Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Μια νύχτα μαγική...

Η γενέθλια γιορτή του μικρού μας ήταν πανέμορφη...κι όπως κάθε φορά αρχίζει μέρες πριν με την εύρεση σχεδίου για την τούρτα.
Φέτος άρχισε με δεινόσαυρο, μετά ζήτησε  ηφαίστειο και κατέληξε στο Jyrassic Park!! Με αφορμή αυτό αρχίσαμε να ψάχνουμε για ιδέες με  δεινόσαυρους, που ο Γιώργος αγαπάει πολύ!


Τα αγόρια έφτιαξαν μια ταμπέλα για να ενημερώνουν τους καλεσμένους ότι κάπου εδώ υπάρχουν δεινόσαυροι!!!!

Μετά όλα όσα πρέπει να γίνουν, λίστες με ψώνια, σχέδια, μαγειρέματα...όλο μοιάζει με  πανηγυράκι.Το σπίτι βομβαρδισμένο, η κουζίνα στον αέρα , η κούραση μεγάλη....Αλλά αξίζει τον κόπο.Πάντα!!

Η κουζίνα,  στολισμένη με τους Ήλιους του (κομμένοι, από το παραδιπλανό χωράφι...όπου μας έπιασε επ'αυτοφόρω ο αγρότης!!!!! και μας έδωσε την άδεια μιας κι ήταν για τα γενέθλια του μικρού) κι ο Ζοζέ, κατενθουσιασμένος...μέσα στο γενικό πανζουρλισμό!!


Ξεπατικώσαμε και μια ανατρεπτική συνταγή  και φτιάξαμε πέτρες για να βάλουμε μέσα μικρά δεινοσαυράκια για απολιθώματα....

Πολλή εύκολη. Ένα ποτήρι άμμο, ένα ποτήρι αλάτι, ένα ποτήρι καφέ (στραγγιστό), 2 ποτήρια αλεύρι.


Βάζουμε νερό και τα πλάθουμε σε μια μάζα.Τα χωρίζουμε σε μπαλάκια, βάζουμε στο κάθε μπαλάκι ένα μικρό πλαστικό δεινοσαυράκι ( 1.99 τα 8 από το Jumbo). 


Στη συνέχεια τα βάζουμε στο φούρνο για μία ώρα στους 150 βαθμούς (δεν καίγονται τα δεινοσαυράκια) ή αν έχουμε χρόνο τα αφήνουμε να στεγνώσουν στον ήλιο για αρκετές ημέρες...


Την ημέρα του πάρτι θάφτηκαν στην άμμο και έγιναν ανασκαφές....Μεγάλη επιτυχία  είχαν όλοι οι μικροί σκαπανείς!!





Η κύρια συνταγή της τούρτας ήταν το απλό κατά τα άλλα  Devil's cake, με overdose σοκολάτας!! Εγώ έφτιαξα τα κέικ με το γλάσο και ο πατέρας βέβαια έβαλε τα δυνατά του για να βγάλει το σχέδιο και η τούρτα έγινε τρέλα. Αν κάποιος ενδιαφέρετε για περισσότερες πληροφορίες ας μας στείλει mail.


 Βουναλάκια, βραχάκια, ποταμάκια....


Υπερπαραγωγή ! Ο Γιώργος ξετρελάθηκε...




Όλα έτοιμα....γιορτινά...


Το τραπέζι είχε από καλαμπόκια μέχρι "καβουροπάτι" χεχε!!!




 Κρύες  λεμονάδες,  ποτά  και ζελεδάκια στον πάγο...


 Γρανίτα μπανάνα που έγινε ανάρπαστη....κι ένα σωρό γευστικά καλούδια....


Μια όμορφη βραδιά κι ο μικρός πρωταγωνιστής τρισευτυχισμένος! Το ίδιο κι η μαμά του...


 Κι ύστερα το Ηφαίστειο άστραψε και βρόντηξε!!!!





 Και με ένα δυνατό φύσημα...το αγόρι πέρασε  με δύναμη στα έξη!!


Μια νύχτα μαγική....πέρασε κι άφησε τα ίχνη της όπως κι εκείνη, η πρώτη νύχτα της ζωής του...
Τότε ήταν μόνος.


Εμείς, ο μπαμπάς κι η μαμά του, υποσχεθήκαμε ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά μόνος μια τέτοια νύχτα...


...μια νύχτα μαγική!!


Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες  και συγκινητικές σας ευχές!! Η γενναιοδωρία σας μας εξέπληξε...Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε παρόμοιες ιστορίες σας μαζί μας....Τελικά η ζωή είναι ίδια για όλους...Να είστε όλοι καλά αγαπημένοι!!
                                                                                                                   ΚάΠα

56 σχόλια:

myStickland είπε...

Καλημέρα..δεν είχα καμία αμφιβολία οτι το πάρτυ θα ήταν τέλειο!
Η τούρτα καταπληκτική..θα ήθελα τη συνταγή-όπως και όλοι οι υπόλοιποι φαντάζομαι!!
Μόνο που κάθε φορά ξεπερνάτε τους εαυτούς σας..χαχαχα!
Εύχομαι τα χαμόγελα να μη σβήσουν ποτέ και όλη σας η ζωή να είναι ενα μεγάλο πάρτυ!!
Φιλάκια*)

Dee Dee είπε...

Υπερπαραγωγη οντως!!!!!!!! Απιθανα ολα και η τουρτα (!!!!!) και τα μπεργκερακια, και τα χοτ-ντογκς και η γρανιτα μπανανα και τα δυνοσαυρακια με τις ανασκαφες και ο κηπος σας και το καταπληκτικοτερο απο ολα η χαρα στο προσωπο του Γιωργου!!!! :):):)

Να τον χαιρεστε παντα και να κανετε παντα μοναδικες γιορτες που θα τις θυμαται για παντα!!!!!!!!

καλημερααα

Ευγενία είπε...

Για άλλη μια φορά μας αφήνετε με το στόμα ανοιχτό.... κάθε σας ανάρτηση έχει την ίδια προσμονή απο μέρους μου και την ίδια χαρούμενη αίσθηση ολοκληρώνοντας το διάβασμα..!! Δεν ξέρω τι να πω? για την πανέμορφη γλυκιά και δεμένη οικογένειά σας? για τον υπέροχο κήπο που πραγματικά θα έδινα τα πάντα να είχα (ακόμη κι αν το σπίτι μου ήταν μόλις 10τετραγωνικά!! ο κήπος είναι ανεκτίμητο στοιχείο!!) για τις γεμάτες ζωή και χαρά αναρτήσεις σας... τι να πω για όλα?!! Συγχαρητήρια για την όμορφη οικογένεια σας και για τις τόσο γεμάτες από ζωή στιγμές σας που μοιράζεστε μαζί μας...
Να τον χαίρεστε τον μικρο "δεινοσαυράκο" σας!!

Keep the same way!! ;)

Momma's daily life είπε...

πωπω τι υπεροχα που τα φτιαξατε ολα!!!
ολα ειναι πανεμορφα και φτιαγμενα με τοση αγαπη!
το πιο ομορφο ομως ειναι οι αναμνησεις που δημιουργειτε στα παιδακια σας, εφοδια για μια ζωη!
Να στε παντα καλα, χαρουμενοι και υγιεις ολοι σας!

Nasia είπε...

καλέ τι ηφαίστεια ,τι δεινόσαυροι,τι καβουροπάτι!!!!!!!!!εγω θα φοβόμουν να έρθω!!!!χαχαχαχαχαχαχα
χρόνια του πολλά και πάλι!!!!!

Unknown είπε...

αχχ..όντως ήτανε μια νύχτα μαγική..θα ξετρελάθηκε ο μικρούλης....να είναι γερός και ευτυχισμένος πάντα στην ζωή του..όλα ήτανε χαρούμενα και πολύχρωμα...

lolipopfamily είπε...

Καλημέρα Kapa. Ένα θα σας πω μόνο.Αυτές τις ημέρες ήμουν stand - by για αυτή την ανάρτηση.Τα παιδιά σας είναι πολύ τυχερά που σας έχουν γονείς .Να είστε πάντα καλά και να μας δίνετε έμπνευση ...Φιλάκια Γιώτα

ΕΛΕΝΑ είπε...

Ολα δείχνουν τόσο υπέροχα!!
Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον μικρούλη σου, να είναι πάντα γερός και τυχερός!
Φιλιά!

marronblogger είπε...

Ταυτίζομαι με lolipopfamily + φτιάξατε και τραμενζίνι μόνοι σας; + η έκπληξη και η αποθέωση είναι και στο βλέμμα των μικρών σας καλεσμένων. Respect!! Καλημέρα σας Kapa, να είστε πάντα καλά ! http://www.youtube.com/watch?v=FgzH9ey8864

Βενετία είπε...

Η ευχή μας... Να μη είναι ποτέ ξανά μόνος του, να είστε πάντα όλοι μαζί και ευτυχισμένοι... Είχα προαίσθημα και σας περίμενα σήμερα... Να είστε καλά οικογένεια ΚαΠα.. Βενετία.

pisces είπε...

Oλα πανεμορφα οπως παντα!!!!!!!Να ειναι τα αγορια σας παντα γερα και τυχερα!!!!!!!!!Καλα η πινακιδα για το παρτι ολα τα λεφτα!!!!!!!Μπραβο στον καλλιτεχνη.!!!!!!Φιλια πολλα και παντα χαρες στο σπιτι σας.

Angelique είπε...

Αυτό και αν είναι πάρτυ!!! Φαίνεται άψογα οργανωμένο!!
Το ηφαίστειο θεϊκό!!
Και η ιδεά με τα χαμένα δεινοσαυράκια τέλεια!! Θα το συζητάνε καιρό τα ζουζούνια!!
Μπράβο παιδιά. Και πάλι να τον χαίρεστε.

Ανώνυμος είπε...

Καλα εχω παθει πλακα ειστε φοβεροι!!!Να τον χαιρεστε τον Γιωργακο να εχει παντα υγεια και να ειναι ευτυχισμενος, τα παιδακια σας οταν μεγαλωσουν θα εχουν πολυ γλυκιες αναμνησεις.Οσο για τον μπουφε τι να πω τελεια τα ειχατε ολα.Φιλια πολλα Ελενη.

___ είπε...

Τί οργάνωση!
Τί ομορφιά!
Τί μεράκι!
Πολύ σας χαίρομαι και ακόμη πιο πολύ μας εμπνέετε!

ChristinaD είπε...

Να χαίρεστε το αγοράκι σας!Να είναι πάντα υγιής και τυχερός στην ζωή του!!Απίθανα όλα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!! Τα πάρτυ γενεθλίων είναι υπέροχες αναμνήσεις για τα παιδιά μας!!Μπράβο σας!!

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Χρόνια του πολλά του Ήλιου σας!!! Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε !!! Απίστευτο το πάρτυ σας!!! Θα κλέψω την ιδέα σε 4-5 χρόνια είμαι σίγουρη !! Και οπωσδήποτε τη συνταγή γρανίτα μπανάνα παρακαλώωωω !!! πολλά πολλά φιλιά!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Καταρχάς να πω ότι έχω ξετρελαθεί με όλα... η τούρτα υπερπαραγωγή, το σκάμμα για τους κρυμμένους δεινόσαυρους, ο μπουφές. Είμαι σίγουρη ότι δώσατε μεγάλη χαρά στο φατσόνι τον Γιώργο αλλά και στον μεγάλο. Πάντα τέτοιες χαρές και όμορφες μαγικές νύχτες. Υ.Γ. Η Κατερίνα θα σκάσει (με την καλή έννοια) όταν δει τι φτιάξατε γιατί ετοιμάζει για τον Σεπτέμβρη πάρτι στον μικρό της με θέμα... τους δεινόσαυρους!!! Και όχι τίποτα άλλο αλλά ανεβάσατε τον πήχη ψηλά,χιχι!!! Callie by Anthomeli

lpower είπε...

...ακόμη κλαίω από την προηγούμενη ανάρτηση της "αρχής" και ... έρχεται η "συνέχεια" να με απογειώσει και να μου δείξει κι εμένα όπως σας δείχνει κι εσάς καθημερινά, αλλά και όλους μας ξεχωριστά στην προσωπική ιστορία του καθενός μας... ότι η ζωή σημαίνει πόνο, σημαίνει φόβο, σημαίνει μοναξιά ... σημαίνει όμως και δύναμη, σημαίνει τόλμη, σημαίνει προσμονή και κυρίως σημαίνει ατελείωτη αγάπη!!!! Να σας ζήσουν και τα δύο αγόρια σας και να λάμπουν πάντα, γεμάτοι υγεία και αρμονία στη ζωή τους!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας γεμάτη ευχές με μάτια που ... "λάμπουν"!!!

Art4life είπε...

να χαιρεστε το αγοράκι σας, να είναι παντα γερό κι ευτυχισμένο. το πάρτυ τέλειο και η τούρτα σουπερ(μπράβο στον μπαμπά σας)

Ερμιόνη είπε...

Με την απίστευτη φαντασία και δημιουργικότητα που σας χαρακτηρίζει, δεν περίμενα να δω κάτι λιγότερο στο πάρτι του Ήλιου!
Είμαι σίγουρη ότι οι μικροί καλεσμένοι σας πέρασαν απίθανα!
Φιλιά πολλά και να τον χαίρεστε και πάλι!

Litsa είπε...

Ήταν όλα υπέροχα. Η τούρτα ανάρπαστη, τι κρίμα που δεν έφαγα και δεύτερο κομμάτι.... Ακόμα κλαίω τον κορμό που φαγώθηκε και δεν δοκιμάστηκε από εμένα, την απόλυτη γευσιγνώστρια... χρωστάς λοιπόν!!
Να τον χαιρόμαστε τον Γιωργάκο, πάντα γερός και τρελός που του πηγαίνει τόσο!!
Καλή αρχή σ' αυτήν τη διαβατήρια χρονιά...

Owl Mommy Βέρα είπε...

Μπράβο βρε παιδιά! Το οργανώσατε φοβερά! Μα μέχρι απολιθώματα φτιάξατε! Και ωραία ιδέα η ανασκαφή! Και η ηφαιστειο-τούρτα! Την κοίταζε ο μικρός με τόση χαρά! Να χαίρεστε τη family-ίτσα σας! Φιλιά*

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Να τον χαίρεστε τον μικρό σας κούκλο! Το πάρτι πρέπει να ήταν όλα τα λεφτά! Και ναι, έχει δίκιο η αδερφή μου που λέει ότι θα σκάσω! Σνιφ! Με προλάβατε! Κάνατε πρώτοι το πάρτι δεινόσαυρος! Χιχι! Και δεν είναι μόνο αυτό! Το κάνατε και υπερπαραγωγή! Ο μικρός μου αν και μόλις λίγο πριν τα 4 έχει εκστασιαστεί με τους δεινόσαυρους!

Η τούρτα ήταν υπέροχη! Μπράβο σας! Αλλά και το σκηνικό της αυλής πανέμορφο! Για την ηλικία αυτή η ιδέα με τους δεινόσαυρους στην άμμο ήταν υπέροχη!

Kathy by anthomeli

Παπίτσα είπε...

Χρόνια πολλά σπόρε!

Τέλειο πάρτυ με πολλές μάσες!!!

vailie είπε...

Καλε τι παρτυ υπερπαραγωγη ηταν αυτο!!!
Ολα τα ειχε! Η τουρτα...απαιχτη! Πολυ παραστατικη!
Οσο για τα απολιθωματα....απιθανη ιδεααα!!!!!
Δεν ξερω τι κοσμητικα επιθετα να χρησιμοποιησω! Μου φαινονται ολα τοσο φτωχικα για να περιγραψω....
Σνιφ! Με συγκινησατε, βρε σεις!
Αυτη η ευτυχισμενη φατσα που αξιζε τοσα πολλα και παλεψατε τοσο γι'αυτην!
Ειμαι σιγουρη πως οσο τρελλοπαιδο κι αν ειναι μερικες φορες κι αυτος ο μικρος ηλιος σας και το συννεφακι, ο αδερφος του, δεν φτανει ολο το χρυσαφι του κοσμου προς αντικατασταση τους!
Να τα χαιρεστε και να σας χαιρονται! Μεγαλωνετε διαμαντακια! Φιλια.... ;ο)

(ποσο χαιρομαι που δεν σταματησατε να μας κρατατε συντροφια...να ξερατε ποσο...)

Kitchen Stories είπε...

Χρόνια Πολλά, Χρόνια Όμορφα για τον Ήλιο σας!

Z.

Evita Rentzi είπε...

Χρόνια πολλά στο θαυματάκι σου, Κατερινάκι μου! Περάσατε υπέροχα, το διοργανώσατε υπέροχα! Σας καμαρώνω!
Υ.Γ. κάνε μου μία υπόσχεση να δεις τι έπαθα κι εγώ... επιδημία "πεσίματος" στα μαμαδοblog όπως το λέω εγώ...φιλάκια πολλά

Evita Rentzi είπε...

*επίσκεψη, ήθελα να πω
:)

Georgina είπε...

Πανέμορφα οργανωμένα όλα! Να χαίρεστε το Γιωργάκη σας KaPa! Πάντα όμορφες στιγμές εύχομαι!

mirsini's creations είπε...

Υπέροχο πάρτυ γενεθλίων !!!!! Χρόνια σου Πολλά και καλά, χρωματιστά και πολύ φωτεινά Γιώργο....είσαι γλύκας και πολύ δυνατό αντράκι !!!! Μπράβο σας αγαπημένη οικογένεια ΚάΠα.....να τον χαίρεστε !!! Καλά....τα "καβουροπάτι" τα έφερε ο Μπόμπ;!!... ίδια είναι...χίχί...μα πόση φαντασία έχετε πιά...ξετρελάθηκα με την φαντασμαγορική τούρτα του Γιώργου....συγχαρητήρια στον Πανταζή....τέλεια την έφτιαξε....με τρελαίνει το μουτράκι του μικρού σας που την κοιτάζει με τόσο καμάρι και το ίδιο και όλοι οι φίλοι του !!! Το ηφαίστειο υπερπαραγωγή !!! Αλλά και η ιδέα με τους θαμμένους δεινοσάυρους καταπληκτικήηηη !!!!! Τί όμορφος ο κήπος σας τούτη τη νύχτα...γεμάτος ομορφιά και αγάπη !!!!
Να είσαστε πάντα καλά !!!! Και του χρόνουυυυ !!!
Φιλάκια πολλά !! :ο)))

ΕΥΗ είπε...

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να ήσαστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι..

Χρυσαυγή είπε...

Να τον χαίρεστε τον μικρό εξερευνητή αποληθωμάτων! Να τον χαίρεστε τον Ήλιο σας και πάντα μα πάντα να γιορτάζετε μαζί του αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα για τη ζωή του.

Το πάρτυ ήταν μια αποκάλυψη. Αποκάλυψη φροντίδας και αγάπης. Ήταν ένα φαντασμαγορικό παιδικό πάρτυ απόλυτα προσανατολισμένο στη χειροποίητη δημιουργία των γονιών. Και για αυτό το λόγο ήταν τόσο όμορφο!!

Μπράβο και πάλι χρόνια πολλά σε όλους σας!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Να μπω ή θα μου ξεπεταχτεί κανένας δεινόσαυρος!!!!!!Χα χα χα!!!!!!!!
Παιδιά μου να σας ζήσει!!!!!!
Όλα υπέροχα όπως πάντα!!!!!!!!!!
Πολλά φιλάκια σε όλη την οικογένεια!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μ Π Ρ Α Β Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Christina V. είπε...

Μπράβο παιδιά! Όλα ήταν τέλεια και φτιαγμένα με μπόλικη αγάπη! Θα το ξαναπώ... μπαίνω και χαίρομαι με τη χαρά σας κι έχω την καλή ζήλεια να σας κλέψω ιδέες! Πολλά φιλιά και περισσότερες ευχές για να χαίρεστε τους λεβέντες σας κι ο ένας τον άλλο. Πάντα τέτοια!

Memaria είπε...

Όλα υπέροχα!!
Πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς?
Ο ήλιος φωτίζει τη ζωή σας, αλλά κι εσείς ξέρετε να φωτίζετε όλες του τις στιγμές!!
Μπράβο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε να με υιοθετήσετε??????
Η χαρά του παιδιου.... Να σας ζησει!!!! Ολα ήταν υπέροχα. Μικρούλη ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!! Με άγαπη απο την Αθήνα, Δέσποινα!

princess είπε...

Αυτό το σχόλιο είναι αφιερωμένο εξαιρετικά στον μικρό Γιώργο και παρακαλώ πολύ Κατερίνα και Πανταζή να του το διαβάσετε!
"Γιωργάκο, εύχομαι να είσαι πάντα γερός και δυνατός, να συνεχίσεις να κάνεις τις τρέλες σου, η μαμά και ο μπαμπάς αντέχουν ακόμα! Εύχομαι κάθε όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα και πάντα, μα πάντα να θυμάσαι όλα αυτά που σου δίδαξαν και θα σου διδάξουν οι γονείς σου! Να σας έχει ο Θεός όλους καλά!!!"

STARDUST είπε...

Μπράβο παιδιά! Και η handmade τούρτα απίθανη! Και το στόλισμα και τα φαγητά... πως να μην περάσει καλά κανείς;

Nena είπε...

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ *ΚΑ ΠΑ* ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΣΑΣ ΓΕΡΑΜΑΤΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

γεωργιε φιλε μας χρονια πολλα. η αδερφη σου Μ. και ο φιλαρακος σου Σ....ς. Αγγελουδι φιλια πολλα Η Μ...
ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ

Tante Kiki είπε...

Όλα υπέροχα Κατερίνα μου...να τον χαίρεστε τον κούκλο σας και να είναι πάντα γερός και τυχερός κι εσείς δίπλα του να τον καμαρώνετε!!!! Υπέροχη ανάρτηση...πραγματικά απολαυστική όπως όλες οι άλλες!!! Φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είστε υπέροχοι!!!! Σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για όλα όσα κάνετε για να γίνει η ζωή σας ομορφότερη!!Το χαμόγελο του μικρού τα λέει όλα...

Μαρία

Δώρα είπε...

Πάντα γερός και ευλογημένος να είναι ο μικρός σας!
Με τέτοιες μαγικές νύχτες στη ζωή του και την οικογένειά σας δίπλα του,θα είναι!!

Λαμπρινή είπε...

ΝΑ ΣΑΣ ΖΉΣΕΙ!!!!
Τι ομορφιές,τι πράγματα,μπράβο βρε παιδιά,πόσο σας χαίρομαι!Και ο Πα επί το έργο!!Μπράβο μπαμπά που βοηθάς!αχ...
Μη μου πείτε ότι φάγατε έναν κουβά γρανίτα????Θα τρελαθώ!!χαχαχαχααχα
Να τα χαίρεστε και τα 2 αγόρια σας,να ζήσουν και να είναι ευτυχισμένα!

Την προηγούμενη ανάρτηση δεν μπόρεσα να την σχολιάσω...
Ήθελα μόνο να σε κάνω μια μεγάααααλη αγκαλιά Κατερινάκι μου!Τα λόγια δεν έβγαιναν..
Σας φιλώ ΚαΠα και σας στέλνω την αγάπη μου!!

Penelope είπε...

Να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά και τους μεγάλους Δεινόσαυρους το αστέρι σας. Συνομήλικος με τον δικό μου ... που φέτος πια κατάλαβε για τα καλά τι σημαίνει να έχεις γεννέθλια και όλοι να χαμογελούν γύρω σου.

Αυτό το κυνήγι δεινοσαύρων πολύ μου άρεσε Κατερίνα μου, αλλά δεν είμαστε τυχεροί να έχουμε κήπο στην διάθεσή μας.
Χρόνια του Πολλά και Καλά.

marianth είπε...

Ποσο μέρα κηλίδες είστε ρε γαμωτο!!!καλα για εσένα το ήξερα απο πρώτο χέρι αλλα ο πα με εντυπωσιάζει!!!!τι καλο αγροτικών που έχεις....σαν το δικό μου!! Χι χι!!καλη πάστα!!και σπάνια!!!
Ο γ. Έγινε 6!!!!πω πω χρόνια ευτυχισμένα οπως εκείνος θα τα ορίσει εύχομαι....
Φιλία πολλά!!
Κατάλαβα και ποιος είναι ο ανώνυμους νομίζω.....ντρέπεται??χα χα

giasmin είπε...

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!!!
ΟΝΤΩΣ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.
ΥΠΕΡΟΧΟΣ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΦΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ,ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!!!!
ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΚΑΙ ΠΑ ΤΟΥΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ!!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, ένα κομμάτι τούρτα για εμάς δεν κρατήσατε; Χι χι. Να τον χαίρεστε τον μικρούλη σας, αν και κάπως καθυστερημένα ήρθαν οι ευχές μου.

Στέλνω δροσιά από την βροχερή Μελβούρνη :)

fotolabida maria είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!!!!ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!ΦΙΛΙΑ!!!

Aspa είπε...

Υπερπαραγωγή η ανάρτηση...για άλλη μια φορά..!!όλα υπέροχα!!!Να τον χαίρεσαι!!!! φιλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχα όλα! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Κάθε χαρά στην ζωή σας. :)

Evie είπε...

Α χα χα χα το ευτυχισμένο και περήφανο μουτράκι του τα λέει όλα!!!

Να ζήσεις Γιωργάκη σαν τα ψηλά βουνά και να πετάξεις όσο μακρυά κι αν θέλεις, να είσαι άπιαστος σε όλα σου και πάντα υπερήφανος για την διαπαιδαγώγησή σου!

Και του χρόνου μικρούλη μου, ο αγαπημένος ήλιος της οικογένειάς σου!

Ανώνυμος είπε...

I for all time emailed this blog post page to all my contacts, for the reason that if like to read it after that my friends will too.
Here is my web-site ποτηρια σαμπανιασ

Demi είπε...

Πανέμορφα όλα!!!υπερπαραγωγή τα γενεθλια και όσα φτιάξατε τέλεια!!!!!Να τον χαίρεστε!!!!!!