Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Τράβα Μπρός!

 
Η ομάδα συγκροτήθηκε και πάλι. Κάποιες απώλειες κάποιες αλλαγές αλλά οι συνήθης ύποπτοι και πάλι εκεί! Η παράσταση που ετοιμάζουμε έχει κάτι από την αίγλη του παλιού κινηματογράφου και φαίνεται από τις εικόνες. Γονείς όλοι μας, μας ένωσε το σχολείο της Φύσης όπου πήγαιναν τα παιδιά μας και μετά έγινε δειλά δειλά,  μια πρώτη παράσταση και μετά μια δεύτερη και να τώρα μια τρίτη...Πάλι εδώ έτοιμοι για να ανοίξει η αυλαία και αυτή τη φορά με την υποστήριξη των γονιών του Σχολείου της Φύσης και των εθελοντών του Κοινωνικού συλλόγου "Δέντρο Ζωής."!

Όπως σε κάθε παράσταση υπάρχουν χορηγοί που μας υποστηρίζουν και όλα τα υπόλοιπα, είναι δημιούργημα μας. Όλης της ομάδας που δουλεύει σκληρά, ιδίως αυτές τις τελευταίες ημέρες. Σκηνικά, κοστούμια, σενάρια, τραγούδια...όλα! Και φέτος μιας και είμαστε πιο αεράτοι ο σκηνοθέτης μας κατέβασε στην Θεσσαλονίκη για μια φωτογράφιση και αλήθεια σας λέω είχα καιρό να περάσω τόσο καλά.


Με αφορμή λοιπόν την φωτογράφιση στην πόλη, ο Βησσαρίων ο σκηνοθέτης μας γράφει:
"Σιγοτραγουδώντας κατεβήκαμε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και κάτω από τον ήλιο ξαναζήσαμε την παλιά, όμορφη εποχή που σήμερα νοσταλγικά παρακολουθούμε μέσα από τις ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου, με λαμπερά χαμόγελα, παιδικά πειράγματα και απίστευτη, αστείρευτη διάθεση…

Nα είστε μαζί μας το Σάββατο 31/05 με δύο παραστάσεις στις 6 και 9 το απόγευμα και την Κυριακή 01/06 στις 7 το απόγευμα στο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε θερμά τον φωτογράφο Χρήστο Κόλια, το κατάστημα υφασμάτων "Ιχτιάρογλου" το βιβλιοπωλείο "Το κέντρο του βιβλιού" και το Café Patisserie "Sugar Angel", που μας φιλοξένησαν με αγάπη για τη φωτογράφηση."

Να' μαστε όλοι εδώ, στις παρακάτω φωτογραφίες, ακολουθώντας τις οδηγίες του σκηνοθέτη μας. Ήταν σκέτη περιπέτεια!


Να κι εγώ ως άλλος μπακαλόγατος...


 



 
... και να τώρα το αποτέλεσμα όλης αυτής της ημέρας στις εικόνες που ακολουθούν!
 










 
Τέλειες έτσι; Έγινε μεγάλος χαμός, ιδίως οι μαθητικές ποδιές έκλεψαν τις εντυπώσεις. Εμείς πάντως στις πρόβες γελάμε πολύ και αν και κουραζόμαστε πολύ νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση. Οι παράστασεις θα έχουν και πάλι καλό σκοπό αφού  δεν έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα και τα χρήματα  από τα εισιτήρια θα προσφερθούν για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται. Συγκεκριμένα  στον "Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος" στην "Πνοή Ελπίδας" και στην οικογένεια της μικρής μας τετράχρονης Ελίσας μαθήτρια του Σχολείου της Φύσης  που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό αντιμετωπίζοντας, σοβαρό πρόβλημα υγείας.
 
 
Σας περιμένουμε όλους όσους τα καταφέρετε να είστε εκεί. Παρακολουθήστε τα νέα μας μέσα από την ιστοσελίδα μας στο Facebook και προμηθευτείτε εισιτήρια για όποια από τις τρεις παραστάσεις σας βολεύει κι ελάτε να χαρούμε μαζί σε μια παράσταση βγαλμένη από ταινίες που αγαπήσαμε και δεν σταματάμε να αγαπάμε. Ελάτε να σιγοτραγουδήσουμε "Τράβα μπρος και μην σε μέλει, θάρρος η ζωή μας θέλει".
 
