Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Κεριά για τη γιορτή της Μητέρας!!

Η γιορτή της μητέρας είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα...από τότε που έγινα μαμά!!
Το ότι έγινα μαμά με έκανε να εκτιμήσω τη μαμά μου και να μην την  ξεχνάω ποτέ ποτέ ιδιαίτερα μια ημέρα σαν αυτή, όπως και τη γιαγιούλα μου, που πάντα τη μνημονεύω τέτοια μέρα...Έτσι κάθε χρόνο αποφάσισα οτι θέλω να την ευχαριστηθώ αυτή τη γιορτή...Τη γιορτή μου!!!


Για φέτος έχω ετοιμάσει κάτι πολύ χαριτωμένο όμως ...πρώτα θα σας πω για μια καλλιτέχνιδα....

Σε μια ανάρτηση που έκανα τον Νοέμβρη  του 2011, με θέμα μου decor του Φθινοπώρου..η  ζωγράφος  του Πνοές Τέχνης...και αγαπημένη μου, Μαρία Βιλλιώτη μου ζήτησε την άδεια να ζωγραφίσει κάποια από τις αναρτημένες φωτογραφίες....
Δέχθηκα εννοείτε...Δεν μου έχει ξανατύχει να γίνει έργο τέχνης μια ταπεινή μου φωτογραφία.....
Η Μαρία διάλεξε τη φωτογραφία που της άρεσε και είναι αυτή:


και...δέστε την τώρα σε πίνακα!!


Δεν είναι πανέμορφος;
Η Μαρία με αυτό τον πίνακα, όπως γράφει στην ανάρτηση της, (που μεταξύ μας , μου έπλεξε το εγκώμιο...Ευχαριστώ Μαράκι!!!) θα πάρει μέρος σε μια έκθεση και εύχομαι να πουληθεί...αν και σαν να τη βλέπω τώρα να με κοιτάει επικριτικά για να μου υπενθυμίσει ότι η εμπορικότητα δεν σημαίνει επιτυχία...χε χε!!
Η αλήθεια είναι είναι πως η Μαρία, δεν είναι απλά καλλιτέχνιδα είναι επαγγελματίας  ζωγράφος και κάνει υπέροχη δουλειά.
Εγώ με την απλότητα του άσχετου από τέχνη ανθρώπου, βρίσκω τα έργα της καταπληκτικά και ξεχωρίζω πολλά, όμως το πιο αγαπημένο μου είναι αυτό...

"Η βροχή"  Μαρία Βιλλιώτη

Υπέροχος και αγαπημένος για πολλούς λόγους, ένας από αυτούς είναι οτι,  μου θυμίζει βροχερό Λονδίνο κι εγώ αγαπώ το βροχερό Λονδίνο!!
Θα τα πούμε από κοντά σε λίγες ημέρες στην έκθεση  στη Μονή Λαζαριστών για τα συρτάρια της Ρένας που έχει ξεσηκώσει τον κόσμο όλο!!!


Μου δίνει μεγάλη χαρά, το ότι θα συναντηθούμε Μαράκι....και ανυπομονώ βέβαια να δω και τις δημιουργίες όλων των συμμετεχόντων bloggers και βέβαια να γνωρίσω πολλούς από αυτούς!!!

Χθες έλαβα επίσης και το δωράκι που κέρδισα στον διαγωνισμό της Princess...Τέλειο!!! 


Μια γλυκιά καρδούλα με ένα γραμματάκι τρυφερό, σε χαρτί αλληλογραφίας όπως αυτά που γράφαμε όταν ήμασταν κοριτσάκια...τρέλα!!! Η καρδούλα βρήκε ήδη τη θέση της στο χερούλι της πόρτας...Πανέμορφη! Ευχαριστώ Πριγκιπέσα....


Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας αποφάσισα να φτιάξω κάτι μικρό εύκολο και πολύ πολύ όμορφο...κι αφού μου άρεσε η ιδέα αποφάσισα να μην κάνω μόνο ένα αλλά πολλά!!!

Θυμάστε φαντάζομαι το τέλειο βιβλίο που μου  δώρισε η Φραουλένια αδερφή μου...
Από καιρό ήθελα να κάνω αυτή την απλή κατασκευή και τελικά τα κατάφερα....
Δεν χρειάστηκα παρά μαλακό γύψο που στεγνώνει με τον αέρα, σε άσπρο χρώμα, μερικές φόρμες για γλυκά και κουπ πατ...







Εβαλα το γύψο στις φόρμες τον πίεσα καλά με τα χέρια μου και έκοψα διάφορα σχεδιάκια με τα κουπ
πατ, κάνοντας και τρύπες στο κέντρο τους...10 λεπτά το πολύ....

Τα άφησα να στεγνώσουν καλά και την άλλη μέρα τα ξεφορμάρισα στο πιτς φυτίλι κι ύστερα κάθησα στο μπαλκονάκι και τα έβαψα....20 λεπτά!!!άντε 30 αν είσαι πολύ μερακλής....Μετά κόλησα σε κάποια χάντρες και να το αποτέλεσμα....



















Εδώ είναι λοιπόν έτοιμα....Πανέμορφα....






Εκανα και την τέλεια ροζ λεμονάδα της shareyourlikes και βάλαμε το τραπεζάκι μας κάτω από τους κέδρους, για δροσιά...




 Ένα τραπέζι στην σκιά των δέντρων. Φρέσκα μυρωδάτα Τριαντάφυλλα. Μια δροσερή λεμονάδα και πολλά χρωματιστά κεράκια... Ένα βιβλίο, καθώς τα παιδιά παίζουν κάπου εκεί δίπλα  και ένα κεφάλι άδειο από έννοιες... Έστω για μια μόνο ώρα...Γίνεται!!




Εύχομαι μια υπέροχη φωτεινή γιορτή της μητέρας...Μαζί με τις μαμάδες σας, μαζί με τα παιδιά σας. Με αγκαλιές ανοιχτές και γεμάτες!! όπως  θα έπρεπε να είναι η αγκαλιά μιας μαμάς...Πάντα ανοιχτή και πάντα γεμάτη!!


Και μην ξεχάσετε ότι κι αν κάνετε να ανάψετε πολλά πολλά κεριά....
Χρόνια Πολλά, μανούλες.
Χρόνια Πολλά, μαμά μου....
                                                                                                                         Κατερίνα

42 σχόλια:

Nasia είπε...

ξετρελαθηκα με τον πινακα της βροχης!!ειμαι φαν της βροχης,κυριως το φθινοπωρο!!!για τα κερακια δεν εχω λογια!!!χρονια σου πολλα !και ευχομαι συντομα και ενα κοριτσακι στην παρεα σας,χιχιχιχι

Litsa είπε...

Μα πόσο τέλεια έγιναν τελικά τα κηροπήγια!! Και τι εύκολα! Σκέτη γλύκα!
Όσο για τον πίνακα της Μαρίας, είναι αριστούργημα και μεταξύ μας... εύχομαι κι εγώ να πουληθεί (λες να το διαβάσει η Μαρία;;) χεχε.
Κάποια στιγμή που θα παίζουν τα παιδιά, θα με καλέσεις κι εμένα στο μαγικό σου τραπεζάκι; Θα είμαι πολύ ήσυχη, το υπόσχομαι!
Καλημερούδια

Irene είπε...

Πάρα πολύ όμορφα όλα! οι πίνακες, τα κηροπήγια, αλλά ο κήπος σας... σούπερ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κόλλησα επίσης με τον πίνακα της βροχής,μια μου αρέσει και εμένα πάρα πολύ....όσο για τα κεράκια και τις κατασκευές,όλα είναι πολύ ωραία!!και πολύ όμορφος και ο κήπος σου......... Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!

