Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τα Θαλασσόξυλα και το Παγκάκι....

Χθες, έλαβα από το πουθενά ένα μικρό χαριτωμένο δωράκι και Ζακυνθινά μαντολάτα από την Χαρά....Μια παλιά  και πολλή δημιουργική Blogger και εξαιρετική  καλλιτέχνιδα. Έτσι χωρίς λόγο!!
Τι τυχερή που είμαι...Έκπληξη και χαρά μαζί...


Ξέρει να σκορπά χαρά, η Χαρά...Σε ευχαριστώ γλυκιά μου!!!

Καλοκαίριασε πια κι επίσημα...Φέτος βάλαμε στόχο να φτιάξουμε το πάνω μπαλκόνι μας! 
Είναι ένα μπαλκόνι τετράγωνο με ωραία θέα αλλά δεν καθόμαστε ποτέ εκεί. Βγαίνεις σε αυτό, από το δωμάτιο της Κα...
Αποφασίσαμε πριν δυο χρόνια, να βάλουμε κάτι για να μπορούμε να καθόμαστε άνετα και να το αξιοποιήσουμε... Όμως  λόγω έλλειψης χρημάτων το σχέδιο ναυάγησε και πήρε παράταση...Φέτος λοιπόν το πήραμε ζεστά το θέμα και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε φθηνές εναλλακτικές λύσεις...καθώς "λεφτά...δεν υπάρχουν"!!χε χε
Καταλήξαμε στις παλέτες... Ο Πα έφερε στο σπίτι πέντε παλέτες τις οποίες του έδωσαν από εταιρίες και δεν τις χρειάζονταν...Δωρεάν βέβαια...
Η Κα τις έβαψε άσπρες και μετά ο Πα τις ένωσε και έφτιαξε και ένα προσκέφαλο για να ακουμπάμε.




Έτοιμο λοιπόν !!! 

Φτιάξαμε έτσι ένα... παγκάκι να το πεις,  κρεββάτι να το πεις...πάντως είναι άνετο και μεγάλο!
Είχαμε μαξιλάρια πολλά που αγοράζαμε  κατά καιρούς, κυρίως σε περιόδους εκπτώσεων...Επίσης επειδή ήταν πολύ μεγάλο βάλαμε και το στρωματάκι από το παιδικό κρεβατάκι των παιδιών που είχαμε στο πατάρι....Ευκαιρία να το χρησιμοποιήσουμε ξανά. Η Κα πήρε ύφασμα από το ΙΚΕΑ κόστους 5 ευρώ και το τύλιξε για να δείχνει όμορφο.
Όμως πριν από αυτό, πήραμε κάποια θαλασσόξυλα και τα κρεμάσαμε στον τοίχο, πιασμένα με πετονιά. Είναι πανέμορφα και  ταξίδεψαν  από τη Γαύδο, ειδικά για τη Κα πριν 3 χρόνια...(Ευχαριστώ Πέτρο!!)

 




Μετά κρεμάσαμε κοχύλια και τους δυο μικρούς αστερίες από τα βαφτίσια του μικρού μας ανιψιού του Αντωνάκη....Δημιουργήθηκαν βέβαια στο μαγικό εργαστήρι της Ιθάκης.

Και να το αποτέλεσμα....



Στολίσαμε και με όλα τα όμορφα μικροαντικείμενα μας, όπως αυτή η τέλεια πέτρα κηροπήγιο ή τα κρεμαστά κηροπήγια που είναι και τα δύο Trimar και είναι δώρα της αδερφής της Κα.
























 Το κόστος του δύσκολο να το βρούμε... Η μπογιά μαζί με τα μαξιλάρια που ξαναλέμε, ότι αγοράστηκαν πριν χρόνια και  το ύφασμα  για το στρωματάκι...άντε 50 ευρώ βαριά!!
Τι ακριβώς θα παίρναμε με αυτά τα λεφτά για να καθόμαστε στο μπαλκόνι...Σίγουρα όχι ένα τόσο μεγάλο έπιπλο.
Τολμήστε το. Η δουλειά είναι λίγη. Δυο ώρες το βάψιμο, άλλες δύο το στήσιμο...Τέλος πάντων μιας ημέρας δουλειά...αλλά τι παγκάκι....
 Ένα τέλειο καφεδάκι στο κλείσιμο της ημέρας...Μεγάλη κούραση, αλλά το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε!!


Και βέβαια αυτοί που το χάρηκαν περισσότερο από όλους είναι οι πιτσιρικάδες...


Δήλωσαν πως θα κοιμούνται εκεί  όλο το καλοκαίρι και μαζί στήσαμε μια βραδιά θερινής προβολής ταινίας...Και τι ταινίας..." Το κοτοπουλάκι"!!

Κεριά αναμμένα, πίτσα, πατατάκια και χυμό....Τι τέλειο που είναι το καλοκαίρι....


Κλείνουμε με την τέλεια εικόνα του μικρού μας δέντρου που ζει στο μπαλκόνι αυτό!!! Ένα μικρό περγαμόντο, μεγαλώνει!!! Τι χαρά....


Καλημέρα από τους ΚάΠα και επιτέλους...Καλό Καλοκαίρι!!!!

72 σχόλια:

Δώρα είπε...

Το ζηλεύω απίστευτα αυτό το κρεβατοπαγκάκι στη βεράντα...
Είναι ό,τι καλύτερο για δροσερά καλοκαιρινά βράδια με παρέα ή χωρίς!
Καλό καλοκαίρι!!!

Χρυσαυγή είπε...

Ποιό ωραία κατασκευή δεν θα μπορούσατε να φτιάξετε!! Δεν ξέρω αν χτυπάει το μπαλκόνι αυτό ο μεσημεριανός ήλιος, αλλά τα μεσημέρια του καλοκαιριού είναι ένα καταπληκτικό κρεβάτι για ύπνο!!

Μπράβο σας για ακόμη μια φορά!
Οι κατασκευές σας με τρελαίνουν!

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Μπράβο ΚαΠα !!! Τέλειο είναι !!! Οτι πρέπει για βραδινές πορβολές και μεσημεριανούς ύπνους !!!

Lila Xagorari είπε...

Έχω γίνει φανατική των αναρτήσών σας!!! Μου άρεσαν όλα, προ ημερών σκεφτόμουν να φτιάξω μια θαλασσινή γωνιά στο μπαλκόνι οπότε θα κλέψω ιδέες!!

Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...

"Γράψατε" πάλι!!Αυτές οι παλέτες είναι λατρεμένες!!!Εξαιρετική δουλειά, μπράβο σας!!!

Georgina είπε...

Σας συγχαίρω! Υπέροχο! Μπράβο σας ρε παιδιά δείχνει πανέμορφο!

Ανώνυμος είπε...

Ε λοιπόν δεν παίζεστεεεεε με τίποτα.
Τα πιο τυχερά παιδάκια της εβδομάδας.
Χρυσό μετάλλιο σε ΚαΠα και πολλά θαυμαστικά!!!!

Αυτό το παραδεισένιο σπίτι έπεσε στα πιο κατάλληλα χέρια, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Φανατική θαυμάστρια Όλγα Κ.

Maria Villioti είπε...

Θαύματα κάνετε και οι δύο!!! Όνειρο το καναπεδοπαγκάκι σας!Κι εκτός που είναι οικονομική λύση, είναι και πρωτότυπη και διαφορετική από οποιοδήποτε έτοιμο σαλονάκι βεράντας.Τα μικρά νομίζω βρήκαν την γωνιά τους!Τέλεια! Μπράβο βρε παιδιά...πολύ μου αρέσετε οικογενειακώς!!!Χαχα...φιλιά πολλά και καλό καλοκαίρι να 'χουμε...

Irene είπε...

Πάρα πολύ ωραίο!!! Μπράβο σας καλό καλοκαίρι λοιπόν!!!...

Litsa είπε...

Τι τέλειο που έγινεεεε!! Πανέμορφο! Καλά είπα ότι τα ζωντόβολα θα το χαρούν περισσότερο απ' όλους!
Άντε και καλό καλοκαίρι

Dee Dee είπε...

Τι καταπληκτικο πραγμα φτιαξατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υπεροχο παιδια!!! Και τα υφασματα και οι μαξιλαρες και η θεα. Ονειρεμενα ολα! Μπραβο σας!!!

υ.γ. στην trimar εχετε μετοχες;;; :)

καλημεραααα

fotolabida maria είπε...

ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΦΙΛΙΑ!!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!
ΜΑΣΤΟΡΕΨΑΤΕ ΠΑΛΙ...ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΛΕΤΕΣ! ΟΜΟΡΦΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ!
ΑΝΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

Penelope είπε...

Μπράβο σας, δημιουργική μου οικογένεια! Αυτές είναι δράσεις που χαρίζουν εμπειρίες στους μικρούς αλλά και τη χαρά της δημιουργίας στους μεγάλους!
Καλό καλοκαίρι με πολύ ανάπαυση στο όμορφο καναπεδοκρέββατό σας :-))

Ανώνυμος είπε...

Έχω πέσει τυχαία στο blog σου πριν λίγο καιρό κι οφείλω να ομολογήσω πως με χαροποιεί ιδιαίτερα να σε διαβάζω αλλά και να βλέπω αυτές τις πανέμορφες κατασκευές που μας παρουσιάζεις. Τι ωραίο, πραγματικά, είναι το «καινούριο» παγκάκι που φτιάξατε αλλά και ολόκληρό σας το μπαλκόνι!

Owl Mommy Βέρα είπε...

Καλημέρα, καλημέρα!
Τα αξιοποιήσατε όλα! Κι έτσι πρέπει, μπράβο σας!

Βενετία είπε...

Με καλύπτουν στα ΄΄μπράβο΄΄ τα προηγούμενα σχόλια... Εγώ αυτό που θα ευχηθώ είναι να περάσετε πολλές όμορφες και χαρούμενες στιγμές σε αυτό το όμορφο μπαλκόνι σας....

thomi είπε...

φιλεναδακι μου εμένα λογω δουλειας αρχισε να μη μου αρεσει το καλοκαιρακι(δουλευω σε ναυτιλιακη και εχω πολυ αγχος και πιεση και δεν πηγαινω και διακοπες), αλλα χαρη στις ομορφες αναρτησεις σου αρχισα παλι να το χαιρομαι και να το αγαπω..
υγ.ασχετο αλλα στα ματια του λου βλεπω εμενα και τα παιδικα μου χρονια, τον αγαπω τοσο που συγκινουμαι απο χαρα κι αγαπη..να τον προσεχετε(καλε τι λεω, ειμαι σιγουρη)
καλες ξαπλες στον καινουριο σας καναπε, καλα χουζουρια και καλες κινηματογραφικες βραδιες, ειναι η ιδανικη φωλιτσα για χουχουλιασμα και πολυ πολυ ΑΓΑΠΗ..
Για μια ακομη φορα σας ευχομαι ολοψυχα το σπιτι σας να πλημμυριζει απο αγαπη για παντα!

Parents Land Gr είπε...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ!ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Πανέμορφο!!
Υπέροχο!!
Τέλειο!!!!
Μου αρέσει τρελά, μπράβο σας και γεια στα χεράκια σας!
Εύχομαι να το απολαύσετε και να το χαρείτε, οι πιτσιρικάδες πάντως βλέπω ότι ήδη το έχουν καταχαρεί!
Φιλιά!

lpower είπε...

Καλοκαιρινές καλημέρες ΚαΠα!
Έχω ενθουσιαστεί! Όχι μόνο γιατί το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, αλλά γιατί τα σημερινά σας νέα με γύρισαν μερικά χρόνια πίσω, όταν με τον αγαπημένο μου φτιάξαμε ακριβώς το ίδιο παγκάκι στο μποέμικο "εργένικο" σπιτάκι μας το 2004! Το εσωτερικό του σπιτιού ήταν μόλις 19m² αλλά η βεράντα του παλιού ρετιρέ ήταν τεράστια και φυσικά την είχαμε εκμεταλευτεί στο μέγιστο!! Εμείς είχαμε βάλει κανονικό μονό στρώμα και το είχαμε σετάρει με αντίστοιχο αυτοσχέδιο τραπεζάκι από παλέτες, όπου είχαμε στολίσει τις κρυφές εσοχές του με άμμο, κοχύλια και πέτρες από τις αγαπημένες μας παραλίες. Για να είναι πιο χρηστικό, είχαμε τοποθετήσει στην επάνω επιφάνεια του τραπεζιού, τζάμι για να απολαμβάνουμε τη φύση ...στο πιάτο μας!!! Μέχρι και το ίδιο επιδαπέδιο κηροπήγιο είχαμε στη γωνία του μπαλκονιού μας! Να τα απολαύσετε φίλοι μας ... με αγάπη, φυσικά υλικά και απλότητα!!!
Υ.Γ. Σου έχω πεί ότι, στα λόγια σου Κα, βλέπω τον εαυτό μου στο παρόν και στο μέλλον... Μόλις τον είδα και στο παρελθόν!!! Σε φιλώ!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Μπράβο σε όλη την ΚαΠα- οικογένεια!!!! Σε αυτούς που το σκέφτηκαν, σε αυτούς που το υλοποίησαν και σε αυτούς που φαίνεται ότι θα το αξιοποιήσουν όλο το καλοκαίρι. Παιδάκια μου να είστε καλά και να περνάτε έτσι όμορφα πάντα!!!! Σας φιλώ γλυκά όλους. Callie by Anthomeli

Eleni είπε...

Συγχαρητήρια είναι καταπληκτικό, φοβερό, τέλειο!!!!!!Μου αρέσει πάρα πολύ το κρεβατοπαγκάκι σας!Όσο για τη καλοκαιρινή διακόσμηση τι να πω, έχω καταενθουσιαστεί!Να περνάτε όμορφα!
Φιλιά πολλά!!!!

Παπίτσα είπε...

Απλά τέλειο!
Σπίτσλες.

Nena είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!
ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ...ΕΞΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

Angelique είπε...

Μπράβο παιδιά, πολύ όμορφη η κατασκευή και πάνω απ' όλα οικονομική!
Και εμείς έχουμε φτιάξει ένα μικρό παγκάκι με παλέτες στο περιορισμένο μπαλκονάκι μας.Κρίμα που δεν έχουμε αρκετό χώρο. Γι' αυτό εσείς που έχετε κοιτάξτε να το χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε!!
Καλή συνέχεια.

rotsax είπε...

Το χω ξαναπεί: η ισχύς εν τη ενώσει!!!Άλλη μια όμορφη κατασκευή και άκρως αναπαυτική...Την τίμησαν τα παιδιά σας δεόντως!!!!!!!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΠΑ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΑΣ, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΛΕΤΕΣ!!!!
ΜΗ ΜΟΥ ΒΕΖΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟ[Σ]ΚΛΗΣΗ!!!!!!ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!!
ΘΑ ΒΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
[ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΟΛΑ ]ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΚΟ ΜΕ ΠΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ HOMEWORK ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!
ΤΑ ΓΙΑΛΟΞΥΛΑ , ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ!!!!!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ!!
ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΔΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΥΣ ΣΑΣ!!!!!

Ερμιόνη είπε...

Παιδιά τι να πω!
Για μια φορά ακόμα μένω εντυπωσιασμένη από την κατασκευή και τις ωραίες ιδέες σας!
Το μπαλκόνι σας έγινε υπέροχο! Τώρα το καλοκαιράκι θα το ευχαριστηθείτε!
Φιλιά!

"Στον δικό μου υπέροχο κόσμο...." είπε...

Καλημέρα αγαπημένοι!Εκπληκτική η ιδέα σας και τέλειο το αποτέλεσμα!Μπήπως να ξεκινήσω αναζήτηση παλέτας;
Εύχομαι αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές!

χρυσάνθη είπε...

Ημουν σίγουρη ότι θα κάνατε μια πανέμορφη,χουχουλιάρικη και γουστόζικη γωνιά!!!Να τη χαρείτε με υγεία!!Καλό καλοκαίρι!!!

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς! είπε...

Πάρα πολύ ωραία κατασκευή! Μπράβο!!!

alex είπε...

ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

Μαμά Κουκουβάγια είπε...

Είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Φοβερή γωνιά.....Τελικά φαντασία και γούστο είναι το μυστικό...Μπράβο παιδιά, να έχετε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στη γωνίτσα σας!!!

KatrinArt είπε...

ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΑΓΚΑΚΙ,Σ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ,ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΘΕΑ!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

vailie είπε...

Αχ, ομορφη μου οικογενεια κι αγαπημενη....καιρο τις ζαχαρωνω υτες τις παλετες!!! Ολο σχεδια κανω για το πως να φτιαξω κι εγω (με το παλικαρακι μου) κανα καναπεδακο!!!Απο τον χειμωνα που πρωτο ειδα σε ενα περιοδικο...εχω σκασει σας λεω!!!
Γελασα πολυ με την ταινια "το κοτοπουλακι", λεει!!Αχαχαχαχαχα!!
Αχ, να παρω την οικογενεια και να σας ερθουμε να δουμε dvd μαζι σας?! Το σιγουρο ειναι οτι οι μικρες θα ξετρελλαινονταν!
Φιλια και σφιχτη αγκαλια! Ολα υπεροχα! Απο το φιλοξενο σπιτικο σας μεχρι τα δωρακια που φτανουν απο ομορφες γωνιες της Ελλαδιτσας μας με περισση αγαπη!
Φιλια1 Ειστε στην καρδια μου , οικογενεια ΚαΠα! ;ο)

Νίκη είπε...

Καλό καλοκαιρι παιδιά!
Θαυματα κάνατε πάλι ,απίστευτη γωνιά ξεκουρασης και δροσιάς στο μπαλκόνι ,άντε να ξεκολλήσουν τα πιτσιρίκια από κει!
Αλλά και όλη η ατμοσφαιρα με τα θαλασσόξυλα και τα κεριά σκέτη μαγεία!
Να το χαρείτε!

Ανώνυμος είπε...

Ζ Η Λ Ε Υ Ω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anna είπε...

ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ...ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΡΕΒΑΤΟΓΩΝΙΑ ΣΑΣ!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Οταν σου έστελνα Κατερινάκι την καρδιά,ήξερα γιατί...Είστε ΕΣΕΙΣ!
Η ομορφη οικογένειά σας, το σπίτι σας που μας τόχετε ανοίξει διάπλατο και εμείς δε χορταίνουμε να το χαζεύουμε.
Νάστε πάντα χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και να δημιουργείτε μοναδικής ομορφιάς πράγματα.ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ!
Φιλιά πολλά

Memaria είπε...

Πολύ καλή ιδέα που έγινε υπέροχη γωνιά!
Όλα είναι πολύ όμορφα!

Unknown είπε...

ωραίο εγινε βρε!!!!!Δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα από κανέναν.Καλά χουζούρια λοιπόν-)))))))))
πολλά φιλιά

Φανή είπε...

Καλώς σας βρήκα! Η γωνιά που φτιάξατε απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ότι και να πω είναι λίγο!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

Levina είπε...

Kατερινάκι μου ότι με έχετε ξετρελάνει με τις κατασκευές σας το έχω ξαναπεί ! Μόλις τελειώσω με την αναδόμηση του κήπου θα αναλάβω δράση με παλέτες που περιμένω να μου φέρουν και θα του δώσω να καταλάβει! Αν μου πεις πως να φτιάξω και ένα τραπέζι φαγητού από παλέτες ....χαχαχαχα.... ξέρω ξέρω... είμαι ανυπόφορη!!!
Να τα χαίρεστε κοριτσάκι μου , όλα είναι πανέμορφα και έχουν τεράστια αξία που είναι από τα χεράκια σας!!!

Πολλά πολλά βουνίσια δροσερά φιλιά και να έχετε ένα όμορφο βράδυ !!!

Αναστασία είπε...

Θαυμάσιο έγινε το μπαλκόνι σου. Τέλεια η ιδέα σου!!! Ζηλεύω πολύ. Έχεις και υπέροχη θέα!!!!Τέλεια!

STARDUST είπε...

Είσαι / είστε απίθανοι!

princess είπε...

Τι υπέροχη που έγινε αυτή η γωνιά! Μπράβο Κατερινάκι και Πανταζή!

marianth είπε...

ωραία ιδέα!!!δεν σε πειράζει να την δανειστώ γιατί θέλω να συμπληρώσω κάτι στο μπαλκόνι μας.
Τι ωραία θέα που έχει

myStickland είπε...

Kαλησπέρα..Λίγο πριν πάω για ύπνο πέρασα μια βόλτα απο εδω και ζήλεψα το παγκάκι-κρεββάτι..Τί όμορφο;Να πίνεις το πρωινό καφεδάκι ή να απολαμβάνεις το ποτό το βράδυ..νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα απο τη δικιά σας!!υπέροχο!!μπράβο σας παιδιά,ξέρετε να περνάτε καλά!
Καληνύχτα!

ShareYourLikes είπε...

Ε, η τρέλα που έχω για τις παλέτες είναι γνωστή!!! Κάνατε την καλύτερη δουλειά! Βγήκε καταπληκτικό το κρεβατοπαγκακι σας, ειναι υπεροχα τα διακοσμητικα στοιχεια...ολα!!! Το θαλασσοξυλο απλα ονειρο! Η θέα από τη βεράντα το κάτι άλλο! Όλα είναι απλά τέλεια!!! Να περνάτε καταπληκτικά αγαπημενη KaPa Family! ;)

Madlen είπε...

Μπράβο παιδιά, έγινε υπέροχο και πρακτικό το νέο σας στολίδι!!
Καλές καλοκαιρινές βραδυές στο όμορφο μπαλκονάκι σας και όχι μόνο!!

Nasia είπε...

θαλασσοξυλα ,αστερίες ,κουβαδάκια ,κεράκια ,πετρούλες, κοχυλάκια,πετονιές, στρωματσάδες...νομιζετε οτι ζειτε στη Θεσσαλονίκη!!!!στη Γαυδο ζείτε!!!!!!

myrto είπε...

Τέλειο για άραγμα το παγκάκι-κρεββατάκι! Μπράβο σας!!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

έγινε φανταστικο! Κι εμείς σκεφτόμασταν να φτιάξουμε ένα καναπεδάκι παρόμοιο αλλά δεν έχουμε σκεπαστή βεράντα. Το μόνο που μουυ λείπει είναι να μαζεύω κάθε τόσο τις μαξιλάρες να μην βραχούν ή να μην πάνε οι γάτες! Μπράβο και στους δυο σας.
Τι θέα υπέροχη!Γίνονταν να πάει χαμένη;
kathy by anthomeli

Elena είπε...

Μπράβο Κατερίνα μου, ο χώρος έγινε καταπληκτικός...ένα μικρός παράδεισος!! Η θέα είναι απίστευτη και λάτρεψα την κατασκευή με τα κοχύλια και τα κεριά! Τελικά όταν άνθρωπος έχει φαντασία και μεράκι, κάνει θαύματα!!! Πολλά φιλιά! :-)

manousina είπε...

Τι υπέροχο που είναι το κρεβατάκι!!!
Τι όμορφα χρώματα ...
Τι θέα...
Να χαίρεστε το σπιτικό σας
Φιλιά

mirsini's creations είπε...

Πώ....πώωωω....εντάξει!!!!!! Τί να πώ για εσένα και όλη αυτή την υπέροχη οικογένεια !!!!!! Είσαστε καταπληκτικοί....μαγικοί άνθρωποι και μας γεμίζετε με αισιοδοξία !!!! Μα τί πανέμορφο παγκάκι-ξαπλώστρα είναι αυτό....καταπληκτική ιδέα...με τις παλέτες μπορούμε να φτιάξουμε πολλά χρήσιμα και όμορφα πράγματα....βέβαια άμα ο άλλος έχει γούστο, ταλέντο και μεράκι όπως εσείς τότε τα αποτελέσματα είναι ονειρικά !!!! Πραγματικά ένα όνειρο είναι η γωνιά του μπαλκονιού σας...κι εγώ θα ήθελα να κοιμηθώ εκεί......είσαι μαγική μαμά....για πολλά φιλάκια !!!!!
Διάβασα όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις σου που είχα χάσει και συγκινήθηκα και γέλασα...όλα τα δυνατά συναισθήματα μου βγάζεις !!! Άλλη μία δασκάλα εκτός απο τη Μαρία...είσαι εσύ !!!!!
Το λατρέυω το blog σας !!!!! Φιλάκια πολλάααα καίιι Καλό Καλοκαίριιιιιιιιιιι !!!!!! :ο)))

Katrina είπε...

Απλα τελειοοοοοο!!!!!!!

mara είπε...

Κάντε χώρο να κάτσω και εγώ σε αυτό το γεμάτο ζωή,δημιουργηκότητα ,αγάπη και ζωντάνια παγκάκι....χωράω;Μάλλον ναι....φιλια σε όλους....

Teacup-In-The-Garden είπε...

What a great idea! Well done!
Markus

Craft Fairies είπε...

Η ζώη σας είναι για ζήλεμα!!Φτού σας!!!!

"ζαχαρούλα.." είπε...

δεν εχω λογια!!!!!!!!!!!

φανταστικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maria είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΩ....ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ...ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ...ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ!ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ,,,ΕΥΩΔΙΑΣΤΗ...ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ!ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Jacqueline είπε...

So nice to meet you! What a beautiful and restful spot you have created. I just love the wood with the shells hanging. Have a beautiful day.

Pelagie deParis είπε...

Τί λες, βρε παιδί... Χρυσά είναι τα χεράκια σας, και των δύο, το έχω ξαναπεί! Ωραία χρώματα, ωραίο αποτέλεσμα. Θα το χαρείτε όλο το καλοκαίρι.
Και το περγαμόντο, συμφωνώ, είναι όλα τα λεφτά!
Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

σας αξίζουν πολλά μπράβο.να είσται γεροί κ δυνατοί...φιλιά

ChristinaD είπε...

Πανέμορφη κατασκευή!!Πολύ την ζήλεψα, τι καλύτερο από το να χαλαρώνεις σε ένα τέτοιο καναπεδάκι στην βραδυνή δροσιά!! Η διακόσμηση της βεράντας υπέροχη!Μπράβο σας!!

CREATIVE KHADIJA είπε...

awesome..love your post :)

Miss Marple είπε...

Υπέροχη γωνίτσα! Μπράβο!

maya =^o^= είπε...

πωπω έγινε απίθανο!!!!!!!!!!φανταστικό!!!τέλειο χρώμα και ταιριάζει απίστευτα με τα μαξιλάρια!!!!απίθανο μέρος για να αράζεις!!!!

Demi είπε...

Είμαι μαγεμένη απο το καλοκαιρινό σας σκηνικό!!μπράβο και στους δυό σας!!ειναι όλα τέλεια!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καταπληκτικο βασω λαρισα