Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Το πάρτι γενεθλίων του Αγγελου....Η επιστροφή των Κλώνων!!!

Ο Άγγελος ήθελε να κάνει μια μεγάλη γιορτή μιας και φέτος θα γινόταν δέκα. Συμφωνήσαμε λοιπόν να γίνει έτσι με ένα όριο βέβαια και φτιάξαμε τις προσκλήσεις σε μια τέλεια ιστοσελίδα που βρήκαμε εδώ.Την κατεβάζεις και μετά προσθέτεις τα στοιχεία που θέλεις. Εύκολο και τέλειο!!


Το θέμα του ήταν  Star Wars και είχε μεγάλη  επιτυχία...Σύντομα μας είπε ότι δεν του έφτασαν οι προσκλησεις και ζήτησε κι άλλες...Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι κάλεσε πολύ περισσότερα παιδιά από ότι συμφωνήσαμε με αποτέλεσμα να μετρήσουμε μια μόλις μέρα πριν,  περίπου 30 πιτσιρίκια...Κοντέψαμε να πάθουμε εγκεφαλικό και τα άκουσε για τα καλά ο κύριος αλλά τελικά βέβαια είπαμε να μην του το χαλάσουμε και οργανωθήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε....ελπίζοντας ταυτόχρονα να έχει καλή ημέρα και να μην βρέχει γιατί δεν υπήρχε περίπτωση όλα αυτά τα πιτσιρίκια να χωρέσουν στο σπίτι...
Ξημέρωσε η μεγάλη ημέρα και στο σπίτι ήδη από το προηγούμενο βράδυ επικρατούσε πανζουρλισμός. Η ατμόσφαιρα γιορταστική και γέλια και φωνές μέχρι τα ξημερώματα μιας και φιλοξενούσαμε και τις δυο ξαδέρφες των παιδιών και τα δυο  αγόρια από το Καζαβίτι...Μέχρι αργά μιλούσαν και χαζογελούσαν κι έπρεπε να κάνουμε αρκετές παρεμβάσεις για να κοιμηθούν επιτέλους και να ξεκουραστούμε όλοι....

Το πρωί ξύπνησαν όλοι από το άγριο ξημέρωμα για να προλάβουν τη μέρα....Ο Άγγελος στο μπαλκόνι παρατηρούσε τον ουρανό με την αγωνία μήπως βρέξει. Το πρωινό ήταν συγκλονιστικό κι ο ουρανός πανέμορφος...φανέρωνε πως η μέρα θα ήταν μάλλον καλή.


Η μάνα κι ο πατέρας ήδη κουρασμένοι από το προηγούμενο βράδυ...σημείωση ο πατέρας με καραμπινάτη γαστρεντερίτιδα!!!!

Το πάρτι ήταν πρωινό και αυτό έκανε τα πράγματα λίγο πιο  εύκολα...Βγήκαν τα μπαλόνια και τα σημαιάκια.


Στήθηκε το τραπέζι με κάθε λογής καλούδια για πρωινό.


Από γλυκές κι αλμυρές βάφλες μέχρι τηγανίτες μήλου, σοκολατένια κέικ και τρουφάκια και πίτσες και τοστ...εύκολα πραγματάκια.Όμως όπως είναι διαπιστωμένο τα παιδιά στα πάρτι δεν τρώνε...παίζουν! Κι έτσι σίγουρα όλα αυτά ήταν αρκετά....
Το μεγάλο σουξέ ήταν τα σοκολατένια γλυφιτζουράκια που τα φτιάχνουμε συχνά με τα παιδιά,όπως έχουμε δείξει παλιότερα. Τα βουτούσαν στο ζεστό τους γάλα και γινόταν σοκολατένιο...μεγάλη χαρά!!


Έγινε ο μεγάλος χαμός...τι να πρωτοπώ. Αυτό το πάρτι ήταν για εμένα και τον Πα μια συγκλονιστική εμπειρία! Αντιληφθήκαμε ότι οι παιδικοί φίλοι του γιου μας που τους ξέρουμε από σπόρους...έχουν μεγαλώσει πολύ!!
Φέτος είχαμε κάτι το πρωτοφανές...ίντριγκες ανάμεσα στα κορίτσια. Καυγαδάκια μεταξύ τους,  μια  απίθανα αστεία στιγμή, όταν ένα πιτσιρικάκι, ανέβηκε στον κέδρο κι ήθελε λέει να πηδήξει γιατί τον χώρισε η κοπελίτσα που χόρεψε με άλλον στο πάρτι.. Το αμόρε από κάτω του φώναζε ότι δεν ήθελε αυτή να χορέψει κι ότι παρασύρθηκε....(από μικρές τα λέμε αυτά) κι όλοι οι άλλοι μαζί του φώναζαν να κατέβει μέχρι που έκανα εγώ παρέμβαση με φωνή  απειλητικά μαμαδίστηκη και κατέβηκε σαν άσπρος σίφουνας...Μετά από λίγο πλακώθηκαν  δυο αγόρια για τα μάτια μιας τσούπρας και γινόταν "σασιρμάς"! Μπήκα στη μέση και χώρισαν κι έδωσαν και τα χέρια...Ο Πα δεν μπορούσε να επέμβει γιατί δεν ξάδειαζε από τα γέλια!!!


Έγινε ο χαμός....Δεν υπήρχε σπιθαμή στο σπίτι που να μην υπάρχουν παιδιά....Χάος!!
Για να τους αποσπάσουμε την προσοχή κάναμε διάφορα...ανάμεσα στα άλλα ο Πα τους πήγε στο λαχανόκηπο να μαζέψουν τα ζαρζαβάτια..η φαντασία της απόγνωσης!

Είχαμε ένα μικρό αερόστατο φανάρι να πετά στον αέρα φορτωμένο με τις ευχές και τις ζωγραφιές των φίλων του! Τέλεια διαδικασία. Ζωγράφισαν, έγραψαν τα ονόματα τους και μετά το ανάψαμε κι εκείνο πέταξε μακριά μακριά και δεν πρόλαβα να συγκινηθώ γιατί αυτά σαν παλαβά,  άρχισαν αλλαλάζοντας  να κυνηγούν το αερόστατο κι εμείς αρχίσαμε να κυνηγάμε αυτά και να τα μαζεύουμε από τα γύρω χωράφια....Άσε που κάθε λίγο τα μετρούσα μην μας χαθεί κανένα...Μεγάλες στιγμές!!


Η τούρτα ήταν πανεύκολη από μια συνταγή της Ερμιόνης από το The one with all the tastes  που με έβγαλε από την δύσκολη θέση!! Ο Άγγελος ζήτησε να την διακοσμήσει μόνος του με δικές του φιγούρες Star Wars κι έβαλε πάνω ότι βρήκε εύκαιρο...Μεγάλος συνωστισμός! Ακόμη και το X-Wing προσγειώθηκε στην τούρτα...


Όμως ήταν τόσο χαρούμενος! Η τούρτα των 10 του χρόνων διακοσμημένη από τον ίδιο...."Μπράβο αγόρι μου", του είπα η μάνα...άντε και του χρόνου να κάνεις μόνος σου και την τούρτα.....

Μετά σειρά είχε η Pinata....Πολύς ενθουσιασμός!! Εγώ έφτιαξα την κατασκευή και ο Πα την ζωγράφισε και νάτος ο Yoda! Μεγάλο σουξέ!!


Τις οδηγίες μπορείτε να τις βρείτε σε αυτή την ιστοσελίδα. Αυτοί είχαν τον Darth Vader  στις οδηγίες μα ο Άγγελος ήθελε τον Yoda κι έτσι κάναμε μια μικρή παραλλαγή. Πολύ εύκολη κατασκευή! Το ευχαριστήθηκαν τρελά κι εμείς μαζί τους!!Εδώ έγινε το μεγάλο γιουρούσι....

Κι ύστερα ήρθε η ώρα του χορού.Στήθηκαν οι κριτές και βγήκαν στην πίστα "οι γοργόνες και οι μάγκες".Τι να πω...γέλασαμε την ψυχή μας  και ταυτόχρονα ξαφνιαστήκαμε  με το  πόσο διαφορετικά είναι τα αγόρια με τα κορίτσια στην ηλικία αυτή.Τα κορίτσια κοπέλες...Σχεδόν γυναίκες πια, ενώ τα αγόρια, ακόμη  πιτσιρικάκια...Τι αστεία εικόνα!!!
Είχαμε καιρό να γελάσουμε έτσι....Επίσης, όπως βλέπετε στις φώτο τα κοριτσάκια  ήταν ξεμανίκωτα...Τι δεν τους έταξα για να ντυθούν...Τίποτα. Έβραζε το αίμα τους!


Κι ήρθε το τέλος κάπου μετά το μεσημέρι...Περάσαμε μαζί από τις 10 το πρωί, περίπου ως τις 16.00...Όταν έφυγαν ήταν σαν να πέρασε από πάνω μας οδοστρωτήρας!!
Φεύγοντας πήρε ο καθένας από ένα μικρό κουπ πατ για να φτιάξει το Χριστουγεννιάτικο μπισκοτάκι του...


Παρόλο που κατά τη διάρκεια της γιορτής μου φάνηκε οτι παραμεγάλωσαν μόλις είδαν τα σοκολατένια γλειφιτζούρια και τα κουπ πατ, ενθουσιάστηκαν και σκέφτηκα..."Ευτυχώς!! Τελικά είναι ακόμη μικρά..."! Τι ανακουφιστική σκέψη....

Τα παιδιά συνέχισαν το παιχνίδι μέχρι αργά με τους φίλους τους που φιλοξενούσαμε κι εγώ με τον Πα βάλαμε φτερά στα πόδια για να μαζέψουμε το χάος...Το απόλυτο Χάος!!

Η μέρα πέρασε και μαζί της και τα δέκατα του γενέθλια...Ήταν ευτυχισμένος και χαρούμενος και περήφανος...κι εμείς μαζί του!


Ένιωθε οικοδεσπότης, ένιωθε μεγάλος και σημαντικός...και ήταν!
Περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους του φίλους και τα  ξαδέρφια του, τόσο μα τόσο γελαστός σχεδόν ντοπαρισμένος από χαρά....

Το βράδυ που τέλειωσαν όλα στο σπίτι επικρατούσε μια απόλυτα ανακουφιστική σιωπή! Πήγαμε στο κρεββάτι του Άγγελου και διαπιστώσαμε πως κοιμόταν μαζί....Εξουθενωμένοι. Χορτασμένοι. Γεμάτοι κι ασφαλής. Αυτοί οι δύο τύποι...Τα αγόρια μας.Τα αδέρφια! Αυτοί που κάνουν για εμάς, τη γη να γυρίζει...Πως δυο τόσο μικροί άνθρωποι έχουν τέτοια δύναμη;


Τα παιδιά από το Καζαβίτι έφυγαν. Μας γέμισαν για λίγο με αγκαλιές και μας άφησαν συναισθήματα λύπης...γιατί διαπιστώσαμε ότι κάποια παιδιά δεν έχουν τη δύναμη να κάνουν τη γη να γυρίζει για τους γονείς τους...Πόσο κρίμα...πόσο κρίμα να υπάρχουν  παιδιά που νιώθουν έτσι. Πόσο κρίμα το να το ξέρουν και να το αποδέχονται. Πόσο συγκινητικό το ότι συνεχίζουν να προσπαθούν να κάνουν τη γη να γυρίσει για κάποιους άλλους αν όχι για τους γονείς τους...Κι είναι τόσο ικανά που, τα καταφέρνουν!!
Με πολύ πολύ κόπο, μα τα καταφέρνουν. Οπότε όλοι εσείς φίλοι που επικοινωνήσατε μαζί μας για να στείλετε κάτι μικρό τα Χριστούγεννα σε αυτούς τους δύο πιτσιρικάδες, έχετε αυτό στο μυαλό σας καθώς τους γράφετε το γράμμα τους...Έχουν την ανάγκη να νιώσουν ότι μπορούν να κινήσουν τη γη για κάποιον που θα τους αγαπήσει πολύ....χωρίς "αν" ή "αλλά". Μόνο επειδή είναι αυτοί που είναι.

Αγαπημένοι μας.Προσπαθούμε να μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς πια, αν κι είμαστε απίθανα κουρασμένοι...Σιγά σιγά κι αφού τέλειωσε όλο αυτό, βαλθήκαμε να στολίσουμε και το σπίτι μας άρχισε να μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων...

Έχω τόσα να μοιραστώ μαζί σας...Οι ευχές σας για τον γιο μας, μας συγκίνησαν, μας άγγιξαν.Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για όλα και για όλους εσάς, που μας γεμίζετε ευχές και χαμόγελα χωρίς κανένα αντάλλαγμα! Χωρίς καν να μας γνωρίζετε. Ένα πελώριο ευχαριστώ από τους ΚαΠα...Πελώριο!!!
Κλείνοντας σας ευχαριστώ προσωπικά εγώ η Κα  που προτείνατε το Blog μας και είναι υποψήφιο στον Διαγωνισμό που οργανώνει το Greekblogsbywomen για το καλύτερο Ιστολόγιο   στην κατηγορία "Γυναίκες που μας ενέπνευσαν". Αυτό μου φάνηκε απίστευτο...Η κατηγορία! Πόσο τιμητικό.
Αν είμαι εγώ μια τέτοια γυναίκα, που  έχω υπάρξει, μέσα από τα γραπτά μου,  έμπνευση έστω για έναν άνθρωπο...τότε αξίζει τον κόπο να συνεχίσω να γράφω...άλλωστε αυτός ήταν πάντα ο στόχος.
Ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ...

Ξημέρωσε μια μαγικά Χειμωνιάτικη ημέρα...Εμείς μετά από αυτό που ζήσαμε, ανοίγουμε επιχείρηση για παιδικά πάρτι αφού τα καταφέραμε με 24 πιτσιρίκια από 6 έως 11 χρονών, χωρίς να καταρεύσουμε ...δεν μασάμε τίποτα!!
Καλημέρα αγαπημένοι...πλησιάζουν Χριστούγεννα όχι μόνο για εμάς...μα...για "όλους εμάς"!!!
Ας οργανωθούμε λοιπόν...για όλους αυτούς που μας χρειάζονται!
                                                                                             Κατερίνα

31 σχόλια:

pisces είπε...

Kterinaki mou kalhmera ti omorfa pou perasate!!!!!ma ti grigora pou megalonoyn h dikia mou ekleise ta 15 kai egine gynaika pia!!!!!apistefto!!!ta mikroulia mas megalonoun!!!!!!na einai gera kai tyxera!!!!!!!!ola ta paidia tou kosmoy!!!!!!!!kales giortes na exoyme Katerinaki filia apo Nafplion.

lolipopfamily είπε...

Μπήκα να σου στείλω την αγάπη μου και μια γλυκιά καλημέρα.......

Unknown είπε...

Καλημερα Κατερινα μου.
Να τον χαιρεστε και να τον καμρωνετε. Πανω απ' ολα να ειναι γερος! Γιατι πραγματικα τα παιδια μας ειναι ολος μας ο κοσμος...το νοημα της ζωης μας.
Σας στελνω τις ευχες μου, την καλημερα μου και περιμενω νεοτερη αναρτηση με.....Χριστουγεννιατικη διαθεση!

Xristina @ Dear e-diary είπε...

Να τον χαίρεσαι τον γιο σου! Κάνατε ένα πολύ όμορφο πάρτι!! Σχεδόν ήθελα ν αείμαι εκεί να χοροπηδάω με όλα αυτά τα πιτσιρικάκια (που είναι σε ηλικία που αρχίζουν να το παίζουνε μεγάλοι)!

Εννοείται πως μας εμπνέεις!! Από τα γραπτά σου με φιλοσοφικές αναζητήσεις μέχρι την αφήγηση των καθημερινών σας στιγμών. Μας εμπνέεις να προσπαθούμε και εμείς για το καλύτερο. Εάν και όταν, κάνω οικογένεια πολύ θα ήθελα να μοιάζει με τη δικιά σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Χρόνια πολλά να ευχηθώ στο παλικάρι σας.Πάντα ευτυχισμένος, γερός και τυχερός να είναι στη ζωή του. Χαλάλι τη κούραση......απίθανο πάρτυ!!!!