Georgina είπε...

Χρόνια πολλά μαμά Κατερίνα! Και του χρόνου!

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Οι πίνακες είναι υπέροχοι !!! Αλλά και τα κεράκια σου δεν πάνε πίσω..Να απολαύσεις τη μαμαδογιορτή !!!!

Owl Mommy Βέρα είπε...

Χρόνια Πολλά μανούλα Κατερίνα! Η γωνίτσα σου πανέμορφη..και ήσυχη!!!
Καλά ο πίνακας έγινε τόσο όμορφος! Λες να γίνει best seller? Μακάρι!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΒΡΟΧΗ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΛΑ ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!!!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΛΗ!!!!!!ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ!
ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΟΥ....ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ....
ΥΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΕΜΑΣ!
ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ !!!!!!!!!!!!!!!!

thomi είπε...

μανουλιτσα κατερινα χρονια ομορφα να χεις μαζι με τα παιδακια σου και για χρονια πολλα να ακους το χρονια πολλα από τα χειλάκια τους:)
τι κι αν δεν σου πετυχε το φαγητο, τι κι αν δεν σου πετυχε η μαρμελαδα, τι κι αν δεν κατεχεις απο εργα τέχνης..έχεις πετύχει στον σημαντικότερο ρολο της ζωης σου αυτον της μητρότητας!
ευλογημένη μάνα..
την αγαπη μου σου στελνω και σου ευχομαι να σπαταλας το χρονο σου σε πραγματα που σευχαριστουν χωρις πολλες εγνοιες στο κεφαλι..la vita e bella!!!

Madlen είπε...

Μανούλα Κατερίνα σου εύχομαι να είσαι γερή και πάντα έτσι χαρούμενα να χαρίζεσαι στα παιδάκια σου!!
Οι πίνακες της Μαρίας είναι εκπληκτικοί!!
Η φωτογραφία σου παίζει καταπληκτικά με το φως και την απλότητα!!
Να χαίρεσαι το δωράκι σου είναι πολύ πολύ όμορφο!!
Καλή σου μέρα, ελπίζω να σε ξαναδώ στην έκθεση!!

Maria Villioti είπε...

Ήρθε και η ''καλλιτέχνιδα''χαχα...Καλημέρα Κατερινάκι! Είσαι απίστευτη στο να δημιουργείς το κατάλληλο περιβάλλον για κάθε γιορτή και περίσταση! Κάνεις ένα απλό πράγματάκι να μοιάζει μοναδικό...σε συνδυασμό πάντα με τις άψογες φωτογραφίες.Χρόνια μας πολλά σ'όλες τις μανούλες για την Κυριακή και για κάθε μέρα!
Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα όσα λες για μένα. Το πόσο περιμένω να τα πούμε από κοντά στο έχω ήδη πει...Να απαντήσω και σε σένα και στην Λίτσα (σας περιμένω μαζί για καφεδάκι) στα περί πωλήσεων...Δεν θα το παίξω υπεράνω...και φυσικά θέλω να πουλιούνται οι πίνακές μου...όμως αυτός έχει να κάνει ένα ταξιδάκι στην Ιταλία μετά από δω (σε μια άλλη έκθεση),οπότε καλύτερα να περιμένει...χαχα...καλά αυτό να δω...να με παρακαλάνε και να μην τον δίνω...χαχα...Δύσκολες εποχές κορίτσια αλλά δεν το βάζουμε κάτω!Φιλιά πολλά...άντε και πλησιάζουμε...

Niatta είπε...

Σας εύχομαι να περάσετε μια υπέροχη Κυριακή!!!

Levina είπε...

Πολύ την χάρηκα την ανάρτηση, φυσικά τέλεια η φωτογραφία και ακόμα πιο τέλειος ο πίνακας που έκανε το Μαράκι, ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΣΣΣ, αλλά από εκείνη δεν περιμένεις και κάτι λιγότερο!!!
Μου έδωσες και ιδέες με τα κηροπήγια , ειδικά για δωράκια είναι απίστευτα όμρφα ...
Πολλά πολλά φιλιά
και λατρεύω τις κατασκευές σου!

Ελμιράκι είπε...

Xronia polla, Katerina! Oi fotografies einai yperoxes! Filia...

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Οταν είδα την πρώτη φωτογραφία της ανάρτησής σου είπα, "Μπα, αποκλείεται να είναι στον κήπο τους"!!! Κι όμως για ακόμα μια φορά έκανα λάθος!!! ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ!!! Ο πίνακας εύχομαι να μοσχοπουληθεί γιατί παρόλο που οι καλλιτεχνές (το ξέρω από τον μπαμπά μου πολύ καλά) δεν έχουν ως στόχο το κέρδος, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα να βλέπεις το "παιδί" σου μέσα σε ένα άλλο σπίτι!!! Η λεμονάδα σου σούπερ... θα την κάνω οπωσδήπότε, τα κεράκια γλυκούτσικα πολύ και το δωράκι απλά ζουζουνίστικο. Να είσαι καλά Κατερινάκι μου με τις ομορφιές που μας δείχνεις. Αντε και παρόλο που δεν θα μπορέσω να σας δω στην έκθεση με τα συρτάρια είμαι σίγουρη ότι θα πάει η κατερίνα... για να γνωριζόμαστε καλύτερα!!! Callie by Anthomeli

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Ξέχασα να πω ότι κι εγώ λατρεύω το βροχερό Λονδίνο!!! Ο πίνακας είναι φανταστικός... και θα τον έβαζα άνετα στο σπίτι μου. Σαν πόστερ είναι!!! Σούπερ!Callie by Anthomeli

ShareYourLikes είπε...

Ααααχ Κατερίνα με πήγες χρόνια πίσω! Τα πανέμορφα κηροπήγιά σου μου θύμισαν κάποια που είχα φτιάξει πριν πολλά χρόνια με τον ίδιο τρόπο. "Ζήλεψα" όμως αυτό που έκανες σε φόρμα κέικ, είναι φανταστικό! όλα είναι πανέμορφα!
Η ζωγράφος τι όμορφη δουλειά που έκανε με τη φωτογραφία σου?? Πραγματικά ενθουσιάστηκα. Όσο για το βροχερό Λονδίνο, τι να πω! Μου άρεσε πάρα πολύ!
Εκπληξούλα η ροζ λεμονάδα μου. :) Χαίρομαι που την απολαύσατε και σας δρόσισε! Όλα όμορφα. Μπράβο σου βρε Κατερινάκι, σε θαυμάζω <3

Maria Villioti είπε...

Να συμπληρώσω κι εγώ κάτι για τον πίνακα με την βροχή...Αυτό το έργο αγαπήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε έργο μου εδώ μέσα γιατί τον δουλέψαμε όλοι μαζί.Θυμάστε πως έγινε βήμα βήμα...εγώ ζωγράφιζα κι εσείς ενθαρρύνατε Κατερινούλα...Σηματοδότησε πολλά για μένα και τώρα ανήκει σ'έναν άνθρωπο που το αγάπησε περισσότερο κι από μένα και το λέω με βεβαιότητα πια...

