Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Το βίντεο της παρουσίασης μου στις Ψηφιακές Γειτονιές.

Στη σημερινή ανάρτηση θα μείνω σιωπηλή....(ναι καλά). Απλά θα σας δείξω το βίντεο της παρουσίασης μου στο συνέδριο στις Ψηφιακές Γειτονιές...Ήταν μια ημέρα όμορφη κι ιδιαίτερη τα έχω ξαναπεί πολλές πολλές φορές. Σίγουρα δεν περνά μέσα από την οθόνη το συναίσθημα αλλά είναι μια καταγραφή μιας ωραίας και ξεχωριστής τουλάχιστον για εμένα, στιγμής.
Βέβαια εγώ δεν φαίνομαι και πολύ καλά  γιατί μετακινούμαι κι έχω αλλάξει τα φώτα στον άνθρωπο πίσω από την κάμερα, όμως ο ήχος είναι εξαιρετικός.
Επίσης επειδή εκείνη την ημέρα ήμουν λίγο αναστατωμένη  άκουσα λιγότερα από όσο θα ήθελα, από τις λοιπές παρουσιάσεις.Οπότε παρακολουθώ στο utube και συγκεκρημένα εδώ, όλους τους παρουσιαστές και χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να τους ακούσω με την ησυχία μου και με κάθε προσήλωση πια από τον καναπέ μου, με τα ακουστικά μου και τους δύο τύπους δίπλα να παίζουν τάπες...
Είναι σημαντικό για ακόμη μια φορά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους πίσω από τις Ψηφιακές Γειτονιές, το Μικροί Μεγάλοι και το Μπαμπά δες Μαμά δες.
Να είστε καλά φίλοι....



Μπορείτε επίσης  να ρίξετε και μια ματιά στις εικόνες από το Power point της παρουσίασης μου.



Πριν κλείσω  θα ήθελα να μοιραστώ κάτι τελευταίο. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, από το Σάββατο 22 έως την Δευτέρα 24 Ιουνίου, θα είμαστε  με το Σχολείο της Φύσης, γονείς και παιδιά, στο πανέμορφο Καζαβίτι  στη Θάσο, να χαλαρώσουμε μαζί με τον Νίκο  τη Νίτσα σε ένα σπίτι γεμάτο παιδιά.... και να χαρούμε το μαγικό δάσος με τις Καλοκαιρινές του πια  φυλλωσιές...


Θα είναι ημέρες χαράς, ξεγνοιασιάς, γνωριμίας και μοιράσματος κι αν κάποιος θελήσει μπορεί να συμμετέχει σε αυτή την εκδρομή, μαζί με τα παιδιά του βέβαια.
Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο του Σχολείου της Φύσης 23920 64370.
Ο καθένας έρχεται με το δικό του μέσο και οι τιμές των δωματίων είναι 60 τετράκλινο, 40 τρίκλινο και 30 δίκλινο.
Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μέχρι την Παρασκευή 14 του μήνα, στο τηλέφωνο του Σχολείου.

Σας αφήνω με πολλές ευχές και με τρομερά θετική διάθεση...Είναι η πρώτη μου "ζωντανή" εμφάνιση  μέσα από το blog. Όχι μόνο εικόνα, αλλά και ήχος...Εξελισόμεθα!!!!
Φιλιά λοιπόν αγαπημένοι. Ακόμη κι αν δεν σας αρέσω....πάλι αγαπημένοι μου θα είστε....
                                                                                      Κατερίνα

25 σχόλια:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Εφτιαξα μια σαΐτα.. αφού προηγουμένως άκουσα με προσοχή τα λόγια σου!
Αγάπησα την Μαφάλντα σε ώριμη ηλικία.. ταυτίστηκα μαζί της. Ισως γιατί στα όνειρα μου δεν είχαν χώρο τα "υλικά" ...
Παράλληλα ένοιωσα την δροσιά των δικών σου λόγων..
Μπορώ να καταλαβαίνω τις αγωνίες των παιδιών μου.
Πάνω -κάτω στην ηλικία σου είναι..
Στη δική μου σαίτα γράφω:
"Εγινα κιόλας 60 χρονών αλλά μου αρέσει να πετάω ακόμα!"

Κατερίνα ευχαριστώ σε!
Γιαγιά Αντιγόνη

marronblogger είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
(το επιτέλους αναφέρεται σε ολόκληρη την ανάρτηση ακόμα και στις τελείες και στους τόνους!)
Τελειώνω με τις υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα και θα έχω χρόνο να σας διαβάζω και να σας γράφω περισσότερο!!
Πολλά φιλιά

Unknown είπε...

κρίμα που δεν μπόρεσω να δω την παρουσίαση σου στις ψηφιακές γειτονιές.
Βέβαια τώρα με έχεις ξεσηκώσει κανονικά για την Θάσο και σκέφτομαι πως να έρθω.

Georgina είπε...

Επιτέλους και ένα λινκ με όλες τις ομιλίες συγκεντρωμένες! Κι εγώ έχασα αρκετές, ευτυχώς η δική σου δεν ήταν μια από αυτές!
Φιλί Κατερινιώ!

Αντιγόνη είπε...

Αντιγόνη

Κατερίνα καλημέρα,εύχομαι να περάσετε καλά με το σχολείο της φύσης.Σου έχω στείλει και μέηλ αλλά δεν απάντησες,ήθελα να μάθω τι κάνουν τα παιδιά στο Καζαβίτι,δυστυχώς δεν έχω παρει νέο,ήθελα και το Πάσχα να στείλω δέμα όπως τα Χριστούγεννα,όμως δεν πήρα απάντηση.φιλιά






KORINA είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Κ ΝΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΕΙ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ Κ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΩ,ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ,ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑΣ ΣΟΥ....

Dee Dee είπε...

Υπεροχη η παρουσιαση σου!! Δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απο εσενα :)

Να περασετε μαγικα στην Θασο!!!

Καλημερα :)

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Τι περίεργο να ακούω τη φωνή σου!! Τώρα θα την ακούω όταν διαβάζω τις αναρτήσεις σου..Υπέροχη η ομιλία σου!! Έμπνευση... Σαν να ήμουν εκεί..

Κelly Sokou είπε...

Στη δική μου σαΐτα έτυχε μαύρο χαρτί. Τα γράμματα του στυλό δεν φαίνονταν. Κι εγώ δεν κατάφερα να τη φτιάξω σωστά. Την πέταξα όμως και είδα ότι κάποιος από το πλήθος την πήρε. Υστερα άρχισες να με διαβάζεις και να σε διαβάζω και να επικοινωνούμε. Εχει πλάκα όπως και να το κάνεις τελικά!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Σου στέλνω κι εγώ μία σαίτα με τη λέξη ¨ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ¨!!!!!!!!!

Βενετία είπε...

Εγώ θα μείνω σιωπηλή... το μόνο που θα πω είναι : ουάου...! Τί υπέροχο μήνυμα που μου ήρθε...! (Δηλώνω πανευτυχής...)!!!

Memaria είπε...

Μπράβο Κατερίνα...σε άκουγα μαγεμένη...
Ακόμα κι αν δε βρεθεί ποτέ η σαΐτα μου, τη γράφω για τη χαρά του να πετάω...έτσι ακριβώς!!
Να είσαι καλά να δίνεις έμπνευση σε όλους με το μπλογκ με τις ιδέες σου με τη φωνή σου!
Καλά να περάσετε στο υπέροχο Καζαβίτι!
Φιλιά πολλά!!

Ανώνυμος είπε...

Τι όμορφα λόγια,τι όμορφες σκέψεις,τι όμορφες πράξεις,μπράβο.Ζηλεύω την δημιουργικότητά σου,την φαντασία σου,ειλικρινά ζεις ένα μεγάλο κομμάτι μιας ζωής που πάντα ονειρευόμουν αλλά δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω.Φαίνεσαι αυτό που πολύ λαικά θα τολμήσω να γράψω,ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΥΠΟΣ.Νάσαι καλά. Λία από Αθήνα.

airis είπε...

Ήρθα! Καθυστερημένα, αλλά σε απόλαυσα!
Χαίρομαι απίστευτα για πολλά μα περισσότερο για τη δύναμη του λόγου σου, για την πίστη στη ζωή, για την αγάπη που βάζεις σε αυτά που κάνεις!

