Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Η επιστροφή του "13"!

Το  13 ελπίζω να το θυμάστε! Είναι η θεατρική παράσταση της εθελοντικής ομάδας Κύκλος Ζωής. 
Αυτοί που έχουν ανεβάσει μπόλιες παραστάσεις...δεν θυμάμαι πια πόσες και ανήκουν στον Κοινωνικό Σύλλογο Δέντρο Ζωής....


Ναι αυτοί που ως στόχο έχουν τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και ως τώρα με τα έσοδα των παραστάσεων τους έχουν δώσει βοήθεια σε δεκάδες κοινωνικούς συλλόγους και δομές που χρειάζονται υποστήριξη... Συγκεκριμένα: 

Συνεργάσθηκαν με: το «ΚΑΠΠΑ 2000» (πολυχώρος για άτομα µε αναπηρίες), την «Κιβωτό» (κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών µε ειδικές ανάγκες στην Κοζάνη), το «ΕΕΠΑΑ» (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόµων), το Παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, «Το σπίτι της Μαρίας» (ξενώνας προστασίας άγαµων µητέρων), το Πολυιατρείο Θεσσαλονίκης των «Γιατρών του Κόσµου», τον «Σύλλογο για παιδιά µε Σύνδροµο Down», την «Πνοή Ελπίδας», τον «Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ», τον Εθελοντικό Οργανισμό «Το χαµόγελο του Παιδιού», τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών µε νεοπλασµατικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάµψη» και το Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών «Καταφύγιο Γυναίκας» και ενισχύσαμε οικονομικά οικογένειες με παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ενώνονται λοιπόν και πάλι για να δώσουν τα δυνατά τους για τρεις παραστάσεις στο Βασιλικό θέατρο και αυτή τη φορά τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος  "Η Λάμψη" στο Παιδικό χωρίο SOS  Φίλυρο και στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης.

Η παράσταση αυτή θα είναι ξεχωριστή γιατί το "13", είναι ένα έργο που ως στόχο έχει να μας ανακινήσει. Να μας ξεσηκώσει, να μας αλλάξει. Το "13" είναι ένα έργο για τον καθένα που γεννήθηκε ή νιώθει διαφορετικός. Για όλους αυτούς που δεν χωρούν, που δεν έφτανε η αγάπη του κόσμου αυτού για να τους χωρέσει. 
Κι όμως πάλεψαν. Κι όμως χώρεσαν. Κι όμως κατέκτησαν αυτό που αξίζουν! 
Το "13" είναι ένα έργο για τον έρωτα, για το φόβο, μα πιο πολύ για την υπέρβαση...για την αγάπη!!! Γιατί μόνο η αγάπη μας βοηθά να υπερβούμε τους φόβους για να την κατακτήσουμε!






Θα είναι μια υπέροχη υπέροχη παράσταση κι είναι σημαντικό να είμαστε εκεί για πολλούς λόγους μια πολύ για αυτούς που μας χρειάζονται!
Δείτε παρακάτω τις ημερομηνίες και διαλέξτε παράσταση!
Θα είμαστε όοοολοι εκεί! Σας περιμένουμε!!!


Διαβάστε εδώ παλιότερες αναρτήσεις για την ομάδα του Κύκλου Ζωής

...και τέλος να δηλώσω για ακόμη μια φορά πως για εμένα η χαρά είναι και πάλι διπλή καθώς και σε αυτή την παράσταση συμμετέχει και το δικό μου τρελό αγόρι με έναν ρόλο που του ταιριάζει γάντι! 

Δείτε παρακάτω εικόνες από τις πρόβες!





Αγαπημένοι...μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία. Είναι πελώριο το να συμμετάσχουμε σε τέτοιους είδους δράσεις....Ο καθένας βοηθά και συνεισφέρει όπως μπορεί. Άλλωστε και μόνο η συμμετοχή είναι δράση και μας αφορά όλους. Οπότε σας περιμένουμε...
                                                                                                                     Κατερίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: