Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ενα Σαββατοκύριακο χωρίς τη μαμά....κι άλλα ωραία!

Το Σαββατοκύριακο αυτό ήταν μοιρασμένο...Μια ζόρικη εβδομάδα που κορυφώθηκε με ένα ιδιαίτερο κλείσιμο.

Το βράδυ της Παρασκευής η μαμά του Πα η γιαγιά Ζέτα μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο κι αυτό μας αναστάτωσε όλους...Το ίδιο βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στο πάρτι των φίλων μας. Της Όλγας που είναι η λατρεμένη μου φίλη και του Ηλία που έγινες φίλος αφού παντρεύτηκε τη λατρεμένη φίλη μου...Αυτοί οι δύο τρελάρες λοιπόν...γιόρτασαν τα γενέθλια του Ηλία,  και την επέτειο τους και μας έστειλαν αυτή την εμπνευσμένη πρόσκληση....



"40 χρόνια Ηλίας
10 χρόνια γάμου Όλγας και Ηλία
2 χρόνια οικονομική κρίση

ποτάκια, μεζεδάκια, παρεούλα και μουσική

Τα δώρα δεν επιτρέπονται…όποιος έχει χρόνο, φέρνει ένα μικρό μεζεδάκι!"



Παρόλο το άγχος με τη μαμά του Πα πήγαμε κι ήταν όμορφα με όλους αυτούς τους φίλους τριγύρω...Μας μάζεψαν όλους!!
Κάποια στιγμή εγώ κι ένας άλλος φίλος ο Βασίλης, καθίσαμε σε  μια σκοτεινή γωνιά με τα παιδιά να κοιμούνται στην αγκαλιά μας....
Ο Βασίλης λοιπόν μου θύμισε  πως "παλιά στα πάρτι  βρίσκαμε μια απόμερη σκοτεινή γωνιά για άλλους λόγους"...χεχε!!  για να συμπληρώσω εγώ "πως παρόλα αυτά, είμαστε σε μια απόμερη σκοτεινή γωνιά κι εκείνος έχει στην αγκαλιά του ένα κορίτσι κι εγώ ένα αγόρι"....ξανά χεχε!!


Τελικά μετά από τόσο βαρύγδουπες σκέψεις καταλήξαμε να βογκάμε γελώντας, για το πως περνούν τα χρόνια....

Χρόνια πολλά αγαπημένα μας παιδιά. Τα καταφέρατε μετά από 40 χρόνια ζωής, 10 χρόνια γάμου και 2 χρόνια κρίσης...και  με δυο κόρες αστέρια, αποδείξατε ότι βαδίζετε στο σωστό δρόμο....συνεχίστε στον ίδιο ρυθμό!Είστε πρότυπο!!!
Το πιο σημαντικό σε αυτό το πάρτι ήταν ο σχεδιασμός..."απαγορεύονται τα δώρα και ο καθένας φέρνει μια λιχουδιά".Ένα τραπέζι γεμάτο λοιπόν και πολλοί πολλοί φίλοι...γιατί οι φίλοι στήνουν μια γιορτή!! Η παρέα.

Το επόμενο πρωί εγώ πτώμα, έφυγα στη Θάσο μόνη και ο Πα έμεινε πίσω με τα αγόρια...Οι τρεις τους...αγοροπαρέα!!

Έκαναν διάφορα κι ανάμεσα σε αυτά και το πάρτι του Σοφοκλή όπου έκλεψε την παράσταση η τούρτα Nidjago, από τα χεράκια της  τρελομάνας του...Συγχαρητήρια κυρία μου, θριάμβευσες!!!!!


Κατέληξαν την Κυριακή στην γιορτή του κάστανου στο Λιβάδι. Τους ξεσήκωσε το τρελό παπί και πήγαν να φάνε κάστανα.(ο Πα έκανε το εργαστήριο κηπουρικής του Κηπολόγιου με την  Παπίτσα και προβιβάστηκε κι έχει μεγάλη χαρά!!)
Να αυτή τη φωτογραφία την έβγαλε η Αιμιλία που είναι το πρόσωπο πίσω από την Παπίτσα....


Αιμιλία Άγγελος, της δείχνει τι άλλο; Τις φωτογραφίες του!

Τα αγόρια λοιπόν, πήγαν με τους φίλους τους κι έφαγαν πολλά κάστανα και δεν έφεραν ούτε ένα στη μάνα....



Ανέβηκαν στα βουνά, περπάτησαν στα λαγκάδια και στις ραχούλες και μετά πήγαν για φαγητό όλοι μαζί χωρίς τη μαμά, που τους έλειψεεεεεεεεεεεε!!!!

Φωτογραφία του Άγγελου!!!!
 

Αυτές οι φωτογραφίες είναι της φίλης μου της Βίκυς που τραβούσε με την μηχανή του Άγγελου.
Γιώργος Δέσποινα Άγγελος Θοδωρής.


Γύρισα σπίτι άρρωστη μα γεμάτη και ευτυχισμένη...θα τα πούμε σε άλλη ανάρτηση αυτά....Τα παιδιά γύρισαν  κουρασμένα με μάτια που λάμπουν και με γέμισαν πληροφορίες....για το ότι  πέρασαν τέλεια και πόσο όμορφο ήταν το βουνό και τι βλακείες έκαναν ο Γιώργος με τον Θοδωρή και τις φωτογραφίες που τράβηξε ο Άγγελος και και και....αλλά το πιο σημαντικό ήταν η επίσκεψη που έκαναν με το μπαμπά τους στο νοσοκομείο να δουν τη γιαγιά και της πήγαν τα αγαπημένα της κρακεράκια και είχε και ένα μπουκαλάκι που έτρεχε ένα ζουμί με βιταμίνες για να γίνει γρήγορα καλά και δεν φοβήθηκαν, ούτε στεναχωρήθηκαν καθόλου γιατί η γιαγιά είναι καλά και θα βγει αύριο γιατί  τη χρειάζονται τα λουλούδια της κι ο Έρμής, ο σκύλος της.....

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!!!! Εγώ δεν έχω φωνή, μάλλον είπα ότι ήταν να πω....Κρίμα γιατί ήθελα να είμαι σε κάτι πολύ σημαντικό σήμερα, αλλά δεν μπορώ για να μην σκορπίσω τα μικρόβια μου!!! Η ξαδέρφη μου Άννα θα είναι στο νοσοκομείο κι ήθελα να είμαι μαζί της αλλά...
Αννούλα σου στέλνω τη σκέψη, την αγάπη κι όλη τη θετική μου ενέργεια!!Κλείνω με μια από τις πρωινές φωτογραφίες του Άγγελου...Γιατί ο Άγγελος ξυπνά το πρωί να πάει στο σχολείο και φωτογραφίζει τον ουρανό από το παράθυρο του....καθώς όπως λέει, δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα χρώματα!


Μια αυγή λοιπόν για σένα Άννα, λυπάμαι που δεν είμαι εκεί μαζί σου κι εύχομαι να περάσει!! Και θα περάσει γιατί θα το ευχηθούν όοοοολοι όσοι θα διαβάσουν σήμερα αυτή την ανάρτηση!!!Καλημέρα για εσένα....και καλημέρα σε όλους σας αγαπημένοι!!Στείλετε παρακαλώ τη μαγική σας δύναμη στην Άννα μου.
Εύχομαι έναν μαγικό Νοέμβρη!
                                                                                               Κατερίνα

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!
Όλες οι ευχές στην Άννα σου. Η αγάπη των φίλων έχει πάντα μεγάλη δύναμη.

Περαστικά, γρήγορα :)

Όλγα Χατζηχρίστου

Owl Mommy Βέρα είπε...

Καλημέρα Κατερίνα! Έλειψες αλλά άφησες πίσω αντάξιους φωτογράφους και ρεπόρτερ! Περαστικά στην Άννα σου!

margeor είπε...

Γρήγορα περαστικά στην Άννα, αλλά και σε σένα!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Dee Dee είπε...

Γρηγορα και ανωδυνα περαστικα στην Αννουλα!!!

Καποτε σε καθε γεννεθλια ειχαμε την τυχη να μπορουμε να βγαινουμε ολη η παρεα μας εξω και να κερναει ο εορταζω. Εδω και 1-2 χρονια αυτα κοπηκαν. Οταν το καταλαβαμε καναμε κι εμεις το ιδιο. Απαγορευτηκαν τα δωρα και οι μαζωξεις μας γινονται πλεον ρεφενε. Σουπερ περναμε. Να σας δωσω και μια ιδεα, καναμε καιν καποιες θεματικες βραδιες. Η μια μαζωξη μας για παραδειγμα λεγοταν "spanish tapas night" και ο καθενας βρηκε κι εφτιαξε μια ισπνικη συνταγη τυπου fingerfood :) Πολυ ωραιο το προσκλητηριο των φιλων σου. Χρονια πολλα κι απο εμενα για τα γεννεθλια, την επετειο αλλα οχι για την κριση :):):)

Στο Λιβαδι ημασταν κι εμεις, αλλα λογω πολυ κοσμου δυστυχως υπηρχε ενας ψιλοεκνευρισμος και δεν περασαμε οπως φανταζομουν. Μου αρεσε πολυ η διαδρομη, τα σπιτια με τις αυλες και οι χοροι.

Κανει μαθημετα κηπουρικης ο Πα;;; Ειμαι σιγουρη οτι ειναι καταπληκτικος μαθητης :):)

Καλη εβδομαδα!!

zoe.k. είπε...

Περαστικά σε σένα Κατερίνα και στην Αννα φυσικά! Στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια και στις δυό σας!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε :)

Christina V. είπε...

Περαστικά στην Αννούλα και γρήγορα και σε σένα Κατερίνα μου!!! Και γρήγορα στο σπιτάκι της η γιαγιά σας!

Όλα όσα μας έδειξες υπέροχα και γεμάτα ζωή! Το παν είναι να μη σταματάμε να ζούμε και να χαιρόμαστε με κρίση ή χωρίς κρίση! Σε φιλώ και εύχομαι πολλές υπέροχες μέρες!

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

πολλή πολλή θετική ενέργεια και περαστικά στην Άννα σου!! Πάντως βλέπω μια χαρά τα περάσανε τα αγόρια σου!! Αν και νομίζω οτι τους έλειψες πάρα πολύ παρόλο που δεν σου έφεραν κάστανα..καλή εβδομάδα Κατερίνα!!

Ερμιόνη είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα Κατερίνα μου!
Περαστικά στη γιαγιά, σε σένα αλλά και στην Άννα εύχομαι!
Ούτε ένα κάστανο για την έρμη τη μάνα ε;; Απαράδεκτοι!!
Φιλιά πολλά!

myStickland είπε...

θα είναι περαστικά..να το ξέρεις,γιατί η αγάπη έχει τα δικά της ματζούνια*
σου στέλνω ζεστή αγκαλιά!
καλή και δημιουργική εβδομάδα:)

Marie είπε...

Περαστικά και γρήγορα εύχομαι!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! Καλή εβδομάδα!

thomi είπε...

καλο μηνα κατερινα και Σια!
στελνω ολη μου την αγαπη στην Αννα που ειναι στο κρεβατι του πονου κ ευχομαι να τελειωσουν συντομα τα βασανα της..κ να σου πω κ κατι?και οι γονεις μου ηταν χτες στη θασο..τι συμπτωση ε?
σε φιλω γλυκεια κατερινα, σιδερενια να ναι η γιαγουλα σας!

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα, ΚαΠα, σε εσάς και την υπέροχη οικογένειά σας. Περαστικά σε εσένα και την φίλη σου. Να έχετε έναν υπέροχο Νοέμβρη. :) Χαιρετισμούς από την μακρινή Αυστραλία

Memaria είπε...

Περαστικά στην Αννούλα!!
Καλή εβδομάδα!

Χρυσαυγή είπε...

Η πρόσκληση στο πάρτυ των φίλων σας ήταν κάτι το μοναδικό σε σύλληψη και πρωτοτυπία! Τόσο απλά, με μονάχα κέφι, αγάπη έγινε ένα παρτυ!! Αυτά είναι που χρειάζονται μετά από 2 χρόνια οικονομικής κρίσης (σύμφωνα με την πρόσκληση)!!

Τελικά τα παιδιά και ο μπαμπάς πέρασαν όμορφα και ας ήταν η μαμά μακρυά.. Κάστανα βέβαια θα μπορούσαν να φέρουν... Δεν θα μπορούσατε να το είχατε σκεφθεί Πα??? χαχαχα

Πολύ κουράγιο στην Αννα!! Περαστικά να είναι όλα!
Κουράγιο και στη γιαγιά που μόλις πάρει τις "βιταμίνες" θα είναι πάλι κοντά σας!

Κουράγιο σε όλους σας!

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Εννοείται πώς στέλνουμε ΟΟΟΟΟλη μας τη θετική ενέργεια και τις πιό βαθιές και ειλικρινείς ευχές μας για την Αννούλα και τη γιαγιά Ζέτα φυσικά! Με το καλό να βγουν από τα παλιο-νοσοκομεία!
Όσο για τον Άγγελο, τι να πω...τι ρομαντικό πνεύμα, τι ευαίσθητη ψυχή...από που πήρε άραγε...:)

Παπίτσα είπε...

Τα σπόρια σου κουντούρντησαν, και γι' αυτό τους λάτρεψα!

Ο Άγγελος το "έχει" με την φωτογραφία.
Και ο Γιώργος με την σκανταλιά!

Φιλιά ΚαΠαΟικογένεια!

Υ.Γ. ΚΑΙ η Όλγα ήταν λαμπρή μαθήτρια στο εργαστήρι κηπουρικής www.ftiaxnokipo.gr ! Και αποφοίτησε με Άριστα!

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά στην Άννα.Στέλνω και γω θετική ενέργεια και θετική σκέψη. Να πάνε όλα καλά και να βγει από το νοσοκομείο με ένα πλατύ χαμόγελο!

Καλή δύναμη και στη γιαγιά Ζέτα, με το καλό να γυρίσει στο οικείο της περιβάλλον.

Η μέρα ξημερώνει όμορφα, όταν τα μάτια μας τη βλέπουν όπως ο Άγγελος στη φωτογραφία του, όταν προσπερνάμε τις δυσκολίες και τις αναποδιές...Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση, Άγγελε! Καλό Νοέμβρη να έχουμε.


Νατάσσα Μαν.

το χειρότεχνο είπε...

η σκεψη των φιλων σ για το παρτυ ηταν πολυ ωραια κ δειχνει ανθρωπους με διαφορετικη αντιμετωπιση για τη ζωη. ευχομαι να ειναι γρηγορα γρηγορα περαστικα ολα τα ασχημα για ολους οσους ειπες!!!

Βενετία είπε...

Χθες διάβασα την ανάρτηση αλλά παρέλειψα να ευχηθώ να πάνε όλα καλά με την Άννα... Ωστόσο η σκέψη μου ήταν εκεί όλη την ημέρα... Οπότε εύχομαι σήμερα να συνέβαλλα ώστε να πήγανε όλα καλά!

Demi είπε...

Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στην ξαδερφη σου την Αννα!!!περαστικά και σε σένα!!τέλειες οι φωτό, μπράβο στον γιόκα σου!
Καλό Νοέμβρη με υγεία!

Litsa είπε...

Φιλιά στο ξαδερφάκι μας!
Αννούλα μου, όλη μου η θετική ενέργεια είναι μαζί σου!
Φιλιά πολλά πολλά

Unknown είπε...

oλα υπέροχα ο΄πως πάντα αλλά βρε παιδιά....ουτε ενα καστανο στη μανούλα???????ουτε ενα???? Ντροπη πια........