Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η Happy Week του Ιούλη!

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιούλη συνήθως σηματοδοτεί την έναρξη της "εβδομάδας της χαράς"....


Ο Ιούλης της χαράς!! 2012
Είναι μια ιδέα που για πρώτη φορά υλοποιήθηκε πριν 4 χρόνια, το 2009.
Ως εργαζόμενοι γονείς, είχαμε λίγες και περιορισμένες ώρες με τα παιδιά.Η ανάγκη του να περνάμε περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο μαζί τους μας έκανε να σκεφτούμε την εβδομάδα αυτή.

Είναι μια εβδομάδα καλοκαιρινή,  αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκείνους.
Φροντίζουμε να έχουμε λίγες έως καθόλου υποχρεώσεις παίρνουμε άδειες, κλείνουμε κινητά και αρχίζει η δράση.
Φτιάχνουμε μαζί το πρόγραμμα. Σκέφτονται τι ακριβώς θέλουν να κάνουμε, τις πιο αγαπημένες τους επιθυμίες.Από φαγητά που θέλουν να φάνε μέχρι μέρη που θέλουν να επισκεφτούν.

Νεροπόλεμος 2009
Waterland 2009
Η διαδικασία αυτή είναι ενθουσιώδης και πολλή δημιουργική. Μαζευόμαστε γύρω από το τραπέζι και κάνουμε "ιδεοθύελλα". Ο καθένας προτείνει την ιδέα του και αν είναι αποδεκτή και υλοποιήσημη τότε την βάζουμε στη λίστα.

Μπουγιέλο 2010
Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή περιμέναμε να ακούσουμε τρελά πράγματα αλλά τα παιδιέ έχουν απλές επιθυμίες.Από αυτές, το συμπέρασμα που βγαίνει, είναι ότι αυτό που ουσιαστικά θέλουν είναι απλά...να είμαστε μαζί.  " Όλη η οικογένεια ", όπως λένε και οι δύο με θέρμη!!

Κάνουμε μια ξεκάθαρη συμφωνία ότι δεν θα κάνουμε κάτι για να στενοχωρήσουμε ή να θυμώσουμε ο ένας τον άλλο κι ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα μαλώσουμε μεταξύ μας! Προσπαθούν σκληρά, υποχωρούν, το σκέφτονται διπλά και τριπλά...κι εκείνοι κι εμείς και η γκριμάτσα γίνεται χαμόγελο....Είναι απίστευτο το ότι πάντα πάντα πάντα...τηρούν αυτή τη συμφωνία και είναι στην κυριολεξία μια εβδομάδα χαράς και γέλιου μόνο!!!


Βραδιά ζωγραφικής 2010
























Βραδιά Δημιουργίας 2010


Βουτιές στον κήπο 2010
Οι ημέρες αυτές είναι και για εμάς πιο ήρεμες και κρύβουν μια δύναμη γιατί εκείνη την περίοδο μπορούμε να κάνουμε πράγματα για τα οποία προσπαθούμε συνήθως μια ολόκληρη χρονιά. Έτσι στην εβδομάδα  αυτή έχουν κοπεί με μεγάλη ευκολία πιπίλες  και πάνες...Είναι σαν να δίνουμε την άδεια στον εαυτό μας να βγούμε από τα στενά πλαίσια του ρόλου και να γίνουμε οι γονείς των ονείρων μας....


Κουκλοθέατρο 2011
Παράθυρα  στο αμάξι, τέρμα  ανοιχτά και τα μαλλιά τζίβα, με τη  μουσική στη διαπασών, μπάνιο στη θάλασσα με τις ώρες, βραδιές φίλων, βραδιές κουκλοθέατρου στην αυλή, θερινός κινηματογράφος στον κήπο,  βραδιές αστεριών, κατασκευές στον κήπο, waterland, ύπνος στο μπαλκόνι, νυχτερινό πικ νικ στη θάλασσα, μπουγιέλα και νεροπόλεμος,  και η λίστα δεν έχει τελειωμό....


Πάμε θάλασσααααααα 2011
Βάφλες για πρωινό 2011

Βραδινές βουτιές 2011
Νυχτερινό πικ νικ....2011
 Πράγματα που ονειρευόμασταν όταν είμαστε παιδιά και θα θέλαμε να ζήσουμε...πράγματα ίδια με αυτά που ονειρεύονται και θέλουν να ζήσουν τα παιδιά μας....Παρέες, βόλτες, παιχνίδι, αγαπημένες γεύσεις, και πάνω από όλα...η μαμά κι ο μπαμπάς!!!!


Όσο για την μαμά και τον  μπαμπά...είναι μια  εβδομάδα  απόλαυσης και ξεγνοιασιάς...για πολλούς λόγους μα κυρίως γιατί έχουμε την άδεια να γίνουμε αυτοί που τους "κακομαθαίνουν" και μαζί με αυτούς... φροντίζουμε να .κακομαθαίνουμε και εμάς!!!! χεχε

Φέτος το πρόγραμμα αρχίζει από το πρωί του Σαββάτου, με  θερινό σινεμά!!! Μπαίνουμε στο γλέντι λοιπόν!
Καλό Σαββατοκύριακο και καλές βουτιές φίλοι μας!!!
                                                                                                                        ΚαΠα

55 σχόλια:

ShareYourLikes είπε...

Υ ΠΟ ΚΛΙ ΝΟ ΜΑΙ!!! :) :) :) Τίποτα άλλο! Να περάσετε τέλεια!

ikaxela είπε...

Τι ωραία ιδέα...!!!! Πραγματικά απίστευτη θεραπεία για τη μαμά και το μπαμπά, ανανέωση! Αλλά και για τα παιδιά θα είναι καταπληκτικά. Δεν έχω λόγια!

Παπίτσα είπε...

Όλα υπέροχα, αλλά το καλύτερο είναι το μίξερ στο πάτωμα!
Τρελαίνομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Momma's daily life είπε...

Αχ με κάνεις να ανυπομονώ να μεγαλώσει η κόρη μου!! Απίστευτες ιδέες!! Εσεις οι ΚαΠα τελικά είστε ανεξάντλητοι!!
Περιμένουμε φώτο εναγωνίως απο τις δραστηριότητές σας!

Xristina @ Dear e-diary είπε...

Μακάρι να καταφέρουμε όλοι να γίνουμε σα εσάς!! Τα είπες όλα με αυτό το " Πράγματα που ονειρευόμασταν όταν είμαστε παιδιά και θα θέλαμε να ζήσουμε..." Αν κάνουμε αυτό πόσο χαρούμενοι θα είμαστε όλοι!!! ΜΠΑΡΑΒΟ

anna είπε...

ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ!!
HAVE A GREAT WEEK..

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά δεν έχω λόγια....Μπράβο σας!!!!!Είστε φοβεροί και πλέον είστε πρότυπο για μένα...Να περάσετε υπέροχα!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Τόσο όμορφα όλα!!!!
Να απολαύσετε πολλές πολλές ευτυχισμένες στιγμές!
Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕ ΜΠΡΑΒΟ.ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 12ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ,ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

Μαρία είπε...

Θαυμάσια ιδέα! Υπέροχοι άνθρωποι, αξιοθαύμαστοι γονείς! Μακάρι να σας μοιάσουμε αν μας αξιώσει ο Θεός να γίνουμε γονείς. Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε, να περνάτε υπέροχα όπως εσείς μοναδικά ξέρετε! ;) :)

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Σας λατρεύω!!! ΥΠέροχη ιδέα για να την διαδώσουμε σε όλους τους γονείς. Εύγε παιδιά. Ελπίζω να περάσετε τέλεια!!! Φτου,φτου! Callie by Anthomeli

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΑΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!!

Nasia είπε...

συνεχίστε έτσι, κλείνοντας τα αφτιά και τα μάτια σε κακόβουλες σειρήνες!
να περάσετε την καλύτερη βδομάδα χαράς εως τώρα!!!!!!!

Χρυσαυγή είπε...

Όταν μεγαλώσουν θα καταλάβουν πόσο τυχερά παιδάκια ήταν και θα μεταδώσουν αυτή την ευτυχία που έζησαν και στις δικές τους οικογένειες.

Να περάσετε τέλεια όοοοοολη την εβδομάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε... κρύβεσαι στην ανωνυμία για να πεις τη γνώμη σου ..μάλλον απο την κακία και τη ζήλεια σου ούτε ο ίδιος σου ο εαυτός δεν το αντέχει...Ανωνύμα σου γραφω κι εγώ γιατί δεν σου αξίζει το όνομα μου.Κανένας δεν σου πέταξε στα μούτρα τη ξενοιασιά..αφού μόνη-ος σου μπήκες να τη δεις..γιατί παραπονιέσαι; Αφού σου κάνει κακό..γιατί τη βλέπεις; Καλύτερα να κλειστείς καπου εσύ και η μιζέρια σου και πρόσεχε να μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και φαρμακωθείς..Ελίζω να μην έχεις παιδιά γιατί αν έχεις...πολύ τα λυπάμαι γαι το περιβάλλον που μεγαλώνουν...Κρίμα που υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα...

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ-- ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ-ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.Α.ΚΑΜΥ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ.

Μαρία είπε...

να πω κατι..τι Χαρα την Λυπη..και την ξενοιασια της Ψυχης και του μυαλου ..ο καθε Ανθρωπος την βγαζει και την Πετα ..την γευεται διαφοριτικα..η Ζωη ειναι ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ..ΝΑ ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΠΙΟΝ..ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΝΕΣΑ..ΕΓΩ ΦΩΝΑΞΑ..Η ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ..ΕΝΩ Ο ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΛΕΣ ΕΝΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΕΛΟΙΑ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΘΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΣΥ..ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ..ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ..ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Rena Christodoulou είπε...

ΔΗΛΑΔΗ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ;
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΓΕΛΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ!
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΝΕΑΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΧΩΡΙΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ!!
ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ!!!!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!
ΚΑΠΑ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

Βενετία είπε...

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ HAPPY WEEK... ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ..!

princess είπε...

Κατερινούλα μου είστε πραγματικά άξιοι γονείς και τα παιδιά σας σίγουρα θα έχουν να θυμούνται πολλές ευτυχισμένες και γεμάτες στιγμές! Να θυμάσαι πως και εκείνοι, όταν μεγαλώσουν, θα γίνουν καλοί οικογενειάρχες! Έχουν να μεταδώσουν πολλά στα παιδιά τους!
Εύχομαι να περάσετε μια ονειρεμένη εβδομάδα χαράς!!!!!!!
Σε φιλώ!

ikaxela είπε...

Με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτό που έγινε με την ανώνυμη αναγνώστρια. Το ότι προσπαθούμε όλοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ο καθένας με το δικό του τρόπο, δε σημαίνει ότι δεν έχουμε και συναίσθηση του τί συμβαίνει. Έλεος! Γιατί να πρέπει δηλαδή να πληρώσει ένας για τα προβλήματα όλων μας. Γιατί τα λόγια αυτά, δεν είναι αφυπνιστικά είναι κακόβουλα και φαντάζομαι στεναχώρησαν την κοπελιά που διατηρεί το blog... εδώ στεναχώρησαν εμένα που απλά το επισκέπτομαι!

Litsa είπε...

Ουάάάά τι τέλεια, ναι ναι την ξέρω την τρελοεβδομάδα σας!
Ανυπομονώ να μεγαλώσει κι ο μικρός μας για να την καθιερώσουμε κι εμείς!
Καλέ τι μικρός που ήταν ο Γιώργος. Κι ο Άγγελος τι τέλειος με κοντά μαλλιά...
Αχ... σήμερα η χαρά είναι των γονέων και από αύριο των παιδιών, τι καλά!
Καλή σας εβδομάδα λοιπόν!

Dee Dee είπε...

Υποκλινομαι κι εγω μαζι με την Σοφια απο το πρωτο σχολιο :):)
Αν ηταν ολοι οι γονεις σας εσας ο κοσμος θα ηταν πολυ καλυτερος!!! Κανω και share την αναρτηση σου στο facebook μηπως, διαβαζοντας σε, ειναι κατι κολλητικο και το "παθουμε" κι εμεις να σας μοιασουμε :):)

Να περασετε παραμυθενια!!!

Parents Land Gr είπε...

Οικογενεια ΚαΠΑ Συγχαρητηρια για την ιδεα σας.Θα καθιερωσουμε και μεις μια τετοια βδομαδα.Γιατι το να κανουμε τα παιδια μας ευτυχισμενα ειναι υποχρεωση μας.Υπαρχουν δωρεαν παραλιες.Το μπουγελο δεν κοστιζει.Το πικνικ μπορει να γινει ακομα και στο μπαλκονι.Κουκλοθεατρο παιζεις και με αυτοσχεδιες κουκλες.Δεν αγορασαν ακριβα γλυκα απλα τα εφτιαξαν.Παω να παιξω μαζι τους τωρα!!!!.

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς! είπε...

Τέλειες είναι όλες οι φωτογραφίες!
Μου φαίνεται πως πρέπει να καθιερώσουμε και εμείς τέτοια εβδομάδα.

Evie είπε...

Να τα περασετε φανταστικά!!!!

animalspress είπε...

Κατερίνα μου γειά σου. Χαίρομαι απίστευτα που θέλετε να περάσετε όμορφα με τα κουκλάκια σας και να τους αφιερώσετε χρόνο χαράς! "Ζηλεύω" - με την πιό γλυκειά έννοια - αυτές τις όμορφες στιγμές και χαίρομαι που βλέπω χαρούμενα και τα σκυλάκια ! Να είσαι πάντα καλά και πάντα έτσι ευτυχισμένη! Εύη

Evie είπε...

Μόλις διάβασα τα πικρόχολα σχόλια της ανώνυμης που λέει ότι έχει όνομα Ευαγγελικό χωρίς τον χαρακτηρα.

Κρίμα το όνομά της και κρίμα που υπαρχουν τέτοιοι κακόβουλοι και υποκριτές άνθρωποι στην κοινωνία, όχι μόνο που ασχολείται στα οικογενειακά άλλων, αλλά να τα βάζει και με αθώα παιδιά!

Ελπιζω ότι δεν θα έχει δικά της παιδιά γιατί θα τα κάνει μίζερα και κακόβουλα σαν την ίδια και ευχομαι να μην έχει ούτε σκυλιά γιατί κάτι τέτοιοι τύποι τα εγκαταλείπουν στους δρόμους και γίνονται ευθύνη όλων των άλλων!

Ντροπή σου Κυρία μου!!! GET A LIFE!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG.ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΚΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΟΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ,ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑ.ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ.ΠΙΣΤΗ ΕΧΩ.ΧΑΡΑ ΕΧΩ.ΖΩΗ ΕΧΩ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ,ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΑΡΑΖΩ ΤΙΣ ΡΟΖ ΖΩΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΕΜΕΛΟΙ.ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΩ.

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Κατερίνα μου καλησπέρα!
Ευχαριστούμε για τις φωτογρ.!!!!
Εχω κι εγώ από τα παιδιά μου όταν ήταν μικρά κάτι τέτοιες και λέω να τις αναρτήσω κάποια στιγμή.....Αυτά μένουν!!!!!Θα το καταλάβεις καλύτερα όταν μεγαλώσουν....ΑΧ! ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΤΟΤΕ!!!!ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!

Μarion, είπε...

Υπέροχη ιδέα !
Εμπνευσμένη & δημιουργική.

Happy week λοιπόν :)

Καλό σκ

Stone είπε...

Καλημερα Κατερινιώ!!Να περασετε όμορφα και ξεγνοιαστα και να χαρείτε τις πολύτιμες στιγμές σας!!Φιλια πολλά!

Λαμπρινή είπε...

Κατερινάκι μου είναι πολύ όμορφο αυτό που έχετε καθιερώσει για την οικογένειά σας και προπάντων για τα μικρά.Αυτά θα το ευχαριστηθούν και θα το ζήσουν με την ψυχή τους και αυτές οι στιγμές θα μείνουν στην μνήμη τους χαραγμένες με πολύ αγάπη.Σας καταλαβαίνω απόλυτα γιατί όλοι(σχεδόν όλοι...)αυτό προσπαθούμε για τα παιδιά μας.Να έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την παιδική τους ηλικία γιατί από εκεί ξεκινούν όλα...Συνεχίστε σε αυτό που κάνετε,δίνετε και σε μας την ώθηση να ακολουθήσουμε τα βηματά σας και δεν είναι κακό αυτό...Εγώ προσωπικά γι'αυτό μπήκα σ'αυτόν τον χώρο.Για να δίνω και να παίρνω.Και μου δίνονται πολλά και χρήσιμα πράγματα.Είναι στην διάθεση του καθενός να κρατήσει ότι θέλει,ότι δεν του αρέσει απλά ας προσπεράσει.
Να είσαστε καλά οικογένεια Καπα συνεχίστε και περάστε καλά.Θέλουμε και φωτό ,ξέρεις εσύ!!!
Την αγάπη μου!!

Maria Villioti είπε...

Τέλεια ιδέα!!! Αυτά τα ''παιχνίδια'' κάνουν τη ζωή μας αλλιώτικη.Αυτές οι όμορφες στιγμές είναι που μένουν και τις θυμόμαστε...πολύτιμος θησαυρός για τα παιδιά όταν μεγαλώσουν...κι ας είναι γεμάτες ανεμελιά κι όχι κατσουφιά και προβληματισμούς. Κάποιος που γράφει για τις όμορφες στιγμές της ζωής του δεν σημαίνει πως δεν έχει και από τις άλλες...μην εξηγούμε και τα αυτονόητα! Ξεκινάει και λέει ο καθένας ό,τι θέλει χωρίς να ξέρει το παραμικρό για έναν άνθρωπο...τα'χουμε παίξει εντελώς σ'αυτή τη χώρα...Σόρρυ...ξέφυγα...φιλιά πολλά σ'όλους σας!

myStickland είπε...

Κατερινάκι μου τέλεια η ιδέα σας!!
Χαίρομαι και εγω μαζί σας..Ας μην ανακυκλώνουμε τα ίδια όλη την ώρα..Όσο και αν γκρινιάζουμε και παραπονιόμαστε,δεν θα αλλαξει τίποτα..(ας κάνουμε κάτι ουσιώδες;)
Ας χαμογελάσουμε στο διπλανό μας και ας χαρούμε μαζί του..
φιλάκια πολλά<3

Lyriel Bee είπε...

Κατερινάκι μου γλυκό! Γελάω με τον εαυτό μου, γιατί διαβάζοντας την ανάρτηση και βλέποντας τις φωτογραφίες, θέλω να με υιοθετήσετε χααχχαχαχα να γίνω κι εγώ παιδί σας, αντί να σκέφτομαι να γίνω γονιός χαχαχα :)) Είστε ΑΣΤΕΡΙΑ !!
Σ'αγαπώ πολύ, keep going με το κεφάλι ψηλά και τα χαμόγελα στα χείλη και μη στεναχωριέσαι για τίποτα!

Ειρήνη Ε. είπε...

Οι ιδέες σας είναι καταπληκτικές!! Τα παιδιά το καταδιασκέδασαν και αυτό φαίνεται στα γελαστά τους προσωπάκια.
Να έχετε ένα ωραίο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο.

μαγδαληνιώ δια χειρος είπε...

Γεια σου Κατερίνα!Τέλεια ιδέα να περάσετε υπέροχα ,φανταστικά καταπληκτικά!!!!Τελίκα θα έρθετε Κρήτη?Φιλάκια πολλά.

Owl Mommy Βέρα είπε...

Καλή βδομάδα λοιπόν! Να κάνετε τα τρελούτσικα σας και να το χαρείτε! Τι φανταστική ιδέα! Μόλις τώρα την έλεγα στο Νίκο!

giasmin είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΛΟΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ.ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ[ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ]
Υ.Γ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑ,Ε ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

SUPER!!!! Συνεχίστε να περνάτε τέλεια και να είστε χαμογελαστοί!!! Καλό καλοκαίρι!

Ερμιόνη είπε...

Τι φοβερή ιδέα βρε παιδιά!
Και πόσο καλό θα κάνει σε όλους σας!
Εύχομαι να περάσετε απίθανα αυτή την εβδομάδα και φυσικά περιμένουμε όλες τις λεπτομέρειες!
Φιλιά!

Elena είπε...

Καλησπέρα Κατερίνα μου και καλή εβδομάδα! Η ιδέα σας είναι τέλεια!!!! Εύχομαι να περνάτε πάντα τόσο υπέροχα και να χαμογελάτε! Πολλά φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι να περασετε μια υπεροχη εβδομαδα σας διαβαζουμε και παιρνουμε ιδεες και δυναμη.Πιστευω οτι πισω απο το σχολιο της ανωνυμης κρυβετε ζηλεια δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εγραψε αυτο,μπορουσε απλα να προσπερασει.Συνεχιστε να μας κρατατε συντροφια οικ.ΚΑΠΑ μας αρεσουν τρελλα οι αναρτησεις σας!!!Φιλια πολλα Ελενη!!

Beauty Follower είπε...

Καλο καλοκαιρι!

Froghall είπε...

Na po kai ego me ti seira mou oti to post einai fobero...tha to epixeiriso na to kano me ta baftistiria auto to kalokairi, giati den mporo otan malonoun...tha kathieroso 2 bdomades xaras :P mipos tha einai poli?? isos na min anteksoun haha...

oso gia to sxolio tis kiria Euagelias na poume oti ti simeron imera kai eidika ektos Ellados exoume auto to HR pou leme...opou ta human resources einai to focus tis koinonias kai ton etairion...kai etsi loipon prepei na doume tin anartisi ton paidion edo...mesa apo auti ti bdomada pou pernane mesa sti xara kanontas apla pragmata, ta paidia kai oi megaloi mathainoun na pernane kriseis ta idia...den einai anagki na ta taizeis rizi, kai mpompota gia na mathoun ti tha pei krisi...mono kai mono pou sta diskola prepei na mathoun ston eauto tous tin autosigkratisi kai na mi gkriniaksoun alla na kontrolaroun to sinaisthima tis zileias, tis kakokefias, tis mirlas einai poli simantiko gia sostous polites tou aurio...milame gia personal management!! katalabainete ti mathima einai auto stin ilikia pou ta paidakia auta briskontai? to mathima pleon en eti 2012 mporei na einai xaroumeno, giati proslambaneis polla perisotera otan eisai xaroumenos kai theleis na eisai ekei apo to na kaneis kati agareia...paizo kai mathaino elege mia palia diafimisi kai einai poli poli poli sosti...

oso gia to blog kai to periexomeno tou signomi alla prosopika tous brisko poli tapeinous san bloggers. Einai anthropoi pou anakiklonoun ta panta, xrisimopoioun ta panta, skeftontai ta skilakia tis perioxis tous, kai xrisimopoioun oti mesa exoun gia na perasoun, prin xrisimopoiisoun auta tou emporiou... eseis mporeite na mas peite poso anakiklonete mesa stin krisi gia na parete to maximum apo auta pou xrisimopoieite??

as min koitame loipon opos poli sosta to fenesthe enos blog alla na entrifoume mesa se auto...!!kai na diabazoume ta minimata pou pernane mesa apo auta ta grafomena!!

Demi είπε...

Κατερινούλα υπέροχες οι φωτογραφίες σου και οι ιδέες σου!!!!παντα να περνάτε όμορφα και ακομα πιο όμορφα και πιο ανέμελα την ''εβδομάδα της χαράς''!!!!Εγώ το φετινό καλοκαίρι το εχω αφιερώσει ολοκληρωτικά στην μικρη οτι θέλει και μπορώ να το ζήσουμε!!!!!!!!!το χαίρεται και το χαίρομαι τόσο πολύ!!!Αυτη ειναι η ζωή!!!φιλιά!!!

olga είπε...

εντάξει, δε σας ξέρει η ευαγγελία και είπε πολλά παραπανίσια. Δύσκολα θα έχει ασχοληθεί με τόσους άλλους όσο εσύ κατερίνα . Ευαγγελία έχεις και τα δίκια σου, μια και δεν ξέρεις τίποτα πέρα από την ανάρτηση και τις φωτογραφίες .
Αλλά έπεσες τόσο έξω. Για εμάς τους φίλους τους φαίνονται τόσο far out αυτά που έγραψες Ευαγγελία.
Δεν ήξερες... δε ρώταγες για τις
κοινωνικές ευαισθησίες και τα λοιπά και τα λοιπά.
Και αφού μοιραστήκαμε για χρόνια τον πόνο των ανθρώπων και ίσως ακόμα αυτό να ζούμε καθημερινά , άσε ρε φίλε να γλεντήσει ο κόσμος και τη χαρά!!!
αυτό είναι ταλέντο. ΤΟ ταλέντο.
Να μαυρίζεις είναι το εύκολο , σήμερα το καταφέρνουμε εύκολα όλοι.
Ζήσε. Μάθε κάτι αν μπορείς από όσα είδες και όσα δεν είδες άσε μη μιλάς ... το έκαψες κιόλας.

ολγα

lpower είπε...

Σκέφτηκα πολύ! Είχα πολλά και έντονα συναισθήματα! Δυστυχώς η χώρα μας βιώνει έντονες στιγμές αμφιθυμίας σε όλα τα επίπεδα. Νομίζω ότι καταλαβαίνω τι εννοεί η Ευαγγελία, λυπάμαι όταν σκέφτομαι τι μπορεί να έχει βιώσει ή να βιώνει τώρα στη ζωή της, καταστάσεις που μπορεί να την έχουν οδηγήσει στο να έχει αυτή τη στάση ζωής. Είναι όμως ένας άνθρωπος ανάμεσά μας. Είχε το θάρρος να εκφράσει την άποψή της. Προσωποποίησε τα λόγια της και τελικά δεν κρύφτηκε πίσω από την ανωνυμία. Είναι μια από εμάς. Αντί να της γυρίσουμε την πλάτη και να την κατακρίνουμε για τις επιλογές της, ας προσπαθήσουμε να την πλησιάσουμε, να κατανοήσουμε, χωρίς αναγκαστικά να συμφωνούμε! Ίσως δεν είχε σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν ότι έχει «εναλλακτικές». Ίσως έχει βρεθεί σε ένα «αρνητικό» περιβάλλον και δεν έχει τη στήριξη ή τη δύναμη να «απελευθερωθεί» και να αλλάξει στάση ζωής … να κάνει την προσωπική της υπέρβαση.

Αν εμείς έχουμε την ψευδαίσθηση ότι είμαστε καλύτεροι ή ανώτεροι επειδή έχουμε βρει έναν θετικό τρόπο αντίστασης στην σκληρή πραγματικότητα, ας κάνουμε κι εμείς την αυτοκριτική μας. Κι εμείς από κάπου αντλήσαμε έμπνευση, από κάπου αντλήσαμε δύναμη, βρήκαμε και ακουμπήσαμε πάνω σε αισιόδοξα και φωτεινά πρότυπα. Νομίζουμε ότι τα καταφέραμε; Η΄ μήπως ακόμη παλεύουμε για να αποτινάξουμε όλα τα βαρίδια του παρελθόντος μας; Καθένας έχει την προσωπική του διαδρομή σε αυτή τη ζωή. Και εσύ Ευαγγελία νομίζω ότι δεν ήρθες τυχαία στον δικό μας «κόσμο», μέσα από το Kapaworld. Ας δείξουμε όλοι ταπεινότητα και όχι οργή! Ας μη διαλέξουμε τον εύκολο δρόμο. Ας μάθουμε ο ένας από τον άλλο! Και μέσα από την επαφή, ας κρατήσουμε αυτά που μας ταιριάζουν, και ας έχουμε το θάρρος να ξεβολευτούμε και να αλλάξουμε ότι δεν μας κάνει καλό! Ας αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλο στο όνομα της διαφορετικότητας! Γιατί κατά βάθος είμαστε όλοι ΕΝΑ.

ΥΓ1. Ευχαριστώ για το «μοίρασμα»!
ΥΓ2. Ευχαριστούμε Kapa που μας δώσατε «άθελά» σας (συνειδητά και ασυνείδητα) την ευκαιρία για ουσιαστικό προβληματισμό!! Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που αντιμετωπίσατε την κατάσταση! Πολλές καλημέρες!

marianth είπε...

Καλό όλο!!!μου μοιάζει με Μαραθώνιο διασκέδασης!!!Αχ κοινότητα ποσά μας εχεις διδάξει!!!
Όσο για το σχόλιο....τι να πω....το καταλαβαίνω απο κάποιον άνθρωπο που είναι έξω απο τον κόσμο των blog. Η εικόνα δεν είναι ολόκληρη και η δημοσιοποίηση δίνει το δικαίωμα σχολίων....
Απλά δεν σε ξέρουν Κατερινουλα μου....κρίμα....Αυτοί χάνουν....

Ευγενία είπε...

Αχ τι υπέροχη ιδέα!!!!
Ομολογώ ότι ανυπομονώ να κάνω παιδάκια (μεταξύ μας...πολλά παιδάκια!!) και να τους χαρίσω μοναδικές στιγμές μέσα από τις προτάσεις σας για διασκέδαση...!!! Είστε υπέροχοι...!!! Πραγματικά κάθε ανάρτηση νιώθω οτι πλημμυρίζει από χαρά και όρεξη για ζωή!!!!!!
Εύη

apinkdreamer είπε...

τι φανταστικη ιδεα!!!!
θα την εφαρμοσω κι εγω!!!!
να εισαι καλα!

Ανώνυμος είπε...

Όταν διάβασα το άρθρο σου χάρηκα πολύ! Χαίρομαι όταν οι άνθρωποι δίπλα μου είναι χαρούμενοι...Νομίζω ότι όταν οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι πρέπει να χαιρόμαστε με την χαρά τους και να μην επιτρέπουμε κανενός, η μιζέρια, να μας αγγίζει. Όταν "εκτίθεσαι" υπάρχει η όμορφη και η άλλη πλευρά που μπορεί να πληγώνει. Το θέμα είναι να επιλέγεις τι αντέχεις και να στηρίζεις τις επιλογές σου... Κανένας δεν μπορεί να σου βάλει τα δικά του γυαλιά να βλέπεις το κόσμο. Έχεις τα δικά σου χρώματα να τον φτιάξεις... Καλή συνέχεια.

ΧΡΥΣΑ είπε...

οταν τα παιδια μου μεγαλωσουν δε θα θυμουνται οτι τρωμε συχνα μακαρονια και ρυζι απο ψαρι μονο γαυρο και μοσχαρι σπανια... θα θυμουνται τη διαθεση μου και το προσωπο μου. δεν αντεχω να με θυμουνται γκρινιαρα και λυπημενη... δε θελω να τους μεινει η μαυριλα μου... στα μουτρακια τους διακρινω καθε πρωι ολοφανερη την αντανακλαση του προσωπου μου... αν γελαω γελαν, να γκρινιαζω γκρινιαζουν, αν κλαι ω κλαινε... οφειλω να ειμαι χαμογελαστη για τα παιδια μου. για να χαμογελανε κι εκεινα τωρα και μετα...
η κατερινα δεν ειπε οτι θα πανε σε resort πανακριβο για αστακους πισινες και μασαζ... περιεγραψε την τελειοτερη ιδεα την super εβδομαδα... και να σας πω κατι? ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Ε ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

___ είπε...

Πολύ όμορφη η ιδέα σας. Το καλύτερο δώρο για τα παιδιά. Εμνευστήκαμε και μεις από εσάς και σας κάνουμε αναφορά εδώ:
http://daysofbliss365.blogspot.gr/2012/07/summer-bliss-week-3-and-travel-photo.html
...έτσι για να μεγαλώνει ο κύκλος της μοιρασιάς και της χαράς:
Ευχαριστούμε!!!