Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Το αδύνατο να γίνει δυνατό... it's a new day!


 Ξύπνησα το πρωί κι ήταν το πρώτο νέο μου πρωί...Το  πρώτο επίσημο πρωί της νέα μου ζωής.Οι γιορτές τέλειωσαν, τα σχολεία άνοιξαν κι η ζωή ξαναμπαίνει σε ρουτίνα.Μόνο που η δική μου ρουτίνα άλλαξε και δεν έχουμε ακόμη γνωριστεί με τη νέα μου πραγματικότητα...
Αποχαιρετιστήκαμε το πρωί κι έφυγαν κι οι τρεις μαζί...και ξαφνικά έμεινα μόνη και δεν είχα άδεια...όχι δεν ήταν μια απλή μέρα θα είναι η κάθε μέρα....Γύρισα και κοίταξα  τον ήλιο που έμπαινε από τα παράθυρα.Σπάνια έβλεπα το σπίτι μου πρωί... Κόκκινος λαμπερός ο ήλιος, μου ζέσταινε τα μάτια...


Τριγύρισα για λίγο στο σπίτι.
Ο καιρός παράξενος, σύννεφα κι αέρας και παγωνιά...Πανέμορφη μέρα, "glorious"....έτσι αποκαλώ τις ιδιαίτερα λαμπερές ημέρες...Μου αρέσει αυτή η λέξη! Τη ψιθυρίζω στον εαυτό μου...
Το γραφείο μου είναι το πιο φωτεινό σημείο του σπιτιού....  Ήταν το πρώτο πρωινό της νέας  μου ζωής κι ήταν  υπέροχο!! Ηλιόλουστο....


Τα σύννεφα, ο αέρας, οι σκιές...πάνω στους αγαπημένους μου μικρούς θησαυρούς. Όλα ήταν σαν να μου χαμογελούσαν, σαν να με προσκαλούσαν στη νέα μου πραγματικότητα!


Το Περγαμόντο μου ολάνθιστο...Μακριά από τη Λευκάδα, την αγαπημένη του πατρίδα...Τώρα στη νέα του πατρίδα, μαζί μου, μόνο μα  χαρούμενο. Η μυρωδιά του μεθυστική, τα μπουμπούκια του
ολόλευκα, γεμάτα ζωή...Γεμάτα ελπίδα για την Άνοιξη που έρχεται!!


Ντύθηκα ζεστά και πριν ακόμη γίνει 8.30 βγήκα για περπάτημα με τον Κάρλο....Οι πρωινοί περίπατοι είναι οι αγαπημένοι μου. Σε ημέρες άδειας όταν είχα χρόνο κι ήμουν ξεκούραστη, πάντα έβγαινα πρωινές βόλτες με τα σκυλιά μου...τον Νάντο και τώρα τον Κάρλο.


Το κρύο τσουχτερό.Ο δρόμος μοναχικός και σιωπηλός.Ακούγαμε τις ανάσες και τα βήματα μας....Το βήμα γοργό, σταθερό και τα μάτια ψηλά να σαρώνουν αχόρταγα το τοπίο.Είχα χρόνο...όλο τον χρόνο του κόσμου. Στάθηκα να κοιτάξω το παγωμένο σύννεφο πάνω από το Χορτιάτη...


και μετά από λίγο τα σύννεφα που ταξίδευαν με τον  αέρα. Έναν αέρα που μύριζε χιονιά κι άλλαζε το τοπίο κάθε λεπτό, με τον ήλιο μια να βγαίνει, μια να χάνεται.


Γύρισα σπίτι για να διαπιστώσω ότι ο ταχυδρόμος είχε φέρει δύο γράμματα για τα παιδιά...


Ήρθαν ....Οι ευχαριστήριες κάρτες του Άγιου Βασίλη για τον κάθε έναν ξεχωριστά.Υπέροχο σημάδι!!
Κάποιος εκεί ψηλά μου έστελνε μήνυμα...

Η νέα μου ζωή...Κι οι εκπλήξεις συνεχίζουν. Κατέβηκα στην πόλη να τελειώσω δουλειές, να συναντήσω φίλους και να ανταλλάξουμε ευχές και εκεί με περίμεναν εκπλήξεις.... Άνθρωποι, αχ αυτοί οι άνθρωποι!
Συναντιέσαι στη ζωή σε στιγμές ιδιαίτερες, αλλόκοτες, δεν μπορείς ούτε να διανοηθείς ότι θα αγαπηθείτε κι οι ζωές σας θα δεθούν...Μια τέτοια φίλη λοιπόν, απίστευτα αγαπημένη, η  Πένυ μου, ένα πλάσμα γεμάτο δημιουργικότητα και ταλέντο, είχε φροντίσει να περάσει από τα λημέρια που θα πήγαινα και να αφήσει κάτι για εμένα.. Ένα δώρο. Ένα δείγμα φροντίδας...ένα υπέροχο μικρό πραγματάκι....σημάδι για τη νέα μου ζωή...


Το αγάπησα από την πρώτη ματιά...Το λάτρεψα!!


"...για να φοράς το τσάι του και το μπισκότο σου", μου είπε στο τηλέφωνο... και χαμογέλασα αχνά!!


Μετά ήρθε το Χριστινάκι, ένα άλλο λατρεμένο πλάσμα. Την τελευταία φορά που είχαμε συναντηθεί κάναμε μια συζήτηση για τον Καζαντζάκη. Εκείνη πριν λίγες ημέρες  έκανε μια νέα θαρραλέα αρχή αλλάζοντας πολλά στη ζωή της. Το ίδιο κι εγώ...Μιλήσαμε για φόβο, για όνειρα, για ρίσκο!!
Το θυμόταν!! Εμφανίστηκε μπροστά  κρατώντας ένα κομμάτι χαρτί και μου το έδωσε λέγοντας μου: "Είναι από τον "Καπετάν Μιχάλη"  για να θυμάσαι ότι το αδύνατο γίνεται δυνατό...."
Τώρα είμαι εδώ, στο νυχτερινό σιωπηλό σπίτι. Παρέα με μια καυτή ντοματόσουπα...


Μου ζεσταίνει τα χέρια και η  γλυκιά μυρωδιά της με γαληνεύει.
Ανοίγω το χαρτί και διαβάζω τα λόγια του απόλυτου συγγραφέα...που αγάπησα χρόνια πριν  όντας μαθήτρια στην δευτέρα λυκείου, όταν πρωτοδιάβασα την "Αναφορά στο Γκρέκο"...
Διαβάζω τις λέξεις και σκέφτομαι τη Χριστίνα. Το γενναιόδωρο  αυτό, μικρό θαύμα. Ένα από τα πολλά που έχω ζήσει...κι έχω πορευτεί μαζί τους...
Είμαι τυχερή...μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά πως αλλιώς να χαρακτηρήσω το πέρασμα όλων αυτών των υπέροχων ανθρώπων στη ζωή μου!! Ευλογία ίσως...



Πως θα τολμούσα να προσπαθήσω λιγότερο από όσο πρέπει...λιγότερο από όσο μπορώ....λιγότερο από όσα αξίζω...λιγότερο ίσως, από όσο προσδοκούν όλοι αυτοί που πιστεύουν σε εμένα.

Ήταν η πρώτη ημέρα της νέας μου ζωής, γεμάτη εκπλήξεις και σημάδια, γεμάτη σκέψεις και συναισθήματα!! 
Ήταν η βάση στο νέο μου ξεκίνημα...και εγώ κυνηγός πια, κυνηγός ξανά... πίσω από τα πιο τρελά όνειρα μου...να αναρωτιέμαι..."άραγε το αδύνατο θα γίνει δυνατό;"...

Θα τα καταφέρω; Η ιστορία θα το δείξει...εγώ πάντως πιστεύω στα "θάματα"...
Αφιερωμένο...



«Πως να πιστέψουν οι άπιστοι τι θάματα μπορεί να γεννήσει η πίστη; Ξεχνούν πως η ψυχή του ανθρώπου γίνεται παντοδύναμη, όταν συνεπαρθεί από μια μεγάλη ιδέα. Τρομάζεις όταν, ύστερα από πικρές δοκιμασίες, καταλαβαίνεις πως μέσα μας υπάρχει μια δύναμη που μπορεί να ξεπεράσει τη δύναμη του ανθρώπου, τρομάζεις… γιατί δεν μπορείς πια να βρεις δικαιολογίες για τις ασήμαντες ή άνανδρες πράξεις σου, ρίχνοντας το φταίξιμο στους άλλους. Ξέρεις πως εσύ, όχι η μοίρα, όχι η τύχη, μήτε οι άνθρωποι γύρω σου, εσύ μονάχα έχεις, ό,τι και αν κάμεις, ό,τι και αν γίνεις ακέραιη την ευθύνη. Και ντρέπεσαι τότε να γελάς, ντρέπεσαι να περγελάς αν μια φλεγόμενη ψυχή ζητάει το αδύνατο. Καλά πια καταλαβαίνεις πως αυτή 'ναι η αξία του ανθρώπου: να ζητάει και να ξέρει πως ζητάει το αδύνατο· και να 'ναι σίγουρος πως θα το φτάσει, γιατί ξέρει πως αν δε λιποψυχήσει, αν δεν ακούσει τι του κανοναρχάει η λογική, μα κρατάει με τα δόντια την ψυχή του κι εξακολουθεί με πίστη, με πείσμα να κυνηγάει το αδύνατο, τότε γίνεται το θάμα, που ποτέ ο αφτέρουγος κοινός νους δε μπορούσε να το μαντέψει: το αδύνατο γίνεται δυνατό». 

                                     Καζαντζάκης  «Ο Καπετάν Μιχάλης»
                                                                                             
Κι όπως μου λέει κι ο Ηλίας με τη φωνή της Νina Simone, "It's a new dawn, ιt's a new day, it's a new life...For me..." Πάμε για άλλα!!!
                                          


33 σχόλια:

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ!
ΕΛΕΥΤΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑ!
ΑΝΕΜΟΚΥΚΛΙΖΕ ...ΛΕΕΙ...ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗ...ΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕΙ!!!!!!!!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΟΧΕΣ ΒΛΕΠΩ....ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΛΟ...ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΣΥΝΝΕΦΟ!
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

zoe.k. είπε...

Καλή αρχή Κατερίνα μου! Μην την φοβάσαι κι όλα θα πάνε καλά! :D

Angelique είπε...

Νέα αρχή, νέο ξεκίνημα λοιπόν!!
Όλα θα πάνε περίφημα και τα αδύνατα θα γίνουν δυνατά αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου!!!
Αλλά και με τόση αγάπη που δέχεσαι από τους υπέροχους ανθρώπους που έχεις τριγύρω σου σίγουρα όλα γίνονται πιο εύκολα!!!
Σε φιλώ!!!

Litsa είπε...

Εμείς τα 'χουμε πει και θα ξαναπούμε και πάλι και πάλι...
Θα σταθώ στο μόνο υπέροχο δώρο της Πενούλας! Τι υπέροχο, τι όμορφο, έξυπνο και καλοφτιαγμένο! Όμορφο να σ' αγαπούν...
Καλημέρα!!

Stone είπε...

Καλημέρα!!Η ανάρτηση σου ξεχειλίζει απο αισιοδοξία, δυναμισμό και ελπίδα!Αυτα να εχεις συνοδοιπόρους κι εύχομαι ολα να πάνε περίφημα!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί ήσουν τόσο μελαγχολική πριν συμβούν όλα αυτά. Δεν σε γνωρίζω και δεν υποψιάζομαι τίποτα. Απλά με στεναχωρεί γιατί σε είχα φανταστεί αισιόδοξη και δυναμική. Πάντως...όλα καλά τελικά.
όσο για το δωράκι είναι καταπληκτικό. Τέλεια ιδέα, μπράβο σε αυτήν που το φτιαξε και που σκε΄φτηκε να το κάνει να σου ταιριάζει απόλυτα! Είναι πανέμορφο!!!!!!!!!!!

τζενη είπε...

