Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Επιτέλους! Έρχεται περιπετειώδες τριήμερο!!!

Ντόινγκ, ντόινγκ, ντόινγκ...χοροπηδάω κι αυτός είναι ο ήχος που κάνω όταν χοροπηδάω.
Με αφορμή ένα Συνέδριο, έρχεται ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση!!!
Οι εβδομάδες που πέρασαν ήταν κι εξακολουθούν να είναι από τις πιο αγχωτικές που έχω ζήσει.Πως γίνεται να έρχονται όλα μαζί; Γίνεται και αυτή η Άνοιξη, που άργησε τόσο να έρθει, έφερε μαζί της και πολλή πολλή δράση. Μια δράση που με γεμίζει με ενθουσιασμό παρόλο που νιώθω κουρέλι από την κούραση.

Ετοιμάζω εδώ και καιρό, τον χώρο που θα δουλεύω. Είναι ένα πανέμορφο μικρό σπίτι, δίπλα σε έναν ελαιώνα. Γύρω λιβάδια και λουλούδια. Μυρίζει ελευθερία και φύση και δημιουργία...μυρίζει όνειρο...


Αγαπώ αυτό το μέρος εδώ και χρόνια. Εκεί πηγαίνω μοναχικές βόλτες για να ανασυγκροτηθώ. Εκεί πηγαίνουμε με τα παιδιά και παίζουν στα χωράφια και σκαρφαλώνουν στα δέντρα κι εκεί τώρα θα γίνει το ορμητήριο μου και νιώθω πραγματικά τυχερή για τους υπέροχους ανθρώπους που το έχουν και  μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία!
Προσπαθήσαμε λίγο παραπάνω, μα τελικά έγινε κι είμαι χαρούμενη πολύ και πολύ αγχωμένη.
Ο όγκος των εργασιών μεγάλος. Πάνω από δύο μήνες μας πήρε να ξεκαθαρίσουμε με όλη την απίθανη γραφειοκρατία και τις εφορίες και μετά με την καθαριότητα, τα κουβαλήματα, τα βαψίματα, τα ξεχορταριάσματα...η συνεννόηση με τους μαστόρους, οι αγορές. Ένα χάος.Ο ένας φτιάχνει ο άλλος χαλάει!  Η κούραση απλά απερίγραπτη, τα δάχτυλα μου έχουν γίνει αγνώριστα από το τρίψιμο και το ξεχορτάριασμα και την συνεχή λασποκατάσταση. Η μέση μου ξεχαρβαλώθηκε...κι ακόμη δεν είμαστε ούτε στα μισά!
Ταυτόχρονα, τα παιδιά έχουν τις καθημερινές ανάγκες τους, το διάβασμα, τις δραστηριότητες, τα μαγειρέματα, οι καθαριότητες και το συμμάζεμα του σπιτιού. Η δουλειά, οι ομάδες καλά κρατούν κι οι άνθρωποι όλοι έχουν τις ανάγκες τους δίνοντας και σε εμένα τόση δύναμη, με έναν μαγικό τρόπο...και μέσα σε μια τρελή καθημερινότητα έρχεται και το Συνέδριο των Ψηφιακών Γειτονιών....Ετοιμάζω την ομιλία μου και όπου κι αν βρίσκομαι ψιλομουρμουρίζω ιδέες...Έχω γίνει γραφική! Τα βράδια που γυρίζω και ησυχάζει η πλάση, γράφω, σβήνω, ετοιμάζω μιλάω μόνη μου, ξαναγράφω, ξανασβήνω...
Το βράδυ πέφτω στο κρεββάτι λιπόθυμη και με τον Πα ζούμε στιγμές άπειρου κάλους. Τις ώρες που συναντιόμαστε συνήθως ο ένας από τους δύο ροχαλίζει...(όχι εγώ!)

Γελάω μα η αλήθεια είναι πως ο κλαυσίγελος τον τελευταίο καιρό μου έχει γίνει συνήθεια...Πολλή πολλή πολλή κούραση...Αυτό σημαίνει πως κάνω μόνο τα απαραίτητα και αυτά είναι τόσα πολλά , που σταμάτησα να κάνω πράγματα που αγαπώ για να προλάβω...Προς τα παρόν πάει το τρέξιμο...πάει και το γράψιμο! Τα παιδιά γκρινιάζουν πολύ που λείπω συνέχεια και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τίποτε μαζί...
Περιμένω τη στιγμή που θα τελειώσουν όλα και θα μπούμε πάλι όλοι σε ρυθμό γιατί υπάρχει πολλή ένταση διάχυτη... Έχω τόση ανάγκη να βρεθώ μαζί τους, με ηρεμία.
Οπότε το Σαββατοκύριακο αυτό το περιμένω με μεγάλο ενθουσιασμό!Θα μπούμε όλοι μαζί στο αμάξι και θα τραβήξουμε προς τα Νότια....Αθήνα σου ερχόμαστε!!!Μια τριήμερη εκδρομή μόνο για τους τέσσερις μας! Τα παιδιά το έμαθαν χθες και από τότε χοροπηδάμε μαζί...ντόινγκ, ντόινγκ, ντόινγκ. Έχουν ενθουσιαστεί που θα πάνε στην μεγάαααλη πόλη.

Αρχίζουμε την Παρασκευή με τον Teacher Tom! A dream come true, η συνάντηση μαζί του!


Θα τον ακούσουμε και θα τον γνωρίσουμε και θα τα πούμε από κοντά με πολύ πολύ κόσμο και χαίρομαι ιδιαίτερα.

Το Σάββατο ξημερώνει η μεγάλη ημέρα! Η ημέρα του Συνεδρίου.


Ψηφιακές Γειτονιές

Οι Ψηφιακές Γειτονιές έχουν καταφέρει κάτι απίθανο...να μας φέρουν κοντά και να μας ενώσουν. Σαν κόλα διαρκείας! Σε ένα πρωτοποριακό συνέδριο στο οποίο όχι μόνο θα είμαι εκεί μα θα έχω και την τιμή να μοιραστώ  τις σκέψεις μου. Να εδώ μια μικρή παρουσίαση μου από τις Ψηφιακές Γειτονιές. Σύμφωνα με το πρόγραμμα εγώ θα μιλήσω στο τέλος του Β΄μέρους στις ομιλίες που εμπνέουν.Τελευταία ομιλήτρια στις 15.55.
Τίτλος της παρουσίασης μου "...Όταν οι σκέψεις βγάζουν φτερά!"

Δεν μπορώ να φανερώσω τίποτε περισσότερο....Εύχομαι να πάει καλά είμαι σίγουρη ότι θα πάει καλά και το συνέδριο θα δημιουργήσει ένα νέο κύμα εμπνευσμένων blogger και όχι μόνο δηλαδή...
Επίσης ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος γιατί θα είναι βέβαια και η αδερφή μου  η
Fraulitsa's world εκεί, όπου θα είναι επίσης ομιλήτρια σε ένα pannel με άλλους bloggers στις 17.30. Πρώτη φορά θα συνευρεθούμε μαζί σε κάτι τέτοιο και η προοπτική αυτή μου δίνει μεγάλη χαρά.

Τα αγόρια μας θα είναι στο playroom!!!...ειδική φροντίδα για τους γονείς, δωράκι από τους διοργανωτές!Θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν, θα διαβάσουν, θα φάνε, θα δούνε θέατρο και ταινία!!!
Κάτι μου λέει πως αυτοί θα περάσουν καλύτερα από εμάς...
Θα είναι μια φανταστική ημέρα το Σάββατο. Έτσι νιώθω. Η γνωριμία με όλους αυτούς τους ανθρώπους με γεμίζει ανυπομονησία κι ενθουσιασμό...και μια αγωνία!
Όμως πιο πολύ από όλα περιμένω την ώρα που θα έχουν όλα τελειώσει και θα έχουν πάει θαυμάσια και μετά θα αρχίσει η γιορτή!!!! Θα δίνουμε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο για αυτά που είπαμε, θα αγκαλιαζόμαστε, θα αλληλοσυστηνόμαστε και θα γελάμε...(λίγο το κρασί, λίγο τα λόγια του παπά)...
Περισσότερο από όλα νομίζω πως περιμένω τη γιορτή,  που θα σηματοδοτήσει το κλείσιμο ενός ιδιαίτερου για τα ελληνικά δεδομένα συνεδρίου και το άνοιγμα των ανθρώπων και των σχέσεων...καθώς επίσης και το άνοιγμα των μπουκαλιών και του κρασιού που  σύμφωνα με πληροφορίες θα ρέει άφθονο...

Η επόμενη ημέρα η Κυριακή δηλαδή είναι η ημέρα όπου το xeblogάρισμα η ιστοσελίδα που βοηθά τις μαμάδες στις γυναικείες φυλακές στον Ελεώνα  Θήβας, κάνει το Πασχαλινό του bazaar με στόχο να μαζευτούν χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης για τις μητέρες και τα μωρά τους.


Στόχος είναι μάλλον να κάνουμε μια βόλτα ως εκεί  για να γνωριστούμε και να δώσουμε το κουτάκι μας και μετά θα κάνουμε το χατήρι των παιδιών! Ακρόπολη λοιπόν... και μουσείο. Τρελό πρόγραμμα!

Νιώθω μια αγωνία, οι προετοιμασίες μας τρέχουν με τρελούς ρυθμούς και πραγματικά δεν ξέρω αν θα είμαστε έτοιμοι την Παρασκευή το πρωί για να ξεκινήσουμε και να ηρεμήσουμε πια...όλοι!!!!
Μα το περιμένω με μεγάλη χαρά κι ενθουσιασμό! Περιμένω να  δω, να  γνωρίσω, να ακούσω!

Θα κλείσω με μια τελευταία ενημέρωση! Η αγαπημένη μου  Όλγα και κολλητή από την ομάδα των G6  είναι μέλος μιας  απίθανης ομάδας! Παίζει θέατρο μα όχι οποιοδήποτε θέατρο....Playback.
Η ίδια λέει πως:  "τo playback θέατρο, αποτελεί μια ιδιότυπη μορφή αλληλεπιδραστικής θεατρικής πράξης, όπου η παράσταση συν-δημιουργείται αυτοσχεδιαστικά και άμεσα από θεατές και ηθοποιούς.
Δεν μοιάζει με το συνηθισμένο θέατρο όπου παίζεται κάποιο συγκεκριμένο έργο. Η βάση του είναι "υλικό" που διαθέτει το ίδιο το κοινό: ιστορίες, όνειρα, στιγμές, προσδοκίες, μικρά και μεγάλα γεγονότα της καθημερινής ζωής, ζητήματα που μπορεί όλους να μας αφορούν αλλά δεν παύουν να βιώνονται από τον καθένα μας με ξεχωριστό τρόπο. Οι αφηγήσεις αυτές "διατίθενται" από το κοινό στους ηθοποιούς, οι οποίοι και τις ζωντανεύουν άμεσα, αυτοσχεδιαστικά στη σκηνή, χωρίς καμία συνεννόηση και προετοιμασία.
Αν κάποιος ενδιαφέρετε λοιπόν να ζήσει μια απίθανη εμπειρία, ας το τολμήσει, παίρνοντας μέρος στο παρακάτω εργαστήρι. Σε αυτό οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τις ιδέες και τη φιλοσοφία του pb και θα εκπαιδευτούν στις βασικές τεχνικές του, μέσα από ασκήσεις κατάλληλες για τη σταδιακή γνωριμία με την τέχνη της ιδιότυπης αυτής θεατρικής πράξης. Στο εργαστήριο μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε, χωρίς να απαιτείται καμία θεατρική εμπειρία.
 


 *Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: meetingplayback@hotmail.com
— μαζί με Olga Katsiokali.

Κάπου εδώ σας αφήνω, για να πάω να κοιμηθώ...Νύχτα μαύρη την έγραψα αυτή την ανάρτηση, μα εσείς θα την διαβάσετε πρωί, οπότε σας καλημερίζω αγαπημένοι μου! Ελπίζω να περάσετε τέλεια και να ξεκουραστείτε. Εμείς θα περάσουμε τέλεια, μα δεν θα ξεκουραστούμε...Θα καταγράψω την κάθε στιγμή και θα κάνω αναμετάδοση....φιλιά κι ευχές!
                                                                                                      Κατερίνα

30 σχόλια:

Maria Villioti είπε...

Καλημέρα Κατερινάκι! Δυστυχώς θα το χάσω όλο αυτό και θα χάσω κι εσάς (ένα καφεδάκι στο μουσείο την Κυριακή το πρωί θα ήταν όνειρο!). Κάθε τι που γίνεται όμως έχει τα καλά του και τα κακά του.Κάτι μου λέει πως θα περάσουμε όλοι καλά και σύντομα θα μπορέσουμε να τα πούμε από κοντά. Να περάσετε τέλεια η τετράδα!!! Εγώ θα προσέχω τον Βορρά...χαχα...Φιλιά!!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Καλημέρα! Θα τα πούμε εκεί! Καλό ταξίδι να έχουμε!
Kathy by anthomeli

Ανώνυμος είπε...

Κατερίνα, την Παρασκευή επιτέλους θα γνωριστούμε! Πόσο ανυπομονω΄και χαίρομαι για όλη την εμπειρία δε φαντάζεσαι! Ή μάλλον φαντάζεσαι...το ιδιο ζεις! Τι χαρά που θα είμαι στο ίδιο πάνελ με τη Λίτσα! Ανυπομονώ να σας αγκαλιάσω!! <3 Καλό ταξίδι
Αααααα! Υπέροχη η προσπάθεια που ετοιμάζεις...έχω καταλάβει ότι θα μοιάζει με όνειρο που βγαίνει αληθινό ;)

Dee Dee είπε...

Καλα να περασετε. Να πανε ολα καλυτερα απο ο,τι τα φανταζεσαι και να τα προλαβεται ολα οσα εχετε προγραμματισει. Σου ευχομαι να ερθει η Δευτερα το βραδυ, να ξαπλωσεις με ενα πλατυ χαμογελο στο κρεβατι σου, να κοιταχτεις με τον Πα και να πειτε ταυτοχρονα "Αξιζε η κουραση!!" :)

Πολλα φιλια

Litsa είπε...

Αχ αχ αχ το περιμένω πως και πως!
Λοιπόν αρχικά να σου πω ότι στα θαυμάσια ποτήρια δεν θα έχει μόνο κρασί αλλά και ωραία λεμονάδα. Αμαν βρε αδερφή, δεν ενημερώνεσαι σωστά...
Δεύτερον, sorry, αλλά θα ναι η πρώτη φορά που εμείς θα περάσουμε καλύτερα από τα παιδιά! Ε ναι, ήρθε η ώρα! Ή έστω εξίσου καλά!
Τρίτον δεν φαντάζεσαι πόσο μου στοιχίζει που δεν θα είμαι στον Teacher Tom... :-(
Και τέλος, ξέρεις όμως πόσο χαίρομαι που θα βρεθούμε και οι δυο εκεί! Ναιιιι ναι ναι! Μαζί σε κάτι τόσο διαφορετικό! Έχω ήδη μια γλυκιά αγωνία και ανυπομονώ!!
Καλημέρα λοιπόν!

KatrinArt είπε...

Κατερίνα αλλά και Λίτσα σας εύχομαι να περάσετε τέλεια και εσείς και τα παιδάκια σας! Καλό ταξίδι!!!

Βενετία είπε...

Με το καλό! Είναι σίγουρο ότι θα πάνε όλα καλά και θα ξεκινήσετε πανέτοιμοι την Παρασκευή το πρωί, απλά για το λόγο ότι αυτά που θα συμβούν θα είναι μαγικά για εσάς αλλά και για εμάς που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ΄΄live΄΄ μια κατά κάποιον τρόπο ανάρτησή σου... Οικογένεια ΚαΠα ανυπομονούμε...

Momma's daily life είπε...

Την καλύτερη επιτυχία στις Ψηφιακές Γειτονιές! δυστυχώς χάνω την ευκαιρία να σε γνωρίσω από κοντά!
είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις περίφημα!

Αφροδίτη είπε...

"Ένα παράθυρο στο φως, ένα παράθυρο στ' όνειρο..." Αυτό είσαι, Κατερίνα μου. Αυτό ακριβώς. Τις ολόθερμες ευχές μου για ένα ταξίδι ονειρικό.

mommyinhappiness είπε...

Κατερίνα μου σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με την ομιλία σου και να περάσετε τέλεια το Σαββατοκύριακο! Δεν ξέρεις πόσο πολύ θα ήθελα να ερχόμουν και εγώ....

philos είπε...

Μόλις τσεκάραμε και το live streaming! Άρα δεν θα χάσετε την Κατερίνα και κάτι εντυπωσιακό που ετοιμάζει! ;)

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Υπέροχο τριήμερο και καταπληκτικό πρόγραμμα..Περιμένουμε αναρτήσεις για όλα!! Να περάσετε ακόμα πιο τέλεια απ'οτι φαντάζεστε!! πολλά φιλιά

Nasia είπε...

χαχαχαχαχα γελάω γιατί χρησιμοποίησες σε όλη την ανάρτηση ΣΩΣΤΑ τη λέξη ''πολύ-πολλή'' ...ελπίζω να είχες κρατήσει δικές μου οδηγείες ,να΄χω να λέω πως βοήθησα κι εγω κάποιον χαχαχαχα
πόσο στενωχωριέμαι που δεν μπορω (δεν εχει πλοιο νωρίτερα)να βρισκομαι εκεί.Φευγω την Κυριακή απο εδώ,γι αυτό θα περιμένω να διαβάσω τις περιγραφές σου!φιλάκια!

Owl Mommy Βέρα είπε...

Κλείστε βαλίτσες! Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!

Demi είπε...

Καλό και όμορφο τάξίδι να έχετε οικογένεια Καπα !!!να περάσετε τέλεια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ'''''ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ'''''''ΜΙΝΑ

...INA είπε...

Καλό ταξίδι και καλη διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους! Είμαι σίγουρη ότι ετοιμάζεις κάτι πολύ όμορφο που αξίζει όλη την κούραση και τις δυσκολίες!

Γωγώ είπε...

Να γίνουν όλα όπως τα ονειρεύεστε! Καλα να περάσετε και θα σας δούμε μέσω live streaming!

Ανώνυμος είπε...

Καλα να περασετε!!! Περιμενω με αγωνια τις επομενες αναρτησεις με τα σχολια απο τις ψηφιακες γειτονιες.. Παρακολουθω λιγο καιρο το μπλογκ σου και μερικα ακομα και εχω ενθουσιαστει!! Πιθανον στο μελλον καποια στιγμη να ασχοληθω και εγω! Αναστασια, απο θεσσαλονικη

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Καλέ με όλα αυτά σαν να άρχισε να χτυπάει η καρδιά μου δυνατά. Θα σου φανεί αστείο αλλά έχω πολύ άγχος για όλες εσάς που θα μιλήσετε. Θέλω να είστε εξαιρετικές (που θα είστε) και θα χαρώ σαν να είστε δικοί μου άνθρωποι. Ουφ θα κλάψω! Καλό ταξίδι και με το καλό να ανταμώσουμε! Κάλη

KidsCloud.gr είπε...

Yπέροχο τριήμερο!
Οφείλω να ομολογήσω, οτι ανυπομονώ να σας ακούσω!! Πάντα χρειαζόμαστε εμπνεύσεις!! :)

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Κατερίνα αυτός ο χώρος που ετοιμάζεις φαίνεται τόσο γαλήνιος. Είμαι σίγουρη ότι ήταν ο κυριότερος λόγος που τον επέλεξες αυτός. Μπράβο σου που κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα.
Για τις Ψηφιακές τι να πω, τα λόγια μου είναι περιττά. Τα έχετε ήδη πει τόσο όμορφα όλοι αυτές τις μέρες. Η ομιλία σου είναι από αυτές που νομίζω όλοι περιμένουμε με λαχτάρα μικρού παιδιού. Διάβασα παραπάνω ότι μας έχεις εκπλήξεις! Τι άλλο να ζητήσουμε απο τη ζωή!!!!
Για το Xeblogarisma, έχουμε συγκεντρώσει και εμείς την κουτίτσα μας και αν δεν καταφέρω να την πάω εκει, θα την στείλω με ΕΛΤΑ.
Καλέ ξέχασα τον Τομ τον δάσκαλο!!! Ήταν να πάω αλλά κάποια ανυπέρβλητα εμπόδια με κράτησαν μακριά του:(
Αντε, τι έμεινε!!! Μετράμε ώρες σχεδόν!!!!! Ετοίμασε πολύ δύναμη για πολλές αγκαλιές! Θα σε ταράξουμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ααααα.. τι καταστάσεις είναι αυτές; Όλο για μαζώματα ακούω τον τελευταίο καιρό από εδώ κι από εκεί και ζηλεύω!

Να περάσετε ΖΟΥΠΕΡ, αγαπημένοι ΚΑΠΑ. Περιμένουμε τα νέα σας. Σε διαβάζω ενθουσιασμένη, είδα και τις φωτογραφίες από το κουτουκάκι σου. Καλή αρχή. Όλα θα πάνε καλά, κάτι μου το λέει αυτό. Κι εγώ ετοιμάζομαι για συνέδριο (κάτι λίγο από παιδαγωγικά, κάτι λίγο από ψυχολογία) σύντομα κι έχω πολύ άγχος.

Την καλησπέρα μου από την βροχερή Μελβούρνη :)

Christina V. είπε...

Καλή επιτυχία και πρώτα ο Θεός θα βρεθούμε εκεί! Ευχομαι να περάσετε ένα σούπερ τριήμερο! Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα!!! Θα ερθω ηια μια ματια στα πεταχτα! εχουμε κι εμεις καποιες υποχρεωσεις αυριο και δεν θα μπορεσω να μεινω για πολυ. Ελπιζω να σας δω εστω και λιγο και αν τα καταφερω να ξαναρθω το απογευμα να σας ακουσω...
θελω να σας κανω μια αγκαλια για ολα οσα μου εχετε χαριστει απο οταν σας "γνωρισα" διαδικτυακα!
Φιλια πολλα και καλη ανταμωση...

Vailie*

ο παρατηρητης είπε...

παιδι μουε χεις γεματο προγραμμα μα καπως θα ξεκουραστεις κοιτα να το χαρεις

Martha είπε...

Ζήλεψα με όλα αυτά τα καλά τρεξίματα και τα δημιουργικά αγχώματα με τη μετακόμιση το όμορφο καινούριο σπίτι και τις συναντήσεις με τις ηλεκτρονικές μπλογκοφίλες. Αλλά εγώ πέφτω μακριά, Ελλάδα- Νέα Υόρκη, δεν προλαβαίνω να σας έρθω. θα σας παρακολουθήσω από μακριά,και ποιος ξέρει; Ίσως στο επόμενο συνέδριο να είμαι εκεί. Χάρηκα που σε βρήκα και καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις εντωμεταξύ!

Unknown είπε...

Πόσο σε ζηλεύω που θα έχεις την τύχη να δουλεύεις σε ένα τόσο μαγικό μέρος.
Κρίμα που δεν κατάφερα να σε δω και απο κοντα. έμαθα ότι ήσουν μαγευτική. Μπράβο για όλα.

Unknown είπε...

Καλησπέρα! Πολύ όμορφο το blog σας με ενδιαφέροντα θέματα. Γραφτήκαμε!
Είμαστε οι chicates.
Αν θελετε περάστε μια βολτα να δειτε το blog μας.
Είμαστε νέες και χρειαζόμαστε στήριξη. Επομένως αν φυσικά το επιθυμείτε γραφτείτε στο blog μας ή κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο facebook.
Σας περιμένουμε
chicates.blogspot.gr

Agrimio είπε...

Τι γίνετε; Ακόμη να συνέλθουμε από το τριήμερο; Χαχαχα. Άντε και περιμένουμε ανάρτηση, κάθε μέρα μπαίνω αλλά τίποτα! Χαχαχα.

Το κουτουκάκι σου υπέροχο - θα σου έρθω για την πρακτική στο επόμενο έτος! Κράτα μου μια θέση σε εκείνο το τραπεζάκι που κοιτά τον καταπράσινο κήπο! :)

Την καλημέρα μου από Μελβούρνη :)