Ελάτε να θυμηθούμε και να πιστέψουμε, όπως λέει και το σύνθημα του Δέντρου Ζωής, πως "μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο μας".
                                                                                              Πανταζής

15 σχόλια:

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Εύχομαι καλή επιτυχία! Ο σκοπός είναι ιερός άλλωστε! Είμαι σίγουρη ότι ετοιμάσατε υπέροχα πράγματα! Θα το τσεκάρω από κοντά φυσικά!
Kathy by anthomeli

Βενετία είπε...

Μπράβο, μπράβο στην ομάδα! Μπράβο σε εσάς τους γονείς που δίνετε τέτοιο δυνατό παράδειγμα στα μικρά σας...! Μπράβο βρε Πανταζή, ευχόμαστε Καλή Επιτυχία... και βασικά, να το ευχαριστηθείς...! Με το καλό !!!

Χρυσαυγή είπε...

Καλή επιτυχία!!!
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!!!!!!!!

Μαργαρίτα είπε...

Συγχαρητήρια! Φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες πόσο ωραία περνάτε!

Litsa είπε...

Οι φωτογραφίες είναι απλά υπέροχες και ειλικρινά ανυπομονώ!
Παιδιά κουράγιο, λίγο ακόμα έμεινε!
Υ.Γ. αυτός ο γαμπρός μου αν δεν κάνει τον καραγκιόζη σε μία (έστω) φωτό δεν μπορεί... τς τς τς τρελοκομείο!

Ευγενία είπε...

Τι να πω πέρα από ένα μεγάλο μπράβο. Βρήκατε έναν δημιουργικό τρόπο να περνάτε καλά και να βοηθάτε. Μακάρι να σκέφτονταν κι άλλοι έτσι. Ο κόσμος θα ήταν πιο χαρούμενος. Πανταζή εύγε.
Σίγουρα θα είσαι καταπληκτικός στο ρόλο σου. Φαίνεστε όλοι τόσο όμορφοι και τόσο χαρούμενοι. Θα προσπαθήσω να σας δω κι από κοντά, είμαι φαν του σχολείου σας.

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

καλη επιτυχία!!! φοβερές οι φωτογραφίες!!

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφες φωτος
Καλή επιτυχία
Φιλάκια ...

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνετε και περιοδεία στην υπόλοιπη Ελλάδα το καλοκαίρι; Να σας δούμε κι εδώ στα νότια, ε;

Φλώρα είπε...

Πανταζή! Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο (apotingonia):Θέλουμε περιοδεία για να σας δούμε και στη νότιο Ελλάδα!!!

Αφροδίτη είπε...

Και στα ξένα! Περιοδεία και στα ξένα, Πανταζή! Υπέροχη πρωτοβουλία, μπράβο σε όλους τους συντελεστές!

fani είπε...

Μα είσαι ίδιος ο Ζηκος χάχα φοβερές φωτογραφίες και φοβερή διάθεση.Θα ήθελα πολύ να σε-σας καμαρώσω από κοντά θα προσπαθήσω να έρθω φιλιά πολλά και καλή επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι τεράστια επιτυχία! Τί κρίμα που είστε μακριά μας... από δω μόνο με κοινοποιήσεις μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή σας διασκέδαση!!!

Vaya είπε...

Συγχαρητήρια για όλα όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα και καλή επιτυχία στην παράστασή σας. Εννοείται οτι θα φροντίσω να είμαι εκεί!

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Εχω μεινει αφωνη απο την τελεια αποδοση των ρολων ακομα και μεσα απο τις φωτογραφιες. Πανταζη εσυ σαν Ζηκος απλα πετας!!! Εχει και την εκφραση του!!
Ολοι ειστε καταπληκτικοι!!! Σας ευχομαι καλη επιτυχια ολοψυχα. Κανετε σπουδαια δουλεια και προσπαθεια για ενα τοσο συγκινητικο φιλανθρωπικο σκοπο.
Θελουμε περιοδεια στην υπολοιπη Ελλαδα!!! Οι θαυμαστες σας το απαιτουν!!!