Κατερινάκι μου γλυκό μου κορίτσι η ζωή ειναι γεμάτη απο εκπλήξεις ποτε δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αυριο. Είναι τόσο μα τόσο ωραίο να γευόμαστε την κάθε της στιγμή και να μην είμαστε αχαριστοι με αυτά που μας προσφέρει... Η νεα σου πραγματικότητα είναι γλυκιά μα και μυστήρια που σιγά σιγά θα σου ανακαλύψει τις προθέσεις της.
Καλή συνέχεια.............και μια γλυκιά καλημέρα από μένα!

Dee Dee είπε...

Ζηλεψα εκεινη την γωνια με τον καναπε του ΙΚΕΑ στο σπιτι σου (παντα μου αρεσε αυτος ο καναπες!). Ευχομαι να το απολαυσεις στη νεα σου ζωη με πολλα καφεδακια και ωρες χουχουλιαρικες :)

Τι υπεροχο δωρο!!! Τα συμβολικα δωρα με τρελλαινουν. Κι αυτο ειναι εντελως ΕΣΥ :):):)

Κατω απο εκεινο το συννεφο που χαζευες μενω εγω, ελα για καφεδακι καμια μερα....δεχομαστε και κατοικιδια ;)

Η πιστη κανει θαυματα, ειμαι σιγουρη γι'αυτο. Πρεπει να πιστεψεις απολυτα στο ονειρο σου για να κατεβει απο την ονειροχωρα και να γινει πραγματικοτητα :):)

Σε φιλω και σου ευχομαι μια υπεροχη νεα ζωη γεματη προοπτικες και δημιουργια :)

καλημερααα

Georgina είπε...

Και τώρα που δεν εχεις ωράριο εργασίας και εναν καφε τον πίνεις κάθε πρωί, σε περιμένω να τον πιούμε και μαζί γειτόννισα! Αντε εσένα θα σου κάνω τσαγάκι να βουτήξεις μπισκοτάκια! Οχι σαν της φίλης σου...κανονικό! Φιλιά!

Onirokosmos είπε...

Ο Αϊνστάιν είχε πει: "Υπάρχουν δύο τρόποι για να ζήσεις. Μπορείς να ζήσεις σαν τίποτα να μην είναι θαύμα, ή μπορείς να ζήσεις σαν το ο,τιδήποτε να είναι ένα θαύμα".
Και ο Καζαντζάκης: " Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο με πάθος, τελικά το δημιουργούμε. Ότι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά"!
Εύχομαι κάθε σου καινούρια μέρα, από ΄δω και στο εξής, να είναι ένα μικρό ή μεγάλο θαύμα που θα σε συνεπαίρνει και θα ανανεώνει την ελπίδα για ένα ακόμα πιο λαμπερό αύριο!!

χρυσάνθη είπε...

Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα, ότι και αν είναι αυτό!!
Εγώ πάντως είμαι της αρχής , ότι τα αδύνατα είναι δυνατά!!Τον τρόπο τον βρίσκει ο καθένας μας!!!Φιλάκια!!!
Τρομερό το δωράκι της Πένυς!!!

Δώρα είπε...

Υπέροχο το σπίτι σου,το αγαπώ.
Και το δωράκι...πόσο πιο πολύ ΚαΠα θα μπορούσε να είναι?
Αν έχεις πίστη,ξέρεις,τα πάντα γίνονται!

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή στην νέα σου ζωή!!!Μου αρέσει η απέραντη αισιοδοξία σου για όλα, που πραγματικά κάθε φορά που σε διαβάζω με γεμίζεις θετικά μηνύματα....η ζωή μας είναι τόσο όμορφη σε απλά καθημερινά πράγματα που είναι δίπλα μας!!!Τα δωράκια σου είναι υπέροχα...φιλάκια γλυκό μου Κατερινάκι!!!

peny είπε...

Γλυκό μου Κατερινάκι όταν πριν 5 χρόνια αποφάσισα να κάνω μια στροφή στα δεδομένα μου ξύπνησα ένα πρωί στην παραλία εγώ,τα υλικά μου και ένιωθα οτι είμαι στον αέρα..Δεν είναι κι αυτό όμορφο να είσαι στον αέρα,να έχεις μια σχετική άνεση στα μελλοντικά σου βήματα;
Ο Θείος μου,παρών μόνο στις δύσκολες και μεγάλες μου στιγμές, μου είπε τότε πως και μόνο που το αποφάσισες είσαι ήδη κερδισμένη.Μετά απο τόσο καιρό το αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς αυτό που ονειρεύτηκα όμως η εμπειρία,η προσπάθεια,η δύναμη που βγήκε απο μέσα μου είναι η ανταμοιβή για αυτή μου την απόφαση.
Ήσουν κι εσύ εκεί να με στηρίξεις και άλλοι αγαπημένοι άνθρωποι και αυτό έχει σημασία.Άλλωστε ξέρεις οτι αν δεν δοκιμάσεις να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι θα μείνεις με την απορία.Τι πιο αληθινό και ακριβό απο το να κυνηγάς τα όνειρά σου και η οικογένειά σου να είναι περήφανη για σένα..
Καλημέρα,καλό δρόμο!

Marie είπε...

Νέα χρονιά,νέα αρχή, νέα ζωή, νέοι στόχοι! Θετική ενέργεια και προχωράμε μπροστά για τα ακόμα καλύτερα!! ΤΕΛΕΙΑ!!!! Σε φιλώ!

Andria είπε...

Απο το πρωί που σε διάβασα...πιάνω τον εαυτό μου να σιγοτραγουδάει το its a new life...ονειρεύομαι και εγώ κάποια μέρα να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά μου αρέσει...αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα...θα σε διαβάζω και θα παίρνω θάρρος!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ!!!!!!
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!
ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥΣ!!
ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

maya =^o^= είπε...

το τραγούδι της nina simone είναι το αγαπημένο μου...το κοσμηματάκι είναι ένα όνειρο!!!!!το μπλουζάκι το ροζ που φορας το πουα είναι τόσο γλυκό!!!!!!η ανάρτηση σου είναι πολύ γλυκιά και καλογραμμένη!!!το σπίτι σου φαίνεται φανταστικό!!και με θέα στη θάλασσα!!!!!!!!!!καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα!!πολλά γατοφιλάκια!!μιάου!!!

Τασουλα είπε...

Σ ευχαριστω πολυ !!! ομορφα λογια ομορφες εικονες!!!!

myStickland είπε...

Kατερινάκι, φίλη μου!
Η συγκεκριμένη κατάθεση ψυχής με γλύκανε και ζέστανε τη ψυχή μου, μέσα στη καρδιά του χειμώνα!Μου αρέσει να περνάω μια βόλτα απο δω, γιατί ξέρω οτι θα διαβάσω λόγια καρδιάς!!Να κυνηγάς πάντα τα όνειρά σου και να μη γυρίζεις ποτέ πίσω!!Μόνο μπροστά!!
Σε νοιάζομαι!!

manousina είπε...

Κατερινάκι καλή χρονιά!!!!
και όμως τα αδύνατα γίνονται δυνατά όταν εμείς το πιστεύουμε!!!!
Σου εύχομαι τα καλύτερα.
Σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά και ένα γλυκό φιλί.

princess είπε...

Κατερινάκι μου γλυκό, υπέροχη ανάρτηση! Να ξέρεις πως από 'δω και πέρα η ζωή σου θα είναι γεμάτη από εκπλήξεις και απρόσμενα πράγματα που πριν λίγο καιρό, λόγω συνθηκών, ίσως να μην μπορούσες να απολαύσεις! Σου εύχομαι να γευτείς, να νιώσεις ό,τι καλύτερο στο καινούριο μονοπάτι που διάλεξες! Φιλιά πολλά!

Αγγελικη Ν είπε...

Κατερίνα μου καλή χρονιά καλή αρχή!Όλες οι αρχές κρύβουν και λίγη αμηχανία. Μην αφήσεις να μελαγχολήσεις! Η ζωή είναι μπροστά!
Το κοσμηματάκι υπέροχο! Ο ορίζοντας ανοικτός μπροστά σου! Έχεις ανθρώπους και ζωάκι που σε αγαπούν και σε στηρίζουν!It's a new dawn, ιt's a new day, it's a new life...For you..

Παπίτσα είπε...

Καταπληκτικό πρωινό, και ακόμη καλύτερη η έκπληξη με τα γράμματα από τον Σάντα!

Το μπισκοτάκι - φλυτζανάκι, πρέπει να είναι από το tartaki.gr ? Το μπισκοτάκι λογικά πρέπει να μυρίζει!

Maria Goodavage είπε...

Katerina, Forgive me for writing in English but I just wanted to let you know that I looked at your website after you posted to my blog on Dogster about the dog situation in Greece, and I love your site. It's really beautiful.
BTW we have the same Ikea chair in our living room! :)

Lyriel Bee είπε...

Τι κομματάρα !!! Το άκουσα όλο καθώς διάβαζα την ανάρτηση σου.
Το δωράκι της φιλενάδας σου είναι καταπληκτικό, τόσο καλόγουστο και συμβολικό!! Μεγειά σου :))
Τώρα έχεις ένα καινούριο ημερολόγιο, άδειο με άσπρες σελίδες, έτοιμο να γράψεις πάνω του ότι θέλεις εσύ. Θα δημιουργήσεις τη νέα σου ρουτίνα, θα συμπεριλάβεις ότι σε ευχαριστεί και σε γεμίζει και οι μέρες θα κυλάνε απαλά.
Την αγάπη μου :)

Angelique είπε...

Ξέρω πως χάθηκα αλλά θα επανέλθω το σαββατοκύριακο!!!
Αυτό το περγαμόντο πόσο τέλειο μπορεί να'ναι!!!Δεν το ήξερα!!!Θα το ψάξω!!!

losangelinos είπε...

Καλημέρα. Μόλις διάβασα ότι μιλάς για νέα αρχή άντε είπα να έρθει και η δικιά μου. Είμαι μια 8 χρονια δημ. υπάλληλος που κατάφερε πριν 4 μήνες και μονιμοποιήθηκε και τα Χριστούγεννα έμαθα ότι θα με βγάλουν σε εφεδρεία. Τρελό κράτος!! Μα ακόμα είμαι 30! Φρεσκοπαντρεμένη! Σπουδάζω (άρα σύντομα πτυχιούχος), δουλεύω και δεν τα ξύνω όπως οι μισοί συνάδελφοι μου. Εχω στεγαστικό! Σε όλες αυτές τις αλήθειες θυμάμαι και πόσο δυνατή (όταν ηρεμήσω) είμαι. Περιμένω να αλλάξω... μαζί με τον σύντροφο μου, να σχεδιάσουμε την ζωή μας και ότι εδώ και 3 χρόνια θέλουμε να το κάνουμε. Ε και κάπου εκεί μπαίνουν και τα χόμπυ μου. Τι τέλεια που έχω και αυτά. Α τα χόμπυ δεν σταματάνε ποτέ! Αν και λόγω διαβασμάτων δεν έχω και εγώ προλάβει να γράψω κάτι στην ατζέντα μου, όμως το μυαλό μου έχει γεμίσει ιδέες! Ας οργανωθούμε λοιπόν. Καλή μας συνέχεια και ευχαριστώ που σχολίασες στο μπλογκ μου.

Δέσποινα είπε...

Καλημέρα! Καλή τύχη στο νέο ξεκίνημα! Πολύ ωραία ανάρτηση!

thomi είπε...

κατερινα μου, η ζωη ειναι μπροστα σας και σας ανηκει, ζηστην χωρις πολλες σκεψεις, ειναι ολα ομορφα και απλα:)
καλο ξεκινημα στη νεα σου πανεμορφη ζωη..

Summertime Blues είπε...

περγαμόντο κι erl grey!
πόσο δίκιο έχει ο Καζαντζάκης...
καλό βράδυ.

Teacup-In-The-Garden είπε...

Nice shots...
Markus

alex είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟ.ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΠΩ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ....ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ NANDO, ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ NANDO, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ.ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΝ ΛΙΖΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ 13 ΧΡΟΝΝΙΑ....ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΖΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕ ΒΡΗΚΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΙΩΣΩ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΝΟ....ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ????ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ Ο NANDO.....ΜΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.