Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ένα παντζούρι για τις φωτογραφίες ...

Κατά καιρούς βλέπω διάφορες ιδέες ή κατασκευές, στα περιοδικά ή τις ιστοσελίδες και ζηλεύω. Κατά καιρούς το λέω κιόλας φωναχτά και υπάρχουν φορές που ξαφνιάζομαι διαπιστώνοντας πως  οι άνθρωποι με ακούν...
Έτσι λοιπόν ξαφνιάστηκα τρελά όταν  κάποια στιγμή, δήλωσα σε μια χαλαρή στιγμή με παρέα, πως θα μου άρεσε πολύ να είχα ένα παλιό παντζούρι για να βάλω πάνω φωτογραφίες...Πέρασαν τρεις ημέρες και ένα πρωινό βρίσκω στην πόρτα των Κύκλων αυτό...



Ένα παλιό και ταλαιπωρημένο φύλλο παντζουριού που ο καλός μου Σεραφείμ, εμπνευσμένος δάσκαλος του Σχολείου της Φύσης, βρήκε στα σκουπίδια και έκανε τον κόπο και το μάζεψε για εμένα.

Δεν το πίστευα! Τι χαρά!!!Συγκινήθηκα με την ιδέα πως είχε στο νου του αυτό που συζητούσαμε μέρες πριν και μόλις το είδε πεταμένο απλά με θυμήθηκε...
Το χάρηκα πολύ κι αποφάσισα να το μεταμορφώσω.
Έτσι ακολούθησα τη συνήθη διαδικασία. 


Τρίψιμο για να φύγει το παλιό καφετί χρώμα. Βάψιμο με το νέο φωτεινό χρώμα και μετά τοποθέτηση στους Κύκλους, στο μικρό δωματιάκι  που είναι η αδυναμία μου....



Το στόλισα με όλες τις αγαπημένες μου εικόνες από στιγμές των ομάδων και μια από τις αγαπημένες μου κάρτες κρεμασμένη στο δέντρο των ευχών. Γράφτηκε από ένα πλάσμα λατρεμένο και ταξίδεψε από την Γερμανία για να κρεμαστεί εκεί. Το κεράκι της χαράς και το καλαθάκι δώρα της αδερφής μου και μια γωνιά μεταμορφώθηκε έτσι απλά.


Μια μικρή όμορφη ανακατασκευή που με γέμισε με χαρά. Ευχαριστώ Σεραφείμ!!!


Αγαπημένοι έρχεται Σαββατοκύριακο και θα κάνουμε διάφορα μιας και στην πόλη μας, έχουμε τον Νυχτερινό Μαραθώνιο όπου θα λάβουμε μέρος όλη η οικογένεια σύσσωμη. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε πολλά πολλά να πούμε...Να περάσετε όμορφα δημιουργικά το Σαββατοκύριακο σας και περνώντας από μια στοίβα με σκουπίδια ρίξτε μια δεύτερη ματιά...κάτι πανέμορφο μπορεί να κρύβεται εκεί και να σας περιμένει!

                                                                                        Κατερίνα

Κάθε κείμενο και εικόνα είναι πνευματική ιδιοκτησία του Blog KaPaworld. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση και η τροποποίηση των εικόνων και του κειμένου χωρίς την άδεια των δημιουργών τους. Με επιφύλαξη για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

9 σχόλια:

Vaya είπε...

Και να πως κάτι απλό, μια απλή κίνηση μας δίνει τόση χαρά και ομορφιά γύρω μας. Καλό κουράγιο στον μαραθώνιο σας εύχομαι. Είναι πολύ όμορφο που θα συμμέχετε όλοι μαζί!Καλημέρα!

Dee Dee είπε...

Υπεροχο το πατζουρι. Περισσοτερο υπεροχο που εχεις ανθρωπους να σε σκεφτονται :)

Καλη επιτυχια στον μαραθωνιο!!!!!!!!!!!

Βενετία είπε...

Κι έχω κάτι παντζούρια φυλαγμένα... από ανακαίνιση σε σπίτι...! Ευχαριστώ για την ιδέα... Καλή επιτυχία στην οικογένεια ΚαΠα... καλό τερματισμό..!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι συγκινημένη και ταυτόχρονα πολύ χαρούμενη για την επιλογή των φωτογραφιών που στόλισαν τη νέα σου δημιουργία... Μου είναι πολύ σημαντικό που δηλώνεις με κάθε τρόπο το παρόν στις ζωές μας... και το σχετίζω και με την πρωινή σου ανάρτηση στον τοίχο των κύκλων...μπορώ να κάνω πολλούς συνειρμούς... Να έχεις μια όμορφη μέρα... Θα τα πούμε στο τέρμα...Β.

Αφροδίτη είπε...

Μεταμορφώνεις πράγματα απλά σε μαγικά, συνθέτεις όμορφες μικρές στιγμές, δίνεις στην ανάμνηση πνοή, μα προπαντός δίνεις αξία στην ανθρώπινη ψυχή! Μια νεράιδα είσαι, μια νεράιδα στα δικά μας παραμύθια, του νου και της καρδιάς! Καλή δύναμη αύριο, σας χαίρομαι και σας θαυμάζω πολύ!

Litsa είπε...

Να λοιπόν το παντζούρι που πάντα επιθυμούσες! Έτοιμο και όμορφο! Έγινε κουκλίστικο πραγματικά.
Καλή επιτυχία στον Μαραθώνιο ΚαΠα. Εύχομαι να σκίσετε και να το διασκεδάσετε. Κρίμα που δεν είμαστε εκεί να σας κουνάμε τη σημαία!
Πολλά φιλιά και περιμένουμε νεότερα

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφο έγινε
Φιλάκια ...

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ιδέα, έχω ένα τέτοιο παντζούρι και σου κλέβω την ιδέα για το δωμάτιο της κόρης'''
Καλό ΣΚ
ΜΙΝΑ

Ανναστέλλα (Decofairy) είπε...

Πανέμορφο έγινε και ήδη το φαντάζομαι με τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια να το στολίζουν και μερικές κάρτες να κλέβουν λιγο απο το χώρο του. :)