Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ο Χάρτινος Κύκνος πετάει για Αθήνα!

Έφτασε λοιπόν ο καιρός για την τρίτη και τελευταία παρουσίαση του βιβλίου μου για αυτή την περίοδο που θα γίνει στην Αθήνα...
Και αυτή η παρουσίαση  θα είναι σπουδαία για εμένα γιατί εκεί, κοντά μου θα κάθονται μόνο κορίτσια και τι κορίτσια!
Photo: White Room Studio
Κορίτσια που αγαπώ κι εμπιστεύομαι και θα μου κάνουν την τιμή να σταθούν δίπλα μου και να αγγίξουν με τα δικά τους χέρια φτερά τις ιστορίες του βιβλίου.

Αγγελική Πλουμά συγγραφέας των βιβλίων "Η φωνή της πεταλούδας" και "Ζωές που ξεχωρίζουν. Ιστορίες που μεταμορφώνουν στο δρόμο της πεταλούδας". 
Ένα πλάσμα εμπνευσμένο που με έναν τρόπο,  βοήθησε κι εμένα να βρω την δική μου κατεύθυνση στο δρόμο της συγγραφής. Γράφει υπέροχα άρθρα σε διάφορες σημαντικές ιστοσελίδες και πολλά από αυτά έχουν μιλήσει μέσα μου. Η  πένα της με έχει αγγίξει πολλές φορές. Είναι φίλη και συνοδοιπόρος και με έχει τιμήσει πολλές φορές γράφοντας τόσο γενναιόδωρα, για τα βιβλία μου...

Νεκταρία Αποστολίδου. Ψυχολόγος και Συστημική θεραπεύτρια, συνάδελφος για χρόνια στο ΚΕΘΕΑ, μα περισσότερο...αδερφική μου φίλη. Μια από τις  G6  μου...Η Νεκταρία είναι  μια γυναίκα που ξέρει να αγγίζει, να συν αισθάνεται, να φροντίζει πονεμένες ψυχές. Δουλέψαμε μαζί χρόνια, πονέσαμε και μοιραστήκαμε μαζί, την έχω δει να δίνεται, να ρισκάρει να βοηθά ανθρώπους να μεταμορφωθούν, να μην χαθούν! Είναι άνθρωπος της δοτικότητας και της φροντίδας, ενώ ταυτόχρονα δεν ξεχνά να είναι αυστηρή και απαιτητική με αυτούς που αγαπά!

Άδα Σταματάτου...Αυτό το κορίτσι το  γενναίο, το ανατρεπτικό από κάθε άποψη. Διαχειρίστρια της ιστοσελίδας "Η ζωή μου με τον Γιάννη", όπου μέσα από εκεί την πρωτογνώρισα και μαγεύτηκα, με την καθαρότητα, την αλήθεια, την βαρύτητα της. 
Η ζωή της είναι σκληρή και τρυφερή ταυτόχρονα. Μια γυναίκα σύμβολο στο δικό μου μυαλό...με απίθανο σαρκασμό και χιούμορ και θα είναι πραγματική τιμή το να σταθεί εκεί δίπλα σε όλους μας. Μια μητέρα που ξέρει από αποδόμηση. Μια μητέρα που ξέρει από ραγίσματα....βιώνοντας τα ασταμάτητα κάθε μέρα, κάθε στιγμή μέσα από την ζωή της με τον γιο της, τον Γιάννη!


Και βέβαια η παρουσίαση θα γίνει και πάλι στο Poems and Crimes  των εκδόσεων Γαβριηλίδης κι ελπίζουμε να είναι καλός ο καιρός για να βγούμε με τα κρασάκια μας στην όμορφη αυλή του cafe...
...μα τίποτε  από όλα αυτά δεν θα μπορέσει να συμβεί χωρίς εσάς! Οπότε σας προσκαλούμε στην όμορφη μας συνάντηση, για να την ντύσετε με χρώματα, τα αρώματα και τα "νιώθω" σας και να της δώσετε ζωή!

Η προηγούμενη εμπειρία από την παρουσίαση του κοχυλιού ήταν πραγματικά μεθυστική. Το μοίρασμα και τα συναισθήματα που πλανήθηκαν στον  αέρα, εκείνη την βραδιά ουσιαστικά όρισαν την συνέχεια όλων των υπόλοιπων παρουσιάσεων! 
Για ακόμη μια φορά λοιπό, δυο χρόνια μετά, φίλοι bloggers, ιντερνετικοί σύντροφοι, αγαπημένοι αναγνώστες, σύμμαχοι, γνωστοί και άγνωστοι συνοδοιπόροι...θα είναι χαρά μου να μου κάνετε την τιμή να είστε εκεί...σε μια βραδιά καλοκαιρινή, γεμάτη με εμάς!

Κρατήστε την ημερομηνία
Τρίτη 19 Ιούνη στις 19.30
Που;
Στο Poem's and Crimes Εκδόσεις Γαβριηλίδη
Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι

Σε μια εβδομάδα λοιπόν Αθήνα σου ερχόμαστε! Τι χαρά! Τι χαρά αγαπημένοι. Σας περιμένω!!!
Ελάτε να γίνουμε ξανά, μια μεγάλη παρέα!!!
                                                                                                                           Κατερίνα

2 σχόλια:

Μαρία Κατ είπε...

Θα προσπαθήσω να έρθω!!!
Καλή επιτυχία Κατερίνα μου
Μαρία από
www.mydreamland.gr

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Θα είμαστε εκεί αγαπημένη μας Κατερίνα!!!!❤️❤️❤️❤️