Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Μια μέρα στην πόλη!

Την προηγούμενη εβδομάδα έπρεπε να κατέβουμε στην πόλη για εξετάσεις των παιδιών.Ο Γιώργος μιας και φέτος θα πάει στο Δημοτικό θα πρέπει να πάει σε οφθαλμίατρο και οδοντίατρο και καρδιολόγο και βέβαια με την ευκαιρία αυτή έκλεισα όλα τα ραντεβού σε μια ημέρα για να τελειώνουμε...
Το να πάμε στην πόλη είναι για εμάς γεγονός...Η Θεσσαλονίκη απέχει περίπου 22 χιλιόμετρα από την Περαία που μένουμε κι ενώ δεν είναι πολλά η διαδικασία είναι αρκετά περίπλοκη.
Πρέπει να πάρουμε το αμάξι, πρέπει ίσως να μποτιλιαριστούμε- εξαρτάτε από την κίνηση, πρέπει τέλος να παρκάρουμε...Δηλαδή 50 λεπτά στην καλύτερη περίπτωση!!
Καθημερινά έκανα για χρόνια αυτή τη διαδρομή και φτάνοντας το Σαββατοκύριακο δεν ήθελα να ξανανέβω στο αμάξι...Οπότε ένας από τους στόχους είναι οι δουλειές μας να είναι κοντά στην περιοχή που μένουμε και να μην χρειάζεται να μετακινούμαστε. Αυτό σημαίνει οτι πια  το να κατέβουμε στην πόλη είναι θέμα και για τα παιδιά η Θεσσαλονίκη έχει μια αίγλη..Ωωωωωω, η μεγάλη πόλη!!!Με τα πολλά αμάξια και μαγαζιά και δρόμους...Σαν το Θύμιο στην Αθήνα!

Το ΙΚΑ που έγιναν οι πρώτες εξετάσεις  βρίσκεται σε μια περιοχή γεμάτη με παλιά υπέροχα αρχοντικά. Β. Όλγας...Τα παιδιά κοίταζαν εκστασιασμένα ιδιαίτερα όταν έμαθαν οτι σε ένα από αυτά τα σπίτια μεγάλωσε η γιαγιά Ζέτα (μαμά του Πα), όπου στην Κατοχή το σπίτι είχε επιταχθεί και για κάποια χρόνια το μοιράζονταν η οικογένεια της με έναν Γερμανό αξιωματικό....Όπως στις ταινίες.!! 
Η γιαγιά έχει λίγα να θυμηθεί μιας κι ήταν πολύ μικρούλα τότε, όμως έχει  κάποιες ενδιαφέρουσες μνήμες από εκείνη την περίοδο!!! Ίσως όταν μια μέρα μεγαλώσουν να τους τα πει, όπως τα έχει κατά καιρούς μοιραστεί και μαζί μου!



 



Τι κρίμα τέτοια φανταστικά σπίτια να έχουν την εικόνα της εγκατάλειψης...


Κέντρο!! Το έχω οργώσει...το λατρεύω!! Εδώ το ανθοπωλείο "Μημελησμόνει", πάντα θα περάσω από εκεί.... είναι φανταστικό κι έχει στολίσει και την αδερφούλα μου στο γάμο της....


Σειρά έχει ο αγαπημένος μας παιδοδοντίατρος...Ναι ναι αγαπημένος και φαίνεται γιατί.....Η οθόνη στερεωμένη  σε καίρια θέση και ο Άγγελος που είναι εξαιρετικά συχνός πελάτης λόγω κάποιων θεμάτων που τον κυνηγούν....δεν κούνησε βλέφαρο!!



 Ο μικρός ήταν απασχολημένος με τα δικά του....πριν έρθει η δική του σειρά.


Χαίρομαι που τα πιτσιρίκια μου χαίρονται να πηγαίνουν στον οδοντίατρο...Η δική μου εμπειρία ως παιδί ήταν τραγική...άλλα χρόνια βλέπεις...Θυμάμαι τον οδοντίατρο να μου φωνάζει "Μην κουνιέσαι θα σου κόψω τη γλώσσαααααααααααααα" και εγώ με φανταζόμουν μουγκή χωρίς την γλώσσα να μην μπορώ να πω κουβέντα...και να μην μπορώ να φάω!!!! Γλυκούλης μου, κατά τα άλλα ήταν υπέροχος γιατρός....


Μετά τα μαγαζιά και τα βιβλία.....Αχ τι υπέροχη αίσθηση όλα αυτά τα βιβλία γύρω μας...Χαθήκαμε εγώ στα δικά μου κι εκείνοι στα δικά τους... Ο Άγγελος κυκλοφορούσε στους διαδρόμους φωνάζοντας.... "Ο παράδεισος των παιχνιδιών και των βιβλίωωωωωων"....τι χαρά!!!


  Αχ αυτοί οι δεινόσαυροι....




 Κράτησα για λίγο το βιβλίο αυτό και μετά αφού το αγάπησα υποσχέθηκα στην ηρωίδα του,  να γυρίσω και να την πάρω...Σύντομα....Είχαμε κάνει ήδη κάτι μικροαγορές βιβλίων σε άλλο βιβλιοπωλείο, ήταν κι οδοντίατρος(!!)...Τι ακριβά που είναι τα βιβλία! Το συγκεκριμένο κόστιζε 25 ευρώ...μου φάνηκαν τόσο πολλά!!!!


Το Public έχει ένα πανέμορφο χώρο για να μελετήσει κανείς με την ησυχία του... Ήταν τόσο ήσυχα
(αν εξαιρέσεις τις φωνές των γιων μου) και τόσο δροσερά....Στο τέλος τους τραβολογούσα για να φύγουμε!


 Κλείσαμε με μια στάση για ένα γρήγορο μασούλημα...Η ζέστη μας έκανε να θέλουμε να δροσιστούμε παρά να φάμε...και είχαμε και μια δυσκολία στο να αποφασίσουμε. Ο μικρός ήθελε ψάρια (αμάν με τα ψάρια!) ο μεγάλος ήθελε μπιφτέκια
 ( αμάν με τα μπιφτέκια!), εγώ ήθελα κάτι πιο απλό και οικονομικό και νικάει αυτός που κρατάει το πορτοφόλι...χεχε!
Στα "Λουλουδάδικα" λοιπόν και Pizza για όλους!

 Είναι ωραία να κατεβαίνουμε για βόλτα οι τρεις μας....Είναι πια μεγάλοι άνθρωποι. Συνεννοούμαστε, μοιραζόμαστε, χαζεύουμε ο καθένας αυτά που θέλει και περνάμε τέλεια μαζί!! Η βόλτα μαζί τους δεν  είναι κούραση, δεν κουβαλάω μαζί μου έναν σκασμό πράγματα και το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να θέλουν εκτάκτως τουαλέτα...ε!! τη βρίσκουμε την άκρη!
Εκεί στο καφέ που καθίσαμε μόλις με είδαν μόνη με τα παιδιά με βοήθησαν πολύ κι ήταν συγκινητικό αυτό. Ο μαγαζάτορας τους  ρώτησε  αν είναι "γιε γιέδες" κι έχουν τέτοια μαλλιά!!!!
Εγώ γέλασα με την καρδιά μου κι αυτοί με κοιτούσαν ξαφνιασμένοι...άντε τώρα να τους εξηγήσω τι σημαίνει αυτό!!


Κι επειδή ήταν μεγάλη η χαλαρότης...έκανα μια παρασπονδία κι ήπια τη λατρεμένη μου λεμονάδα!!!!
"έψα" και πάλι "έψα" (χτύψεις;). Η πρώτη του καλοκαιριού...μόνο μια δεν πειράζει....ε;


Η μέρα έκλεισε σπίτι με ένα τέλειο Ελληνικό καφεδάκι και μερικά μπισκοτάκια....κι άλλη παρασπονδία! χεχε



Και μιας και είδα και διάβασα πολλά βιβλία αυτό τον καιρό δεν θα μπορούσα να μην μοιραστώ μαζί σας την αγάπη μου για αυτό το βιβλίο....Είναι η πρώτη επίσημη συγγραφική προσπάθεια μιας πρώην συναδέλφου και αγαπημένης μου φίλης...της Αγγελικής Πλουμά!!
Εγώ το αγάπησα...Οι εκδόσεις είναι "Εύμαρος"  και πρόκειται για επτά ιστορίες ανθρώπων...Συγκινητικές, τραγικές, καθημερινές, που σε κάνουν να κλείσεις το βιβλίο και να σκεφτείς λίιιιιιγο παραπάνω!!


Εύχομαι μια υπέροχη και δημιουργική ημέρα σε όλους....Καλημέρα αγαπημένοι...

43 σχόλια:

art nouveau είπε...

Ο συζυγος μου καταγεται απο την Θεσσαλονικη και εχω μια ιδιαιτερη σχεση με την πολη..Δεν ανεβαινω συχνα και μου ξυπνησες την επιθυμια να την ξαναδω ..μιας και εχουμε ενα γαμο συγγενη μας συντομα εκει..!!

Παπίτσα είπε...

Ποπο, λες και πήγατε στη Νέα Υόρκη ακούγεται! ΛΟΛ

Unknown είπε...

Καλημέρα Κοριτσάκι!!Αγαπώ τις βόλτες στο κέντρο..(την αγαπημένη Θεσσαλονίκη δεν τη ξέρω καλά αν και την έχω επισκευθεί πολλές φορές)Στην Αθήνα όμως όταν κατεβαίνω...ξεχνάω να γυρίσω σπίτι..!!Τόσες ομορφιές,νεοκλασσικά κτίρια,στενάκια με θυσαυρους και καφεδάκι στην πλάκα στο Θησειό στου Ψυρη,...Αγαπώ!!
Αχ μου έβαλες ιδέα!Μόλις γυρίσω απο διακοπές θα πάω να κάνω μια βολτούλα "down town" που λένε και οι ξένοι...χιχιχι

Stone είπε...

Καλημερα Κατερινάκι!!!Τι ωραια που ειναι οι βόλτες στην πόλη!Τα αγορια ξετρελάθηκαν απ'ότι βλέπω, καλύτερα κι απο λούνα πάρκ!Ετσι ακριβως νιωθαμε κι εμεις ως παιδια που η επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη ηταν το γεγονός του μήνα!Καλά να περνατε και φιλια πολλά!!!

ikaxela είπε...

Καλημέρα, είναι τόσο ωραία η Θεσσαλονίκη, ειδικά τα δρομάκια με τα τόσο ενδιαφέροντα μαγαζιά την κάνουν ακόμα ωραιότερη έχει άλλη κουλτούρα αυτός ο κόσμος βρε παιδί μου δεν τους έχει φάει ακόμη το τσιμέντο. Ο ανήρ είναι από ένα χωριό έξω από το Κιλκίς. Ελπίζω να ξαναπάω σύντομα!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!
Ζω στη Θεσσαλονίκη από όταν γεννήθηκα, το ίδιο και οι γονείς μου. Είναι ωραίο που αναγνωρίζω τις φωτογραφίες!
Μήπως να σκεφτείς να οργανώσεις ένα meeting για καφέ στον κήπο σου;;; είναι τόσοι οι φίλοι που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν από κοντά!
Φιλιά,
Όλγα (TheShopOfCrafts)

Dee Dee είπε...

Χαχα κι εγω ετσι νιωθω οταν κατεβαινω, σπανια πια, στο κεντρο :) Ειναι πολυ ομορφη η Θεσσαλονικη, αλλα δεν θα μπορουσα να ζω καθημερινα μεσα σε αυτη τη βαβουρα :) Ευτυχως που εχω την επιλογη να το αποφευγω και να το επιλεγω κατα βουληση :):)

Κι εγω θα ηθελα να ακουσω τις ιστοριες της πεθερας σου, αν δεν την πειραζει να τις μοιραστεις μαζι μας, τις αναμνησεις της :)

Το βιβλιαρακι το παρηγγειλα ηδη απο το ψιλικατζιδικο της γειτονιας μου, που εκτελει και χρεη βιβλιοπωλειου και μου φερνει ο,τι ζητησω :):)

Καλημεραααα

mammy on line είπε...

Καλημέρα Κατερινάκι μου!
"Ταξιδιάρικη" η ανάρτησή σου σήμερα ταξίδεψα και εγώ στην πόλη σίγουρα πολύ πιο ήρεμα χωρίς το μποτιλιάρισμα τα κορναρίσματα και την αγωνία του να βρεις πάρκινγκ.....
Όσο για τις παρασπονδίες αξίζουν πολύ που και που και δίνουν την διαφορετική νότα στη μέρα.
Εμείς ετοιμαζόμαστε για τις βουτιές μας και σε λίγες μέρες επιστρέφουμε στους ρυθμούς της πόλης. Καλά να περνάτε!!!

Froghall είπε...

1. ax auta ta arxontika...to erotima einai omos, pos mporei enas politis na ta parei apo tin politeia (?) pou ipotheto oti anikoun pleon gia na ta ftiaksei akoma kai monos tou siga siga? To kentro tis Athinas einai etsi akribos, kai sparazei i kardia mou...
2.oi paidodontiatroi einai must...den mporo na katalabo poios einai o dikos sas apo tin plati tou, alla apo tin karekla pou xrisimopoiei, kai to stisimo tou grafeioy tou fainetai na kserei ti kanei. An kanei kai ta mikra sou na kathontai tote petixe ton skopo tou...
3.tha sou proteina gia biblia na ta paragelneis apo athina sto ''biblia gia olous'' - fernoun kai dianemoun ta panta stin Ellada kai ola se kaliteres times apo oti ta megala emporika bibliopoleia - kai ematha apo persi oti xreiazontai ipostiriksi kathos einai family bizna kai sto kentro tis Athinas pou leitourgoun exoun anoiksei giro tous kati terastia bibliopoleia me apotelesma na xanoun pelates giati den exoyn tin prosopsi. Etsi tha mporeis na agoraseis sigoura perisotera biblia :) - eggisi apo mia akoma bibliofago

Demi είπε...

Πολύ όμορφη η βόλτα σας!!!!αχ αυτά τα αρχοντικά με την μεγάλη ιστορία που στέκουν εγκαταλελειμμένα σαν να παραπονιούνται που κάνεις δεν μπορεί να τα δει οπως θα έπρεπε....
Μμμμ πίτσα και λεμονάδα..την δεύτερη την λατρεύω και γώ!Οπως και τα βιβλία :Ο))
Καλά να περνάτε Κατερινούλα και μεις όλο βόλτες είμαστε!

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Από ότι φαίνεται περάσατε τέλεια...Τι όμορφες εικόνες !!! Μήπως θα μπορούσες να μοιραστείς τα στοιχεία του παιδοοδοντίατρου (να τα έχουμε υπ'οψην καλού κακού)Καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα!! φιλια

Owl Mommy Βέρα είπε...

Ε, χρειάζεται και μια στο τόσο η βόλτα στην πόλη! Για ψώνια, χάζι, καφεδάκι και τα ιατρικά σας.. Πάντως και στην Αθήνα τα παλιά άδεια ερημωμένα αρχοντικά ή ιστορικά κτίρια είναι..πολύ θλιβερή εικόνα.
Ο παιδο-οδοντίατρος καλός,ε; Σφράγισμα και καρτούν!

Litsa είπε...

Αχ η βόλτα στο κέντρο μπορεί να γίνει καταπληκτική! Εγώ προς το παρόν επιλέγω να πηγαίνω μόνη - σπανιότατα, γιατί κουβαλάω έναν σκασμό πράγματα!!!
Αχ το μη με λησμόνει, τι ομορφιά, τι αναμνήσεις! Πρέπει να ξαναπάω!! Και στο Public φυσικά!
Και σταμάτα τις παρασπονδίες! Λιμοκτονώ

ChristinaD είπε...

Πολύ όμορφες αυτές οι βόλτες!!Για μια στο τόσο αξίζουν. Βλέπω οδοντίατρο κι ανατριχιάζω...κι εγώ τα ίδια περνούσα μικρή...μπράβο στα παιδάκια σου που κάθονται! Λατρεύω τα βιβλιοπωλεία... και η Ιζαμπέλ Αλιέντε είναι μία από τις αγαπημένες μου!!Πλέον έχουν γίνει πολυτέλεια τα βιβλία...κρίμα...να μην μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πολύ, το διάβασμα!!

Memaria είπε...

Δεν έχω καλύτερο από μια βόλτα σε βιλιοπωλείο και χειρότερο από τον οδοντίατρο...
Τα παλιά αρχοντικά είναι πολύ όμορφα, αν και λίγο μελαγχολικά τώρα πια...κρίμα που τα αφήνουν έτσι...
Όμορφη βόλτα είχατε....

Nasia είπε...

''κατά τα άλλα ήταν υπέροχος γιατρός'' χαχαχαχαχα να'σαι καλά ,πολύ γέλασα!!!
κι εγώ θελω να τα κάνω γιεγιέδες αλλά όλα τους θέλουν να κουρεύονται συνέχεια!
καλή συνέχεια!

elena είπε...

Τέλεια η πόλη οταν σου έχει λείψει και είναι και Αύγουστος! Και ειδικά η Θεσσαλονίκη!

Ερμιόνη είπε...

Θέλω κι εγώ τέτοια βόλτα!! Μα τι τέλειο να πηγαίνεις για ιατρικές εξετάσεις και να συλλέγεις τόσο όμορφες εικόνες και εμπειρίες!
Φιλιά πολλά Κατερινιώ!
Ευχαριστώ και για την απάντηση στην απορία μου!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Η Θεσσαλονίκη πρέπει να έχει ένα σωρό ομορφιές, 3 φορές που έχω καταφέρει να την επισκεφτώ είχα πολύ όμορφες αναμνήσεις.
Τα ερειπωμένα αρχοντικά μου φέρνουν πάντα θλίψη, σκέφτομαι πόσες ιστορίες κουβαλάνε και πόση αίγλη γνώρισαν κάποτε!
Φιλιά, καλό απόγευμα!

Tante Kiki είπε...

Πωπωωω... πολύ ωραία περάσατε! Εγώ βέβαια είμαι πιο κοντά στην πόλη αλλά και πάλι το κέντρο το αποφεύγω. Παρόλα αυτά, αυτές οι βόλτες είναι τέλειες.... αξίζει η ταλαιπωρία του παρκαρίσματος!!!!!!! Να περνάτε καλά! Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

λατρευα παντα τη θεσσαλονικη!!! δεν ειναι βεβαια οπως παλια,αλλα οι αναμνησεις μιας ζωης στη πολη αυτη,ειναι ικανες να της δινουν το χρωμα που ειχε-εστω λιγοτερο-.
καλε αυτος ο παιδοδοντιατρος ειναι που ερχεται στο σχολειο τους! η ζωη γεματη συμπτωσεις!!
χρυσα

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Na πηγαίνετε πιό τακτικά , είδατε τι όμορφα που περάσατε;
Το παλιό σπίτι με εντυπωσίασε...ασχολούμαι λιγάκι με αυτά...είναι πολλά και είναι κρίμα να μην εξωραίζονται......
Άντε, πολλά φιλάκια σε όλους σας!!!!!!!!

Μαρία είπε...

οοοοοοοοοοοοοοολη η αναρτηση ειναι πραμα..οταν μπαινω στο Σπιτακι σου..λεω..εδω παρε ποζα..κοριτσι εισαι απολαυση..ετσι να περνατε ομορφα..πολλα πολλα φιλια

Konstantina είπε...

H Θεσσαλονίκη είναι η αγαπημένη μου πόλη...έχει τόσα πολλά να δείς και να κάνεις!!! Εντυπωσιάστηκα με το ανθοπωλείο!!!!!!
Να περνάτε καλά!!!!
Φιλιά
Υ.Γ. οι "γιεγιέδες" σου είναι κουκλιάαααααα!!!

myStickland είπε...

Καλησπέρα Κατερίνα..πόσο μου αρέσει και εγω να βολτάρω με τα κορίτσια μου στο κέντρο!!γενικά μου αρέσει πολύ να περνάμε χρόνο μαζί ειδικά τώρα το καλοκαίρι που είναι άφθονος.Λατρεύω και εγω τα βιβλιοπωλεία που μπορείς να χαζέψεις με τις ώρες..Εγω πηγαίνω σε ενα συγκεκριμένο και ξεχνιέμαι..Να φανταστείς τους πρότεινα να δουλέψω αφιλοκερδώς..:)άνοιξε στη πόλη μου ενα καφέ με πάρα πολλά βιβλία που μπορείς να δανειστείς και να σου κρατήσουν συντοφιά μέχρι να πιείς τον καφέ σου και λεω να το κάνω στέκι μου!..
(είχα αγοράσει πέρυσι ενα άλλο βιβλίο της Αλιέντε:''Όλες οι μέρες''και τώρα βρίσκεται στη λίστα μου με τα βιβλία που θα διαβάσω άμμεσα!)
καληνύχτα...
να μου φιλήσεις τα αγόρια σου!

Humberto Dib είπε...

Great blog, loved it...
Cheers from Argentina.
HD

thomi είπε...

Κατερινάκι μου ποσο μου αρέσουν αυτές οι βολτίτσες..που ενώ στην ουσία δεν είναι τίποτα και καποιος θα μπορουσε να το δει και σαν αγγαρεια το κανεις να φαίνεται σαν κατι υπεροχο(που μεταξυ μας ετσι ειναι)..δεν ειναι το τι βλεπεις, αλλα ο τροπος που το βλεπεις....ειπαμε αλλωστε η ευτυχια δεν ειναι απλως μια διάθεση της στιγμής, η ευτυχία είναι τρόπος ζωής!
πολλα πολλα φιλια;)

υγ.πολυ ωραια τα ρουχακια σου και η τσαντουλα σου..

Βενετία είπε...

Κατερινιώ μου, η Θεσσαλονίκη υπήρξε για λίγο η δεύτερη πατρίδα μου... έπειτα απέκτησα κι άλλες, τώρα την Ερμιόνη... Το επάγγελμα βλέπεις... Αγαπημένη πόλη για πολλούς, αγαπημένες θύμησες για μένα... Ζηλεύω... Ίσως το χειμώνα,το ελπίζω και το εύχομαι... Θέλω πολύ... Μάλλον θα έρθω..! Σε φιλώ...

Penelope είπε...

Ωραίο post!
Απόλαυσα την Εψα σου....έχω πιεί πάνω από 50 μέσα στο καλοκαίρι!
Για ποιά παρασπονδία μιλάς καλή μου;

Και κάθονται έτσι στον οδοντίατρο; Να σας στείλω και τον δικό μου; Που ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν τα έχει "πάρει" πολύ στραβά τα πράγματα.

Βιβλία αγαπημένα...Καιρός ν' αρχίσουμε νομίζω τις ανταλλαγές μιας και μιλάμε για οικονομίες κλίμακος.

Πραγματικάτα τα νεοκλασσικά που "ρημάζουν" ξεχασμένα είναι ο μεγάλος μου καημός και σε τούτη την πόλη!

Χαιρετισμούς πολλούς.

Unknown είπε...

γειά σου Κατερινάκι μου
πάρα πολύ όμορφη ανάρτηση,και οι φωτογραφίες όλες μία και μία!!Ζούσα πολλά χρόνια στη Θες/νίκη.και πέρισυ πήραμε την απόφαση να ζήσουμε στη φύση κοντά στον Τακιάρχη.Δεν μου λείπει η πόλη αφού είναι 1/2ώρα από δω.
Να χαίρεσαι και τα ζουζούνια σου,και καλή αρχή στο σχολείο-)))
πολλά φιλάαααααααακια
υ.γ.Στην περαία έχω ξαδερφούλες,η μία δουλεύει στον Αγαπητό-)))

Unknown είπε...

Ταξιάρχη.....σόρυ...χιχι

Unknown είπε...

Ταξιάρχη.....σόρυ...χιχι

Katerina V *Pause blog* είπε...

Καλησπέρα!Κάθε φορά που σε διαβάζω μου μεταδίδεις μια ηρεμία και έναν όμορφο τρόπο ζωής κατασταλλαγμένο..Είναι σαν να παρακολουθώ ένα ποιοτικό οικογενειακό σήριαλ με ωραίες καθημερινές αληθινές στιγμές!
Εντωμεταξύ όσοι μένουμε Αθήνα και σας ακούμε να μιλάτε για..κίνηση.. μας φαίνεται πολύ αστείο γιατί η δική σας κίνηση για εμάς είναι παιχνιδάκι!Έχω πολλούς δικούς μου ανθρώπους που μένουν εκεί και μου αρέσει πολύ! Να περνάτε όμορφα!!