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Κι εδώ ο Άνθρωπος δίχως πρόσωπο, ιδιοκτήτης του Πίνακα της Βροχής!
Χαίρομαι που οι γνώμες συγκλίνουν οτι η απόκτησή του ήταν επιβεβλημένη, είναι πράγματι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ! αλλά άλλο τόσο θεωρώ ΥΠΕΡΟΧΟ και τα βάζο με τα πλατανόφυλλα.
Σήμερα τον συγκρινα με τη φωτογραφία και δε του εύρισκα ψεγάδι.
Κατερίνα σου εύχομαι να χαίρεσαι τη μανούλα σου και με την σειρά σου να σε χαίρονται τα παλληκαράκια σου!
Αυτό που διαπιστώνω και δνε ξέρω αν είναι καλό ή κακό οτι όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο λέω οτι μου λεγε η δική μου μαμά και με εκνεύριζε και τόσο περισσότερο της μοιάζω ... Τώρα πια τη δικαιολογώ σε πολλά, αλλά δε της το λέω!χαχαχαχα να μην παίρνει θάρρος οτι είχε δίκιο.
Φιλάκια πολλά και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,να τα απολαύσετε στο μαγευτικό σας κήπο!

princess είπε...

Κατερινάκι μου γλυκό, τι ανάρτηση και η σημερινή! Δεν ξέρω από πού να αρχίσω! Καταρχήν το τραπεζάκι σου στον κήπο είναι παραμυθένιο ( τον κήπο σου τον θαύμαζα και τον ερωτεύτηκα από τότε που είδα τις φωτογραφίες σου στο αγαπημένο μπλογκ Κηπολόγιο!) αλλά και απλό μαζί! Αέρινο και ρομαντικό! Σίγουρα φεύγει κάθε έννοια από το μυαλό και έρχεται στη θέση της η απόλυτη ηρεμία!
Οι πίνακες της Μαρίας Βιλλιώτη είναι πραγματικά έργα τέχνης, αν και δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με την τέχνη, είναι πολύ αληθινοί, με υπέροχα χρώματα και γεμάτοι αρμονία!
Τα κηροπήγιά σου πολύ κοριτσίστικα και δένουν τέλεια με όλο το ντεκόρ του τραπεζιού! Καταπληκτική ιδέα!!!
Χαίρομαι που η καρδούλα μου βρήκε τη "θέση" της, όπως λες, κα θα σου θυμίζει μια πριγκίπισσα!
Σε φιλώ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Η Μαρία είναι φοβερή και ..μία και μοναδική..Όσο για τη γιορτή της μάνας σου εύχομαι τα καλύτερα γλύκιά μου και σου θυμίζω να της το λες πάντα..γιατί δεν θα έχεις πάντα απέναντι σου τον αποδέκτη της λέξης αυτής.

myStickland είπε...

Κατερινάκι μου ευχαριστώ για το σχόλιο σου στη σημερινή μου ανάρτηση..
Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τα αγόρια σου!
Βασικά δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω!
Τον φανταστικό πίνακα;Αληθινό αριστούργημα..μπράβο στη δημιουργό του!
Στην σούπερ ιδέα που είχες;
ή μήπως στις καλλιτεχνικές φωτογραφίες σου;αχ..δεν ξέρω!!
Πόσο σε θαυμάζω!!
σε φιλώ!!
καλά να περάσετε!!

Eleni είπε...

Κατερίνα μου οι πίνακες είναι εκπληκτικοί μπράβο στη Μαρία!Το δωράκι πανέμορφο, όπως επίσης και τα κεράκια σου!!!Χρόνια σου πολλά και χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!
Σε φιλώ!!!
Καλό Σ/Κ!!!

mirsini's creations είπε...

Γειά σου Κατερίναααα !!!! Τί υπέροχη ανάρτηση για τις μανούλες που γιορτάζουν...σε δύο μέρες δέν είναι ή το έχασα τέλος πάντων όπως και νά'χει εγώ θα πάω στη μανούλα μου την Κυριακή και να κάνουμε ό,τι θέλει εκείνη :οD...την αγαπώ τόσο πολύ..και έχει περάσει τόσα πολλά...κί όμως είναι δυνατή και συνεχίζει πάντα στις ανηφοριές...μακάρι να της μοιάσω έστω και λίγο !! Αχ...πόσο όμορφα είναι όλα γύρω και πάνω στο τραπεζάκι σου και οι γύψινες βάσεις που δημιούργησες είναι φανταστικές..έχεις τόσο όμορφο γούστο και φαντασία !!! ΌΛα γίνονται όταν τα κάνεις με αγάπη...κι εσύ ξεχειλίζεις απο αγάπη για όλα τα όμορφα γύρω μας...και ταξιδέυεις τα ξωτικάκια σου σε μέρη μαγικά!!! Ο πίνακας της δασκάλας υπέροχος είναι...και δέν της έχω πεί ακόμα πόσο πολύ μου αρέσει...διάλεξε και την τέλεια φωτογραφία σου και την αποτύπωσε εξαίσια...υπέροχος πραγματικά...
Άχ....γράφεις τόσο όμορφα...με κάνεις και δακρύζω κάθε φορά...είσαι υπέροχη...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και γεμάτα υγεία και αγάπη σε όλες τις μανούλες !!!
Να είσαι καλά...πολλά φιλάκιαααααα !!!
:ο)))))

Αναστασία είπε...

Και οι δυο σου πίνακες είναι φανταστικοί! Ιδιαίτερος είναι αυτός της βροχής. Λες και στέκομαι μεσα απ΄το τζάμι! Χρόνια μας πολλά για την Κυριακή. Οι ετοιμασίες σου καταπληκτικές! Καλό Σ.Κ.

Stone είπε...

Αυτός ο πίνακας κι εμένα με συνεπήρε, μου αρέσει πολύ η βροχή και απο την πρωτη στιγμή που τον αντίκρυσα μου εκανε αίσθηση η λεπτομέρεια και η ρεαλιστική απεικόνιση..Μπραβο στη Μαρια και μεσα απο το δικό σου blog!Τωρα για τα υπόλοιπα.. εκανες πάλι το θαυμα σου!Εδωσες στη μερα τα χρωματα που της αξίζουν, φωτεινά και έντονα!Να χαίρεσαι τη μανούλα σου και να σε χαίρονται μανούλα!Καλό βραδυ!

Angelique είπε...

Τέλεια τα κηροπήγια!!Μπραβο Κατερινιώ!!
Εκπληκτικός ο πίνακας της Μαρίας!! Είναι πολύ ταλαντούχα!!
Χρόνια Πολλά σε σένα και σε όλες τις μανούλες!!

Υ.Γ. Σ'ευχαριστώ για τα γλυκά λόγια.Πάντα μου ζεσταίνεις την καρδιά.

χρυσάνθη είπε...

Στην πιό γλυκιά και ευρηματική μανούλα της γειτονιάς μας!!Χρόνια Πολλά Κατερινάκι!!Να μη σου λείψει ποτέ η διάθεση να ζείς με το μοναδικό σου πάθος τις όμορφες καθημερινές στιγμές με την οικογένειά σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι υπέροχα που είναι όλα.
Δεν ξέρω τι μου πρωτοαρέσει!
φιλιά,καλά να περάσετε την Κυριακή =)

syros2js είπε...

Τί να πρωτο-σχολιάσω???
Οι πίνακες υπέροχοι, το δωράκι εκπλητικό, τα κεράκια τέλεια!!!
Καλή επιτυχία στην έκθεσή σας, ταλαντούχες κοριτσάρες μου!!! Θα σκίσετε, είμαι σίγουρη!!!
Χρόνια πολλά για την πολύ ξεχωριστή αυριανή μέρα!!!
Φιλάκια!!!

Ερμιόνη είπε...

Κατερινάκι, χρόνια μας πολλά για αύριο! Τι όμορφο που είναι το τραπεζάκι σου! Πολύ γλυκό και κομψό!
Ο πίνακας της Μαρίας είναι υπέροχος, μπράβο της!
Και η καρδούλα της Princess πολύ ιδιαίτερη!
Πολλά πολλά φιλιά!

rotsax είπε...

