Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Το Γράμμα στον Άγιο παππούλη και τα κουδουνάκια...

Οι μέρες κυλούν με γρήγορους ρυθμούς...Τρέχουμε να προλάβουμε μιας και σε τρεις ημέρες φεύγουμε οικογενειακώς για να ταξιδέψουμε μέχρι τη Γερμανία και να κάνουμε Χριστούγεννα με τη γιαγιά και τον παππού...Η χαρά μου μεγάλη γιατί έχω να δω τους γονείς μου πολύ καιρό...περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Τα παιδιά είναι το ίδιο ξετρελαμένα, όσο για τον Πανταζή...εκείνος ουσιαστικά μας ξεσήκωσε...λατρεύει αυτό το ταξίδι!! Θα πάμε οδικώς...δυο μέρες στο δρόμο, θα μπούμε στο αμάξι και όλα θα μείνουν πίσω, έστω για δέκα ημέρες....

Οπότε πρέπει όλα να γίνουν γρήγορα για να προλάβουμε... Η ημέρα σήμερα ήταν αφιερωμένη στον κήπο. 
Κρέμασα τροφές για τα πουλιά στα δέντρα και αστεράκια... Η αυλή έβαλε κι αυτή  τα γιορτινά της.




Μάζεψα  καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς για να φτιάξω  μικρά στεφάνια.

 
Γίνονται πολύ εύκολα με σύρμα και μετά τους δίνω ότι σχήμα θέλω.



Αργότερα φτιάξαμε με τα παιδιά ένα στολιδάκι με κουδούνια. Τα κουδούνια που δηλώνουν την πίστη μας, στο θαύμα των Χριστουγέννων.
Γίνονται με τον ίδιο τρόπο.Κουδουνάκια αγορασμένα με το κομμάτι και σύρμα.Τα περνάμε σφιχτά στο σύρμα και γίνονται ένα πανέμορφο μικρό ή μεγάλο στεφάνι...


Κι ύστερα ήρθε η νύχτα και γράψαμε τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη...Υπέροχη βραδιά κάθε χρόνο. Χριστουγεννιάτικος Sinatra, μπισκοτάκια, φωτάκια και κέφι...
 

Το πρώτο του γράμμα στον Άγιο το έστειλε ο Άγγελος  ενός έτους...το έγραψα εγώ βέβαια και ακόμη το έχω!! Από τότε κάθε χρόνο στέλνουμε και λέω στέλνουμε γιατί γράφω και εγώ εννοείτε!!! Όσα γράμματα δεν του έγραψα ως παιδί τα γράφω τώρα!! 
Του ζητάω κάθε χρόνο το ίδιο και στέλνω ευχές σε αυτόν τον υπάλληλο του ταχυδρομείου που μπορεί να το διαβάσει...κάτι για να του φτιάξω τη μέρα. Με συγκινεί όταν έρχεται η απάντηση με ένα δωράκι και γράμμα απαντητικό από τον Άγιο Βασίλη...και τα παιδιά ξετρελαίνονται!
Φέτος η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα συγκινησιακή....Αντιλήφθηκα ότι ο Άγγελος έβαλε στο φάκελο χρήματα, 30 ευρώ που είχε μαζέψει στα γενέθλια του. Στην ερώτηση μου, μου απάντησε ότι θέλει να στείλει τα χρήματα στον Άγιο για να μπορέσει να πάρει δώρα στα φτωχά παιδιά.... όταν του είπα ότι δεν μπορεί να στείλει τα χρήματα έβαλε τα κλάματα...και εγώ μαζί του! 

Αχ αυτά τα παιδιά...κάνουν απλό τον πολύπλοκο κόσμο μας....

Τον καθησύχασα, τον διαβεβαίωσα ότι ο Άγιος θα τα καταφέρει και φέτος και αποτελειώσαμε τα γράμματα και τις κάρτες σε φίλους, που στέλνουμε κάθε χρόνο!!
Μα, τα δάκρυα του έμειναν στα μάτια μου...



Τώρα τα αγόρια μου κοιμούνται ...και τα τρία!! Ρεμβάζω κοιτάζοντας τα κεράκια να καίνε στο μπαλκόνι πάνω σε ένα μεγάλο στολισμένο κλαδί...




Υπέροχα μελαγχολικό...

Το γράμμα είναι πάνω στο τραπέζι. Αύριο θα το ταχυδρομήσουμε. Γράφει με μεγάλα ανορθόγραφα κι  άτσαλα γράμματα:  "Άγιος Βασίλης Βόριος Πόλος"...

 
Είναι 9 κι ακόμη πιστεύει, σε πείσμα όλων των κολλητών του που λένε ότι δεν υπάρχει...
Εγώ μεγάλωσα χωρίς πίστη σε αυτόν τον παππούλη. Χωρίς αναμονή της γλυκιάς του επίσκεψης...Πρώτη του φορά με επισκέφτηκε στα πρώτα μου Χριστούγεννα ως μαμά....κι ύστερα απλά τον βρήκα στα μάτια των παιδιών μου!!
Νιώθω ευλογία γιατί, στο δικό μας σπίτι ακούμε όλοι το μικρό  κουδουνάκι...ελπίζω μόνο κι εύχομαι να το ακούμε για πολλά πολλά ακόμη χρόνια!!! Γιατί όχι...για μια ζωή...




39 σχόλια:

maya =^o^= είπε...

δεν χορταίνω να διαβάζω τις αναρτήσεις σου!!!τα στεφανάκια απο τους καρπούς των τριαντάφυλλων είναι απίθανη ιδέα!!τι ωραία που τα περνάτε!!πάντα τέτοια σας εύχομαι!!!και του χρόνου με υγεία!!!! να πας αύριο νωρίς στο ταχυδρομείο για τα γράμματα του άγιου βασίλη γιατί έχει πολύ κόσμο αυτές τις μέρες!!χιχιιχιχ!!!και τα κεριά δίνουν φοβερή ατμόσφαιρα!!εμάς μας αρέσει να στολίζουμε το δέντρο ακούγοντας μεταξύ άλλων και σινάτρα!!πολλά γατοφιλάκια!!!μιάου!!!

Δώρα είπε...

Αχ το γλυκό μου αγόρι,έβαλε και αυτοκολλητάκι στο φάκελο...
Η αυλή σας είναι υπέροχη....και το υπόλοιπο σπίτι βέβαια!!
Το ιδανικό!

Angelique είπε...

Μπορώ να πω για ακόμα μια φορά ότι ζηλεύω αυτή την αυλή;;;
Τα στεφανάκια είναι τόσο ιδιαίτερα και ξεχωριστά!!!
Τι τρυφερό παιδάκι ο Αγγελος!!Νομίζω πως τώρα νιώθουμε ακόμη περισσότερο την ανάγκη να πιστέψουμε στον Άγιο Βασίλη!!Χο,χο,χο!!!
Εύχομαι να περάσετε υπέροχα και να γυρίσετε ανανεωμένοι!!

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ!!
ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΗ;
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ!
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΑΡΚ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΤΕ!!!!!!!
ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

thomi είπε...

κατερινακι μου κι εγώ ακριβώς το ίδιο..μεγάλωσα χωρίς πίστη στον Άγιο Βασίλη, μα τώρα που μεγάλωσα το πιστεύω όσο τίποτα αλλο..δεν μπορεί σίγουρα περνάει και από το δικό μας σπίτι..άγιος βασίλης είναι αυτος!

Παπίτσα είπε...

Τι άτσαλα γράμματα, καλέ; Τέλεια είναι!
Τι εννοείς "και ακόμη το έχω"; Δε το έστειλες; Δε σου έφερε δώρα; Δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

Θα περάσετε τέλεια στη Γερμανία, τα Χριστούγεννα εκεί είναι τελείως παραμυθένια!

Φιλιά!

Litsa είπε...

Όμορφη, πολύ όμορφη ανάρτηση...
Θα σου πω και αυτό που μου εκμυστηρεύτηκε ο Άγγελος την Πέμπτη: τα χρήματα τα έβαλε στον φάκελο γιατί το δώρο που ζητάει είναι πανάκριβο, οπότε ελπίζει πως έτσι θα τον ξελαφρώσει λιγάκι (μάλιστα μου είπε ότι θα του βάλει δέκα ευρώ). Χαχαχα είναι τρελοκομείο, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει στο μυαλό του, όπως και να έχει το πράγμα πάντως, είναι φιλότιμος !
Εύχομαι να σας τα φέρει όλα ο Άγιος, να είστε ευχαριστημένοι κι ευτυχισμένοι!!

Δέσποινα είπε...

Κάθε φορά που διαβάζω τις αναρτήσεις σας είναι να σαν να πίνουμε μαζί ζεστό καφέ κάπου στο σπίτι σας!

Dee Dee είπε...

Υπεροχες στιγμες!!!
Ευχομαι να περασετε υπεροχα στην Γερμανια, οικογενειακα και χουχουλιαρικα και να πιστευετε για πολλα πολλα ακομη χρονια στον Αγιο Βασιλη!!

xxx :)

tzeni xr. είπε...

Απλά υπέροχα....................

Καλό ταξίδι ΚaPa!!!!!!!!!!!!!
Καλές γιορτές και εύχομαι μια ζωή να ακούτε το κουδούνακι του Άγιου βασίλη.....



(πάλι με συγκίνησες αχ αυτές οι μητρικές ορμόνες θα φταίνε)

Marie είπε...

Πάλι έμεινα με ένα χαμόγελο στο στόμα... Δε θα σχολιάσω τίποτα... απλά σας απολαμβάνω... Φιλιά πολλά!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΟ ΑΝΟΜΒΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΖΕΡΜΑΝΙ. ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ!!
ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΕΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ....ΑΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

deppy11 είπε...

εγω δεν χορταινω τις φωτογραφιες σου!!!
υπεροχες !!! τελειες!!!
οι στιγμες με την οικογενεια μας σημαντικες και πολυτιμες!!!
Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!! παντα ευτυχισμενοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχη ανάρτηση για άλλη μια φορά!!!!!Καλό ταξίδι σας εύχομαι,καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένη καλή χρονιά...φιλάκια πολλά, γλυκό μου Κατερινάκι

koralee είπε...

Such Christmas Joy you share...your home and yard looks amazingly beautiful. Enjoy all the blessings my friend. xoxoxo

myStickland είπε...

(Εγω φιλενάδα ενα θα σου πω..όσο υπάρχουν παιδιά, υπάρχει και Άγιος Βασίλης..)
Τι όμορφες εικόνες..τι γλυκά συναισθήματα φυτεύουν στη καρδιά μου..Τα αγόρια σου είναι πολύ τυχερά που σε έχουν!!
Καλό ταξίδι σας εύχομαι..Καλά Χριστούγεννα!!
(περιμένουμε πολλές φωτογραφίες απο τις διακοπές σας ε?) φιλιά<3

vailie είπε...

Ε,λοιπον, Κατερινακι,αμα ξεκιναω να διαβαζω αναρτηση σου, θα παιρνω και ενα πακετο χαρτομαντιλα μαζι μου γιατι καταληγω απο βουρκωμενη μεχρι να πλανταζω στο κλαμα!!! Καλε μου Πανταζη, μαζεψε την γυναικουλα σου....,ειναι αντιοικονομικη! Στο τελος θα σκουπιζομαι στα μανικια μου σαν μικρο παιδι! χιχιχι! :ο)
Ευχομαι να περασετε ΑΨΟΓΑ!!! στην Γερμανια μαζι με τους γονεις σας!
και να βαλω μια μικρη ευχη ακομη... μηπως εκεινο το ελκηθρο που σερνουν τα 2 αγορακια ειναι καιρος να βγει αληθινο?...(λεω εγω τωρα...) χαχαχα μην με στραβοκοιτατε και οι δυο!!!
το πηρατε το μνμ......
Ελπιζω να πεσει καμια αναρτηση και απο Τζερμανι γιατι θα μου λειψετε!
Μακια σε ζεστα μαγουλακια :ο)

Owl Mommy Βέρα είπε...

Τι ωραίος κι ο κήπος..και οι πιτσιρίκοι με τα γράμματα! Τι σκέφτονται καμμιά φορά, ε..? Καλά να περάσετε στη Γερμανία, περιμένουμε υπέροχες φωτογραφίες! Να έχετε καλό ταξίδι και να ξεκουραστείτε βολτάροντας!

fani είπε...

Αχ το γλυκο μου το αγορακι!!!!Ξαδερφουλα σε ζηλευω που πατε ολοιιιι μαζι Γερμανια και μ΄αφηνετε εμενα εδω.Να περασετε τελεια να μου φιλησεις τη θειουλα μου την πολυαγαπημενη και θα σας περιμενω μετα για καφεδακι.φιλια σε ολους και ιδιαιτερα στα αγορια μου!!!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

πανέμορφο! Μου άρεσε που γράφεις κι εσύ στο υπάλληλο του Ταχυδρομείου!

Eva's blog είπε...

Πανέμορφα στολισμένο σπιτικό ακόμη και στην αυλή!!!Οι αναρτήσεις σου στο έχω ξαναπεί κορίτσι μου, μου βγάζουν γλύκα και αγάπη!!!Μια δεμένη οικογένεια που αποτελεί παράδειγμα...Μου άρεσε που τα παιδιά πιστεύουν στο Αη Βασίλη.Τα δικά μου πιστεύανε μέχρι και να τελειώσουν το δημοτικό... Ήταν βέβαια υποψιασμένου και ρωτούσαν συνέχεια αλλά το καλλιεργούσα κι εγώ ....Μου αρέσει... Έχουν χρόνια πολλά μπροστά τους να μάθουν για τον καταναλωτισμό... ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕσ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!

Summertime Blues είπε...

ωραίο αυτό με τα κουδουνάκια.
να περάσετε καλά πολύ καλά.
ο άγιος Βασίλης ζει!

vailie είπε...

Ηθελα να σχολιασω κι αλλα χθες,μα ημουν τοσο συγκινημενη... Σιγουρα ειναι οι μητρικες ορμονες,οπως λεει η Τζενη Χρ.και δεν χρειαζεται να εισαι εγκυος για να σε τρελλανουν!
Λοιπον, τωρα που ειμαι πιο ψυχραιμη, θελω να σου πω οτι ολα ειναι μαγικα στο ομορφο σπιτικο σας,ιδιως οταν σβηνουν τα φωτα τα πολλα και επικρατει ησυχια!
Λατρεψα τους ομορφα διακοσμημενους καρπους της τριανταφυλλιας! και πανω στα στεφανια εδειχναν υπεροχοι!Μπορω να χρησιμοποιησω την ιδεα,ε?(τρεμετε φυτα, ετσι και σας βρω θα σας τσουρομαδησω!χαχαχα)
Και τα πουλοσπιτακια σας με τα κερια...σαν να βγηκαν απο ονειρο! Εισαι σιγουρη πως δεν σε κρυφοκοιταζαν αγγελακια απο το παραθυρο,οταν εσβησες τα φωτα και κοιμηθηκαν τα παλικαρακια σου?.....
Να περασετε τελεια μαζι με τους αγαπημενους σας στη Γερμανια, να προσεχετε και να γεμισετε ομορφες αναμνησεις! Και πιο πολυ τα μικρακια σας , γιατι αυτες θα κουβαλανε παντα μαζι τους και θα τα κανουν να επιστρεφουν στα μερη και στους ανθρωπους που αγαπησαν!
Υ.Γ.:Φιλια απτο κοριτσι του "Τουρτούρη" -του Ευγενιου Τριβιζα! (παω να αναψω τζακακι γιατι ξυλιασαν τα δαχτυλα μου και δεν μπορω να πληκτρολογησω!)
Byeeeeeeee!!!!!

vailie είπε...

Υ.Γ.2: Να βγαλετε πολλες πολλες φωτος για να μας δειξετε πως περασατε (ξερω,ξερω,θα παρω και το μεγαλο ρολο χαρτι κουζινας να σκουπιζομαι γιατι, οτι θαναι δακρυβρεχτες και νοσταλγικες και απ'ολα, οι επομενες αναρτησεις σου...σου το υπογραφω κιολας!)
Υ.Γ.3:Δεν ηξερα οτι καποιος ανοιγει και απανταει στα γραμματα του Αη-Βασιλη. Νομιζω φετος θα λαβει κι απο μενα λιγα λογακια αγαπης! Σε ευχαριστω Κατερινακι για ολα!
Φιλια!!!

Lyriel Bee είπε...

Πο πο ... τι ατμόσφαιρα! Τέλεια τα κεράκια στο κλαδάκι ε? Αχ και πόσο ζηλεύω που πάτε Γερμανία, δεν έχω πάει ποτέ και φαντάζομαι θα είναι πανέμορφα το χειμώνα !! Να τα περάσετε φανταστικά !! Πολλές πολλές ευχές, και ο αη βασίλης να φέρει σε όλους σας ότι του ζητήσατε :))

princess είπε...

Μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων η ανάρτησή σου! Το γράμμα των παιδιών είναι υπέροχο!!! Καλό ταξίδι να έχετε Κατερινάκι και Πανταζή και να περάσετε τις ωραιότερες γιορτές μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους!!!

Katerina είπε...

Τι υπέροχες φωτογραφίες... τι όμορφη εξοχή, τι ωραία δημιουργία! Πόσο αληθινό το πνεύμε των Χριστουγέννων...
Να έχετε ένα όμορφο ταξίδι και να περάσετε τέλεια!!!!
Καλές γιορτές!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Υπέροχο κείμενο. Να περνάτε πάντα τόσο υπέροχα και γλυκά. Το Ανθομέλι σας εύχετε να περάσετε πανέμορφα στη Γερμανία και να έχετε Καλά Χριστούγεννα! Φιλιά

Μαρία είπε...

κοριτσι νασαι καλα..να περασεται καλα..και πρωτα ο Θεος..καλα Χριστουγεννα..χαιρομαι που σε βρισκω..υπεροχη αναρτηση..καλη επιστροφη..πολλα φιλια

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Μιλάμε για ονειρική εγγραφή.
Αποκάλυψη αστείρευτης δημιουργικής πηγής είσαι κοπέλα μου.
Να ζήσεις και να χαίρεσαι τόσες αγάπες στη ζωή σου αλλά και τόσες ομορφιές που την έχεις στολίσει.
Και δεν εννοώ βέβαια τις φανταστικές διακοσμήσεις σου αλλά τον θησαυρό που προφανώς κουβαλάς μέσα σου ,για να βγαίνει και να ακτινοβολεί έτσι προς τα έξω.

Μπράβο .Πολύ χάρηκα που σε αντάμωσα .
Σε εχαριστώ.

Sophie είπε...

Κατερίνα μου πολλή γλυκιά ανάρτηση όπως πάντα βέβαια!!!Σας εύχομαι να περάσετε όμορφες γιορτές με την οικογένειά σας και να έχετε ένα καλό ταξίδι!!!Το πνεύμα των Χριστουγέννων να σας συντροφεύει πάντα!!!Φιλάκια!!!!

Christina Panetsou είπε...

Χαρούμενα Χριστούγεννα!!!Να περάσετε τέλεια στη Γερμανία και να έχετε καλό ταξίδι!!!!

"ζαχαρούλα.." είπε...

οι αναρτήσεις σου κάθε φορά με τρελαίνουν.. ενίοτε ανατριχιάζω όπως σήμερα... τι καλά παιδιά μεγαλώνετε.. αλλά έτσι γλυκείς που είστε και οι δύο , αναμενόμενο...

θα αφήσω ασχολίαστα τα υπέροχα στεφάνια και την άπαιχτη αυλή σου...
τι να πω για τον σινάτρα, για τα γράμματα στον Αγιο Βασίλη...

δεν έχω λόγια.... απλά καλό ταξίδι.. να περάσετε τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε φιλώ...................

Magia da Inês είπε...

°º♫
°º✿
º° ✿♥ ♫° ·.
✿⊱╮ FELIZ NATAL!
QUE 2012 VENHA CHEIO DE PAZ, COM DIAS MELHORES PARA TODOS.
Bom domingo!
Beijinhos.
Brasil.
✿⊱╮

Αγγελικη Ν είπε...

Να περάσετε μαγικά στην Γερμανία! Τα στεφανάκια υπέροχα! Κράτησε το όνειρο μέσα σου μας ταξιδεύεις!
Φιλιά από Ν Αφρική

Λαμπρινή είπε...

Κατερινάκι μου,τώρα που σου γράφω έχετε είδη φτάσει στον προορισμό σας οπότε σου στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για τα Χριστούγεννα,να περάσετε πολύ όμορφα στην αγκαλιά όλης της οικογένειας μαζεμένης και με το καλό να γυρίσετε πίσω να μας πείτε τα νέα σας,με πολλέεεεες φωτογραφίες!!
Πολλά φιλάκια!

Magia da Inês είπε...

…………()
…………( )
………|░░░|
………|░░░|
………|░░░|
………|░░░|
°º♫✿ ♪FELIZ
°º✿ NATAL!!!
º° ✿♥ ♫° ·.

Magia da Inês είπε...

♫♫♫ Feliz Natal!!!


…………(¯`O´¯)
…………*./ | \ .*
…………..*♫*.
………, • '*♥* ' • ,
……. '*• ♫♫♫•*'
….. ' *, • '♫ ' • ,* '
….' * • ♫*♥*♫• * '
… * , • Feliz' • , * '
…* ' •♫♫*♥*♫♫ • ' * '
' ' • . Navidad . • ' ' '
' ' • ♫♫♫*♥*♫♫♫• * ' '
…………..x♥x
…………….♥
Que o Natal não seja apenas uma data, mas um estado de espírito a nos orientar a vida.

FELIZ NATAL!!!
Beijinhos.
Brasil

Onirokosmos είπε...

Δεν χορταίνω να σε διαβάζω! Και κάθε φορά, ότι μα ότι κι αν γράψεις με συγκινεί το ίδιο. Να περάσετε καλά όπου κι αν βρεθείτε τις γιορτινές αυτές μέρες και να μοιράσετε κάτι από την ομορφιά που κλείνετε μέσα σας, σε όσους άλλους βρεθούν κοντά σας!