Κατερίνα

Christina V. είπε...

Τι ωραία που περάσατε Κατερινάκι! Εγώ ακόμα έχω μια δυσκολία (μάλλον φόβο πιο πολύ) να πάρω και τα τρία κορίτσια μου βόλτα μόνη... Οι φωτογραφίες σου υπέροχες και οι παρασπονδίες τόσο γλυκές! Καλά να περνάτε!

ο παρατηρητης είπε...

αλλαγες βλεπω στο σπιτακι σου επισκεψη στην μεγαλη πολη μς εκανες ε; και φυσικα το χαρηκες... ποσο ωραια ειανι τα βιβλια αλλα ακριβα κριμα για ολους

lolipopfamily είπε...

Τώρα εγώ που από αυτή την ανάρτηση τρελλάθηκα με τα παπούτσια σου και την τσάντα σου πειράζει?Φιλάκια πολλά....

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς, αν θέλεις φυσικά, να μας πεις από που πήρες αυτήν την υπέροχη τσάντα?

Μαρία

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα παλαιά αρχοντικά, τα οποία στέκονται αγέρωχα παρά τις δοκιμασίες του χρόνου, με ταξίδεψαν σε άλλες εποχές.

Νομίζω αυτός είναι και ο σκοπός των αναρτήσεων σου, απευθύνεσαι στο θυμικό, στην Ψυχή, όπως κι αν την ορίζει αυτήν ο καθένας μας.

Σε ευχαριστώ για το ταξίδι. Και σαφώς από κάθε τέτοιο ταξίδι, δεν θα μπορούσε να λείπει κι ο κόσμος των βιβλίων..

Με εκτίμηση,
Αγριμιώ

giasmin είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΒΟΛΤΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Η ΞΕΝΑΓΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!!!!!!!!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

kwnnie είπε...

Είναι πάρα πολύ όμορφα τα ρούχα μου φοράς.Αν θέλεις να μου πεις τα σανδαλάκια από που τα πήρες;
Μένω κι εγώ λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη και μια βόλτα στον κέντρο της είναι όντως μεγάλη υπόθεση!
φιλάκια στην όμορφη φαμίλια:))

alex είπε...

Χορταστικοτατη αναρτηση ...πολυ την ευχαριστηθηκα!!!...κολλησα με το βιβλιο της ΑΛΙΕΝΤΕ.....το ιδιο επαθα και εγω,πριν λιγες μερες στις διακοπες μου.Που πηγα να παρω βιβλια,καθοτι στις διακοπες θελω 1 βιβλιο την ημερα ή ανα 2 μερες.....μα 25 ευρω!!!!ακομα και η αναγνωση εγινε ακριβο σπορ.....

Μarion, είπε...

Πολύ ωραία η βόλτα σας στην πόλη Κατερίνα. Υπέροχες οι φωτογραφίες σου. Με πήρες κι εμένα μαζί σας. Είναι ωραίο που ζείτε εκτός πόλης κι έτσι η βόλτα στην μεγάλη πολιτεία φαντάζει μαγική στα μάτια των παιδιών.

Και τη βόλτα στο βιβλιοπωλείο την ευχαριστήθηκα. Πολύ ωραία.
Και πάντα χαίρομαι όταν μας παρουσιάζεις τίτλους βιβλίων. Η Ιζαμπελ Αλιέντε είναι μια απο τις αγαπημένες μου και δεν ήξερα ότι έβγαλε καινούριο βιβλίο.
Σε ευχαριστώ που μας το έδειξες.

Καλές βόλτες να έχετε.

Φιλιά

marianth είπε...

Καλέ τι πάθατε και δεν τρώτε?το καλοκαίρι δεν είναι για δίαιτα!!!Ταβερνάκια, παγωτά...
Θεσσαλονίκη μου είσαι μακρυά και μου λείπεις...