Μου άρεσε πολύ το περιβάλλον της πρώτης φωτογραφίας, τόσο ήρεμο και χαλαρό!!!Ωραία και τα κηροπήγια που έφτιαξες καθώς επίσης και η λεμονάδα!Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου!

Rena Christodoulou είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!!!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ!
ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΤΙΖΑΝ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ!!!!!!!!
ΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ !!!
ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΛΑ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
ΤΑ ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!!!!
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟ[Σ]ΚΛΗΣΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ, ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!!!!
ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!!
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ , ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ , ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Εσύ Κατερινα μου υπεροχη φωτογραφος..το Μαράκι καταπληκτική ..ζωγραφος....τέτοιο τέλειο παντρεμα δεν ήτα δυνατόν να μην φέρεις αυτό το αποτέλεσμα...οι φωτό σου ειν αι τόσο ζωντανές που νομίζεις ότι θα απλώσεις το χέρι σου και θα πιάσεις ότι βλέπεις εκεί μέσα....καλα κάνεις Κατερινα μου και λές τόσο όμορφα λόγια για μία καλητέχνιδα...παρεπιτοντως ο πίνακας της βροχής κορυφαίος... εκτος απο αυτό ειναι και ανθρωπος.... και εμένα με βοήθησε πολύ κάνοντας την..πρώτη μου εικονογραφιση... σε ένα παραμύθι μου....και δεν το λέω γι αυτό.....το λέω για την ζεστασιά που ένιωσα εδώ σε αυτόν τον χώρο... Σου ευχωμαι .Χρόνια σου πολλα ..και να χαίρεσαι τα πολύτιμά σου.......χρονια πολλα σε όλες τις μανούλες..

Nena είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ!!!
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ

Kitchen Stories είπε...

Χρόνια Πολλά Κατερίνα.
Να χαίρεσαι τα μικρά σου και το μεγάλο σου!

Φιλί
Ζ.

Elena είπε...

Τα κηροπήγια είναι φανταστικά!! Χρόνια πολλά Κατερίνα μου, να χαίρεσαι την μανούλα σου, τα παιδάκια σου και να'χεις πάντα στην ζωή σου ότι καλύτερο! Φιλάκια!

ChristinaD είπε...

Όμορφη, γλυκιά ανάρτηση!! ο πίνακας είναι τέλειος, η καρδούλα, τα κηροπήγια!! Το τραπεζάκι σου υπέροχο. Μράβο!! Χρόνια μας πολλά, εύχομαι να πέρασες χθες πολύ όμορφα!!

marianth είπε...

χρόνια πολλά μανούλες όλου του κόσμου!!

Lyriel Bee είπε...

Γειά σου Κατερινάκι μου !! Να πω καταρχήν τα χρόνια πολλά για σένα μανούλα και να χαίρεσαι και τη δική σου μαμά :) Άργησα μια μέρα, αλλά ήθελα να σου ευχηθώ!
Λοιπόν, ο πίνακας που ζωγράφισε η Μαρία, είναι πραγματικά εκπληκτικός, έχω μείνει άφωνη! Χαίρομαι πολύ που αποτέλεσες έμπνευση με τη φωτογραφία σου :)) Το άξιζε!
Έπειτα, τι όμορφα και χαρούμενα που είναι τα κυροπηγιάκια σου! Το τραπέζι κάτω από το δέντρο αχ, φαντάζομαι τα πουλάκια να κελαηδάνε κι εσύ να διαβάζεις πίνοντας λεμονάδα.
Εύχομαι να τα πέρασες όμορφα χθες λοιπόν και να πήρες πολλά φιλάκια από τους παίδες σου ;)
Πάρε και από μένα μερικά τώρα **

fenia είπε...

teleia ola,,mbravo sou!

anna είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ...ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ..!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ!! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΕΙΔΙΚΑ Ο "ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ" ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΗ...