Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Ο Χάρτινος Κύκνος ανοίγει φτερά!!!

Επιτέλους το ταξίδι του Χάρτινου Κύκνου ξεκινά. Πρώτα Κατερίνη στην όμορφη γενέτειρα μου,  την Παρασκευή 11 Μάη, μετά Θεσσαλονίκη στις 25 Μάη με μια ακόμη τρυφερή βραδιά και κλείνουμε πανηγυρικά με Αθήνα στις 19 Ιούνη, με μια ελπίζω καλοκαιρινή φιέστα μαζί σας.

Η χαρά μου μεγάλη γιατί επιτέλους θα έρθω σε επαφή με όλους εσάς που θα καταφέρετε να είστε εκεί. Εσάς που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζετε, με φροντίζετε, μου δείχνετε το ενδιαφέρον και το νοιάξιμο σας. Εσείς οι μαγικοί άνθρωποι που σας νιώθω ως ευεργέτες μου!

Είναι η δεύτερη φορά που θα το  ζήσω όλο αυτό κι αναρωτιέμαι αν θα έχει τα ίδια συναισθήματα. Όλον αυτό τον καιρό μου στέλνετε όλοι εσείς φωτογραφίες με τον Κύκνο, όπως κάνατε και με το Κοχυλάκι. Έτσι δημιούργησα στο pinterest έναν φάκελο και με τα δυο βιβλία με τις εικόνες σας.Τις δικές σας εικόνες που με τόση γενναιοδωρία και ενθουσιασμό, μοιράζεστε μαζί μου!
Στο κοχυλάκι μου στείλετε απίθανες φωτογραφίες από θάλασσες, βουνά, καφέδες, μοναχικές βραδιές, ταξίδια, βόλτες σας παρέα με το βιβλίο μου και με γεμίσατε συγκίνηση.
Τώρα στον Κύκνο και πάλι κάνετε το ίδιο κι έχουν έρθει ήδη 39 φωτογραφίες. Σας ευχαριστώ!
Συνεχίστε να το κάνετε σας παρακαλώ αυτή η επικοινωνία με γεμίζει με χαρά!

Ο Χάρτινος Κύκνος pinterest
Ξεκινάμε λοιπόν παρέα με όλους αυτούς τους πρωταγωνιστές του βιβλίου. Ξεκινάμε παρέα, να τους δώσουμε φωνή και μέσα από αυτούς να δανείσουμε την φωνή μας σε όσους δεν έχουν!
Για να γίνει αυτό θα πρέπει  απλά...να θυμόμαστε, "να έχουμε το ίδιο βλέμμα για όλους τους ανθρώπους"!

Κατερίνη λοιπόν. Στον εμπνευσμένο χώρο του αγαπημένου μου βιβλιοπωλείου Νέστωρ. Παρέα με την Δέσποινα Νέστωρα, την ιδιοκτήτρια, που είναι ένα πλάσμα ανοιχτό και γενναιόδωρο και εκτός από την φιλοξενία στον πανέμορφο χώρο της, θα μας διαβάσει και μικρά αποσπάσματα του βιβλίου.
Θα μας συντροφέψουν δυο κορίτσια επίσης αγαπημένα:
  • Δομνίκη Καράτζιου  Συγγραφέας του βιβλίου "Ο Γλάρος Νάθαν ο Σφυριχτής", ραδιοφωνική παραγωγός καθώς και παιδική μου φίλη.
  • Μπέττυ Ποικιλίδου Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας, παιδική φίλη της αδερφής μου και...βιβλιοφάγος.
Σας περιμένουμε λοιπόν την Παρασκευή 11 Μαΐου, στις 20.30 το βραδάκι στον χώρο του βιβλιοπωλείου Νέστωρ, για γνωριμία και μοίρασμα. Η παρουσία σας θα  είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα και θα δώσει σε όλους μας μεγάλη χαρά.

Καλημέρα λοιπόν αγαπημένοι. Ο Μάης μπήκε δυναμικά...ίσως παραπάνω δυναμικά για κάποιους από εμάς...αλλά του το συγχωρούμε γιατί μας ήρθε τελικά γεμάτος δώρα! Κι αν τα δώρα δεν έρχονται πάντα σε όμορφο περιτύλιγμα δεν παύουν να είναι δώρα που έχουν κάτι να μας μάθουν και να μας θυμίσουν!
Ένα δώρο σε τέλειο περιτύλιγμα όμως, είναι για εμένα οι παρουσιάσεις που έρχονται και με γεμίζουν προσμονή! Σας περιμένω....

Είμαστε επιτέλους στην καρδιά της Άνοιξης!!! Πάμε αγαπημένοι! Δυνατά!
                                                                                                                       Κατερίνα

4 σχόλια:

MariaP είπε...

Καλή επιτυχία στον Χάρτινο Κύκνο σου!!! Ανυπομονώ για την παρουσίαση στην Αθήνα!! (Μαρία)

MariaP είπε...

Καλή επιτυχία!! Ανυπομονώ για την παρουσίαση στην Αθήνα.

LitsArt είπε...

καλοταξιδο!

Αφροδίτη είπε...

Ήρθε η Βενετιά, φορτωμένη πάλι με δώρα και με μια δική μου παραγγελιά, "το Χάρτινο τον Κύκνο σου" μέσα στις αποσκευές της. Και ήταν όλα έτοιμα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια κανονισμένα. Αλλά η στιγμή τα ήθελε διαφορετικά, ο χρόνος μάς ξεγέλασε και μας έπαιξε παιχνίδι... Δεν ξέρω το γιατί, μα για δεύτερη φορά τούτη η συνάντηση δεν έμελε να γίνει. Τώρα περιμένω το "Χάρτινο τον Κύκνο" σου ταχυδρομικώς, γιατί την υπόσχεσή της εκείνη την κράτησε και στα χέρια μου θε' να τον κρατήσω. Ανυπομονώ... Την ευχαριστώ. Την ευγνωμονώ.