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Καλημέρα Κατερίνα μου!! τι φοβερό πάρτυ!! και του χρόνου και του χρόνου!! τι διαφορετικά που είναι τα πάρτυ τους όταν μεγαλώνουν ε?? Πολύ σασπένς χαχα!! Και πάλι να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε!! φιλιά

Froghall είπε...

Bravo poli omorfa ola kai kirios bravo pou anteksate ton panzourlismo :) na megalosei na ginei o antras pou epithimei o gios sou KaPa.

alla exo aporia...i pinata den prepei na exei kai dorakia mesa zaxarota kai ta sxetika? oi odigies deixnoun apla ena mpaloni fouskomeno...

Angeliki Bouliari είπε...

Συγχαρητήρια για το μπλογκ, είναι υπέροχο!
Να χαίρεστε τα αγόρια σας και να 'στε πάντα έτσι, δημιουργικοί, χαρούμενοι και ευφάνταστοι!

Magdalene B. είπε...

πόσα όμορφα πράγματα σε μια ανάρτηση!μπράβο σας και να χαίρεστε το αγόρι σας που μεγαλώνει. μακάρι αυτή η υπέροχη εικόνα γαλήνης που έχουν στη φωτό που κοιμούνται μαζί τα παιδιά να ναι πάντα ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους!

My Lovable Baby (by Daeira mommy) είπε...

Από τις photos φαίνεται πόσο όμορφα τα περάσατε!!! Και του χρόνου να είστε καλά! Να ζείτε πάντα τόσο όμορφες στιγμές όλη η οικογένεια!
Να χαίρεστε το παιδάκι σας, να τα 100στήσει πάντα με υγεία και χαρά!
Φιλάκια xxx

Ανώνυμος είπε...

Κατερίνα, όντως μας εμπνέεις! Χαίρεσαι την κάθε μέρα σου, δημιουργείς όμορφες στιγμές για όσους αγαπάς, "ψάχνεσαι" και προχωράς τον εαυτό σου. Κι όλα αυτά σε αυτή τη δύσκολη εποχή, που όλοι έχουμε ανάγκη να ανακαλύπτουμε ξανά και ξανά τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας. Να είσαι καλά και συ και η οικογένειά σου! Δεν παραβλέπω το γεγονός ότι έχεις έναν άξιο σύντροφο, που είναι κει για να σε στηρίξει στο προχώρημά σου (πχ να κρατήσει τα παιδιά για να πας σε σεμινάρια κτλ) και γενικά δίπλα σου να καμαρώνει όσα κάνετε μαζί.
Χαίρομαι που τα δέκατα γενέθλια του γιου σας θα του μείνουν αξέχαστα! Είναι αρκετά μεγάλος για να θυμάται αυτό το τόσο ξεχωριστό πάρτυ και αρκετά μικρός, για να μπορεί να οργανώσει και κείνος αξέχαστα πάρτυ για τους φίλους του πχ όταν θα συμπληρώνει μια από τις επόμενες δεκαετίες της ζωής του!

Νατάσσα Μαν.

thomi είπε...

αναλαμβανουμε πασης φυσεως εορταστικη εκδηλωση, παιδικα παρτι, αρραβωνες, βαμους και βαφτισεις!
τιμαι φιλικαι

πανταζης-κατερινα

χαχαχα:):)
πολλα φιλια ρε παιδια και του χρονου να κανετε τοσα κι ακομα περισσοτερα.

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Το πάρτυ ήταν μοναδικό! Όπως ακριβώς το περιμέναμε δηλαδή! Την τούρτα αυτή της Ερμιόνης, την έχω φτιάξει και εγώ και με έβγαλε ασπροπρόσωπη! Τα δωράκια στο τέλος πόσο πρωτότυπα και έξυπνα! Ο χορός, τα παιχνίδια, ο στολισμός, τα καλούδια. Τα άτιμα τα παιδιά, λύσσαξαν ε???
Όσο για την έμπνευση, είσαι τόσο ξεχωριστή και φοβερή προσωπικότητα που μόνο έμπνευση και θαυμασμό μας προκαλείς και μας κάνεις να θέλουμε να γίνουμε καλύτερες. Μπράβο στη Βέρα που σε πρότεινε. Δεν ήξερα για το διαγωνισμό μέχρι προχτές. Μπήκα τώρα και ψήφισα όλες όσες αγαπώ!
Να περνάτε πάντα τόσο όμορφα και να μοιράζεστε τις στιγμές μαζί μας family KaPa:)

elenh είπε...

xronia polla ki eftyxismena.yparxoun tetoies oikogeneies;bravo,nomiza mono sth fantasia mou.naste panta kala kai na xaireste thn omorfh oikogeneia pou dhmiourghsate.

Memaria είπε...

Να τον χαίρεστε..χρόνια του πολλά!!
Πάρα πολύ όμορφο πάρτυ!!
Και δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που είσαι υποψήφια στην κατηγορία αυτή!!
Καλή επιτυχία!

lpower είπε...

Οικογενειακές στιγμές γιορτής και ... χαμού που όμως μένουν αξέχαστες για πάντα!!!

Κι όταν αυτή τη χαρά την "μοιράζεσαι" με παιδιά που δεν "γνωρίζουν" τέτοιες στιγμές οικογενειακής ταύτισης και ευφορίας... τότε θέλει πολλή δύναμη για να καταφέρεις να τους "δώσεις" μέσα από αυτή την εμπειρία και να μην τους "αφαιρέσεις" από το "βάρος" του δικού τους πολύτιμου θησαυρού αναμνήσεων. Για να μοιραστείς τα πολλά και να μην τους αφήσεις με τα δικά τους "λίγα"!!!

peny είπε...

Χρόνια πολλά στο μεγάλο καμάρι...Το παρτυ φαίνεται μεγάλη επιτυχία..Απο 'κείνα τα αξέχαστα που μένουν μια ζωή στο μυαλό όσα χρόνια κι αν περάσουν!




Mania είπε...

Κατερίνα μου τις καλύτερες ευχές μου!! Το πάρτυ φαίνεται μεγάλη επιτυχία!! Φιλάκια!!

{Marianna} είπε...

Πραγματικά, η΄ταν το καλύτερο πάρτυ γενεθλίων που έχω "πάει" ever, κι ας ήρθα μόνο μέσω των εικόνων που μοιραστήκατε μαζί μας! Η ιδέα της επιχείρησης δεν είναι κακή.... ;)
Να χαίρεστε τον μεγάλο σας 'Αγγελο (και τον μιικρό σας φυσικά)! να τον δείτε όπως ποθείτε!
Κι εύχομαι να είστε πάντα τόσο δραστήριοι, ενεργητικοί... και τόσο άνθρωποι! :)
Καλό απόγευμα!

anna είπε...

ΤΕΛΕΙΑΑΑ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΡΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...

Ερμιόνη είπε...

Κατερίνα μου δεν έχω λόγια!

Πώς τα προλάβατε όλα βρε παιδιά;; Τι απίθανος μπουφές ήταν αυτός; Και να έχει και γαστρεντερίτιδα ο Πα! Χαρά στο κουράγιο σας, τα ρέστα σας δώσατε πάλι!
Μ’ άρεσε πάρα πολύ και το θέμα του πάρτι σας μιας που είμαι μεγάλη φαν των ταινιών!
Ευχαριστώ πολύ και για την αναφορά!
Πολλά φιλιά!

Litsa είπε...

Αχ τι τρελό πάρτι ήταν αυτό!
Γελάω με τα παιδιά και σκέφτομαι τι με περιμένει αχ αχ! Βράζει το αίμα τους... βράζει λέμε!
Άντε λίγα χρόνια υπομονή ακόμη (καμιά δεκαετία) και θα ξεμπερδέψετε με τα πάρτι. Μετά θα βγαίνουν με την μπακουροπαρέα κι εσύ θα είσαι στα τηλέφωνα συνέχεια και θα σου λένε: τι θες πάλι ρε μάνα;;
χεχε καλέ όχι, όχι τα δικά μας αγόρια!
Φιλιά sis
Καλά στολίσματα και καλή ξεκούραση

philos είπε...

Από τις καλύτερες περιγραφές πάρτυ που έχω διαβάσει!
Να σου ζήσει ο Άγγελος και να τους χαίρεσαι έτσι όσα περισσότερα χρόνια γίνεται!
Φιλιά πολλά εμπνευσμένη φίλη μου! :)

Ανώνυμος είπε...

Φιλενάδα, χαίρομαι που το διασκεδάσατε κι εσείς όσο και τα παιδιά. Αυτή πιστεύω είναι και η μαγεία των πάρτι σε αυτή την ηλικία! :Ρ Φαντάζομαι πόσο χάλια θα ήταν ο Πανταζής, ήταν κι άρρωστος ο καημένος. Περαστικά του. Πολλά φιλιά από την μακρινή Αυστραλία και να συνεχίσεις να μας εμπνέεις. :)

Lyriel Bee είπε...

Πω πω Θεέ μου, πραγματικά τρελό και εξουθενωτικό, μα τόσο χαριτωμένο παράλληλα! Αυτό με τα σοκολατένια γλειφιτζουράκια θέλω να το κάνω κι εγώ, πρέπει να είναι όνειρο!
Είδες πως είναι τα κορίτσια ρε Κατερίνα, πραγματικά όπως το λες, σαν κοπέλες πια, ενώ εκείνα ακόμα στην αφασία τους. Η αυλίτσα σας έγινε ένα μικρό σχολείο εν ώρα διαλείμματος απ' ότι κατάλαβα και είδα, χαρά στο κουράγιο σας πραγματικά!! Δε νομίζω να είχα τέτοια υπομονή χεχε :)
Άντε και του χρόνου λοιπόν, με λιγότερη ή περισσότερη τρέλα, αλλά πάνω απ' όλα με ζωντάνια και υγεία!

Φιλιά κορίτσι μου !!

Penelope είπε...

Πω-πω-πω τι γλυκός ΠΑΝΙΚΟΣ είναι αυτός!
Χρόνια πολλά στο παλικαράκι σας Κατερίνα.
Πάντα χαρούμενο και γερό να είναι.
Όσο για τον κήπο, θα χάρηκε και ίδιος την παρουσία τόσων παιδιών πιστεύω :-))

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

ΚάΠα μου τι όμορφο πάρτυ ήταν και αυτό! Και με τις δυσκολίες του!
Πάντως να ξέρεις πως εγώ είμαι μια από αυτές που τις εμπνέεις και δεν λέω μεγάλα λόγια! εννοείται ότι ψηφίζω Καπα!
Kathy by anthomeli

kwnnie είπε...

Καταρχας δεν ξέρω ποιος ήταν ο φωτογράφος αλλά μου άρεσαν πολύ!
Θυμάμαι και εγώ μικρή καλούσα πολλά παιδάκια στο σπίτι και η μαμά φώναζε αλλά στην τελική όλα ήταν καλά.
Το πιστεύεις ότι ακόμη και τώρα θυμάμαι στιγμιότυπα από γενέθλια στο δημοτικό.
Αναμνήσεις...
Καλά να περνάτε και καλές γιορτές:))

valia είπε...

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ ΣΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ!!!
ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ Κ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ!!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ Κ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ!!

ΤΩΡΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ...ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!!!

Demi είπε...

Όλα καταπληκτικά!!
Απίστευτα πέρασαν τα παιδιά!!!τέτοιο πάρτυ δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!!!!!Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σας!!!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Αγαπώ Οικογένεια ΚαΠα!!!!! Δεν έχω λόγια για το πάρτυ και ειδικά για τον συμβολισμό του αερόστατου! Εύχομαι οι ευχές όλων σας και όλων μας να φτάσουν στον Παντοδύναμο και να έχουν πάντα το παιδί σας υγιές και ευτυχισμένο!!!! Θέλω να σου πω τόσα πολλά και δεν μου φτάνουν οι λέξεις!!!! Έμπνευση και για μένα είσαι και θέλω να το ξέρεις ότι δεν υπάρχει καμία δόση ψευτιάς ή υπερβολής. Αυτά που γράφεις είναι πάντα τροφή για σκέψη για μένα και με κάνουν καλύτερη. Σε ευχαριστώ και να χαίρεστε την οικογένειά σας! Callie by Anthomeli