Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Το μωρό μας έγινε 9 !!!





Το Σάββατο που μας πέρασε γιορτάσαμε τα γενέθλια του μεγάλου μας γιου! Το μωρό μας μεγάλωσε κι έγινε 9 και το γεγονός γιορτάστηκε με ένα Βασιλικό πρωινό... που κατέληξε σε ένα  fast food μεσημεριανό.
Το μενού είχε από κέικ, κρέπες αλμυρές και γλυκές, τοστ, χυμούς, μέχρι... ψημένα marshmallows με λεμονάδες και  hot dog για κλείσιμο!!  Όμως το καλύτερο ήταν η μικρή αυτή λεπτομέρεια...


Κουταλάκι χρωματιστό.Λιώνουμε σοκολάτα την αλείφουμε στο κουταλάκι και στη συνέχεια το βουτάμε μέσα σε χρωματιστή τρούφα.Η τρούφα κολάει πάνω και μένει και αυτό είναι σημαντικό γιατί μετά με αυτό το κουταλάκι ανακάτεψαν την ζεστή τους σοκολάτα...η τρούφα λιώνει σιγά σιγά και η συνέχεια...κόλαση!!! Μεγάλο σουξέ....
Γενικά η τρούφα έπαιξε πολύ...ακόμη και στις κρέπες με Nutella!


Ήταν πολύ συγκινητικά....υπήρχαν αγκαλιές στο άνοιγμα των δώρων.



Υπήρχαν ντροπές και χαμόγελα αμηχανίας, αλλά τελικά έπεφταν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και το εννοούσαν... Έκαναν υπέρβαση κι ήταν πολύ σημαντικό αυτό. Θέλουμε τα παιδιά μας να μάθουν να λένε ευχαριστώ με μια αγκαλιά...Δεν θέλουμε να  τους τρομάζει η σωματική  οικειότητα.
Νιώθω περήφανη που δεν ντρέπονται να το κάνουν... Ένταξή, περίπου το κάνουν γιατί τα κορίτσια απείχαν πεισματικά από αυτή τη διαδικασία κι έδωσαν το δώρο χωρίς αγκαλιές....γυναίκες!!!

Το γλέντι συνεχίστηκε στην αυλή με τρελό ενθουσιασμό και παιχνίδι. Όπως φαίνεται εκείνη την ημέρα έφαγαν  όοοοοοολα τα απαγορευμένα!!! και το ευχαριστήθηκαν....




Κάπου εκεί ήρθε και η τούρτα....Την κάναμε με τον μπαμπά του οι δυο μας, το προηγούμενο βράδυ μετά τη δουλειά....δηλαδή σχεδόν ξημερώματα!!!... Έχει και την πλάκα του αυτό, το να κάνουμε δηλαδή τις τούρτες των παιδιών μας μέσα στη μαύρη νύχτα και να προσπαθούμε να βγάλουμε το σχέδιο....είναι μια διαδικασία σχεδόν τελετουργική...
Ο Πανταζής τα τέρματα τα έφτιαξε μόνος του με το διχτάκι από τα μανταρίνια!!! Το θέμα, διαλεγμένο από τον ίδιο τον Άγγελο βέβαια, όπως κάθε χρόνο από το βιβλίο "Πρόσκληση σε παιδικό Πάρτι" της Βέφας Αλεξιάδου, δώρο της θείας του Fraulitsa στα πρώτα του γενέθλια, με την ευχή να το χρησιμοποιήσουμε για πολλές πολλές τούρτες....
Η ευχή έπιασε θεία κι είναι συγκινητικό ότι το θέμα που διαλέγει κάθε χρόνο φανερώνει και την ηλικία του....Πέρασε από κουνελάκια, σκαντζόχοιρους, διαστημόπλοια και φέτος...το γήπεδο!


Ήταν όλα πολύ πολύ όμορφα και χαρούμενα και καθώς τον έβλεπα να σβήνει τα κεράκια, γύρισα και κοίταξα τον μπαμπά του. Κοιταχτήκαμε  με μια ματιά όλο νόημα!! Το μωρό μας, το μικρό αυτό πλάσμα που μπήκε στη ζωή μας σαν άγριος άνεμος και μας ξεσήκωσε μαζί του...Μας άλλαξε συνήθειες, ανάγκες, χαρακτήρα...μας άλλαξε τον ρόλο  και την στάση μας απέναντι στη ζωή.... Μας έκανε γονείς!           


Κι έτσι καθώς έσβηνε τα 9 του κεράκια όμορφος και λυγερός, παλικαράκι πια θυμήθηκα τη στιγμή εκείνη τη μαγική στις 5 και 10 το απόγευμα Σαββάτου 30 Νοέμβρη 2002, που τα δάκρυα έτρεχαν  ποτάμι από τα μάτια μου όχι γιατί πονούσα αλλά γιατί..."σε λίγο θα τον συναντήσω..." 
Θυμήθηκα την πελώρια εκείνη στιγμή που βγήκε από το σώμα μου και τον ακούμπησαν πάνω μου...τα χέρια του, τα μακριά του δάχτυλα τεντωμένα, τα μάτια του θολά και νωχελικά, θαμπώθηκαν από το φως, η πρώτη του ανάσα, το κλάμα του δυνατό και θαρραλέο, απαιτητικό και μετά εκείνη η βαθιά σιωπή ...σαν ο χρόνος ξαφνικά να σταμάτησε, σαν να έπαψε η γη να γυρίζει...κοιταχτήκαμε....ψιθύρισα  "εσύ ήσουν λοιπόν!" και από τότε είμαι η μαμά του....

Από τότε όλα γύρω θάμπωσαν κι εκείνος έγινε το φως...
Αγόρι μου....Για χατήρι σου ξημερώνει....


32 σχόλια:

Love for Sugar είπε...

Συγκινήθηκα...πώς μεγαλώνουν έτσι τα μωρά μας...πώς μερικές φορές τα λόγια απλά δεν είναι αρκετά...
Υπέροχη μέρα!Για ένα καταπληκτικό παιδί!
Και ο μπαμπάς τρομερή φαντασία (μα τέρματα από το διχτάκι των μανταρινιών??χαχαχαχαχα!!)
Και του χρόνου,στην πρώτη του δεκαετία!

Andria είπε...

Αντε πάλι πρωϊνιάτικα...να κλαίω...από συγκίνηση...μου θύμησες και τα δικά μας...εκείνο το πρώτο βλέμμα ...το απορημένο...και τα χειλάκια του σουφρωμένα..."ε, που με πάτε;;; αφήστε με να κάνω ένα ακόμα μακροβούτι"... Κατερίνα και Πανταζή να τον χαίρεστε και να καμαρώσετε να τον δείτε όπως εκείνος θέλει...μακάρι να πάρει τα χέρια του πατέρα του και το λέγειν της μαμάς του...έχει να ρίξει πολλές γυναίκες λέμε...αλλά ακόμα είναι λίγο νωρίς...χαχα... φιλιά πολλά

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ!
ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ, Ο ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ....ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΦΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ . ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΙ!...ΤΟ Ahoj-Brause ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΖΕΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ.
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Να τον χαίρεσαι τον μικρό σου και να 'ναι καλά όλη σου η οικογένεια!! Πολύ συγκινητική η ανάρτησή σου!! Εύχομαι υγεία και αμέτρητα χαμόγελα για όσους αγαπάς :))

SpIrToKoYto είπε...

πολύχρονος κορίτσι μου...να τον χαίρεστε και να τον καμαρώσετε όπως αυτός ποθεί να γίνει...
υπέροχες στιγμές,ακριβές,μοναδικές...
( επίσης έχω να σου πω οτι με έχει τρελάνει αυτό το καταπληκτικό bbq που το είδα και σε προηγούμενη ανάρτησή σου...από τί είναι...??? )
καλό Σ/Κ σε όλους σας...-:))

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΖΗ!
ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΑΣ!!!!!!
ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!!!!!!
ΕΧΩ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ!
ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ, ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ, ΕΙΣΤΕ ΟΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ!!!!!!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!!!
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΛΗΓΩΘΟΥΝ!!!!!!
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!

Litsa είπε...

Τι υπέροχα όλα!! Πόσες στιγμές, πόσες αναμνήσεις, πως πέρασαν τα χρόνια...
Να είναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος! Και του χρόνου στη δεκαετία!! Εκεί να μας δω...
Α και χρωστάς ζεστή σοκολάτα με ζαχαρωτά, εμ τι νόμιζες;
Φιλιά σας

tzeni xr. είπε...

Κατερινάκι μου με συγκινησες πάλι...
εχεις το μαγικό τροπο να κανεις τις αναρτησεις σου ζωντανες και να μας βγαζεις τα συναισθηματα μας.

Χρονια πολλα στο παλικαρακι σου, "οτι καλύτερο θελησει να το πετύχει στην ζωη του"

Η ιδεα με το κουταλακι και την σοκαλοτοτρουφα εκπληκτικη θα την κάνω και εγω (χαχα).

Για την τουρτα τωρα τι να πω? Της νυχτας τα καμώματα τα βλεπει η μερα και γελα? ΟΧι βεβαια η μέρα θα ζηλέψει πολυ μόλις ανικ΄ρυσει την τουρτα. Υπεροχη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο στην μαμα και στον μπαμπα!! και χμ στην φραουλιτσα που αγορασε το βιβλιο!!

Η ζωη εχει πολλεςςςςςςςςςςςςς ωραιες στιγμες και ειναι στο χερι μας να τις χαιρόμαστε!

~ Fotini Theoharidi ~ είπε...

Καλημέρα Κατερίνα!
Να τα εκατοστήσει ο γιόκας σου!
Από ότι φαίνεται απο τις φωτογραφίες περάσατε πολύ ωραία και αυτο το γλύκισμα με νουτελα και τρουφες!! σλουρπ! Θα το έχω στα υπόψιν μου!!
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!

~ Fotini Theoharidi ~ είπε...

..Δεν ξέρω μήπως δεν είδατε το μήνυμα μου , να έρθετε να πάρετε κάτι από τους Μπόμπιρες ..
Καλή συνέχεια!

Eva's blog είπε...

Πολυ συγκινιτικη αναρτηση! Ομορφη τουρτα!Να σας ζησει να ειναι γερο παιδακι και τυχερο!Ολα δειχνουν μια ζεστη οικογενεια που δυστυχως ειναι δυσκολο να βρεθει στις μερες μας.Ειναι δυσκολο να εισαι γονιος σημερα!Και φυσικα μια αγκαλια δινει πολλα σε αυτες τις ηλικιες.Μου αρεσει κι εμενα να δινω αγκαλιες στα αγορια μου ασχετα αν ο μεγαλος μπηκε στην αφηβεια και το κανουμε κρυφα πλεον.φιλια πολλα !!!!

thomi είπε...

κατερινακι μου ολοψυχα σου ευχομαι να σου ζήσουν και τα 2 αντρακια σου, να τα καμαρωσεις γαμπρους και να χουν ευτυχια σε ολη τους τη ζωη..
οσο για το βιντεακι με πηρανε τα κλαματα..τι ομορφη αναρτηση!και του χρονου με υγεια

Owl Mommy Βέρα είπε...

Αστο καλό συγκινήθηκα..πώς μεγαλώνουν ε..τι όμορφες εικόνες μας έδειξες πάλι..είστε πάντως φοβεροί δημιουργοί! Να τον χαίρεστε, να είναι πάντα υγιής, χαρούμενος και τυχερός! Και του χρόνου στα 10!

Ανώνυμος είπε...

Μοναδικές στιγμές,που δεν της αλλάζω με τίποτα στον κόσμο!!!!!!Να γεννάς ένα παιδί και να το βλέπεις να μεγαλώνει....να σας ζήσει ο κούκλος σας,να τον καμαρώσετε όπως εσείς επιθυμείτε!!!! Χρόνια του πολλά,Κατερινάκι και Πανταζή,να τον χαίρεστε......φιλάκιαααα

princess είπε...

Κατερίνα και Πανταζή χρόνια πολλά στον πρώτο σας πρίγκιπα! Να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! Φοβερό πάρτυ γεννεθλίων! Σίγουρα θα το θυμάται το αγόρι σας!

Μαριάννα είπε...

Κατερινακι να σας ζησει μικρος σας !!Παντα με υγεια, αγαπη και πολλα χαμογελα!! Φιλια!

Christina Panetsou είπε...

πολυχρονο το αντρακι σας και να χαιρεστε και τα δυο παιδακια σας!!!καταπληκτικο το blog σας!!!αν θελετε ριξτε μια ματια και στην δικη μας καθημερινοτητα!!!
www.happymommy-christina.blogspot.com

Lyriel Bee είπε...

Να το χαίρεστε το παλικάρι σας, με το που είδα την τούρτα του, συγκινήθηκα, δεν ξέρω γιατί, δεν είμαι καν μάνα, αλλά σας φαντάζομαι να την φτιάχνετε βραδιάτικα μαζί το ζευγαράκι στην κουζίνα και... μ' αρέσει τόσο πολύ η εικόνα. Οι ευτυχισμένες οικογένειες είναι κάτι που πάντα με αγγίζει στην καρδιά, έτσι φαντάζομαι κι εγώ τη δική μου, όταν θα γίνουμε γονείς και μου δίνεις τόση χαρά που μοιράζεσαι αυτές τις στιγμές, σχεδόν με κάνεις να θέλω να γίνω μάνα !! χε χεχεχ !! και του χρόνου λοιπόν, άντε να δούμε τι θα διαλέξει τότε για θέμα στην τούρτα του :)
τα φιλιά μου πολλά και αληθινά **

My blueprint είπε...

Να τον χαίρεστε τον πρίγκιπα σας να είναι γερός και καλότυχος. Φιλιά

Kitchen Stories είπε...

Τι όμορφη γιορτή για τον πρωτότοκο σας!
Γλυκές, συγκινητικές στιγμές για εσάς τους μεγάλους αλλά και οι μπόμπιρες το ευχαριστιούνται!

Να σας ζήσει!
Να είναι τυχερός, γλυκός σαν μέλι και πάντα χαρούμενος!

* Όμορφες και γεμάτες συναισθήματα οι αναρτήσεις, που κάνεις Κατερίνα μου.

Φιλάκια σας πολλά.
Ζ.

myStickland είπε...

Kατερινούλα μου γλυκειά, να χαίρεσαι τα αγόρια σου, τους πρίγκιπες σου!!Να είναι φωτισμένοι και γεροί..Δεν χρειάζεται να σου πω οτι πρέπει να ζεις στο μέγιστο κάθε στιγμή μαζί τους -γιατί τα χρόνια κυλούν γρήγορα-γιατί το ξέρεις ήδη.Αυτό που θα σου πω όμως είναι,οτι παρόλο που δεν γνωριζόμαστε, καμαρώνω για σένα και το γεμάτο θαλπωρή σπιτικό σου..Να είστε όλοι καλά!!! φιλιά<3

(υ.γ)ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Με κάνουν κάθε φορά,να''ψηλώνω'',λίγο περισσότερο!!

Angelique είπε...

Να τον χαίρεστε τον πρίγκηπα σας και να'στε πάντα αγαπημένοι και ενώμενοι σαν γροθιά!!
Το βιντεάκι είναι πολύ συγκηνητικό!!Μοναδικές στιγμές!!
Πόσο ζήλεψα αυτα τα χρωματιστά κουταλάκια!!

vailie είπε...

Κατερίνα μου.... ξεκίνησα να διαβάζω την ανάρτηση σου γελώντας και την τελείωσα κλαίγοντας πολύυυ!!!
Μα τι παλιόπαιδο που είσαι....
Εχεις έναν γλαφυρό τρόπο να περιγράφεις καταστάσεις, με κρατάς και με κάνεις να το βιώνω (δεν θέλω και πολύ...)σαν να το ζω ΤΩΡΑ!!!
Και θυμήθηκα τις μικρές μου μία-μία...πως τις πρωτο-αντικρύζαμε με τον Γιώργο μου και κλαίγαμε...! Κάθε μια με τις δικές της αγωνίες και την δική της "πρωτότυπη" γέννα! και οι ματάρες τους να μας κοιτούν..."Εσείς είστε λοιπόν!..."
Και κλάμα εμείς... Σε κάθε γέννα αναρρωτιόμασταν πώς θα μοιράσουμε την αγάπη μας για ένα ακόμη μικράκι, μα καθεμιά έχει την ολόδικη της θέση στην καρδιά μας και είναι τόοοοσο μοναδικές και μονάκριβες...(ας μου επιτραπεί η έκφραση στον πληθυντικό,καθ'ότι χαζομαμά κι εγώ μέχρι αηδίας...) ...πάλι κλαίω...τα πουλάκια μου...
Να τα χαίρεστε τα παλικαράκια σας και να τα καμαρώνετε και κείνα να'ναι περήφανα για εσάς! Τα μεγαλώνετε με τόοοση φροντίδα ψυχής...που το αξίζετε!!!
Σας φιλώ με αγάπη!

Onirokosmos είπε...

Ένα μαγικό γλυκό (συνταγή για τον μικρούλη σου):

Θα σου πω μια συνταγή
για μια τούρτα μαγική!
Πρώτα ανακατεύεις καλά
ένα κιλό γέλια τρανταχτά,
ένα ποτήρι με τραγούδια,
ένα με λόγια σαν λουλούδια,
χάδια τρεις κουταλιές,
λίγο ξύσμα ζεστές αγκαλιές,
και σαπουνόφουσκες χρωματιστές!
Πασπαλίζεις με φιλιά,
ψήνεις στο φούρνο σιγανά.
Ζάχαρη βάλε στου ονείρου την πύλη,
Απόλαυσέ την σαν θα ‘ρθουν οι φίλοι!!!!!
___________________

Και για τη μαμά και τον μπαμπά...

Χρόνια του πολλά-πολλά
και σε κάθε ευκαιρία
να του λέτε "σ΄αγαπώ"
κάθε ώρα και λεπτό!
Κάθε μέρα που περνάει
μόνο να χαμογελάει!
Να ΄ναι πάντοτε καλά,
γεμάτος τύχη κι ομορφιά.
Δως του, τέλος κι από ΄μένα
δυο τεράστια φιλιά
και να ζείτε ευτυχισμένα
με υγεία και χαρά!!!!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Πρώτ΄απ΄΄ολα χρόνια του πολλά με υγεία! Να τον χαίρεστε! Πολύ όμορφο το βιντεάκι και συγκινητικό! Μου θύμησε τα δικά μου! ¨οσο για το πάρτυ....απλά τέλειο! Δεν κρυώσατε το βράδυ έξω; Η ιδεά που χρωματιστή τρούφα φανταστική, η τούρτα πολύ όμορφη και μπράβο για την προσπάθεια! Μπράβο στο μπαμπαά για την ενεργή συμμετοχή! Επίσης μου άρεσε το πρωινό! Εμείς αυτό το έχουμε καθιερώσει για την πρω΄τη μέρα του χρόνου! Και του χρόνου!

My little Prince ♕ Nikolas είπε...

χρόνια σας πολλά να τα εκατοστήσετε. Να περνάτε πάντα όμορφα, οικογενειακά και με πολλές λιχουδιές

Kiki Aposeki είπε...

Χρόνια πολλά στο παλικάρι σας!!! Η ανάρτηση είναι απίστευτα συγκινητική !!!! ´Εχετε μια υπέροχη οικογένεια και μπράβο σας γι'αυτο !!!! Φιλιά πολλα και καλο βράδυ!!!!

Παπίτσα είπε...

Τις πιο γλυκές ευχές στον παίδαρο και σε όλη την οικογένεια!

θα σταθώ σε μία λεπτομέρεια:
"τα διχτάκια από τα μανταρίνια" !!!!!!!!!!!

maya =^o^= είπε...

να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται κι αυτός!!χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!πόσο μου αρέσουν οι αναρτήσεις σου!! :))

Dizzy button είπε...

Να χαίρεστε το αγοράκι σας!!! Η ανάρτησή σας με συγκίνησε πολύ κι ας μην έχω γίνει ακόμη μαμά ...
Οι φωτογραφίες των παιδιών που αγκαλιάζονται είναι πολύ δυνατές από μόνες τους!
Καλή εβδομάδα σε όλους σας! Να χαμογελάτε!

Evita Rentzi είπε...

Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!
Βλέπω έχω πολλούς υποψήφιους κούκλους γαμπρούς για το Μαράκι μου από τις bloggers φίλες μου, όχι τίποτα άλλο όποιον και να διαλέξει θα έχει πεθερά με γούστο!!!χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Να τον χαίρεστε πολύ πολύ πολύ. Και να σας χαίρεται πολύ γιατί είστε full extra γονείς με τα όλα σας.
Μερακλήδες και καραμπουζουκλήδες.

Σας αγαπώ πολύ και είμαι σίγουρη ότι ο άγγελος θα έχει μια όμορφη γεμάτη χρώματα και συναισθήματα ανάμνηση απ τα εννιά του χρόνια.

Εύχομαι τα φτερά του γεμάτα αγάπη και φροντίδα να γίνουν γερά , ώστε όταν μια μέρα πετάξει μακριά να είστε σίγουροι ότι το μωρό σας ευχαριστιέται το πέταγμά του.

Τί γρήγορα που περνούν τα χρόνια!!!!!!!!

Τη θυμάμαι την κοιλάρα σου που προσπαθούσε να ισορροπήσει στα πασουμάκια.

Σε αγαπώ και χαίρομαι να σε σκέφτομαι στο ηλιόλουστο γραφείο σου τα πρωινά..

όλγα κ