Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Τελευταία ημέρα του χρόνου...γεμάτη δώρα κι ευχές!!!

Γυρίσαμε από το Καζαβήτι και στο σπίτι μας περίμεναν εκπλήξεις με κάρτες που είχαν καταφθάσει από μακριά και μηνύματα...όμως  υπήρξε ένα μικρό δέμα που με ξάφνιασε πολύ!

 
Το δέμα της Ανθούλας.Όταν άρχισα πριν ένα περίπου χρόνο και κάτι παραπάνω, να ανακαλύπτω τον χώρο των blogs, πρωτομπήκα και στο δικό της...και χάθηκα σε έναν μικρόκοσμο τόσο όμορφο που ξαφνιάστηκα. Είναι τόσο απίστευτα δημιουργική, τόσο λεπτομερείς στη δουλειά της και τόσο απίστευτα όμορφα τα δημιουργήματα της.

Αυτή λοιπόν η τόσο ταλαντούχα γυναίκα μου έστειλε αυτά τα συγκλονιστικά κοσμήματα.


Σκουλαρίκια Χριστουγεννιάτικα, μια υπέροχη καρφίτσα  τόσο όμορφη και με τόση λεπτομέρεια που νομίζεις ότι όλα είναι αληθινά!

 
Κι ένα βραχιόλι που θα φορεθεί πολύ και θα κάνει θραύση νομίζω! Το αγάπησα....Μια τέλεια σοκολατένια τούρτα που μοιάζει με αληθινή! Τι να πω...Είμαι πραγματικά τυχερή.Τόσο απρόσμενη η  χαρά και καμιά φορά νιώθω τόσο παράξενα με όλη αυτή τη φροντίδα και την προσφορά. Δεν νομίζω πως αρκεί ένα ευχαριστώ...
Το μπλογκ της Ανθούλας σίγουρα το γνωρίζετε οι περισσότεροι blogers καθώς είναι παλιά bloger, όμως για όσους δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ την σελίδα της μπείτε και θα ενθουσιαστείτε...με τη miniature life  της!

Οι ημέρες που πέρασαν ήταν πολύ πολύ ήσυχες κι οικογενειακές. Το  οικογενειακό τραπέζι είναι έτοιμο για τη μεγάλη η ημέρα! Στολισμένο με τα άγρια φρούτα  και τις έρεικες, που κόψαμε από το δάσος.



Την πρώτη του χρόνου... Γεμίσαμε τις ταίστρες για τα πουλιά και σε ένα παλιό κεραμίδι βάλαμε σποράκια για να γιορτάσουν τα πετούμενα του ουρανού μας.


Οι ημέρες είναι νωχελικές κι η ένταση καμιά φορά στο σπίτι φτάνει στα κόκκινα. Έτσι όταν οι τύποι δεν είναι με φίλους φτιάχνουν πράγματα για να μην γκρεμίσουν το σπίτι...Φτιάχνουμε κι εμείς μαζί τους...από πλαστελίνες μέχρι κουλουράκια!

 
Το τραπέζι έχει βρει τη χαρά του από το τόσο ενδιαφέρον. Σε εκείνο το τραπέζι γίνονται τα πάντα.


Έτσι τα αγόρια πλάθουν κουλουράκια και ο μπαμπάς δίπλα ετοιμάζει τον συγκλονιστικό μπακλαβά του!



Η μαμά...πίνει καφέ! Έχει κι η μαμά δικαιώματα...
Η αυλή στολισμένη κι εκείνη μας χαρίζει όμορφες στιγμές χαλάρωσης όταν ο καιρός δεν είναι βροχερός.





Βραδυνές φωτιές και ζεστά ροφήματα και δεν μας πτοεί το κρύο. Άλλωστε οι γιορτές είναι πάντα μια ευκαιρία για να ζήσουμε μια ζωή λίγο πιο πικάντικη...



Έφτασε λοιπόν...Η τελευταία ημέρα του χρόνου! Την υποδεχθήκαμε με πιτζάμες και καυτές σοκολάτες.




Τα παιδιά πρόσθεσαν και marshmallows που έλειωσαν σιγά  σιγά, χαρίζοντας ακόμη περισσότερη γλύκα!


Όλα τα είχε το τελευταίο μας πρωινό του 2012.Τζάκι, κεριά, σοκολατένια γεύση....Βρήκαμε το πιο όμορφο μπισκότο μας και θα το κεράσουμε στον Άγιο Βασίλη. Δώρο της φίλης μας της Μαρίας. Ελπίζουμε να νιώθει ιδιαίτερη χαρά που το δικό της μπισκότο διαλέχτηκε να  δωριστεί στον Άγιο!


Τελευταίο πρωινό του χρόνου και πήγαμε τρέχοντας στη γιαγιά για να πουν τα παιδιά τα κάλαντα μαζί με τα ξαδέρφια τους που κατέφθασαν...


Η γιαγιά Ζέτα σε τρελό ενθουσιασμό σε ένα σπίτι ολοστόλιστο μας κέρασε ευχές...Κι ύστερα πήραμε τους δρόμους για να τραγουδήσουν τα παιδιά και σε άλλους συγγενείς και φίλους! Τελευταία ημέρα του χρόνου χαιρετώντας και τραγουδώντας και γεμίζοντας χαμόγελα....και "λεφτά, πολλά λεφτά"...όπως έλεγε κι ο Γιώργος  κουνώντας τον κουμπαρά με νόημα....Πάνω από όλα το μεροκάματο!
Γυρίσαμε σπίτι κατάκοποι κι ο Πα κατέφθασε με μια αγκαλιά πακέτα....Τελευταία ημέρα του χρόνου γεμάτη δώρα. Δώρα δικά σας αγαπημένοι. Ξαφνιαστήκαμε όλοι,  επικράτησε για λίγο ένας μικρός χαμός και φωνές κι ύστερα αρχίσαμε να ανοίγουμε πακέτα.
Πανέμορφες κατασκευές από την Princess.Σκουφάκια για τα πρωινά μας αυγουλάκια...απίστευτο; και ένα υπέροχο αστέρι και μια στρουμπουλή καρδιά, φτιαγμένα από την ίδια! Στολίστηκαν πάνω στα κλαδιά του άγριου πυράκανθου και τα σκουφάκια θα στολίσουν τα πρωινά μας αυγουλάκια...Τι καταπληκτικές ιδέες.Πόσο γεμάτες λεπτομέρεια και φροντίδα!Αγαπημένη μου Πριγκίπισσα....


Το δεύτερο  πακέτο, μας το έστειλε ένα απίστευτο πλάσμα που έχει γεννηθεί για να βοηθά και να δίνει. Η Αγριμιώ μου, που μας θυμάται από τα πέρατα της γης...τη μακρινή Αυστραλία που βρίσκεται και μας στέλνει δώρα, μέσω internet...κάνοντας παραγγελία στην Ελλάδα! Τρελοκομείο!!!

Έστειλε σε εμένα ένα θαυμάσιο βιβλίο που με ξάφνιασε.Έχουμε παρόμοια επαγγελματική ιδιότητα και παρόμοιους στόχους, οπότε ήξερε καλά τι θα μου αρέσει...και βέβαια τα κατάφερε με ένα απίθανα ανατρεπτικό κι ενδιαφέρον βιβλίο! Στα αγόρια έστειλε βιβλία με ιστορίες από τη μυθολογία.Τέλεια εικονογράφηση με πολύ ωραία κι ευκολονόητα κείμενα!


Η Αγριμιώ, μια bloger με κοφτερή πένα και ματιά, που βρίσκεται τώρα σε μια μακρινή αποστολή με έφηβους που βρίσκονται σε κρίση, κάτι σαν το δικό μας Καζαβήτι  κι ακόμη δεν πρόλαβα να της στείλω ένα μήνυμα, για πολλή δύναμη.Τα παιδιά είναι τυχερά που θα έχουν τη φροντίδα της....Είσαι απίστευτη!!

Κι ακόμη ένας φάκελος με σοκολάτες που τα παιδιά εξαφάνισαν άμεσα κι έκλεψα κι εγώ ένα μικρό κομμάτι να γλυκαθώ λίγο περισσότερο...Μέσα στο φάκελο είχε μια κάρτα και μια ζωγραφιά!


Ένα υπέροχο πίνακα, από την Αντιγόνη...Μια φίλη που μας διαβάζει και θέλησε να μας δωρίσει κάτι...


Κάτι μοναδικό! Κάτι δικό της....! Τι μπορώ να πω περισσότερο...Τον αγάπησα τον πίνακα μου! Τον αγάπησα. Τα μικρά χρωματιστά μου χρυσάνθεμα.
Ξέρω ακριβώς που θα τον κρεμάσω και μόλις αυτό γίνει αφού του βάλω κορνίζα θα τον ξαναδείξω για να δει κι η Αντιγόνη πόσο πολύ με ενθουσίασε και με συγκίνησε! Πόσο χαρούμενη με έκανε να νιώσω!

Τέλος στην τελευταία interneτική βόλτα του χρόνου διαπίστωσα ότι οι ΚαΠα πήραμε και Oscar! Γέλασα πολύ με αυτή την απονομή από το 4 seasons...Ένα ιδιαίτερο blog με κείμενα που έχουν να πουν πολλά!Ευχαριστούμε πολύ!Πάντα ήταν όνειρο το να κερδίσω το χρυσό αγαλματίδιο...χεχε

Τελευταία ημέρα του χρόνου κι είμαι τόσο χαρούμενη που νιώθω να βουλιάζω από θλίψη....Η συγκίνηση μεγάλη.
Για το μήνυμα που έλαβα από μια γυναίκα γενναία που μοιράζεται καιρό τώρα τις σκέψεις της μαζί μου!Τότε, σε μια καλοκαιρινή μας ανάρτηση, ζούσε με την ερημιά της ξενιτιάς του συντρόφου της...Τώρα πια η οικογένεια τους ενώθηκε ξανά σε μια χώρα μακρινή και τα μηνύματα της ξεχειλίζουν από αισιοδοξία και ενθουσιασμό!

Συγκίνηση για όλα αυτά τα δώρα και τις ευχές...Βάλαμε τις κάρτες σας πάνω στο τραπέζι παρέα με την χιονόμπαλλα του Νάντο...που κι αυτή τη βλέπω και συγκινούμαι. Ο φίλος μου έγινε χιονόμπαλλα...


Μια μέρα γεμάτη συγκινήσεις...Ένα τραπέζι με ευχές.Τα τελευταία χρόνια δεν έπαιρνα ποτέ κάρτες αν κι εγώ δεν σταμάτησα ποτέ να στέλνω κάθε Χριστούγεννα κάρτες  σε όλους όσους θεωρούσα σημαντικούς στη ζωή μας...Συνήθως οι ευχές που παίρναμε ήταν σε mail  ή sms.Παρόλα αυτά εγώ αντιστεκόμουν κι επέμενα να στέλνω κάρτες...και να φέτος...λάβαμε χειρόγραφες ευχές...Κι είναι για εμένα τόσο σημαντικό αυτό.Τόσο ουσιώδες... Μια ευχή γραμμένη στο χέρι...με τα καθαρά γράμματα, σαν το μολύβι να έβαλε τα γιορτινά του!
Σας ευχαριστώ για όλα, υπέροχοι άνθρωποι! Σας ευχαριστώ για όλα!
Αναρωτιέμαι τι κάναμε για να αξίζουμε όλα αυτά τα δώρα, από ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε...Δεν ξέρω! Ξέρω μόνο πως νιώθω μια βαθιά συγκίνηση κι έναν σεβασμό!

Κι αν μπορούσα να στείλω ένα μήνυμα σήμερα μια τόσο σημαντική ημέρα την τελευταία του χρόνου θα ήταν... "Μην κάνεις σε κανέναν την χάρη να τον κάνεις πιο σημαντικό από ότι είναι.Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας είμαστε εμείς...κι η ζωή είναι μικρή για να τη ζήσεις μίζερα. Σήκω και γλέντα, γέλα, το 2012, το βράδυ αυτό το γιορτινό δεν θα ξανάρθει.Φτιάξε Βασιλόπιτα γιατί υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που θα ήθελαν να φτιάξουν μα δεν μπορούν. Εσύ μπορείς, μα δεν θέλεις, γιατί νιώθεις μικρός, λίγος, λυπημένος, βουτηγμένος στον πόνο σου...Είναι το ταλέντο που έχουμε όλοι να δίνουμε αξία σε σκουπίδια κι ασημαντότητες αφήνοντας τα να γίνονται πελώρια και να ορίζουν τις ζωές μας...
Όχι!Είναι η τελευταία βραδιά του χρόνου μην τη ζήσουμε - όπως λέμε στη θεραπεία - σαν νάνοι των φόβων μας, μα σαν γίγαντες των ονείρων μας...Αυτό χρωστάμε στον εαυτό μας."

Κάποιος θαυμάσιος άνθρωπος, σε μια ομάδα μου μίλησε για την πρώτη παραμονή πρωτοχρονιάς μετά τον θάνατο και των δύο γονιών του. Ο ίδιος 20 χρονών τότε.Ούτε παιδί, ούτε μεγάλος.
"Στόλισα όλο το σπίτι", είπε, "άναψα όλα τα λαμπάκια, έβαλα μουσική κι άκουγα τις φωνές και τα γέλια των ανθρώπων που γλεντούσαν...ολομόναχος σε ένα σπίτι έρημο και βουβό και σκεφτόμουν...θα περάσει"!
Θα περάσει λοιπόν... φρόντισε όσο κι αν πονάει αυτό που ζεις, να το ζήσεις με περηφάνια, γιατί τελικά...θα περάσει! Το λέει εκείνος που σύρθηκε από πάνω του ο πόνος κι εκείνος έμεινε εκεί στητός με αναμμένα όλα τα  γιορτινά φώτα να περιμένει την αυγή...

Πάλι έγραψα πολλά...μα είναι η τελευταία ανάρτηση του χρόνου και πρέπει να προλάβω να τα πω όλα....και τώρα που γράφω ήρθε ένα ακόμη sms..."Κάπτεν, χρόνια πολλά"...Χαμογελάω με τα δάκρυα  να τρέχουν...είχα καιρό να το ακούσω αυτό. "Χρόνια Πολλά και σε εσένα κάθαρμα"!Νιώθω...πελώρια! και κλαίω...
Φεύγω. Πάμε να ετοιμαστούμε και να ανάψουμε φωτιά στον κήπο για να χαιρετήσουμε μια τελικά... σπουδαία χρονιά και να υποδεχθούμε μια... ελπίζουμε, συγκλονιστική χρονιά!
Τι να ευχηθώ πέρα από υγεία υγεία υγεία. Αγάπη, δημιουργικότητα, τρέλα, ψυχική ηρεμία, μοίρασμα και...κάτι ακόμη. Πάθος...
Πάθος για τη ζωή!
Όχι για τη ζωή του άλλου...μα για τη δική μας ζωή! Πάθος για τη ζωή μας!!!Την μοναδική μας ζωή.


Ετοιμαζόμαστε λοιπόν! "Καλό γλίστρημα" που λένε κι οι Γερμανοί!! Σαν να είμαστε σε μια μεγάαααλη τσουλήθρα!!!!

Ευχές για καλή Πρωτοχρονιά από τους ΚαΠα!!!

31 σχόλια:

margeor είπε...

Καλή Πρωτοχρονιά!
Τι να πω; Για άλλη μια φορά με κάλυψες με τα όμορφα λόγια σου που φτάνουν μέσα στην ψυχή μου και την χαϊδεύουν!
Καλή χρονιά λοιπόν, με αγάπη, υγεία και όμορφες στιγμές με αγαπημένους και φίλους!!!
Πολλά φιλιά σε όλητην οικογένεια ΚαΠα!

princess είπε...

Κατερινούλα μου όλα τα δώρα σας είναι υπέροχα και πραγματικά το αξίζετε! Τι να πρωτοθαυμάσω; Τις μινιατούρες, το μπισκότο για τον Άγιο Βασίλη, τα βιβλία, τον πίνακα και τις σοκολάτες ... Ο κήπος σας είναι πανέμορφος με τη χειμωνιάτικη φορεσιά του!!!!!!! Αλήθεια τα ξύλινα σπιτάκια τα έχει φτιάξει ο Πανταζής; Τα ερωτεύτηκα "με την πρώτη ματιά"!!!!!!!!!
Πόσο με συγκίνησες που στόλισες το αστέρι και την καρδιά πάνω στα κλαδιά! Αχ, βρε Κατερινάκι μου! Αχ, τι με κάνεις!!!!!!!! Σου εύχομαι το νέο έτος να σας φέρει χαρά κι ευτυχία, να έχετε ΥΓΕΙΑ πάνω απ' όλα και αγάπη!!!!!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου!

Λαμπρινή είπε...

Κοριτσάκι μου,τα είπες όλα.ΌΛΑ.
Όλου του κόσμου τις καλύτερες ευχές σου στέλνω και να συνεχίσεις έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ οικογένεια ΚαΠα!!!
Πολλά φιλιά και αγκαλιές σε όλους!

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Καλή χρονιά οικογένεια ΚαΠα!! Η καινούρια χρονιά να ΄ρθει γεμάτη αγάπη, χαμόγελα και αισιοδοξία !!

Ανώνυμος είπε...

Αγχώθηκα με τα βιβλία.. έλεγα δεν θα έρθουν ποτέ! Τελικά ήταν καλή επιλογή, αλλά απ'ό,τι βλέπω η καρτούλα που ξεκίνησε από Μελβούρνη θα σας έρθει με μια κάποια καθυστέρηση λόγω των εορτών.. Δεν πειράζει! :) Ευχαριστώ για την όμορφη ανάρτηση και τα καλά σου λόγια. Χαιρετισμούς από την μακρινή Αυστραλία, νοερές αγκαλιές σε όλους σας. Καλή Πατρίδα!!

philos είπε...

Καλή χρονιά Κατερίνα και Πανταζή και μικροί φασαριόζοι!
Να συνεχίσετε έτσι και ακόμη καλύτερα και να γεμίζετε τις ζωές σας με εμπειρίες αγάπης και χαμόγελου!!!
Φιλιά πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα ένα ποστ γεμάτο συναισθήματα και ανθρωπιά. Με συγκινήσατε.

Καλή χρονιά! Η αγάπη, η χαρά, η δοτικότητα και η δημιουργικότητα να γεμίζουν τις μέρες σας με φως!

Νατάσσα Μαν.

Kitchen Stories είπε...

Καλή Χρονιά στο KapaWorld!
Στο μοναδικό κόσμο ομορφιάς και αγάπης στη blogόσφαιρα!

*Φύλαξε μου ένα κομμάτι μπακλαβά. :)
Z.

{Marianna} είπε...

Καλή κι ευλογημένη χρονιά εύχομαι στην όμορφη οικογένειά σας! Αγάπη, αγάπη και λίγη ακόμα αγάπη! :)

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Πολλές ευχές για 365 μέρες του 2013
γεμάτες ευτυχισμένες στιγμές, ελπίδες και όνειρα, Yγεία, Αγάπη,
Πρόοδο, Δημιουργικότητα , Τύχη,
Χαρά κι Αισιοδοξία !!!!!
Καλή Χρονιά από Σάμο!!

Litsa είπε...

Αδερφάκι μου αγαπημένο, τι όμορφα... Μ΄άφησες λίγο να χαρώ και να κάνω τόπο και για τα δικά μου όνειρα που τόσον καιρό δεν τους δίνω προτεραιότητα, μα δεν πρέπει. Γιατί είναι όντως μία και μοναδική αυτή η ζωή.
Να είστε καλά αγαπημένη μας οικογένεια. Πάντα γεροί!
Πολλά φιλιά

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Καλή χρονιά σε όλη την οικογένεια!
Kathy by anthomeli

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλή χρονιά Kατερίνα μου!
Υγεία, χαμόγελο, ευτυχία εύχομαι να φέρει στην οικογένειά σου η νέα χρονιά!
Φιλιά!

Eva's blog είπε...

°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★ ★
║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ NEW YEAR 2013 !!
╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ¥☆★☆★☆¥ ★☆

Lyriel Bee είπε...

Καλή Χρονιά Κατερινάκι μου, Καλή χρονιά για όλους !! Και ακόμη δεν τελείωσαν οι καρτούλες που σου έρχονται :) Είναι όλα όσα έλαβες ΥΠΕΡΟΧΑ !!

Ριτα Τρικαλα είπε...

ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ.ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ!

Mania είπε...

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά!! Πάντα με υγεία, χαρά και δημιουργία!!

Owl Mommy Βέρα είπε...

Καλή Χρονιά ΚάΠα και μικρά ομορφο-τερατάκια! Να έχετε υγεία, ο ένας τον άλλο, αγάπη, φροντίδα και τρελές στιγμές!
Πολλά φιλιά!

foufoula89 είπε...

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Georgina είπε...

Καλή χρυσή χρονιά οικογένεια Δράσης Kapa! Πάντα πηγαίοι να μας χαρίζετε έμπνευση! Κατερίνα θέλω να σου ζητήσω μια τεράστια χάρη! Να αλλάξεις φέτος το Avatar του blogger. Μια Κατερίνα με γυρισμένη την πλάτη αδικεί την πραγματική που σε κοιτά ολόγλυκα στα μάτια και χαμογελά πλατιά και εγκάρδια και μαγευτικά!
Χρόνια πολλά και καλά μέσα από την καρδιά μου σε όλους σας!

ikaxela είπε...

Καλή χρονιά!!!! Να είστε υγιής και χαμογελαστοί!!!

My Lovable Baby (by Daeira mommy) είπε...

Υπέροχες εικόνες, υπέροχες φωτογραφίες από ένα υπέροχα στολισμένο σπίτι! Και τα δωράκια σας, όλα υπέροχα! Ειδικά οι μινιατούρες, οι οποίες "με κέρδισαν"!!!

Σας εύχομαι μία "συγκλονιστική χρονιά", γεμάτη "...υγεία υγεία υγεία. Αγάπη, δημιουργικότητα, τρέλα, ψυχική ηρεμία, μοίρασμα και...κάτι ακόμη. Πάθος...
Πάθος για τη ζωή!". Όπως ακριβώς την εύχεστε σε όλους εμάς!

Πολλά πολλά φιλιά!
Ασπασία

Σοφία είπε...

Δώρα χαρισμένα σε έναν άνθρωπο
που ξέρει να τα εκτιμά.
Πολύ όμορφες εικόνες από την καθημερινότητά σας. Θαυμάζω την φωτεινότητα του blog σας.
Τις ευχές μου σας στέλνω για μια
χρονιά γεμάτη αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα !!!!!!

thomi είπε...

οικογενεια καπα σας ευχομαι
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,με ΑΓΑΠΗ-ΧΡΩΜΑΤΑ-ΘΑΛΠΩΡΗ-ΟΝΕΙΡΑ-ΕΛΠΙΔΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και πολλα πολλα ΤΑΞΙΔΙΑ!
Σας αγαπω ολους σας

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Καλη χρονια kapa family!!!!! Σας ευχομαι 12 υπεροχους μηνες, δημιουργικους, χαρουμενους, συγκινητικους, γελαστους, χουχουλιαρικους αλλα και γεματους ζωη και ενταση!! Ετσι οπως μοναδικα τους μοιραζεστε μαζι μας.
Τα δωρακια που λαβατε ειναι τοσο ομορφα και ξεχωριστα, φτιαγμενα με αγαπη κ εκτιμηση.
Οι μερες που περασατε, μεσα απο τις φωτογραφιες σου ειναι φωτεινες και χαρουμενες. Η ζεστη σοκολατα με marshmellows με εχει συγκλονισει οπως και ο σπιτικος μπακλαβας! Να ειστε παντα εδω, παντα ευτυχισμενοι, γεματοι και πλουσιοι σε συναισθηματα:)

vailie είπε...

Πολλες ευχες αγαπημενοι ΚαΠα για μια χρονια γεματη παθος για τη δικη σας,τη δικη μας, ζωη!!!
Εχετε την αγαπη μου κ δυνατηηη αγκαλια!!!!
;-)

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Γλυκιά μου Κατερίνα να μην σου κάνει καθόλου εντύπωση η αγάπη των διαδικτυακών φίλων σου. Εχεις το χάρισμα να γίνεσαι ένα με εμάς μόνο μέσα από το γράψιμό σου! Σας ευχομαι να έχετε μια χρονιά γεμάτη.... απ' όλα!!!! Σε φιλώ. Callie by Anthomeli

marianth είπε...

είναι μεγάλο ταλέντο να μπορεί κάποιος να εκτιμάει ό,τι έχει πριν το χάσει και του φύγει για πάντα...τι να πω εσύ το έχεις και είναι πολύτιμο,χρειάζεται και αυτό. Πάντα υποτιμούσα τις ευχές με sms και e mail ειδικά από ανθρώπους κοντινούς. Όταν όμως φτάνουν από μακρυά έχουν άλλη γλύκα. Έχω κάποιους φίλους στην Γαλλία που πάντα με θυμούνται στα γενέθλιά μου και τις γιορτές και κάθε φορά συγκινούμαι, και κάθε φορά προσπαθώ να ξαναθυμηθώ να ξεχασμένα γαλλικά μου.
Ό,τι έχουμε είναι αρκετό και είμαστε τυχεροί που δεν ανήκουμε, ακόμα τουλάχιστον σε εκείνους που τους λείπουν τα βασικά...
πολλά φιλιά!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Καλή Χρονιά με υγεία
Φιλάκια ...

Nasia είπε...

Παθος ,λοιπόν!!!!!οκ ,θα παθιαστώ όσο δεν πάει άλλο φέτος!!!
και θα γίνω και ζηλιάρα,που δεν ήμουν!!!!μα τι ωραία που είναι τα κοσμήματα!!!!!!!!!Ζ Η Λ Ε Υ Ω λέω!!!!!!!!!
φιλάκια ,καλή δημιουργική χρονιά να έχετε!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν και μετά από τρία χρόνια τι να πω.... υποκλίνομαι!!!.είσαι το καλύτερο δώρο που έχω πάρει τα τελευταία 11 χρόνια.