Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Μάρτης ίσον Άνοιξη...

Τον Luciano Rosso  δεν ξέρω αν τον έχετε δει ποτέ....αλλά η αλήθεια είναι πως μάλλον τον  ξέρετε γιατί είναι πολύ διάσημος πια...Ο τύπος αυτός είναι η τρέλα μου και σε μέρες ζόρικες πάντα με κάνει να γελάω!

Οπότε μιας και μπαίνει νέος μήνας γδάρτης και παλουκοκάφτης...έχουμε ανάγκη από πρωινή διασκέδαση...και μιας κι είχα μια τόσο δύσκολη εβδομάδα, κι ενώ έχω δυο αναρτήσεις μισές, δεν κατάφερα να επικεντρωθώ σε καμία...Ούτε σε τίποτε άλλο πέρα από τα βασικά, εδώ που τα λέμε!

Έτσι σήμερα αποφάσισα να μην απέχω μα να μοιραστώ μαζί σας, το βίντεο που με έκανε να γελάσω πολύ και να μας χαρίσω ένα πρωινό χωρίς πολλές σκέψεις μα με λίγο γέλιο και μάλιστα με ένα τραγούδι γεμάτο έρωτα κι αγάπη μιας και ο Luciano έκανε αυτή την δημοσίευση με αφορμή τον φετινό Βαλεντίνο.



Σας στέλνω την αγάπη μου μαζί με φωτεινές καλημέρες και πολλές ευχές για ένα όμορφο Μάρτη όσο γδάρτης κι αν είναι...
Κι εδώ που τα λέμε ας είναι γρουσούζης ο μήνας αυτός κι ας κάνει τα δικά του που ήδη τα άρχισε δηλαδή....ότι κι αν κάνει, όπως κι αν το κάνει, όσο κι αν έχει τα νεύρα του κι όσο κι αν είναι παιχνιδιάρης και μας αλλάζει τα φώτα...τελικά όπως γράφει και στο μαρτάκι που φοράω πια και μου έστειλε η αδερφή μου ...

"Κάθε Μάρτη αρχίζει μια Άνοιξη", από το ποίημα του Μανώλη Αναγνωστάκη.

Wood and Stone by Lts

Μια Άνοιξη και μια αλλαγή λοιπόν...κι ο Μάρτης είναι κατεξοχήν ο μήνας αλλαγών γύρω μας και μέσα μας. Ίσως και γιαυτό να είναι τόσο γεμάτος αστάθεια. Όπως όταν μπαίνουμε σε μια αλλαγή στα πρώτα στάδια της δεν ξέρουμε πως να υπάρχουμε μέσα σε αυτή, πως να σταθούμε και μέχρι να βρούμε ισορροπία, λίγο το χάνουμε και βιώνουμε πολλές συναισθηματικές εξάρσεις και εσωτερικές συγκρούσεις...

Μα όσο κι αν μπερδευτούμε. Όσο κι αν κάνουμε πίσω και μετά μπρος και μετά πάλι πίσω....η αλλαγή έχει πια δρομολογηθεί. Γιατί Μάρτης ίσον Άνοιξη. Τελεία και παύλα.
Με αφορμή τις αλλαγές λοιπόν την Πέμπτη 8 του μήνα στις 20.15,  θα μαζευτούμε στο cafe Βiscotto στο Mediteranean Cosmos, για μια βραδιά συνειδητοποίησης και μοιράσματος.


Γιατί τελικά η αλλαγή είναι εξελικτική  διαδικασία μα όχι μόνο. Η αλλαγή είναι σίγουρα δυσκολία, μπορεί πόνος, οπωσδήποτε και χαρά κι ωριμότητα μα πάνω από όλα η αλλαγή είναι κατάκτηση.  Γιατί το να μπορείς να αλλάζεις έστω κι αν καμιά φορά δεν έχεις επιλέξει μια αλλαγή, σημαίνει όχι μόνο πως θα επιβιώσεις και θα εξελιχθείς. Μα σημαίνει πως θα μάθεις κάτι τεράστιο για τον εαυτό σου.
Θα μάθεις οτι...Μπορείς!

Καλημέρα λοιπόν αγαπημένοι. Σας  ευχαριστώ για την αφοσίωση και την κατανόηση που μου δείχνετε, σαν δεν έχω δημιουργικό οίστρο για να γράψω, και βγαίνοντας από τον Φλεβάρη που είναι κι επίσημος μήνας του έρωτα...(καλά λέμε τώρα), σας κάνω μια πρωινή ερωτική εξομολόγηση γιατί εδώ μέσα εσείς είστε και θα είστε οι αγαπημένοι μου...I will always love you βρε....και βουρ στις αλλαγές...

Μπήκαμε στον Μάρτη ανασυνταχθείτε ....Καλό μήνα κι όσο κι αν αντισταθεί ο καιρός εμείς σαν γνήσια λαγωνικά της χαράς, μυρίζουμε πια την Άνοιξη!
Καλημέρα!
                                                                                                                    Κατερίνα 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΚΡΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗΣ.ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ...

Μαρία Έλενα είπε...

Καλό μήνα
Φιλάκια ...

Αφροδίτη είπε...

Καλό μήνα, αγαπημένο μου πλάσμα, καλό μήνα, αγάπη!!!