαι!!! 

Ο Άγγελος που όλη μέρα με το Αστερίξ στο χέρι μου θυμίζει χρόνια πριν τον αγαπημένο μου ξάδερφο Νικολή, που είναι σαν αδερφός μου, και ήταν με ένα Μίκυ Μάους στο χέρι όοοολη μέρα!





















Μπήκα να ρίξω μια ματιά τριγύρω στα Blog και η Θώμη  μου κάνει tag tag, και με ρωτάει διάφορα κι ανάμεσα σε αυτά αν το χρήμα φέρνει την ευτυχία!!! Και εγώ απαντώ με τα λόγια της υπέροχης Μαφάλντα μου,που παρέα με τον αδελφό της Νάντο....
λένε ότι "τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία αλλά μια πολύ καλή απομίμιση της"!!χα...

Μια απογευματινή βόλτα, με το καφεδάκι στο χέρι και τον Λου  να τρέχει καταπάνω μου...


Τα κλαδιά μέσα στις σκιές με το χρώμα να στραγγίζει και να χάνεται...υπέροχο!!



Η μέρα κλείνει με την εικόνα του Γιωργάκου μου, που νανουρίζεται στο κρεβάτι του κρατώντας το χέρι μου,


με τις κλωστούλες του Μάρτη να μου θυμίζουν ότι πέρασαν κιόλας 5 χρόνια από τότε που το στρουμπουλό του χεράκι φόρεσε αυτές τις άσπρες και κόκκινες κλωστούλες για πρώτη φορά....


Στιγμές σκόρπιες κι εικόνες που σκαλώνουν στα μάτια μας κι ημέρες που τρέχουν... Η ζωή μας με όλη της την απλότητα, γεμάτη μαθήματα, γεμάτη με μικρές καθημερινές δόσεις συναισθημάτων...
Κι όπως λέει και το ρητό του Κομφούκιου πάνω στον τοίχο  μου, με το ρητό της ημέρας,
 " Ακούω, ξέρω. Βλέπω, θυμάμαι. Ζω, κατανοώ!"
Ένα μάθημα είναι και εμείς άλλοτε καλοί κι άλλοτε κακοί μαθητές....
                                                                                                                           Κατερίνα

46 σχόλια:

Stone είπε...

Καλημερα Κατερινακι!Λατρευω να σε διαβαζω πρωί πρωί..Με συγκινησε η στιγμη που ανεβηκαν τα μικρα σου στη σκηνη για να συγχαρουν τον Γλέζο και τα χερακια του μικρουλη σου φορωντας το μαρτιατικο βραχιολακι!Φιλια πολλά και παντα ετσι ομορφα να περνατε!

pisces είπε...

Kαλημερα παντα χαιρομαι να διαβαζω τα νεα σας ,σημερα με συγκινησες πραγματικα, να χαιρεσε τα παλικαρακια σου,η οικογενεια σου ειναι υπεροχη.Καλε τη ομορφο ..στρουμπουλο χερακι ειχε ο μικρουλης!!!!!!φιλια απο Ναυπλιο.

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ! ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!
ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ! ΤΟ ΜΠΛΕ ΔΕΝΤΡΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!!!!
Ο ΓΛΕΖΟΣ ΗΡΩΑΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ;
ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ;
ΟΤΙ ΘΕΣ!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΙΑ!

Maria Villioti είπε...

Καλημέρα κι από μένα Κατερίνα...Δεν κάνατε και λίγα πράγματα αυτές τις μέρες!Όλα ξεχωριστά και ιδιαίτερα.Αναρωτιέμαι αν ο δικός μου γιος που είναι μικρότερος,θα προλάβει να γνωρίσει κανέναν ήρωα...Η συνάντησή σας πολύ όμορφη κι ας ξεφύγατε του φωτογραφικού φακού οι αδερφούλες!Η δουλειά σου είναι τόσο δημιουργική κι ενδιαφέρουσα Κατερίνα,που πιστεύω πως είναι αδύνατο να βαρεθείς ποτέ.Έχεις βρει και τον ''τρόπο'' που έψαχνες...τέλεια! Όσα διάβασα για σένα μια επιβεβαίωση των όσων πίστευα...Το διάβασμα το αγάπησα κι εγώ από μικρή μέσα από τα κόμικς...είναι μια καλή αρχή για τα παιδιά.Να έχετε μια όμορφη μέρα!Δυο φιλιά στα μικρά χεράκια με τον Μάρτη.

mammy on line είπε...

Καλημέρα Κατερινάκι μου!Μου γέμισες την ημέρα πρωί-πρωί. Τόσες πλούσιες εικόνες γεμάτες συναισθήματα χρώματα και γλύκα.
Μόνο ως φούξια μαμά θα μπορούσα να σε φανταστώ σε μια παιδική ζωγραφιά. Τα χρώματα μιλάνε και μας δείχνουν πολλά!
Να έχεις μια όμορφη μέρα.

thomi είπε...

φιλεναδακι μου αόρατο, πως είναι δυνατόν να σε νιώθω τόσο δίπλα μου??να με παρηγορείς οταν το χρειάζομαι και να με κάνεις να χαμογελάω όταν είμαι θλιμμένη..
αγαπημένη μαφάλντα, αγαπημένο και το γνωμικό της(τοσο σοφο)
οσο για την τζωρτζινα δεν εχω λόγια!αγαπω τζωρτζίνα:)
οι φωτος με το λουλουδι στο γλεζο χαράχτηκαν στην καρδια μου!ευλογημενα να ναι τα παιδακια σου!
και παμε στην αδυναμια μου τον λου που τον νοιαζομαι σα να τον εχω κατοικίδιο..να μου τον προσεχεις..
γλυκες καλημερες από το θωμακι σου!

Dee Dee είπε...

Ομορφη αναρτηση. Ζηλεψα τις φωτογραφιες σου αλλη μια φορα, ειδικα εκεινες με την βολτα και το καφεδακι στη φυση :):)
Δεν ειμαι και στα καλυτερα μου οπως ξερεις. Θα ηθελα ενα βραχιολακι σαν αυτα που δινεις. Θα κανω ενα δικο μου :)

Σε φιλω
Καλημερα βροχερη

Ερμιόνη είπε...

Καλημέρα Κατερινάκι! Με συγκίνησες πάλι βρε κορίτσι... έχεις αυτή τη γραφή που με παρασύρει και με ταξιδεύει...
Τι όμορφη η φωτογραφία που τα αγοράκια σου προσφέρουν τα λουλούδια!
Τι τέλειο που επιβράβευσες τον Άγγελο για την καλή του συμπεριφορά! Πώς να μη σε ζωγραφίζουν μετά τα παιδάκια σου με μια ορθάνοιχτη αγκαλιά!
Οι δύο τελευταίες φωτογραφίες απλά τέλειες...
Πολλά φιλιά κοριτσάκι μου, να έχεις μια όμορφη μέρα εύχομαι!

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να σταθώ σε κάτι σημαντικό;

Ωραιο χρώμα νυχιών...

και εν τέλει πολυ γλυκια αναρτηση

Καλημέρα με φιλια

Maria είπε...

Καλημέρα και από μένα!!από τότε που σε γνώρισα σε παρακολουθώ αθόρυβα χωρίς να σχολιάζω...απλώς μου αρέσει να ξεκινώ την μέρα με κάποια δικιά σου ανάρτηση...αυτό που διακρίνω είναι ότι διαθέτεις χάρισμα...άλλωστε όλες λίγο πολύ αυτό δηλώνουμε!!νασαι πάντα καλά και να είσαι παρών..γιατί υπάρχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε να ακούγονται φωνές σαν την δικιά σου!!Να χαίρεσαι την πολύτιμη οικογένεια σου!!πολλά φιλιά!!

painter είπε...

Κατερίνα μου καλημέρα!!!
Μόλις έκανα ένα διάλειμμα απ' τις δουλειές και είπα να ρίξω μια ματιά στη "γειτονιά" και τσουπ... έπεσα πάνω στην ανάρτησή σου!
Μπορεί να μη σχολιάζω συχνά λόγω έλλειψης χρόνου, όμως είμαι πολύ τακτική αναγνώστριά σου! Περνώ πάντα απ' το σπιτάκι σου και πραγματικά το ευχαριστιέμαι! Ο τρόπος γραφής σου, η αισιοδοξία σου, οι εικόνες σου πραγματικά με ξεκουράζουν και με κάνουν πιο χαρούμενη... με λίγα λόγια, μου φτιάχνεις τη μέρα!!!
Σ' ευχαριστώ πολύ, συνέχισε έτσι...

πολλά φιλιά
Χρύσα

tzeni xr. είπε...

Κατερινάκι μου,

ότι και να πω για σένα είναι λίγο. Το μεγαλείο της ψυχής σου με έχει συγκινήσει πολλές φόρες.
Ένα θα σου πω μόνο, Τα παιδιά σου μεγαλώνουν ευτυχισμένα και αυτό είναι το σημαντικότερο κατόρθωμα ενός γονιού.

Καλή χρωματιστή ημέρα!

Georgina είπε...

Καλημέρα όμορφη!
Το Γλέζο θα ήθελα να τον είχα ακούσει κι εγώ. Κρίμα! Θα ήταν πιο γεμάτη η Κυριακή μου!
Η μανα μου δεν τα βγάζε πέρα με κανένα από τα 5 παιδιά της. Βγήκαμε όλα σαν εκείνη! Και ναι διέκρινες καλά. Έχω τα μάτια πληγωμένου θηρίου ή άσημη!
Σε φιλώ πολύ πολύ!
Ευχές στην υπόλοιπη υπέροχη φαμίλια!

Owl Mommy Βέρα είπε...

Τι όμορφα τα νέα σας και γεμάτες οι μέρες σας..
Η ζωγραφιά με σένα..κα-τα-πλη-κτι-κή, πανέμορφη! Είδες πώς σε βλέπει, με ανοιχτές αγκάλες και ροζ τρυφερό χρώμα..τέλειο..
Σε φιλώ*

purpleleath είπε...

Κατερινάκι μου, με συγκίνησες... Τα παιδάκια σου είναι πολύ τυχερά, γιατί μαθαίνουν ό,τι έχει σημασία σ'αυτή τη ζωή. Είσαι μια ηλιαχτίδα ακόμα και στον πιο μουντό καιρό... Φιλιά

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Πραγματικά πολύ γεμάτες ημέρες! Ευτυχώς με όμορφα περιστατικά που θα θυμάσαι!

Rena Christodoulou είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!
ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!!
ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ!!!!!
ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΩ!!!!!!!
ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ!!!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

alex είπε...

πλουσια αναρτηση!!!!Λατρευω να διαβαζω τις αναρτησεις σου!!!!
Φωτεινη αχτιδα στην καθημερινοτητα μας!Να σαι καλα και να εχεις παντα τοσο γεματη και ομορφη καθημερινοτητα!!!φιλακια Κατερινιω μου!

princess είπε...

Υπέροχη ανάρτηση Κατερινούλα μου! Δεν έχω λόγια! Απλώς θα μείνω στην φούξια ζωγραφιά ... Αυτή είναι η ανταμοιβή της μάνας!!! Φιλιά και μια ζεστή ζεστή αγκαλιά!

Eva's blog είπε...

Ξεκινησα να διαβαζω και μια ανατριχιλα με διαπερνα...Δυο γενιες πολυ μακρυα η μια απο την αλλη αλλα δυστυχως τοσο κοντα...Δεν ξερω τι επιφυλασσει το μελλον για τη γενια των παιδιων μας,αλλα ειναι καλο να ξερουν την ιστορια και να μαθαινουν απο τετοιους ανθρωπους...Χαρηκα ιδιαιτερα που σε γνωρισα εσενα και τη Λιτσα και αυτα που σου ειπα τα εννοώ...Να σαι καλα γλυκεια μου!!

{Marianna} είπε...

Μέρες παράξενες, θαυμάσιες μέρες... :)
Φιλιά!

myStickland είπε...

Σπουδαία και σημαντική αόρατη φίλη μου..ακόμη μια όμορφη και γεμάτη ουσία κατάθεση ψυχής!
Μη σταματάς να κερνάς βάλσαμο τις ψυχές μας!!
Σε φιλώ!

myStickland είπε...

Κατερίνα..το mystickland,σκέφτηκε να σου ''πάρει συνέντευξη''..τι λές;
θα απαντήσεις στις ερωτήσεις μου;
(πέρασε μια βόλτα απο εδω,αν θέλεις!)
φιλί!

rotsax είπε...

πόσο σημαντικό είναι να συναντάς ανθρώπους που στέκονται τόσα χρόνια με αξιοπρέπεια απέναντι στην αριστερή ιδεολογία που πρεσβεύουν!!!Γιατί κακά τα ψέμματα, θέλει τόλμη να μπορείς κάθε μέρα να τα βάζεις με τα φαντάσματα της Ιστορίας...
Μεγάλα χέρια, μεγάλη αγκαλιά, έτσι σε βλέπει ο μικρός σου: μια τεράστια αγκαλιά για όλους!!!Μια μάνα πανταχού παρών!!!

Litsa είπε...

Φουξ μανούλα να χαίρεσαι τους άντρες σου που σε βλέπουν έτσι με ζωηρά χρώματα! Μπράβο στον Αγγελάκο για τη σχολική επιτυχία!
Μωρέ λες να πάρω τον Φαίδωνα και να πάμε για φαγάκι ή να περιμένω λίγο ακόμα;;

peny είπε...

Μέρες παράξενες,θαυμάσιες μέρες...
να ονειρεύεσαι,να μην ξεχνάς...

Εγώ πως δεν πήρα χαμπάρι γι αυτή σας την συνάντηση;
Απ'ότι βλέπω στη γειτονιά μαζευτήκατε πολλές!

Tante Kiki είπε...

Καλησπέρα γλυκιά μου Κατερίνα. Πάλι με τρέλλανε η ανάρτησή σου, τα λόγια, οι φωτό κι ευχαριστώ για το... λατρεμένες!!! Με τιμά!!! Για πέρνα από το σπιτάκι μου τώρα για να παίξεις στο παιχνιδάκι!!!!

Fanypap είπε...

Ουπς!!είμασταν κι εμείς εκεί!!!Κατερινάκι μου , είχαμε τόσο λίγο χρόνο, που δεν προλάβαμε να πούμε τίποτα!!!Την άλλη φορά σίγουρα θα τα πούμε!!!Υπέροχη η ανάρτησή σου!!!Συγκινητική!!!Να είσαστε καλά ολοι σας!!!φιλάκια.

valia είπε...

ΑΥΤΕΣ οι λεπτομερειες κανουν τη ζωη μας ΥΠΕΡΟΧΗ!!!

ΟΜΟΡΦΗ η περιγραφη ΣΟΥ!!

Καλό ξημερωμα να εχεις με τετοιες εικονες στο μυαλο σου!!

Kiki Aposeki είπε...

Κατερινάκι, τη συνάντηση αυτή τα παιδιά σου θα την θυμούνται για πάντα, όχι μόνο γιατί συνάντησαν ένα τόσο σπουδαίο άνθρωπο αλλά και γιατί φρόντισαν να δείξουν σε όλους πως η νέα γενιά διαφέρει πολύ από τη δική μας!!! Ίσως βρήκε τις ρίζες της και επέτρεψε στον πολιτισμό!!! Ας τους μιμηθούμε χωρίς δισταγμό!!! Καλό βράδυ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι γλυκιά ανάρηση-όπως πάντα-.
Βλέπω τη γωνίτσα στην κουζίνα,λατρεύω κι εγώ τα κουτιά και τα πολύχρωμα μικρά πραγματάκια,έχω γεμίσει όλο μου το δωμάτιο.
Χμμ,αν κρίνω από την φωτογραφία μάλλον μένετε Περαία(:
καλό σας βράδυ*

Fran είπε...

Με συγκινησε η σκηνη με τα παιδια να δινουν τα λουλουδια στον Μανωλη Γλεζο...να τα χαιρεσαι...

myrto είπε...

Η κίνηση των παιδιών μου θύμισε το τραγούδι του Σαββόπουλου, που λέει "Πώς να κρυφτείς απ' τα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα". Πραγματικά σε εκπλήσσουν με την αθωότητα τους, μας θυμίζουν με τις πράξεις τους τι αξίζει σε αυτή τη ζωή και επαναφέρουν με τα τρυφερά τους χεράκια και 2 λουλουδάκια την ισορροπία.

SpIrToKoYto είπε...

Κατερίνα,στις φωτογραφίες της ζωής σας βάλε σε ξεχωριστό κάδρο αυτή που η ελπίδα συναντά την ιστορία...
και εύχομαι από τη καρδιά μου,να μη χρειαστεί να πολεμήσει κανένα παιδί για να μην υποσταλεί η σημαία του...

Μαρία είπε...

αυτες ειναι σταθερες αξιες για τα παιδια..μπραβο στα παληκαρια σου..οσο για την συναντηση..πιστευω να υπαρξει και δευτερη..θα τα πουμε ποιο καλα..υπεροχες φωτο..να σαι καλα καρδια μου..σε φιλω

Angelique είπε...

Όμορφες στιγμές..Τόσο αληθινές.. τόσο μοναδικές!!!!
Εύχομαι το δαχτυλιδάκι να γίνει το γούρι σου και να σε συντροφεύει σε ωραίες και επιτυχημένες στιγμές!!

Evita είπε...

Ωραίες εικόνες, ωραίες λέξεις.... Ελα από το σπιτάκι μου να παίξουμε, έχω παιχνίδι

Demi είπε...

Κατερίνα πάντα θαυμάζω τις φωτογραφίες σας!!!!Καταπληκτικά περάσατε και μπράβο στα αγόρια σου για την υπομονη τους!!τι να πω για τα γλυκα δωρακια σου,μεγεια σου και παντα τυχερη!!!!!ολα πανεμορφα!!!!
Αχ αυτες οι συναντησεις μας γεμιζουν με τοση χαρα!!!παντα ετσι δυνατα και όμορφα να περνάτε!!Να εχουμε και κοινα:κραταμε τα χερακια για υπνο και φορεσαμε τα βραχιολάκια μας για το Μαρτη...

Unknown είπε...

... έχω μείνει άφωνη... υπέροχη μέρα, υπομονή, κατανόηση, τρυφερές στιγμές, χάδια, αγκαλιές, νανουρίσματα... τί άλλο να σημαίνει ευτυχία?

Unknown είπε...

... έχω μείνει άφωνη... υπέροχη μέρα, υπομονή, κατανόηση, τρυφερές στιγμές, χάδια, αγκαλιές, νανουρίσματα... τί άλλο να σημαίνει ευτυχία?

love2love είπε...

το οτι μπορεις να κανεις τοσο μεγαλες αναρτησεις μπραβο σου. βρε ολα μαζι τα ειπες και εμεις ολα μαζι τα ζησαμε καλη ξεκουραση

mammy on line είπε...

Καλημέρα Κατερίνα!Έχεις όρεξη για παιχνιδάκι;Έλα από το σπιτάκι μου να πάρεις τις οδηγίες...

Lyriel Bee είπε...

Κατερινάκι μου γλυκό, γειά σου !!
Η ανάρτηση σου ήταν απόλαυση, η συγκίνηση με τα παιδιά και τον Γλέζο, η χαρά να γνωρίσεις τα κορίτσια από τα μπλογκς, αλλά και οι φωτογραφίες που βγάζεις είναι υπέροχες {δες αυτή με τη μπύρα ας πούμε ...}!!!
Πάω να διαβάσω και τη σημερινή σου!

maya =^o^= είπε...

αν έρθεις τώρα στο σπιτάκι μου θα διαπιστώσεις βλέποντας την πρώτη φωτογραφία της νέας μου ανάρτησης πως έχουμε τον ίδιο τρίφτη με την κοπέλα με το κόκκινο φόρεμα...θα μου πεις εσύ κάθεσαι και γράφεις για έναν ήρωα κι εγώ σου μιλάω για τρίφτες..μη με παρεξηγείς..πολύ συγκινητική η ανάρτηση σου στο σημείο που τα παιδιά σου πήγαν τα λουλούδια και το πλήθος σταμάτησε να φωνάζει..υπέροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απερίγραπτη στιγμή....και πάλι ξεφεύγω απο την κεντρική ιδέα και θέλω να σου πω πως πολύ μου άρεσε και το μεταλλικό κουτάκι με τα γατάκια που έχεις στην κουζίνα σου..μη δω γάτα εγώ...happy weekend!!!

hamomilaki gr είπε...

Εμπειρία να γνωρίζεις από κοντά τον Μανώλη Γλέζο !

My little Prince ♕ Nikolas είπε...

Καλησπέρα. Μαγική στιγμή όντως με τα παιδιά και τον κ. Γλεζο. Μου άρεσε και η συνάντηση με τις μπλογκόφιλες. Πάντα τέτοια φιλάκια Μαρία