Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ξεχωριστά δώρα για ξεχωριστούς ανθρώπους. Wood & Stone by Lts

Η αδερφή μου η Λίτσα, είναι καλλιτεχνικό πνεύμα όσοι διαβάζετε το blog της είμαι σίγουρη πως το γνωρίζετε καλά.

Τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να δώσει  ζωή σε αυτή της την δημιουργικότητα και άρχισε να ζωγραφίζει αρχικά πάνω σε πέτρες κι ύστερα σε ξύλο όμορφα σχέδια και μηνύματα. 
Το υπέροχο είναι πως προσωποποίησε αυτά τα μηνύματα κι έτσι το δώρα της έχουν σημαντικές φράσεις ή ονόματα και συμβολισμούς που κάνουν ένα δωράκι πολύ πολύ ξεχωριστό. 

Έχω κάνει αρκετά τέτοια δωράκια  και κάθε φορά οι άνθρωποι ενθουσιάζονται και ξαφνιάζονται γιατί δεν είναι απλά ένα δώρο, μα κάτι που αφορά την ίδια μας την σχέση και το κάνει πραγματικά ξεχωριστό...

...και βέβαια μαζί με τις πετρούλες δημιουργεί κι άλλα υπέροχα όπως αυτό το μικρό πιατάκι με το όνομα μου κι είναι χρήσιμο πολύ, καθώς εκεί αφήνω κάθε βράδυ τα μπιζού μου, λίγο πριν πάω για ύπνο, έτσι ώστε να μην τα ψάχνω το πρωί... Η μικρή μου λατρεμένη...με το Χρυσάνι φούρφουρο πάνω της.... Συμβολίζει μέσα μου τα αγόρια μου και την ελευθερία τους...Μικρά σποράκια ελεύθερα στον άνεμο...

 Μου έχει δημιουργήσει αρκετές με  μηνύματα έμπνευσης και κάποιες πηγαίνουν σε χέρια ανθρώπων που χρειάζονται μια ώθηση...


 Αυτή την λατρεύω γιατί μου την χάρισε ο μικρός μου ανιψιός!!!!

 Υπέροχο Χριστουγεννιάτικο στολίδι, από ροδέλα ξύλου. Στολίζει το κομοδίνο μου τα Χριστούγεννα και το αγαπώ!

 Λατρεμένο μήνυμα....Όταν αποφάσισα να επενδύσω...σε εμένα!!!!

 Αυτή είναι η πιο αγαπημένη μου ίσως. Δώρο της αδερφής μου!Στολίζει τους Κύκλους Ζωής μου...και την αγαπώ!

...κι αυτή από τις πιο αγαπημένες μου. Την χάρισα σε μια μαμά που περνούσε μια δύσκολη δοκιμασία με το μικρό της...Της έκανε παρέα στις σκληρές αναμονές του νοσοκομείου...

Έχει εξελίξει την τεχνική της και δημιουργεί πια από καδράκια μέχρι σελιδοδείκτες κι εκθέτει τα δημιουργήματα της στην ιστοσελίδα Jamjar τα οποία και διαθέτει προς πώληση.
Αν θελήσετε να κάνετε τις παραγγελίες σας μην διστάσετε να διαλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει ή ακόμη καλύτερα να φτιάξετε το δικό σας σχέδιο με τα δικά σας χρώματα και το μέγεθος που επιθυμείτε και να το παραγγείλετε προσωπικά στην Λίτσα μέσα από παραγγελία στο mail της.

Οι ημέρες που έρχονται είναι ξεχωριστές κι ιδιαίτερες. Μέρες αγάπης και φροντίδας...κι επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπάμε, θα μπορούσαμε να τους χαρίσουμε κάτι μικρό κι οικονομικό με μεγάλη όμως συναισθηματική αξία και συμβολισμό!

Μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις στο blog της που αφορούν τις δημιουργίες της κι έχουν πολύ περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω link:


Σας στέλνω τα φιλιά και την αγάπη μου κι ευχές για μια υπέροχη εβδομάδα! Ένα δώρο για εμένα είναι ουσιαστικό, αν έχει την πνοή της αγάπης και της φροντίδας...Κάτι που θα κάνει έναν άνθρωπο να νιώσει ξεχωριστός. Είμαι σίγουρη πως η αδερφή μου, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε  ένα τέτοιο δώρο...για κάποιος που αγαπάτε και νοιάζεστε!

Καλημέρα αγαπημένοι...
                                                                                                                                        Κατερίνα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις πουλάει λοιπόν....δεν τις χαρίζει!!!

KaPaworld είπε...

Και βέβαια τις διαθετει προς πώληση. Αυτο ειναι ξεκαθαρο στην ανάρτηση.

Αφροδίτη είπε...

Τις είχα ερωτευθεί από την πρώτη, πρώτη στιγμή που τις είχα πρωτοδεί! Είναι μοναδικά υπέροχες πραγματικά!!!