Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Μικρό Λευκό Κοχύλι. Η παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη!

Ήρθε λοιπόν η στιγμή το κοχυλάκι να παρουσιαστεί και στη Θεσσαλονίκη... Το αγαπημένο Δέντρο Ζωής ο Κοινωνικός Σύλλογος στον οποίο έχω την τιμή να ανήκω από καιρό προσπαθεί να διοργανώσει την παρουσίαση του βιβλίου, με εμένα να δημιουργώ διάφορων λογιών εμπόδια και για διάφορους λόγους! Ευτυχώς που με ξέρουν και για κάποιο λόγο με αγαπούν, γιατί αλλιώς θα με είχαν "στολίσει"...

Όμως τελικά και με την βοήθεια της αγαπημένης life saver Ζωής Βουζίκα από την  D.K.Event Solutions...τα καταφέραμε και  μπήκαμε στην τελική ευθεία και επιτέλους η παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη είναι πια γεγονός!


Οπότε έχω την χαρά να σας ανακοινώσω πως  την επόμενη Τετάρτη  18 Μαΐου στις 19.00 το απόγευμα...με ώρα προσέλευσης 18.30 στο Μέγαρο Μουσικής στο κτίριο Μ2 Αίθουσα 01, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου μου.
Μαζί μου ως παρουσιαστές  του βιβλίου θα μου κάνουν την τιμή να είναι δυο άνθρωποι που αγαπώ πολύ, πολύ και θαυμάζω ακόμη περισσότερο!

Φαίδωνας Καλοτεράκης. Έχει σπουδάσει Θεολογία, Φιλοσοφία και Ψυχολογία. 
Είναι Διευθυντής του ΚΕΘΕΑ Βορείου Ελλάδος.Μουσικός και Συνθέτης με σημαντικό δισκογραφικό έργο. Ο Φαίδωνας είναι μια απίστευτα σημαντική φιγούρα στη ζωή μου! Δάσκαλος κι εμπνευστής. Έχουμε συνεργασθεί στο ΚΕΘΕΑ όπου υπήρξε άμεσος διευθυντής μου για πάνω από 12 χρόνια. 

           Ελισάβετ Γεωργιάδου. Παιδαγωγός και εκπαιδευτικός.Υπεύθυνη του Σχολείου της Φύσης και εμπνεύστρια του νέου εκπαιδευτικού Προγράμματος Big Bang Education.
Μια γυναίκα έμπνευση που αγαπώ πολύ και της χρωστώ πολλά. Μας έφερε κοντά ο μικρός μου γιος, που ήταν μαθητής στο μαγικό σχολειό της και μας ένωσε η τρέλα κι η αγάπη μας για τη ζωή και τον άνθρωπο.

Επίσης μια ακόμη υπέροχη γυναίκα που αγαπώ και θαυμάζω η Μαργαρίτα Πέικου θα  είναι εκεί, κάνοντας μου την τιμή να διανθίσει με την μελωδική, μαγική φωνή της την παρουσίαση!

Πριν κλείσω, οφείλω να στείλω την αγάπη μου στα δυο αυτά πλάσματα....Αλεξάνδρα, Βησσαρίωνα... ευχαριστώ για την υπομονή και την υποστήριξη κι αγαπημένο Δέντρο σε ευχαριστώ για την τιμή!


Επίσης, με αφορμή την παρουσίαση, μπορείτε να με ακούσετε στην εκπομπή "Αντιφωνίες κι Αντιστίξεις" FM 100.6  αυτή την Κυριακή 15 Μαΐου στις 17.00.

Μπορεί πια, να έχω την εμπειρία της πρώτης παρουσίασης στην Αθήνα, μα και πάλι έχω μια αγωνία μεγάλη...και μια ακόμη μεγαλύτερη χαρά κι ελπίζω, ελπίζω πραγματικά να τα καταφέρετε και να είστε εκεί για να την μοιραστώ μαζί σας!

Το κοχυλάκι συνεχίζει το μακρύ του ταξίδι και δεν θα σταματήσω να αγωνιώ για το ταξίδι αυτό. Το ταξίδι αυτό, που ξεκινήσαμε μαζί...οπότε αγαπημένοι μου φίλοι κι αναγνώστες θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα το να είστε εκεί....μαζί μου...μαζί μας. Να γνωριστούμε και να μοιραστούμε, μια βραδιά ξεχωριστή!
Συνοδοιπόροι σε μια ακόμη τρυφερή περιπέτεια...
                                                                                                                           Κατερίνα

10 σχόλια:

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Δεν ξέρω Κατερινάκι μου αν θα καταφέρω να έρθω γιατί έχω μάθημα εκείνη την ώρα. Αν όμως προλαβαίνω θα ρθω έστω και προς το τέλος! Καλή επιτυχία! Θα είναι σούπερ όλα αφού οι διοργανωτές σε αγαπάνε πολύ!
Kathy

Unknown είπε...

αγαπημενη μου,κατερινα.σιγουρη,και αυτη η επιτυχια της παρουσιασης στην πανεμορφη,θεσσαλονικη,που λατρευω,αν και πειραιωτισα.αν κρινω απο της αθηνας,που ημουν εκει,φανταζομαι,τι θα γινει εκει.καλη επιτυχια κουκλα μου.που ειναι σιγουρη,φιλια,πολλα.κατερινα μου.σ αγαπω πολυ.ρικα....

Teteel είπε...

Καλή επιτυχία!
Να το χαρείς.

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία, Κατερίνα! Ανυπομονώ να σε ακούσω την Κυριακή. Eλπίζω να μπορώ μέσω web. To googlισα αλλά δε βρήκα ακόμη άκρη πως θα τα καταφέρω. Θα επιμείνω και πιστεύω θα το βρω. (Ελίνα)

Βάσω Σταύρου είπε...

γ@#$το...ήθελα τόσο πολύ να έρθω και να γνωρίσω από κοντά το άτομο που έκανε να διαβάσω ένα βιβλίο 2 φορές,αλλά δυστυχώς θα είμαι στη δουλειά ακόμη....καλή επιτυχία εύχομαι αν και είναι σίγουρο πως θα την έχεις!Τα φιλιά μου!

Βενετία είπε...

Εντάξει, το ξέρεις ότι το σκέφτομαι...! Αγαπημένη μου, πόση χαρά έχω, πόση ευγνωμοσύνη νιώθω που έχεις καταφέρει να είσαι παρούσα σε μια παρουσίαση βιβλίου, του δικού σου επιτέλους βιβλίου...! Πόση αγάπη κρύβεις και μοιράζεις απλόχερα... Ξέρω ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία, ξέρω ότι θα έχει πολλή αγάπη... απόλαυσέ το!

Αφροδίτη είπε...

Το μικρό λευκό κοχύλι έσπασε... και τα σπασμένα κομματάκια παρέμειναν στους κόκκους της δικής μας ψυχής, όχι για να θυμίζουν τις θρυμματισμένες ενοχές που κάθε γονιός κουβαλά, αλλά για να δώσουν απαντήσεις και να συναρμολογήσουν τα διαλυμένα κομμάτια της δικής μας, της δικής μας ζωής... Θα 'θελα να ήμουν εκεί. Να το βιώσω, να το βιώνω ξανά και ξανά. Να συμμετάσχω στη χαρά σου. Υπερήφανη πολύ για σένα, Κατερίνα μου, υπερήφανη πολύ!

Marios Psalidakis είπε...

Καλή επιτυχία Κατερίνα, είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά!
Μακάρι να μπορούσαμε να είμασταν κι εμείς εκεί!

Antigone είπε...

Καλή επιτυχία κοριτσάκι!!! θα σκίσεις κ στα πάτρια εδάφη. Ελπίζω να καταφέρω να βρω τη συχνότητα αύριο κ να σας ακούσω...

HUMIDA είπε...

..ένα απίστευτο βιβλίο που προτείνω σε κάθε μάνα -κι όχι μόνο- να το διαβάσει! Σε πολλά σημεία του ένιωσα ότι έγραφα εγώ...Πολλά μπράβο!!!