ΥΓ: Την έχω νιώσει αυτή τη χαρά "του πετάς"!
Σε ευχαριστώ!

Lyriel Bee είπε...

Τι χαρά !! :)
Καιρό το περίμενα αυτό. Και έλεγα αποκλείεται να μη κάνουν ένα βιντέκι!
Είσαι όπως ακριβώς σε διαβάζω, μόνο που τώρα έχω κι εγώ τη φωνή σου στο μυαλό μου ;) Ήταν όντως μοναδική στιγμή, και η αναφορά σου στη Μαφάλντα με πήγε πίσω σε τρυφερά χρόνια.
Φιλιά πολλά Κατερινάκι μου **

Αφροδίτη είπε...

Την περίμενα τη φωνή σου να ‘ρθει να με βρει και η αλήθεια είναι ότι δεν άργησε και τόσο. Θρόισμα μαγικού αυλού το άκουσμά της, αέναες χορευτικές φιγούρες το ταξίδι των λέξεών σου στ’ αυτιά μου, μια βελούδινη σφιχτή αγκαλιά τα πασπαλισμένα με μπόλικη αγάπη λόγια σου. Μια ομιλία καθηλωτική, μια ομιλία αληθινή, μια ομιλία καρδιάς, μια ομιλία ψυχής. Σ’ ευχαριστώ. Ήσουν απλά υπέροχη.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΥΛΙΔΟΥ είπε...

..Νομιζω οτι αν πω και εγω κατι παραπανω απλα θα ειναι "κατι παραπανω"...ολοι λεμε το ιδιο...εισαι ενα πλασμα μοναδικο...εμπνεεισ και δινεις δυναμη...Σεα αγαπω τοσο πολυ..το ξερεις...απλα θελω να το θυμασαι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν κι εγώ εκεί... παρά την απόσταση! Με την σαϊτα μου. Κάπως έτσι το φανταζόμουν. Δεν με διέψευσες!

Πολλά φιλιά από Μελβούρνη. Αγαπάμε ΚΑΠΑ! :)

Kate'sCakeBox είπε...

Κάνεις απίστευτα πράγματα Κατερίνα μου..γιαυτό και σε θαυμάζουν όλοι!!μαζί κι εγώ!δημιουργική ανεξάντλητη δεν σταματάς ποτέ...ανεμοστόβιλος...εγώ θα σου στείλω τη σαίτα μου με την αγάπη μου και πολλά φιλάκια!!Καλή συνέχεια και πάντα δυναμική και δημιουργική!!!

Unknown είπε...

Κατερίνα μου δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από εσένα!!!! Τι να πω ..τα λόγια περιττά...θαυμάζω το θάρρος και την τόλμη σου, την ικανότητα σου να δημιουργείς ομάδες και να τις "δένεις" σε χρόνο dt!!
Επίσης το γεγονός ότι αρπάζεις τις ευκαιρίες, αφήνεις το "στίγμα" σου από όπου και αν περάσεις.. σίγουρα πάντως η παρουσία σου έχει στιγματίσει τη δική μου ζωή, τη σκέψη μου και ελπίζω και την τόλμη μου..έτσι ώστε να μπορέσω και εγώ κάπου, κάποτε να σταθώ και να πετάξω τη δική μου σαίτα εκει έξω!!
Κατερίνα σε ευχαριστώ!

paizoumemazi είπε...

Ότι δίνεις, παίρνεις. Όταν είσαι αληθινός, δεν έχεις απλά τίποτα να φοβηθείς... :)

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Είχα την τύχη να σε απολαύσω από κοντά. Συγκλονιστικά υπέροχη:)

princess είπε...

Κατερινούλα μου απλά είσαι υπέροχη!!!!!!!!!!!!!!
Η φωνή σου είναι γλυκήτατη!!!!!!!!
Σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά!

Demi είπε...

Κάλλιο αργά παρα ποτέ....
Σε απολαύσαμε με την μικρη μου και φτιαξαμε,παιξαμε με τις σαιτες μας και τις στείλαμε στην αυλή της γιαγιας...μα τι χαρα εκανε κι αυτή!!!!!
Υπέροχη παρουσίαση!!!!Καλά να περνάτε!!!!!!!!!


Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία παρουσίαση-παρουσία!Ευαγγελία