Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

"Σ' αγαπώ". Μια νέα παράσταση!

Ήρθε πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου που όλοι περιμένουμε! Η εποχή κάθε νέας θεατρικής παράστασης του Κοινωνικού Συλλόγου Δέντρο Ζωής!
Αυτή τη φορά η παράσταση θα μας ταξιδέψει σε στιγμές, ατάκες και χαρακτήρες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου που όλοι γνωρίσαμε κι αγαπήσαμε σε ένα έργο γεμάτο χιούμορ κι εκπλήξεις και θα απαντήσουν σε ένα καίριο ερώτημα...Τι είναι αυτό που έχει τελικά τη μεγαλύτερη αξία στη ζωή;


Όλοι οι ερασιτέχνες ηθοποιοί είναι κατενθουσιασμένοι και παρά την ένταση και την κούραση των τελευταίων ημερών κρατούν το ηθικό τους ψηλά γιατί ο στόχος είναι μεγάλος αφού τα κέρδη των παραστάσεων θα προσφερθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου "Συζωή".

Οι ημέρες που ζούμε είναι έντονες καθώς όλα είναι υπ ατμών. Τα κοστούμια, τα σκηνικά, το σενάριο, τα τραγούδια όλα όλα όλα είναι δημιουργία των μελών του Συλλόγου, που τρέχουν ασταμάτητα τους τελευταίους μήνες να τα προλάβουν όλα! Και πάντα όλα τα καταφέρνουν τελικά γιατί δουλεύουν συλλογικά και καταφέρνουν το ακατόρθωτο.Να μας προσφέρουν υπέροχες ενθουσιώδης παραστάσεις επαγγελματικού πια επιπέδου κι όλοι εμείς να μην μπορούμε ούτε να διανοηθούμε τις εντάσεις, την κούραση και τον κόπο που κρύβεται πίσω από όλη αυτή την μαγική προσπάθεια, που ο μοναδικός της στόχος είναι η προσφορά...μα και κάτι ακόμη.

Η χαρά. Η ζωή. Η ίδια η αγάπη στον εαυτό τους, στις οικογένειες τους...Γιατί η αλήθεια είναι πως σαν τελειώνει κάθε παράσταση φεύγουμε όλοι κερδισμένοι και χαρούμενοι μα όλοι αυτοί οι απλοί άνθρωποι που ντύθηκαν και ανέβηκαν στο σανίδι...φεύγουν ψηλότεροι, ομορφότεροι και μεγαλύτεροι στα μάτια των οικογενειών τους, βαρύτεροι σε συναισθήματα και γεμάτοι με μια αγάπη και μια ικανοποίηση που  μένει για καιρό χαραγμένη στα γεμάτα φως πρόσωπα τους...
Στην σελίδα του στο fcb Κύκλος Ζωής, μπορείτε να παρακολουθείτε νεότερα και να έχετε πληροφορίες που χρειάζεστε.

Σας περιμένουμε λοιπόν να απολαύσουμε μαζί για ακόμη μια φορά μια ακόμη αξέχαστη παράσταση!
Ακολουθούν εικόνες από τις βραδυνές κάποιες φορές και μεταμεσονύκτιες  πρόβες τους...














Ένα νησί λοιπόν...Ένα καυτό Ελληνικό Καλοκαίρι. Η Μαργαρίτα κι ο Παντελής, δυο άσπονδοι εχθροί και μπόλικοι τουρίστες ο καθένας με την τρέλα του, μας ταξιδεύουν, μας γεμίζουν συναισθήματα και μας προσφέρουν μπόλικο γέλιο με τα τσαλίμια τους...Κι όλα αυτά για ένα μεγάλο Σ' αγαπώ!

...και σ' αυτή την παράσταση συμμετέχει μαζί με τους υπόλοιπους τρελούς φίλους και το δικό μου αγόρι και η χαρά μας μεγάλη. Ο Άγγελος έχει μεταφέρει ήδη εντυπώσεις αφού συχνά πυκνά ακολουθεί τον μπαμπά του στις πρόβες και γυρνά κατενθουσιασμένος, χωρίς όμως να μαρτυρήσει ούτε μια σκηνή!!!! 

Αγαπημένοι σας περιμένουμε! Το Σ'αγαπώ δεν είναι μια απλή λέξη. Είναι συναίσθημα γεμάτο τρέλα και πάθος κι αλήθεια και καθαρότητα και φροντίδα κι εμείς ζούμε μέσα από όλα αυτά. Ζούμε για αυτά!...
Ένα Σ' αγαπώ όλη μας η ζωή...Ένα Σ'αγαπώ πίσω από κάθε μας ανάγκη!....κι έρχεται Καλοκαίρι...
Ας αρχίσουν τα όνειρα...
                                                                                                                                               Κατερίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: