Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Happy Days!

Happy Days!
Αυτό το τριήμερο τα κάναμε όλα. Όλα!!!
Φίλοι, παρελάσεις, γλέντια.Άρχισε με την δική μου Παρασκευάτικη έξοδο με τα κορίτσια μου και  πραγματικά ένιωσα σαν να μπήκαν όλα στη θέση τους. Σαν να πήρα μια βαθιά, ανακουφιστική ανάσα, μόλις ειδωθήκαμε. Μια κοριτσοπαρέα (πάντα κορίτσια θα είμαστε, τα είπαμε αυτά) με πολύ γέλιο και μοίρασμα και υπέροχα νέα και δάκρυα....γιατί πάντα έχουν και λίγα δάκρυα οι έξοδοι με τις κολλητές μου!...
Μπήκε λοιπόν το Σάββατο με ορμή κι άρχισαν οι βόλτες με τα παιδιά και αυτό ήταν από τα πιο σημαντικά. Το ότι ήμασταν τόσο πολύ κοντά οι τέσσερις μας. Το ότι ευχαριστηθήκαμε ο ένας τον άλλο.
Καφέδες, πρωινά, παιχνίδια, αγώνες bowlling, με τον μεγάλο γιο να μας κάνει σκόνη και με εμένα να έχω μόνιμα την τελευταία θέση. Με πολλές πλάκες με την φριχτή τεράστια ακρίδα που έφτασε με το δέμα της γιαγιάς και του παππού από την Γερμανία, που μου την πετούν συνέχεια κι εγώ χοροπηδάω τσιρίζοντας...."δρωμόπαιδα"...που λέει κι ο Γιώργος!


Όμως αυτό το τριήμερο πάντα είναι πιο πολύ αφιερωμένο στον μπαμπά μας, που έχει τα γενέθλια του. Φέτος η ημέρα ήταν πανέμορφη και ζεστή. Κι έγινε και κάτι ακόμη που μας άφησε άφωνους από τα γέλια.
Ένας φίλος στα κρυφά και μετά από συνεννόηση με όλους μας πήρε μαζί του ρούχα και καλλυντικά και κάποια στιγμή κρύφτηκε σε ένα δωμάτιο για να ντυθεί Ινδός κάνοντας πλάκα στον Πα κάνοντας του Ινδικά γενέθλια, με τούρτα cobra cake όπως την ονόμασε και ήταν ένα τεράστιο πικάντικο λουκάνικο! Ακολούθησε χορός Ινδικός με Ινδικό Happy Birthday, που αποθέωσε ο Πα και ξετρέλανε τα παιδιά, που χοροπηδούσαν εκστασιασμένα. Σκέτο Bollywood.
Έγινε μεγάλος χαμός και γελάσαμε πολύ. Αυτά γίνονται όταν έχεις μερακλήδες και δημιουργικούς φίλους...Αδάμ σε αγαπάμε...Α ρε παιδιά!!!


Ήταν μια ωραία ωραία ημέρα με τα παιδιά να τρέχουν τριγύρω και τα τσουγκρίσματα να μην σταματούν κι έκλεισε με ζεστή σοκολάτα και καφέδες γύρω από την φωτιά στο μαγκάλι για ακόμη μια φορά.
Το χάρτινο φαναράκι στο τέλος ταξίδεψε τις ευχές όλων μας για τον φίλο κι αγαπημένο μας...Πέτα ψηλά τρελό αγόρι!!!


Είναι τόσο ωραίες οι ημέρες αυτές.Τόσο όμορφες και μένουν στο μυαλό μας χαραγμένες απίθανα φωτεινές.Τόσο πασπαλισμένες με μαγεία...Το χρειαζόμασταν αυτό. Το είχαμε όλοι ανάγκη. Αυτά τα πλούσια συναισθήματα και τις πολλές εικόνες, τις γεμάτες ανθρώπους σημαντικούς. Παππούδες, γιαγιάδες, χέρια κι αγκαλιές, ένα δέμα γεμάτο γιαγιαδίστικη αγάπη και φροντίδα, γεύσεις τέλειες, πικάντικες, γιορτινές, τραγούδια και γέλια, περηφάνια και συγκίνηση...


και τέλειωσε...Το βράδυ της Κυριακής μας βρήκε έτσι όπως ήθελα. Στον καναπέ, με την κουβέρτα στα πόδια, με τα κεριά αναμμένα, καφέδες και το περιοδικό που ήρθε με το δέμα των παππούδων που μας έδωσε τόση χαρά.


Τα παιδιά πήγαν για ύπνο, σαν έφυγε κι ο τελευταίος φίλος και είχαν μια θλίψη που πέρασαν οι ημέρες κι αρχίζει από αύριο η καθημερινότητα.
Η καθημερινότητα που θα μας στείλει και πάλι τον καθένα στην άκρη του, να τρέχει και να μην φτάνει, να μοχθεί, να παλεύει, άλλος με τα διαβάσματα, άλλος με τις δουλειές, άλλος με τα μαγειρέματα, άλλος με τις επιστολές και τις προσφορές και τους λογαριασμούς...Ο καθένας με τα δικά του!

Μα...όπως λέει κι η γνωστή ρήση: "Γιατί βασανίζεις τον εαυτό σου χτυπώντας το κεφάλι σου στον τοίχο;" "Γιατί νιώθω τόσο υπέροχα σαν σταματώ να το χτυπάω!"

Γι' αυτό λοιπόν αυτές οι ημέρες είναι μαγικές...γιατί υπάρχει η καθημερινότητα...
Καλημέρα αγαπημένοι! Καλή εβδομάδα...και καλή καθημερινότητα. Happy Days λοιπόν.
                                                                                               Κατερίνα

14 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλημερα Αγαπημενη μου!
Ποσο ομορφες εικονες, μυρωδιες, γευσεις!!!! "Τρελλανε μας" παλι.....οπως μονο ΕΣΥ ξερεις!!!
Σου στελνω την καλημερα μου.
Την δικια μου μερα μολις μου την εφτιαξες!
Σ' ευχαριστω!

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

καλημέραααα !! χρόνια πολλά στο μεγάλο αγόρι σου!! υπέροχες στιγμές!! φιλιά

Unknown είπε...

Χρόνια πολλά, να τον χαίρεσαι! Περάσατε το τέλειο τριήμερο,τελικα δε χρειαζόμαστε πολλά, μονο καλό καιρό και φίλους!

Βενετία είπε...

Καλημέρα... καλημέρα...! Μια όμορφη καθημερινότητα θα συνοδέυσει τις Happy Days... ΚαΠα είστε άπαιχτοι... Συνεχίστε... Α! Ένα τέτοιο φαναράκι θέλω! Το φτιάχνετε ή είναι έτοιμο;;; Φιλί σου στέλνω...

lolipopfamily είπε...

Καλημέρα αγαπημένοι μου . Χρόνια πολλά πολλά Πανταζή! Να είσαι πάντα καλά! Πάντα αναρτήσεις με happy days να βλέπουμε. Καλή εβδομάδα και πολλά σμουτς από τα καλοκαιρινά (γκρρ) Χανιά.

Litsa είπε...

Happy days sis. Μα τι ωραία που ήταν... Κι ενώ περάσαμε μόνο ένα κοινό απόγευμα, φαίνεται πως περάσαμε το ίδιο καλά.
Να χαιρόμαστε το τρελό αγόρι κι εύχομαι ο Αδάμ να σκαρφίζεται κάθε χρόνο κάτι ξεκαρδιστικό. Υπέροχος!
Καλή κουτσουρεμένη εβδομάδα και φιλιά

Momma's daily life είπε...

Χρόνια πολλά για το έτερον ήμισυ! Μαγικά περάσατε, ζήλεψα!!! Πάντα τέτοια Κατερινάκι μου!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Καλημέρα οικογένεια με τα ωραία σας! Πολύ γεμάτο το Σαββατοκύριακο!
kathy by anthomeli

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΥΛΙΔΟΥ είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ...ΠΟΣΟ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΕΡΝΑΣ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ!!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΑΝ ΙΔΑ ΤΟ INDIE STYLE FOR BIRTHDAY!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...ΣΕ ΦΙΛΩ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ...ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΥΛΙΔΟΥ είπε...

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ ΓΛΥΚΟ ΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!
ΠΟΣΟ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ...ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ..ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΗ ΟΙΚΓΟΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

Αφροδίτη είπε...

Απογειώστε μας KaPa τη διάθεση, τη χαρά, το γέλιο, τη μέρα! Χαίρομαι που περάσατε τόσο τόσο happy days πραγματικά! Πανταζή, να είσαι πολύχρονος, γερός και δυνατός πάντα! Φιλιά σε όλους!

Owl Mommy Βέρα είπε...

Χρόνια Πολλά στον Πανταζή!!! Να τον χαίρεστε, να τον φροντίζετε και να τον προσέχετε!
Και τι ωραία ιδέα αυτή η τούρτα..ΠΟΛΥ μου άρεσε!
Και σωστά τα είπες πάλι..Καλή καθημερινότητα να έχουμε! Φιλάκια!

Unknown είπε...

Βρε περνάτε τέλεια εσείς!!(πήγα κι εγώ για booling).Δεν νομίζω να υπάρχει στιγμή μιζέριας !Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και τους φίλους σου!!Χρόνια πολλά κιόλας!Kαι πάντα τέτοια σας εύχομαι!!

Rena Christodoulou είπε...

ΧΑΡΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ Η ΤΟΥΡΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ!!!!
ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ!!!!!!
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!
Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!!!!
ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΡΑΖΕΤΕ!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!