Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή που δεν πρέπει να χάσεις!!!!!

Την Βέτα από το Σχολείο της Φύσης την ξέρετε πια...Εκείνη έχει βάλει στόχους που όλοι μαζί φτάνουμε και το Σχολείο της Φύσης έγινε πια Σχολείο όλων μας... Αυτή την Κυριακή στις 7 Δεκέμβρη, το σχολείο μας λοιπόν ανοίγει και μας καλοδέχεται σε μια μεγάλη γιορτή στο στην Αποθήκη Γ στο Λιμάνι. 
Από τις 11.00 μέχρι τις 19.00 θα είμαστε εκεί σε μια μαγική, αξέχαστη γιορτή για τρίτη πια χρονιά!
Ο στόχος...τι άλλο τα παιδιά!
Η Βέτα γράφει;

"Στις "πρωτόγονες" φυλές του Αμαζονίου, όταν "χάνεται" ένας γονιός το παιδί υιοθετείται από όλη τη φυλή.
Αυτό καλούμαστε να κάνουμε σήμερα, που τα παιδιά των ελληνικών παιδικών χωριών κινδυνεύουν να στερηθούν τα αυτονόητα, που δεν τους χάρισε η ζωή. Να τα αγκαλιάσουμε, για να αξιωθούμε την αγκαλιά των δικών μας παιδιών.
Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο σε συνεργασία με το Σχολειό της Φύσης διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο bazaar με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Παιδικού Χωριού.
Με την ευγενική χορηγία του ΟΛΘ."


Για φανταστείτε για κάθε γονιό που χάνεται...ένας γονιός να γεννιέται!
Ας είμαστε όλοι εκεί αγαπημένοι!!!
Παρακάτω θα βρείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των εργαστηρίων.Εμείς πάντως θα είμαστε εκεί σύσσωμοι!


Σας περιμένουμε όλους!!!...κι ελάτε νηστικοί γιατί  στο χώρο θα λειτουργεί η ταβέρνα "Ελληνική Γευσιγνωσία" με την ευγενική χορηγία των γονιών και των γιαγιάδων του Σχολείου της Φύσης.

Περνάμε καλά βοηθώντας και στηρίζοντας αυτούς τους μικρούς ανθρώπους που δεν έχουν σήμερα την τύχη των δικών μας παιδιών.Δίνουμε στα παιδιά μας χαρά ζώντας μαζί τους και συμμετέχοντας σε μια εκδήλωση που θα μας μείνει αξέχαστη (Υπόσχεση) .Τα Χριστούγεννα αυτά, ας μιμηθούμε τις φυλές του Αμαζονίου κι ας γίνουμε έστω και για μια μέρα γονείς κάποιων άλλων παιδιών...

Άλλωστε- το έχουμε ξαναπεί- από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός, είσαι γονιός για τα παιδιά όλου του κόσμου! Καλό βράδυ αγαπημένοι....
                                                                                                 Κατερίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: