Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Μπορώ.Εχω επιλογή.Μια εμπνευσμένη εκδήλωση!

Αύριο είναι για εμένα μια ημέρα σημαντική! Ο αγαπημένος Κοινωνικός Σύλλογος "Δέντρο Ζωής",
με αφορμή όλη αυτή την στάση ζωής απέναντι στην κρίση και στις δυσκολίες που ζούμε μας εξηγεί:
 "Όλοι αναρωτιόμαστε πως θα βγούμε από την κρίση, όταν τα οικονομικά της χώρας και των πολιτών της μόνο προς τα κάτω κοιτούν. Όλοι έχουν στρέψει τα μάτια στους αριθμούς και έχουν ξεχάσει να κοιτάξουν στα μάτια αυτούς, που δημιούργησαν τους αριθμούς. Δηλαδή τα πρόσωπα. Τα πρόσωπα και το δυναμικό το οποίο κουβαλάει ο καθένας μέσα του και το οποίο μένει ανεκμετάλλευτο, γιατί δεν υπάρχει ένα όραμα και μία ιδέα από επάνω και γιατί δεν υπάρχει η πίστη στον εαυτό και στις δημιουργικές του δυνάμεις."

Αυτό ήταν το αρχικό όραμα. Μια εκδήλωση ενάντια στον φόβο και στην ανασφάλειά των ημερών. Στο θυμό, στην αίσθηση πως δεν μπορούμε να ορίσουμε, να ελέγξουμε, να αλλάξουμε την ζωή μας!
Αύριο Σάββατο 15 Φλεβάρη, στις 18.00 το απόγευμα λοιπόν, στο Κλειστό Γυμναστήριο Θέρμης θα είμαι εκεί! για να ακούσω τον απίστευτο Γιάννη Καλογεράκη να μιλά. Ένας άνθρωπος που θαυμάζω και με κινητοποιεί πάντα ο τρόπος που συνδέετε με το κοινό!
Θα παίξουμε με τον Τηλέμαχο Καλμπουρτζή που είναι  ψυχαγωγός κι εμψυχωτής και τον έχω δει να δουλεύει και είναι απίθανη η ενέργεια που δημιουργεί. Και βέβαια θα χορέψουμε με τους αρχέγονους ξεσηκωτικούς ήχους των Paranaue  που τα τύμπανα τους ξεσηκώνουν τα συναισθήματα και μιλούν κατευθείαν στο σώμα!
Θα είναι μια βραδιά ξεχωριστή, γιατί ανάμεσα σε όλους αυτούς θα έχω την τιμή να είμαι κι εγώ....με μια δική μου παρουσίαση με θέμα "Όλα όσα μπορώ!"...

Η Βέτα η διευθύντρια του αγαπημένου μας Σχολείου της Φύσης που είναι ο μεγάλος εμπνευστής όλης αυτής της εκδήλωσης, μας προσκαλεί και μας παρακινεί:
"Διδάσκουμε με τη ζωή μας και τη ζωή που ζούμε την έχουμε επιλέξει απολύτως. 
Εμείς θα επιλέξουμε αν θα΄μαστε γονείς δυνατοί που δε θα σερνόμαστε πίσω από μια ζωή που δεν μας αρέσει και πίσω από επιλογές που τις έκαναν άλλοι για εμάς.

"ΜΠΟΡΩ -ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΗ" είναι ο τίτλος του αυριανού βιωματικού σεμιναρίου, που το περιεχόμενο του συνάδει, με όσα προείπα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σας περιμένουμε όλους!!!"
 
 
 
Σας περιμένουμε λοιπόν, να γνωριστούμε, να περάσουμε καλά, να εμπνευστούμε γιατί όπως λένε και στο Δέντρο της Ζωής..."Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο μας!"

Η ημερομηνία που θα λάβει χώρα η δράση είναι Σάββατο απόγευμα, 15 Φεβρουαρίου 2014, από τις 6 μ.μ. μέχρι 9.30 μ.μ.
στο Κλειστό Γυμναστήριο Θέρμης
(2ο χιλ. Θέρμης-Τριαδίου
ΟΑΣΘ γραμμή 67 & 67Α, στάση «Γυμναστήριο»)

2 σχόλια:

Βενετία είπε...

Είναι τόσο υπέροχο αυτό που κάνεις με την Ζωή που έχεις επιλέξει... Αγαπημένη εύχομαι να το χαρείτε όλοι εσείς που ''ξεσηκώνετε'' τον κόσμο από τον καναπέ... δίνοντας του την ευκαιρία να παίξει και να μάθει... να επιλέξει τη ζωή του ! Καλή επιτυχία...

Αφροδίτη είπε...

Εκπληκτική πρωτοβουλία! Εκπληκτική πραγματικά, Κατερίνα μου! Πολλά, πολλά μπράβο σε όλους!